Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi tatiller winston. İnşallah çookkkk çoookkk eğlenirsin. Kilo da almazsın hemde verirsin.
Bende sen gelene kadar sigarayı bırakırım. Sonra yarışırız. Senle yarışmadan gitmem bu ellerden bacım.

günaydın eve pc geldi artık dahad aktif olacağım dertleşmeye geldim ben aslında

beni en iyi siz anlrsınız kilo problemi olanlar iştah denen şeye inanlar
bilemiyorum yaaa düşünüyorum düşünüyorum bu işi çözmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamıyorum çok karışık geliyor artık bu iş bana
evet emin olduğum bişey varki yediğimiz için kilo alıyoruz yemeyince klio veriyoruz 30 yaşına geldim her yaz ortalama 8-15 arsı kglalar veriyorum çünkü yemiyorum ama nezmanki yemeğe başlıyorum hoooppp bütün kiloları geri alıyorum üstünede 5 kg ekleyerek
şuan rejimdeyim iftarı 2 tabak cacıkla sahuru yoğurtlu semizotu yiyerek geçirdim 2 günü
reklemlarda ne çokomeller yemek programlarında ne tatlılar ne börekler benim zayıf olmam için bu tür yemkleri hiç yemedenmi yaşamam lazım bu irade nereye kadar hayır diyebilcekk zaten biliyosunuz kilolar gitmiyo hemen bide sabırrrrrrr olmadımı olmuyo yaa artık ben bile kendime sinir oluyorum al ver al ver en fazla 2 ay ya daha fazla koruyamadım verdiğim kiloyu bu seferde kendime olan inancım gidiyoo şun yine rejimdeyim iç sesim diyorki ne zman vericem kilo ne zman alıcam geri kiloo aslında ben bile kendime inanmaz olmuşum onu afrk ettim şu iştah nası kapanır nezman benimde yemek canım istemiyor diyebilirim
yada bi ömür iştah kapatan şu hapalrımı kullanmam lazım çünkü bi ozmanlar gerçekten yemek gelmiyor içimden ben bunu hapsız başarmak isityorum şu iştahımın yok olmasını isityorum ben bi piskoloğomu gitsem ya bu iştahh neyle tedavi edilirki

bnde aynı dertten müsdaribim...iştah hiç kapanmaz gırgırına kardess herseyden az az yıyıp nefsi köreltmeyi öğrenmemiz lazım
Kızlar pirinc lapası dıyetını hıc denedınızmı pırınc yıyerek zayıflanırmıkı pirincte şekerdır cnku

yapabileceğimiz bişey yok bizim iştahımız var ve vücudumuz kilo almaya müsait.işin ucunu biraz kaçırsak hemen artıları görürüz o yüzden hayatımız boyunca kontrollü olmamız gerekiyo.normal zamanda böyle olmamız gerektiğine göre diyet süresince çok daha katı olmamız gerekiyo.burdaki herkes gibi senin de kilolarını bir an önce vermeni yürekten istiyorum.psikolog değil ama istersen bence bi diyetisyene git.vereceği listeleri artık hepimiz biliyoruz o senin için bi yenilik olmaz belki ama en azından birine karşı sorumlu olduğundan para verdiğinden daha sıkı olursun diye düşünüyorum

diyetisyen fikri beni inada bindiriyo gıcıklığına yemek gbi ne yani ben kendimi değilde onumu dinliycem diyorum dediğiniz gibi benim yapmam gerken kabullenmek bu işin bi ömür böle kontrollü olarak devam etmem gerektiğini kabullenmeliyim

günaydın cedric evet resimdeki benim evet daha önce zuhal topla çok benzeten oldu

hadi bakalım yeni bir hafta yeni bir başlangıç demek bol iradeli günler dilerim

pirinçlapası diyetini kim soruyorduu cedric senmi sormuştun ben yaptım evet gerçektende 3 günde 2 kg atıyo ama vücutta oluşan suyu atıyoo özellikle adet günleri yapılması tavsiye ediliyo hatta her insanın ayda bir yapması gerektiği yazılmıştı sağlık açısından vücuttaki ödemi attığı için pirinç lapasıı kilo aldırmaz badicilerde genellikle hep pirinçlapası yerler çinliler uzak doğu ülkeleride hep pirinç yerler hepsi zayıftır acayip tok tutuyo zaten yaptığım zamanlardan hatırlıyorum

günaydın kızlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim gece sahura kalktım 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim ama okadar zorlandım ki( canım çıktı bitirene kadar sabah kalktığımda reflü gibi bişey olmuştum ben çok zorlanıyorum ya ramazanda bakalım hayırlısı.sanırım ben biraz daha kilo verdim hafta sonuda doğru düzgün bişey yemedim bu hafta bu iş biter kızlar kesnlikle 48 im.

günaydın hayırlı ramazanlar
kızlar geçen hafta tatile gittim . yazamadım kusura bakmayın . bol bol suda hopladım zıpladım . yüzme bilmediğimden.
açık büfeye rağmen kşlo almadım. şimdi bugün işe başladım . sahur ve iftar iyi hafif yiyorum ama iftardan sonra tatlı muhabbeti olmasa daha iyi olacak . eşim ve çocuklara söyledim . benden fazla tatlı istemeyin. dayanamayıp bende yiyorum. genelde iftarları sebze yemeği yapmaya çalışıyorum . belki 2-3 kilo veririm diye
neyse herkese allah kolaylık versin ara ara uğrarım.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.

