Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Vee dukan diyetimi yeniden en baştan hesapladım... harfi harfine uymak istiyorum!!

1. evre 6 gün sürecek yani -> yani birdahaki perşembe 2. evreye geçebileceğim.

dukan diyetini güzel bir şekilde uygularsam kasım ayının sonunda hedefime ulaşmış oluyorum.

bu sefer olacak kızlar..

evde yumurta veya genel olarak protein namına birşeycik yok. evde buzdolabıda yok buz dolapsız hayat berbat oluyor kızlar soğuk kalması gerekenlerin hepsi ılık ve çabuk bozuluyor şu yeni dolap gelse artık..

İyiki evde başka bir difriz vardıda en azından donması gereken gıdalar alabiliyoruz.

ben birazdan markete gidicem yumurta alacam light süt alacam ve tavuk eti alıp donduracağm istediğim zaman eritir yerim.

Ve gelelim benim kilo bildirimime

deminden beri size bunu nasıl yazacağımı düşünüyordum.

geçen hafta tartılamamıştım ve kilom aynı olarak geçmişti kayıtlara...

ben haftada 3,6 kilo aldım....

şuanki kilom 83,6...

dün bütün gün içimden birşey yapmak gelmedi. gittiğim heryerde kotumun üzerimde ne kadar iğrenç göründüğünü düşünüyordum..

tatildeyken kilo namına birşey düşünmedim takmadım dert etmedim sanırım burda insan daha yanlız ve sabah bu kiloyu görünce emin olun kendimden nefret ettim...

AMA AMA AMA AMA ben kıskandım yaaaa. Hemde çok kıskandım. Şaka şaka bacım yeni kilon hayırlı olsun. Bence bana da gaz vericek senin bu kilon. Demek 49 he Bende istiyorum.

Bende kızlar 52,5 kiloyum. Ayyy berbat ya verilen kiloyu geri almak. Ama hiç dikkat etmiyorum kızlar. Neyse bu 1 ayda bende hedefime ulaşayım artık kızlar.

Tamamdır kaptan. Bencede uygundur perşembe iftardan önce tartılmak. Gerçi böyle de aç karnına insan daha mı fazla eksi çıkıyor sanki. Saatler ilerledikçe vucutta hiç su falan da kalmıyor ya. Neyse zaten diğer türlü de sabahları aç karnına tartılıyoruz sonuçta.
O zaman kilo bildirimi yine cuma sabahı olacak.

Hoş bende Ramazan ramazan dedim ama sanırım bu sene tutamayacağım çünkü daha uyanalı 1 saat falan oldu ama feci haldeyim şimdiden. Gözlerim açılmıyor, ve sarhoş gibiyim. Böyle çalışmam da zor görünüyor.

aynı aynı bacım. İnan hep aynı şeylerden müzdaribiz. Ramazanda özel bir diyet verdi mi diyetisyenin merak ettim. Netten bakıyorum iftarda 4 dilim, sahurda 4 dilim ekmek diyorlarda çoğu yerde düşünüyorumda günde 8 dilim ekmek nasıl zayıflatır acaba insanı.

bence süper düşünmüşsün ben de kendimce en mantıklısının iftardan hemen önce tartılmak olduğunu düşünmüştüm sonuçta en az o zaman çıkıcam

öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.kilo bildirimimi yapıcam ama sahurda ayrı sabah kalkınca ayrı şu anda farklı çıktım ben de en iyisi dün sabahki kilomu yazayım dedim.bundan sonra da perşembe iftardan hemen önce tartılıp cuma sabahı onu yazıcam.sanırım tartı en güzel sonucu o saatte verecek neyse:
geçen hafta:81.5
bu hafta:80.2
giden:1.3

canım kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle tartılın...

çalışma konusunda evet canım çalışırken oruç tutmak çok zor olabiliyor. ben çalışırken hiç tutamıyordum ama en önemli faktörüde ağız kokusuydu dayanılmaz berbat birşeydi hergün müşterilerle insanlarla iç içesin ve ağzın kokuyor berbat bir durum.

bu arada sen yazmıştın dimi burda da keşke işçileri işe almadan önce deneseler diye. burda herzaman böyle canım iş görüşmesinden sonra mutlaka deniyorlar. öğrenciyken meslek eğitimi ararken en fazla 1 hafta çalıştırırlardı. bende çok memnunum bundan hem onlar benim nasıl çalıştığımı görüyorlar hem ben o insanları tanıyorum.

yaaaaaaaaaa ejeeeeeeeeeee valla ağlıycam ya nası başarıyosun devamlı kilo vermeyi yada hep kontrollü olabilmeyi az yemeyii beceremiyorumya 3 gün diyet yapıp 4.güne bi bahne bulp kendimi börekler yerken buluıyorum
offf ben niyetliyim nasip olursa 1 ay tutucam ama beni şimdiden iftar davetleri korkutuyooo
eje senle buluştuğumuzda aramızda 2 kg mu ne fark vardı şuan sen aşşağı düşerek ben yukarı çıkarak 6 kg çıkardım o farkı yaa
kzı az anlat önüne enfez börekler yemekler geldiğinde nasıl yemeden yapıyosun

AMA AMA AMA AMA ben kıskandım yaaaa. Hemde çok kıskandım. Şaka şaka bacım yeni kilon hayırlı olsun. Bence bana da gaz vericek senin bu kilon. Demek 49 he Bende istiyorum.

ağlama ortim geçenlerde sende görmiştün hatırladığım kadarıyla 49 u inşallah sende geri verirsin aldığın son kiloları
bundan sonra önemli olan bunu geri almamak gerçi ramazanda ben kilo veriyorum ama hiçte belli olmaz bakalım.

