- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
neee 75A büyük mü?benim bildiğim o en küçük beden değil miydi?sen buna büyük diyosan ben öleyim o zaman
göğüs konusunda benimde şikayetim var benimkilerde küçükldü ama belime göre hala varlar keşke dahada küçülseler ben sevmiyorum ya göğüs olayını bazıları seviyo herşey yakışıyo falan diye ama benim hoşuma gitmiyo incecik bel göğüsler önden fırlıyo((
dümdüz olsam şikayet etmem heralde ona göre bi çamaşır kullanırsın olur biter ama bunun bi çaresi olmuyo malesef ancak toparlayıcı falan kullanmak gerekiyo zaten benim bütün Çmaşırlarım öle şimdi 75A Kllanıyorum beden ölçüm küçük ama göğüs ölçüm gene fazla malesef(
BİRAZ DAHA KİLO VERSEM DAHADA KÜÇÜLÜRLERMİ ACABA :44:
ne güzel ya sayfa bya canlanmıs :) bugun muzo amcanın dıyetının 6.gunuydu cok sukur kacamaksız atlattım gercı cok doyurucu oldugundan ınsanın canı kacamak ıstemıo ama meyve hastası oldugumdan dıyettede meyve olmaıdgındna bazen gözum donuyo:)bugun ıstanbulda cok guzel hava vardı ne guzle yagmur yagdı oyle keske ramazan boyunca yagsada rahatlasak bacılar:)
ne güzel ya sayfa bya canlanmıs :) bugun muzo amcanın dıyetının 6.gunuydu cok sukur kacamaksız atlattım gercı cok doyurucu oldugundan ınsanın canı kacamak ıstemıo ama meyve hastası oldugumdan dıyettede meyve olmaıdgındna bazen gözum donuyo:)bugun ıstanbulda cok guzel hava vardı ne guzle yagmur yagdı oyle keske ramazan boyunca yagsada rahatlasak bacılar:)
Winston yok bacım yok senin kadar iyi düşünemiyorum ağız kokusu olsa 10 dakika çiynesin atsın. Ama sabah ağza alınan sakız öğln yemeğinden önce çıkıyor ve yemek dönüşü tekrar alıp ağzına akşama kadar çiğniyor. Hemde öyle bir sinirle çiğniyor ki dün dudağını parçaladı resmen. Bir sürü kanadı. Ben de pis pis sırıttım durdum. Bende anlıyorum ama hani bazen bende ağzımın tadı değişsin diye sakızım vardır ama sakız çiyneme sürem 5 dakikadır. Sordum bir gün neden bu kadar sakız çiyniyorsun diye sigarayı bırakınca başlamış ama bırakalı da 10 sene olmuş. 10 senedir de kardeşim hala sigara yerine sakız çiğniyorsan sen bırakmamışsındır bu mereti. amannn gıcık işte ya.
Gerçi sen benden fenaymışsın. Ot çöp hiç bir şeye dayanamıyorsun. Senin dediklerinde doğru gerçi bende bakma ortalık sessizken bende dayanamıyorum.
Birde ben bu arkadaşa biraz takığım galiba. Hatta bayaa takığım.
günaydın kızlar
akşam yemek yemedim sadece fındık yedim onuda az yedim fazla canım istemedi ama saat 11 e doğru midemden sesler gelmeye başladı akıllı ol mine yat uyu dedim ve yattım uyudum.
bu sabah; 1/2 simit-3 y.zeytin-1 küçük parça tulum peyniri yedim.
öğlen güveç yiycem akşam yine hafif geçirmeyi planlıyorum.Bu cuma artık 49 u görmek istiyorum:))
slm kızlar dün akşam ben niyeti ii bozmuştum felaket kokoreç istedi canım çarşıda indim alıcaktım ama şansıma bitmişti kapalıydı iyide oldu ama 60a düşüyüm bir gün izin vercem kendime ne istiyosam yicem...
AYY bende bayılırım ya. Hatta kaç gündür benimde aklımdan geçip duruyor kendileri. Bencede arada kendine izin vermek lazım. Ama arayı ben gibi 1,5-2 ay yapma sakın. Sonra toparlayamıyor insan kendini. Ben valla buluşmadan sonra bir ara verdim o gün bugündür toparlanamadım.
Winston bu arada bugün itibari ile ilacı da bıraktım artık. sigarayı bırakmadım henüz. Ramazanda bırakıcam inşallah. İlacın bana ne yararı , ne de görünen bir zararı oldu. Ne ruh halimde ne sigaranın tadında ya da ona bakış açımda en ufak bir değişiklik olmadı. Ramazana kadar içeyim nasıl olursa bırıcam diyordum ama bu seferde ramazan başında muhtemelen regli olup bi 6-7 günde öyle oruç tutmayıp sigarayı da bırkmıycam bu seferde ilacı söylenen sürenin epeyce üstünde kullanmış olucam. Ayrıca madem yararı yok, niye daha fazla kullanayım dedim ve bu sabah içmedim. Aslında ben hani bırakınca 3 gün falan bir sinir hali oluyor derler ya onun için bıraktım ama ne gerek varya olup olmayacağını bile bilmediğim bir şey için kullanıp durayım, hem niye kendimi şartlandırıyorum ki sinirli olucam diye belki de olmuycam. Hem benim bünyeye herşey fayda etmiyor ya belki o da etmez. Ve sinirli olmam.
Bu arada birde kızlar ben lazere gidiyordum ne zamandır, hastanede sonra hastane bize kazık attı falan geçen gün özel bir güzellik merkezine gittim, ama doktoru falan olan, ve 3 şubesi olan büyük bir yer. Öyle ki hastanede 1 tane lazer cihazı varken burada 7 tane falan var. Ve ayrıca edindiğim tecrübeye dayanarak yok doktor olsun falan kısmı hikaye, çünkü 1 sene hastaneye gittim geldim ve ben doktor yüzü görmedim. Neyse konuya dönelim. Geçen akşam gittim ve yaptırdım sonra yani 2 gün sonra benim lazer yaptırdığım bacaklarıma bir kaşıntı olmaya başladı anlatamam. Resmen parçalıyorum bacaklarımı, şu an hertarafı yara içinde. Ve kanatana kadar da duramıyorum. Hatta kaşımaktan gece uyuyamıyorum ya. Acaba fazla yüksek yaptılarda yaktılar mı diye düşünüyorum. 4 gündür de geçmedi. Evde sürekli bacaklarıma ıslak soğuk havlu falan koyuyorum. bu akşam bi gidicem bakalım neymiş. .hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu kızlar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?