Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hayret bir şey, mesajı yazıyordum pat dedi cevapla butonu aktif oldu sayfa kapandı.
Heralde site yeter çok uzun yazdı dedi.
mesaj da düdük gibi kaldı, neyse dua paylaşımın için teşekkür ederim diyecektim Se_zen bacım.
Umarım bu güzel günlerde güzel şeylere vesile olur.

neee 75A büyük mü?benim bildiğim o en küçük beden değil miydi?sen buna büyük diyosan ben öleyim o zaman

Ben de aynı cümleyi 3 kez okudum.75 olup göğüsler nasıl büyük olabilir ki diye o fantaziden öbürüne koştum En son şöyle bir şey canlandı gözümde; şimdi ince bel var ya, ince göğüs çevresi düşün.Yani çaydanlık kadar bir bel üstü düşün ve o göğüs kafesinde ayva kadar 2 tane meme düşün.Yani göğüs çevresi çoook ince ama üstündeki memikler kocaaman.Çevresi dar olunca 90 falan takamıyor, kendi zayıf, beli çok ince, göğüs çevresi çoook ince anladın mı? Ama cicikler büyük?.Ayy kendimden nefret ettim ya sapık gibi yazdım he.

Hakikatten suhan bacım dalga mı geçiyon acaba diye baktım baktım yok bayaa ciddi yazmışsın sen. Kız ben bugün 75 B aldım sabahtan beri bakıp duruyom yukarıdan ayy tahta gibi mi oldum acaba diye. Ki dediğim gibi hep küçük olsunlar istemiş ve hep utanarak gezmiştim eskiden kendileri ile. Ama şimdik 75B istemek bile ağırıma gitti ya.

Winston yok bacım yok senin kadar iyi düşünemiyorum ağız kokusu olsa 10 dakika çiynesin atsın. Ama sabah ağza alınan sakız öğln yemeğinden önce çıkıyor ve yemek dönüşü tekrar alıp ağzına akşama kadar çiğniyor. Hemde öyle bir sinirle çiğniyor ki dün dudağını parçaladı resmen. Bir sürü kanadı. Ben de pis pis sırıttım durdum. Bende anlıyorum ama hani bazen bende ağzımın tadı değişsin diye sakızım vardır ama sakız çiyneme sürem 5 dakikadır. Sordum bir gün neden bu kadar sakız çiyniyorsun diye sigarayı bırakınca başlamış ama bırakalı da 10 sene olmuş. 10 senedir de kardeşim hala sigara yerine sakız çiğniyorsan sen bırakmamışsındır bu mereti. amannn gıcık işte ya.

Gerçi sen benden fenaymışsın. Ot çöp hiç bir şeye dayanamıyorsun. Senin dediklerinde doğru gerçi bende bakma ortalık sessizken bende dayanamıyorum.
Birde ben bu arkadaşa biraz takığım galiba. Hatta bayaa takığım.

ne güzel ya sayfa bya canlanmıs :) bugun muzo amcanın dıyetının 6.gunuydu cok sukur kacamaksız atlattım gercı cok doyurucu oldugundan ınsanın canı kacamak ıstemıo ama meyve hastası oldugumdan dıyettede meyve olmaıdgındna bazen gözum donuyo:)bugun ıstanbulda cok guzel hava vardı ne guzle yagmur yagdı oyle keske ramazan boyunca yagsada rahatlasak bacılar:)

YA hiç kilo verdin mi bu diyetle. Bende hep bakar bakar dururum hiç yapmadım. Çok yemek var diye. Ama işe yarıyorsa yapılabilir asında.
Demek sende istanbuldansın. Neresindesin. Ben Pendikteyim.

YA hiç kilo verdin mi bu diyetle. Bende hep bakar bakar dururum hiç yapmadım. Çok yemek var diye. Ama işe yarıyorsa yapılabilir asında.
Demek sende istanbuldansın. Neresindesin. Ben Pendikteyim.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi ve ala âlihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym*

Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.

