günaydın kızlar nasılsınız bakalım Ramazanın ilk gününde:)
kilomu büyük bi iftiharla yazıyorum evet yanılmamışım tam tamına 49.0 kiloyum ben kendimi hedefime ulaşmış kabul ediyorum ama mezun olmycam bu kiloyu korumak için burda kalmak istiyorum 48 e belki düşerim şimdilik kesiin emin değilim çok mutluyum ay yarışma gibi oldu yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim
Ramazanda aramızda mutlaka oruç tutanlar olacaktır. İsterseniz Cuma sabahı tartılmak yerine ramazan ayı boyunca Perşembe iftardan önce tartılabilirsiniz.
Çünkü cuma sabahı tartılmak sahurdan sonra tartılmak gibi olacak belkide tartı doğruyu gösteremeyecek. Sahurdan önce tartılırsanızda durum farklı değil iftar ve sahurun arasında çok uzun bir zaman yok.
Paylaşım alanındada okudum ve bana en mantıklısı perşembe akşamı tartılmakmış gibi geldi..
Tabii bu sadece bir öneri size ne zaman uygunsa ozaman tartılmanız daha önemli & bu öneriler sadece oruç tutanlar için geçerli - oruç tutmayanlar normal cuma günü bildirim yapsalar daha iyi olur..
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar...
ben sabah beri kendime kızıyorum 15 günde verdiğim kiloyu çok rahat 5 günde geri aldım...haftasonu 62,90ı görmüştüm ama bu hafta sabah kahvaltı yaptım ara öğünde 1/3 simit hakkım varken ben 1 simit yedim ve ara öğün saatlerime hiç uymadım neskafe içtim bol bol üstüne akşam eve gittim yemek yerine cips yedim sonuç ortada kaç haftadır ilk kez geri adım attım çok mutsuzum...ramazan diyetime tam uyucam artık inş toparlarım kendimi....
geçen hafta : 63,60
bu hafta : 64,30
Ramazanda aramızda mutlaka oruç tutanlar olacaktır. İsterseniz Cuma sabahı tartılmak yerine ramazan ayı boyunca Perşembe iftardan önce tartılabilirsiniz.
Çünkü cuma sabahı tartılmak sahurdan sonra tartılmak gibi olacak belkide tartı doğruyu gösteremeyecek. Sahurdan önce tartılırsanızda durum farklı değil iftar ve sahurun arasında çok uzun bir zaman yok.
Paylaşım alanındada okudum ve bana en mantıklısı perşembe akşamı tartılmakmış gibi geldi..
Tabii bu sadece bir öneri size ne zaman uygunsa ozaman tartılmanız daha önemli & bu öneriler sadece oruç tutanlar için geçerli - oruç tutmayanlar normal cuma günü bildirim yapsalar daha iyi olur..
Tamamdır kaptan. Bencede uygundur perşembe iftardan önce tartılmak. Gerçi böyle de aç karnına insan daha mı fazla eksi çıkıyor sanki. Saatler ilerledikçe vucutta hiç su falan da kalmıyor ya. Neyse zaten diğer türlü de sabahları aç karnına tartılıyoruz sonuçta.
O zaman kilo bildirimi yine cuma sabahı olacak.
Hoş bende Ramazan ramazan dedim ama sanırım bu sene tutamayacağım çünkü daha uyanalı 1 saat falan oldu ama feci haldeyim şimdiden. Gözlerim açılmıyor, ve sarhoş gibiyim. Böyle çalışmam da zor görünüyor.
AMA AMA AMA AMA ben kıskandım yaaaa. Hemde çok kıskandım. Şaka şaka bacım yeni kilon hayırlı olsun. Bence bana da gaz vericek senin bu kilon. Demek 49 heBende istiyorum.
aynı aynı bacım. İnan hep aynı şeylerden müzdaribiz. Ramazanda özel bir diyet verdi mi diyetisyenin merak ettim. Netten bakıyorum iftarda 4 dilim, sahurda 4 dilim ekmek diyorlarda çoğu yerde düşünüyorumda günde 8 dilim ekmek nasıl zayıflatır acaba insanı.
merhaba arkadaslra nasılsınız. sıcaklardan geberiyorum. ramazan geldi bizim iğne kan aldırma sayımız arttı. millet oruc tutmamak için iğneyi bahane etmeye basladı ilk gündne. kaç haftadır yokum. kilolar gitmeyince canımın sıkıntısından gözüm bişey görmiyor. kardeşim geldiç. 3 hafta sonra düğün var. en son 77dim suan 76200üm. kilo vermem iyice durdu.sözde düğüne 70le gidecektim. kıyafet bulamıyorum hala.elbiseyle cok kaba duruyorum. erimeyen koca bir kıç var. gözleri üst bölgede toplamam lazım. oyüzden sırtı açık bir bluz altınada kalsik pantolon alacagım sanırım. ama l beden bluz almak bile keyfime keyif katmıyor değil. sizler nasılsınız
kilo bildirimine geç kalmamısımdır ıns63.9 cıktım sabah tartıda
yaaaaaaaaaa ejeeeeeeeeeee valla ağlıycam ya nası başarıyosun devamlı kilo vermeyi yada hep kontrollü olabilmeyi az yemeyii beceremiyorumya 3 gün diyet yapıp 4.güne bi bahne bulp kendimi börekler yerken buluıyorum
offf ben niyetliyim nasip olursa 1 ay tutucam ama beni şimdiden iftar davetleri korkutuyooo
eje senle buluştuğumuzda aramızda 2 kg mu ne fark vardı şuan sen aşşağı düşerek ben yukarı çıkarak 6 kg çıkardım o farkı yaa
kzı az anlat önüne enfez börekler yemekler geldiğinde nasıl yemeden yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?