Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım lazere bende birara gitmiştim son seansımda yüksek uygulamıştı yanmıştım bendede olmuştu kaşıntı ama seninki kadar değil hangisini kullanıyolar marka olarak...

Ya markasını bilmiyorum am aşu acılı olanlardan. Alexandır mı ne. Benim önceki gittiğim hiç acısızdı. Şöyle iyi böyle iyi diye gitmiştim ama 8 seansta anca %30-40 azaldı. ;Onda sadece ışığı gezdiriyorlardı ve el fenerini vucuduna tutarsın ya onun sıcaklığı vardı makinede ama bunda bayaa acı, yanık tüy kokusu, entrika, aksiyon herşey var.

Tünaydınlaaar,

Dün gece hava çok şükür epey serindi ve günlerden sonra döne döne rahat rahat uyudum, gerçi gene salonda yattım ya neyse.
Meterolojik bilgiler için teşekkürler kızçeler, dün İstanbul'un neresinde ne yağmış sayenizde öğrenmiş oldum

Meme muhabbeti açılmışken de; geçen aldığım beyaz bikininin altını 40 , üstünü 38 almıştım.Altı tamam da üstü böyle o kadar sıkı oldu ki memik falan kalmadı ya.Memelere epey baskı yaptı, ezdi geçti diyeceğim adeta Bir de desteksiz, süngersiz, öyle bildiğimiz bez parçası gibi olunca; sanki kamyon ezmiş memeler kaldı bana gerçi üstüne başka bir beyaz bikiniyi yedek almıştım o oldu ama gene de canım sıkıldı.Birazdan çıkıp üst için 2-3 farklı model ama beyaz bikini alacağım. Bir kaç da aklımda kalan şey vardı onları alacağım.
Akşama da bavulu yapar, bu işin yorucu faslını kapatırım inşallah.

@Se_zen, bacım bir içmemeyi deneseydin keşke.Sen ısrarla sigaraya karşı soğuma, istememe, bıkma falan bekledin de emin ol o kimsede olmuyor.Keşke bir gün deneseydin içmemeyi.İstersen ilacı 500 gün iç, sana garanti ederim asla tiksinme ve de içememe yaşayamayacaksın ama bıraktığında sigarayı her şey rahat olacakve sen nasıl bıraktığını anlamayacaksın/ ya da anlamayacaktın.
Neyse bacım, sen ramazan diye şartladıysan kendini inşallah o zaman kendi iradenle bırakırsın.Hem ilaç falan da olmayınca yok etkisiydi yok bilmemnesiydi yaşamazsın, kafan da rahat olur, daha da sağlıklı olur süreç tabii.
Buluşma fotolarına ben de baktım geçende ya, 9 hazirandaydı sanırım.Üstünden 1,5 ay geçmiş neredeyse aynı haldeyim hala
Bence bu buluşma işe yaradı bizde yani en azından bende.Daha ince olabileyim, daha fit olabileyim diye epey tırmalamıştım ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra modundayım Bence bayram geçince bir buluşma daha yapalım, hem gaza geliriz biraz kilo veririz, hem de birlikte tekrar güzel güzel sohber eder, yemekler yeriz
Eylül gibi eğer herkes müsait olursa ben tekrarlanmasını isterim bu güzel buluşmanın.hem bu kadar sürede kim daha da kilo almış, kim fıstık gibi olmuş ve de kim yerinde saymış canlı canlı görürüz

Bir kaç bir şey daha yazacaktım ama ya yalanmış ya boş muhabbet neyse aklıma gelince yazarım.Ben yavaştan alışverişe kaçayım.
Serin, hafif, mutlu ve de sağlıklı bir gün diliyorum hepimize.

benim gittiğimde alex ti birde ıpl varmış o zaten azaltmıyomuş modern ağda diolar...

Winston evet valla haklısın ya. Bayramdan sonra sende tatiline falan git gel yine buluşalım bacım. Gerçekten iyi motive ediyor insanı. Yoksa harbiden saldım bende ya. Şöyle dumansız hava sahasında buluşuruz hem. hatta açık büfeye falan gidelim bu sefer. bu sayedede gidene kadar zayıflayalım. Bende artık ogün itibari ile diyeti bırakayım.