Fazileti ve sırları:
Yüz yirmi bin salavat-ı şerife gücünde olduğu mana aleminde Peygamberimiz (s.a.v.) tarafından bildirilmiştir.
Eski zamanda Kutbül Aktab Ahmed Ticani hazretleri yakaza halinde bu salavatın faziletini Hazreti Resulüllah’a sorar.
Cevaben:

“Bir kimse salavat-ı fatihi bir defa okursa zamanın başından salavat getirenin okuduğu zamana kadar ins ü cinin ve meleklerin getirdiği salavata denk sevap kazanır. Günahları da bağışlanır.” buyurmuşlardır.

Hikmeti:
1. Bu salavat-ı şerife okuyanı cehennem ateşinden korur.
2. Kırk gün okuyanın tevbesi kabul edilirgünahları bağışlanır.
3. Cuma gecesi bin defa okuyan Efendimiz (s.a.v.) ile görüşü

Öncesinde de 1000 defa LA LATİF (LADİF'TE OLABİLİR BAKIN BİR AMA BULAMADIM ŞİMDİ )

10 yıl mı Desene ben de 10 yıl kendimi fındığa, fıstığa vuracağım demek
Adamın sakalı bıyığı yok mu bacım, rahmetli babaannem kardeşime "erkekler sakız çiğnemez, bıyıklarına yapışır, köse kalırar sonra " derdi Hoş, o adamın çıkacağı çoktan çıkmıştır ama ayy ben bile buradan ayar oldum bacım.He bir de şey diyeceğim bu adam müşterilerle ilgilenmiyor mu? Amiri memuru yok mu bunun? Sakız çiğnemek bence hoş değil, tamam prangaya vurmayalım belki ama birileri şikayet etse mesela sözlü uyarı alsa siz de kafanızı dinleseniz
Dediğin esmayı da araştırdım.16binlikzikirleri olan esma, eskiden bildiğim bir şeydi ben 100 kere değil de, hatta dilek için de değil ama ramazan boyunca (tatil dönüşü tabii) ya 4444 şeysini ya da bu tarz esmaları düşünüyordum, çok iyi oldu bahsetmen bacım.

Orası neresi bacım? ben sabah bakırköy, öğle cevizlibağ, akşam Kadıköydeydim yağmur falan yağmadı yahu.
Şükür hava serin de öyle yağmur falan ya çok sessiz yağıp hemen kurudu ya da sen bana çoook uzak bir yerdesin.

Sabahtan beri 4444 şeysi demişim bunak gibi, salatı tefriciye olacak ismi.
(bu manyak sabahtan beri gizli gizli rakamlarla ne anlatıyor demeyin diye açıklamasını yaptım)

Winston bugün Pendik te yağmur resmen sele dönüştü. 1 saat falan feci yağdı. Ama aynı pendiğin başka mahallesinde mesela benim evimin olduğu yerde yağmamış ki aralarında 7-8 kilometre falan var anca. Yani İstanbul bu yağmuru bile belli olmuyor.

Kizlar su mesajlarinizi okudumda baya güldüm size tombul tombul memeler sarkisini armagam ediyorum

Benim sütyen bedenim 80 b kullaniyirum gögüs altim kalin degil benim bide benimkiler cok orantisiz ya sütyenlerde bir tarafi a digeri b cikarsa ilk ben Alacam

Bide hissediyorum kilo alinca tek biri büyüyor

Aaay bune iyice meme muhabeti yaptim

Neyse bugün yediklerim

Sabah kücük parca ekmek
Ôglen salata karişık
Aksam 3 köfte salat
Aralarda meyveli yogurt yedim

2 bucuk litre su ictim

ataşehırde oturuyorum winston bacı burda baya bi yağdı sabah saatlerınde:) sezencım muzonun dıyetı 15gunde 10 kılo dıyetı dıye gecıo ama 10 kg fılan werdrmez bnce 100kg ustundekıler ıcın 10 kg werdırır 5 gunde 2 kg werdırdı bana ustelık hergunde 50 60 dak arası yuruyorum ama hıc ac kalmıyorsun cok rahat gecıyor günün:)