Yanlız emin olduğum bişey var ben bu stresle devam edersem sanırım 40 kiloya kadar düşüp hastanelik olabilirim hala gidemedim burdayım okullar açılacak çocukalrı ankaraya göndericem strese girdim iyce gelince herşey üst üste geliyo(
canım hiçbişey yapmak istemiyo.

yok canım öle 4 dilim ekmek falan vermedi sahurda kepekli ekmek peynirle tost komposto söğüş yada yağsız 1 dilim börek yoğurt komposto yada yoğurtlu makarnaydı sanırım bu bana uymadığı için dikkat etmedim yada 1 yumurta peynir 2 dilim ekmek bunlardan birini kullanabiliyorum...iftar içinde bol su 1 hurma yada kuru kayısıyla orucumu açıp 1 kepçe çorba sonra 10-15 dk ara sonrasında 4-5 kaşık etli sebze yemeği 1 dilim ekmek pilav yersem ekmek yok haftada 2 gün sütlü tatlı olabilir dedi ama o zaman ekmek ve pilav yok dedi 2 saat sonrada 1 porsiyon meyva yanında süt yada yoğurt yine iftardan 1.5-2 saat sonra yürüyüş ve iftardan sahur bitimine kadar 2.5 lt en az su aklımdakiler bunlar canımm...

merhaba arkadaslra nasılsınız. sıcaklardan geberiyorum. ramazan geldi bizim iğne kan aldırma sayımız arttı. millet oruc tutmamak için iğneyi bahane etmeye basladı ilk gündne. kaç haftadır yokum. kilolar gitmeyince canımın sıkıntısından gözüm bişey görmiyor. kardeşim geldiç. 3 hafta sonra düğün var. en son 77dim suan 76200üm. kilo vermem iyice durdu.sözde düğüne 70le gidecektim. kıyafet bulamıyorum hala.elbiseyle cok kaba duruyorum. erimeyen koca bir kıç var. gözleri üst bölgede toplamam lazım. oyüzden sırtı açık bir bluz altınada kalsik pantolon alacagım sanırım. ama l beden bluz almak bile keyfime keyif katmıyor değil. sizler nasılsınız

3 hafta var şuan 76,2 kilosun 70 olmak istiyorsun. canım güzel bir diyet yaparsan amacına ulaşman zor değilki 6 değilse bile 4 kilo verirsin bence.

S.A Listeyi yapabilecekmisin, yardım istermisin.

birde heza sanırım 3 hafta bildiirmde bulunmadı. Diskalifiye olması gerekiyor diye biliyorum.

2 haftadır iyi kilo veriyorum aslında bursaya ilk geldiğimde ben de bocaladım ama sonra düzene oturttum.beni en çok motive eden şey tartıda eksi görmek.güzel bi rakam gördüğümde gerçekten daha da çok hırslanıyorum niye daha fazlasını vermeyeyim diyorum.bi de herkes bana işte çok zayıflamışsın çok güzelleşmişsin diyince onların yanında hiç yemek gelmiyo içimden.evet bursaya geldiğimden beri çoğunlukla karşıma hep zararlı yemekler çıktı kuzenlerimle teyzemlerle falan beraberdik hep.misal daha dün kısır ve poğaça vardı öğlen.yağsız azıcık kısır bir tane de poğaça yedim herkes ikişer tabak ve üçer poğaça yerken.benim de canım istedi onlar kadar yemek ama en azından ikisinden de yedim nefsimi körelttim diye düşündüm.şu an bi süreç içindeyim diyetim bitip kilomu korumak için sağlıklı beslenmeye geçtiğimde biraz arttırsam da yediklerimi hep dengelemem gerektiğini biliyorum.bi de mesela lcw ve c&a dışında bi mağazaya rahatlıkla girebiliyorum kimseden utanmıyorum orda kıyafetlere bakınca.denediğim kıyafetler olunca daha da mutlu oluyorum.mesela geçen gün bi elbise giydim öyle ahım şahım bişey değil günlük bi elbise annem de yanımdaydı çok beğendi çok mutlu oldu.onu görünce ben daha da mutlu oldum.

benim nacizane sana da tavsiyem en azından bir hafta kendine söz ver diyetini bozmamak için.zaten eksi görmeye başlayınca kendin hırslanıcaksın benim herkesten neyim eksik diceksin.onlar güzel güzel giyinirken ben niye istediğim şeyleri giyemiyorum diye diyetine daha da sarılacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…