Winston evet valla haklısın ya. Bayramdan sonra sende tatiline falan git gel yine buluşalım bacım. Gerçekten iyi motive ediyor insanı. Yoksa harbiden saldım bende ya. Şöyle dumansız hava sahasında buluşuruz hem. hatta açık büfeye falan gidelim bu sefer. bu sayedede gidene kadar zayıflayalım. Bende artık ogün itibari ile diyeti bırakayım.

Sıcaktan mayıştım kaldım valla, onca yapacak iş var ben yayıldım kaldım.
Biraz daha hava serinlesin öyle çıkacağım, eşim de iş çıkışı gelir beni alır, ben de ona yiyecek bir şey alırım akşam yemeği derdi de kalmaz

Lazer konusunda çok hevesli ama çok da inançsızım hazır konusu geçmişken.Bizim sülalenin yarısı lazare gitti ve bir Allahın kulunun da kıl problemi bitmedi, hala epilatörler, ağdalar ellerinde ve onca zaman harcayıp, onca para verdiler.Hatta bir iki tanesi acınacak halde, yüzü şimdi erkek yüzü gibi.Hani okuyoruz ya "ayy bende artık kı çıkmıyor, x bilmemneye gittim, siz de gidin" diye işte onlara hiç inanmıyorum.Yanımdaki 10 akraba hala kıllarını alıyorsa ve çoğunda eskisinden bile fark yoksa ben bu işi gözlerimle görmeden inanmam hacı.Bana uçan araba fikri gibi geliyor, 20 yıldır uçan araba gelecek hala ortada yok, 20 yıldır da lazarle artık hiç kıl çıkmıyormuş efsanesi var ama bence bu da hikaye.Bir de genelde çok işe yarayanlarda bile hep aynı laf oluyor "işte bitti gibi, tek tük çıkıyor, az çıkıyor, 2 ayda ağda yapıyorum falan", kardeş hala kılın varmı var,apdadır bilmemnedir yapıyor musun evet, ee daha ne..Onca paraya, eziyete ne gerek vardı?
Tabii ben bunları az kıllı bir insan olarak yazıyorum, eğer hastalık vs sebebiyle çok kıllı kişiler varsa, yarıya düşmesi bile onlar için kar oluyordur.
Gene de uçan arabaların çıkmasını ve lazerle kıllara sonsuza dek vedanın olmasını isterdim
Neyse ben gidip sir ağda bandı alayım, hazır kıl mıl demişken

bence de buluşma tekrar yapılmalı.ama eylül değil de ekimde olursa ben de gelebilirim.benim okul ekim başında açıldığından istanbula eylülün sonunda gidiyorum.ve bu sefer açık büfe olması konusuna da katılıyorum.şöyle boğaz manzaralı bi yere gidelim

bugün annemle kendimize ödül verdik.daha doğrusu benimki tam ödüldü de annem bana eşlik etmek için yedi.öğlen avm ye gidip dolandık biraz sonra da çoook uzun zamandır yemediğim burger king e gittik.ikimiz de whopper junior menü yedik.kolayı da diyet içtim.Ahh ahh eskiden olsa junior falan bi yana normal whopper alıp hatta onu da büyük seçim yerdim.Ama sonuçta aynı tat nefsimi körelttim ne zamandır istiyodum ramazanda da yiyemeyeceğimden gözümüzü karartıp yedik akşama da sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk lor peyniri
1 bardak süt
öğle:whopper junior menü
akşam:5 yk light yoğurt
ara öğün:1 şeftali

Sen onu merak etme bacım.Biz se_zen ile gene yarışma yaparız, iddia hesabı yani, eylül deriz, ikimizde yer dururuz eylül, eylül sonu olur, ekim olur, derken biz kasımda buluşuruz se_zen de bende şimdiki kilomuzda oluruz :1