Ben bugün oruç tutuamadım. Açlıktan falan değil tamamen uykusuzluktan.
Uykusuzluğa dayanamıyorum ben ya. Gece 3 te yattım. Ve dayanıp dayanamayacağımı bilemediğimden niyet etmedim. Sabahta bekledim 11 e kadar ama inanılmaz uykum geldi ve gözümü açamadım. Bu uykusuzluk tamamen oruçtan kızlar. Hiç bir şey yenmese bile psikolojisi insanı uykusuz bırakıyor resmen. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Birde ramazanın 1.gününden beri bende acayip bir mide ağrısı var. 1. günü akşam başladı ve hala devam ediyor. Her yemekten sonra 2 saat kıvranıyorum. Sanırım fazla yiyorum ben. Ya da acaba mideme bir şey mi oldu kızlar. Korktum doğrusu ben.

Neyyy 48 mi. Yoksa gidecekmisin. Valla tebrikler bacım. Azmin zaferi diyorum başka bir şey diyemiyorum. Hadi önce bizden biri gitsinde mekikçiler görsün 48 olmak mı ütopyaymış. Senin gözün arkada kalmasın winston göremiycek ama merak etme bacım gelince ben her mesajımın nbaşında belirtirim.

Ohhh tatiller yapılmış. Bende merak ettim nerede bu kız diye. Dedim hani köyün delisiydi yakar. O da kaçtı. Nereye gittiniz tatilde bakalım. Ayrıca açıkbüfeye rağmen kilo almamak büyük başarı. Ben açık dolapta bile kilo alıyorum resmen.

eşim zar zor 1 hafta izin alabildi resmen kaçar gibi gittik. termal bir oteldi nevşehir kozaklıda.oradan kapadokya yıda gezebildim. canım o açık büfenin karşısında eridim aktım ama yemedim . yediğim ya tavuktu ya balık bol bol yeşillik,. kilo almadan geri geldim.
ama nefis mücadelesi görülmeye değerdi. hele o tatlıların yanından geçerken imdat diye bağıracaktım nerdeyse

yakarcım açık büfeye rağmen kilo almamak süper bişey.iradene hayran kaldım valla valla benim ramazanım iyi geçiyo tabii bunda dışarı hiç çıkmamamın ve sadece evde olmamın katkısı yadsınamaz.düşünüyorum da dışarı öıksam okula işe falan gitsem napardım diye?o yüzden hem oruç tutup hem de normal hayatlarına devam edenleri bir kez daha tebrik ediyorum.dün gece spora gitmedim izin verdim kendime.ne izniyse artık daha 2 gün gittim neyse evdeydim gece ne yazık ki bir parça güllaç yedim.napayım artık ramazan bu da yani bi güllaç yemiyeceksem öleyim o zaman hem diyetisyenler bile ramazan diyetlerinde haftada 2-3 gün sütlü tatlıya izin veriyolar.

slm kızlar nasılsınız...
sezenim mide ağrısı bendede oluyo bu sene sabah bi arkadaşımla konuştuk oda aynını dedi...sıcaktan olmaz herhalde böel geçen senede sıcaktı sonuçta...

winstonum ii tatileer...yakarcım hg...

ejje güllaçtan bişi olmaz dediğin gibi diyetisyende haftada 2 gün sütlü tatlıya izin veriyo bende sütlaç yapıcamda eşim kendine tatlı almış o bitsin öle yapim diyorum ramazanda insan arıyo tatlıyı...

benimde ağrıor oruç henüz tutamadım ama deli gibi ağrıyor miğdem

sezencim seni çok iyi anlıyorum gece kalkıp sadece 1 dilim ekmek arası peynir yedim ama bu saate kadar kendime gelemedim reflü gibi bişey oldu bana ayrıca çok kötü midem yanıyo sanki bişey sıkıyo midemi( oruçtan dolayı hiç acıkmadım ama baş ağrısından ölmek üzereyim başım masanın üstünde duruyo son 2 saattir Allah herkese yardım etsin vallaha böyle olunca oruç dahada bi zor oluyo.

hoşgeldin yakarcım üstün başarından dolayı seni tebik ediyorum vallaha ben olsam dayanamazdım

uykum varrrr...eve bi atsaydım kendimi yatıcam iftara kadar yemeğim var zaten...salatayıda kocişe satarım artık o yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…