canım lazere bende birara gitmiştim son seansımda yüksek uygulamıştı yanmıştım bendede olmuştu kaşıntı ama seninki kadar değil hangisini kullanıyolar marka olarak...
Ya markasını bilmiyorum am aşu acılı olanlardan. Alexandır mı ne. Benim önceki gittiğim hiç acısızdı. Şöyle iyi böyle iyi diye gitmiştim ama 8 seansta anca %30-40 azaldı. ;Onda sadece ışığı gezdiriyorlardı ve el fenerini vucuduna tutarsın ya onun sıcaklığı vardı makinede ama bunda bayaa acı, yanık tüy kokusu, entrika, aksiyon herşey var.
Winston evet valla haklısın ya. Bayramdan sonra sende tatiline falan git gel yine buluşalım bacım. Gerçekten iyi motive ediyor insanı. Yoksa harbiden saldım bende ya. Şöyle dumansız hava sahasında buluşuruz hem. hatta açık büfeye falan gidelim bu sefer. bu sayedede gidene kadar zayıflayalım. Bende artık ogün itibari ile diyeti bırakayım.
bence de buluşma tekrar yapılmalı.ama eylül değil de ekimde olursa ben de gelebilirim.benim okul ekim başında açıldığından istanbula eylülün sonunda gidiyorum.ve bu sefer açık büfe olması konusuna da katılıyorum.şöyle boğaz manzaralı bi yere gidelim
Sen onu merak etme bacım.Biz se_zen ile gene yarışma yaparız, iddia hesabı yani, eylül deriz, ikimizde yer dururuz eylül, eylül sonu olur, ekim olur, derken biz kasımda buluşuruz se_zen de bende şimdiki kilomuzda oluruz :1
Açık büfe kısmına katılıyorum.ilk seferde yazdığım gibi şöyle brunch tarzı bir yer olsun, 10 gibi buluşalım 2ye,3e kadar aynı mekanda limitsizce yiyelim içelim(Herkesin ellediği, masa masa gezen peynir ve takım arkadaşları yerine biz istediklerimizi elleyip tabaklarımız alalım )
Neyse bacılar herkese hafif bir akşam diliyorum.Ben yiyorum bari siz kendinize mukayyet olun
Beni vurdular, siz devam edin
Selam kızlar bu dışardan bakılınca güneşli insanı ısıtan havanın dışarı çıkınca serin olduğunu bilmek hernekadar beni biraz üzsede bugünün her bakımdan hepimiz için çok güzel geçmesini diliyorum ve biliyorum çoğunuz pencereden gördüğünüz havayı dışarıdada aynen hissediyorsunuz..
pazartesi önceden çalıştığım mağazanın başka bir şubesinde iş görüşmesine gittim. gayet güzel geçti bence. dünde orda gidip yarım gün çalıştım. kızlar bu iş tam istediğim gibi. olmasını çok istiyorum.
sizde benim için dua edermisiniz?
tam 7 ayolacak ben işsizim eşimi getiremiyorum ve bu durum beni yavaş yavaş manevi olarak çökertiyor. bu işi çok sevdim tam istediğim gibi inşallah olur kızlar çok ama çok çok çok istiyorum olmasını
gelelim dün yediklerime
sabah: 1 kepekli ekmek (kepekli çörek diyelim) 1 bardak süt
öğlen: karışık salata
akşam: 5 tane yaprak sarması bol su
aralarda kuru kayısı yedim 3er tane
suyum 2 litreyi geçti dün
iyi geceler kızlar, hoş sanırım kimse yok ama ben köyün delisi burdayım.
Akşam epilasyon yaptırdığım yere gittim kaşıntı için, alerji yapmış, bir ilaç ve bir krem verdiler. şimdi rahatım ama İlacı ve kremi sürmeden önce yani eve ilk geldiğim zamanlarda beni yine bir kaşıntı tuttu, bacaklarımın üst kısımları da kabardı. Halbuki oralara epilasyon yaptırmadım. Bacağımın yarısında küçük küçük sivilce gibi kabarcıklar çıktı. Ve bu sanırım bugün bıraktığım sigara bırakma ilacı sayesinde oldu. Çünkü okumuştum nette daha önce, kimisinde alerjileri falan ortaya çıkarıyormuş, millet kurdeşen falan olmuş. Neyse allahtan bırakmışım.
gunaydın kızlar bişey sorucam ya kabızlık için biöneriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?