günaydın kızlar
akşam yemek yemedim sadece fındık yedim onuda az yedim fazla canım istemedi ama saat 11 e doğru midemden sesler gelmeye başladı akıllı ol mine yat uyu dedim ve yattım uyudum.
bu sabah; 1/2 simit-3 y.zeytin-1 küçük parça tulum peyniri yedim.
öğlen güveç yiycem akşam yine hafif geçirmeyi planlıyorum.Bu cuma artık 49 u görmek istiyorum:))

slm kızlar dün akşam ben niyeti ii bozmuştum felaket kokoreç istedi canım çarşıda indim alıcaktım ama şansıma bitmişti kapalıydı iyide oldu ama 60a düşüyüm bir gün izin vercem kendime ne istiyosam yicem...

Sen 49'a düşte bende burda kıskançlıktan çatlıyım.
Olsun bende ramazanda artık iyi bir disiplinle 47'ye kadar falan düşücem inşallah. Kendime spor aleti de alıcam hergün spor da yaparım. Ama hemen düşüpte mezun olup gitme bak.

AYY bende bayılırım ya. Hatta kaç gündür benimde aklımdan geçip duruyor kendileri. Bencede arada kendine izin vermek lazım. Ama arayı ben gibi 1,5-2 ay yapma sakın. Sonra toparlayamıyor insan kendini. Ben valla buluşmadan sonra bir ara verdim o gün bugündür toparlanamadım.

Winston bu arada bugün itibari ile ilacı da bıraktım artık. sigarayı bırakmadım henüz. Ramazanda bırakıcam inşallah. İlacın bana ne yararı , ne de görünen bir zararı oldu. Ne ruh halimde ne sigaranın tadında ya da ona bakış açımda en ufak bir değişiklik olmadı. Ramazana kadar içeyim nasıl olursa bırıcam diyordum ama bu seferde ramazan başında muhtemelen regli olup bi 6-7 günde öyle oruç tutmayıp sigarayı da bırkmıycam bu seferde ilacı söylenen sürenin epeyce üstünde kullanmış olucam. Ayrıca madem yararı yok, niye daha fazla kullanayım dedim ve bu sabah içmedim. Aslında ben hani bırakınca 3 gün falan bir sinir hali oluyor derler ya onun için bıraktım ama ne gerek varya olup olmayacağını bile bilmediğim bir şey için kullanıp durayım, hem niye kendimi şartlandırıyorum ki sinirli olucam diye belki de olmuycam. Hem benim bünyeye herşey fayda etmiyor ya belki o da etmez. Ve sinirli olmam.

Bu arada birde kızlar ben lazere gidiyordum ne zamandır, hastanede sonra hastane bize kazık attı falan geçen gün özel bir güzellik merkezine gittim, ama doktoru falan olan, ve 3 şubesi olan büyük bir yer. Öyle ki hastanede 1 tane lazer cihazı varken burada 7 tane falan var. Ve ayrıca edindiğim tecrübeye dayanarak yok doktor olsun falan kısmı hikaye, çünkü 1 sene hastaneye gittim geldim ve ben doktor yüzü görmedim. Neyse konuya dönelim. Geçen akşam gittim ve yaptırdım sonra yani 2 gün sonra benim lazer yaptırdığım bacaklarıma bir kaşıntı olmaya başladı anlatamam. Resmen parçalıyorum bacaklarımı, şu an hertarafı yara içinde. Ve kanatana kadar da duramıyorum. Hatta kaşımaktan gece uyuyamıyorum ya. Acaba fazla yüksek yaptılarda yaktılar mı diye düşünüyorum. 4 gündür de geçmedi. Evde sürekli bacaklarıma ıslak soğuk havlu falan koyuyorum. bu akşam bi gidicem bakalım neymiş. .hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu kızlar acaba.

yok canım fazla yapmamaya çalışıyorum diyetisyeni bırakmaya niyetlenmiştim bi ara ama sırf bu yüzden dvm ediyorum istediğim kiloya düşüyüm öle bırakıcam...

canım lazere bende birara gitmiştim son seansımda yüksek uygulamıştı yanmıştım bendede olmuştu kaşıntı ama seninki kadar değil hangisini kullanıyolar marka olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…