Açık büfe kısmına katılıyorum.ilk seferde yazdığım gibi şöyle brunch tarzı bir yer olsun, 10 gibi buluşalım 2ye,3e kadar aynı mekanda limitsizce yiyelim içelim (Herkesin ellediği, masa masa gezen peynir ve takım arkadaşları yerine biz istediklerimizi elleyip tabaklarımız alalım )

Neyse bacılar herkese hafif bir akşam diliyorum.Ben yiyorum bari siz kendinize mukayyet olun
Beni vurdular, siz devam edin

iyi geceler kızlar, hoş sanırım kimse yok ama ben köyün delisi burdayım.
Akşam epilasyon yaptırdığım yere gittim kaşıntı için, alerji yapmış, bir ilaç ve bir krem verdiler. şimdi rahatım ama İlacı ve kremi sürmeden önce yani eve ilk geldiğim zamanlarda beni yine bir kaşıntı tuttu, bacaklarımın üst kısımları da kabardı. Halbuki oralara epilasyon yaptırmadım. Bacağımın yarısında küçük küçük sivilce gibi kabarcıklar çıktı. Ve bu sanırım bugün bıraktığım sigara bırakma ilacı sayesinde oldu. Çünkü okumuştum nette daha önce, kimisinde alerjileri falan ortaya çıkarıyormuş, millet kurdeşen falan olmuş. Neyse allahtan bırakmışım.

Ne biri mi idda mı dedi. Yoksa winston mu dedi. Ben varım nesine

Selam kızlar bu dışardan bakılınca güneşli insanı ısıtan havanın dışarı çıkınca serin olduğunu bilmek hernekadar beni biraz üzsede bugünün her bakımdan hepimiz için çok güzel geçmesini diliyorum ve biliyorum çoğunuz pencereden gördüğünüz havayı dışarıdada aynen hissediyorsunuz..

pazartesi önceden çalıştığım mağazanın başka bir şubesinde iş görüşmesine gittim. gayet güzel geçti bence. dünde orda gidip yarım gün çalıştım. kızlar bu iş tam istediğim gibi. olmasını çok istiyorum.

sizde benim için dua edermisiniz?

tam 7 ayolacak ben işsizim eşimi getiremiyorum ve bu durum beni yavaş yavaş manevi olarak çökertiyor. bu işi çok sevdim tam istediğim gibi inşallah olur kızlar çok ama çok çok çok istiyorum olmasını

gelelim dün yediklerime

sabah: 1 kepekli ekmek (kepekli çörek diyelim) 1 bardak süt
öğlen: karışık salata
akşam: 5 tane yaprak sarması bol su

aralarda kuru kayısı yedim 3er tane

suyum 2 litreyi geçti dün

İnşallah olur canım. allah gönlüne göre versin inşallah. Bir an önce işine başlayıp eşini de getir yanına da doğru dürüst bir düzen kurun kendinize. Böyle ikinizde özellikle sen çok yıpranıyorsun. Yanlız şu işe alınmadan önce deneme olayına bayıldım. Keşke bizde de öyle bir şey olsa, ne güzel olurdu. Ben hep istemişimdir. Şöyle işe başlamadan hem beraber olacağın insanları görmeyi, hem işi görmeyi.

geçmiş olsun ortim.

gunaydın kızlar bişey sorucam ya kabızlık için biöneriniz var mı??

günaydın canım sorunun cevabını biliyorum sanırım çünkü günlerdir aynı dertten muzdaribim geçenlerde dr a gittim bana bi ilaç verdi günde 3 kere aç karnına içiyosun bugün sölemesi ayıp sonunda tuvalete çıkabildim ilaç tavsiye etmiyorum ama benim başka çarem kalmamıştı kayısı falan işe yaramadı bende(
eğer klasik yöntemlerle geçmiyosa dr git bence.

günaydın kızlar
regl oldum çok mutlyuym biraz daha indim sanırım kendimde bi hafiflik hissediyorum bide bikaç gündr kabızlık sorunum vardı ondanda kurtuluyorum aşama aşama dermişim:)
yarın 49 u görücem ben galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…