Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O zaman Benide alın o gruba bende yarışmak istiyorum :))) Çooookkk kilo vermem lazım çok :))

bu hafta sonum devamlı yemek yemekle geçti ama kilomda değişiklik olduğunu sanmıyorum (eşim olunca yemek olaayını sapıtıyorum ben ya( )
bugün orucum menü konusunda hiçbir fikrim olmamakla beraber hafif şeyler yemeyi planlıyorum hafta sonunun cezasını çekicem malesef

öncelikle haftasonu giremediğimden ötürü özür dilerim.her zamanki durum yine yaşanmış burda.ben gelmeyince sayfalarca yazılıyo ben burda olunca gıdım ilerlemiyo neyse
winston; hoşgeldin anladığıma göre tatilin iyi geçmiş sevindim.otobüs maceranı da gülerek okudum.ben de hep beni bulur böyle tipler diyodum demek ki onlardan o kadar çok var ki hepimizi buluyo
gırgırına; ben erkek arkadaşının kilo vermenle ilgili söylediklerine çok da olumsuz bakmıyorum.sonuçta o da senin hem sağlığın hem de kendi moralin ve mutluluğun için kilo vermeni istiyo.bunu sana söyleyiş biçimini bilemem gerçi ama en azından senin için motive edici bişey olur diye düşünüyorum
s_a; benim için herhangi bir problem olmaz bundan sonra perşembe sabahları tartılır yazarım sonucumu

bu arada dün ilk defa gündüz dışarı çıktım ramazanda.öğlen çıktık akşam iftardan 1 saat önce geldik eve.avmleri falan dolaştık pazara gittik.düşündüğüm kadar zorlanmadım ama tabii hiç dışarda dolaşmadım gittiğim her yer klimalıydı.bi de tabii dün arabayı ben kullandım o yüzden çok mutluydum sadece otoparkta tam park edecekken babama verdim arabayı onun dışında hep ben kullandım bi de bir itiraf ben iftarda biraz kaçırıyorum ipin ucunu.tabii ki aslında bu kaçırdığım dediğim çok da değil hatta annemlerce bu yediklerim bile az ama bana fazla geliyo.ilk günler iyiydi de şimdi özeniyorum yemeklere.neyse dün iftarda ve sahurda yediklerimi yazayım:
iftar:yarım kase domates çorbası
bir parça pide ve bir dilim pastırma
4-5 yk patlıcan musakka
1 domates
ara öğün:1 şeftali,yarım armut
sahur:1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 ufak parça pide
domates,salatalık
sonrasında da 1 adet şeftali

Niyetli değilim bu hafta dünkü menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğle k fleks
ara peynir salata 5 zeytin
akşam fasülye salata çorba
gece şeftali

hiçte az yemiyormuşum yaa

günaydın kızlar en erkenci benim galiba
dünkü menümü yazayım size bakalım beğenicekmisiniz

İFTAR:
-4 yk pilav
-4 yk kıymalı patlıcan
-3 sb.ayran(abarttım bunu)
-3 tane kalburabastı tatlı :)))
ara:
karpuz

tatlıda olmasaydı iyiydi ama oldu bikere artık bi kereden bişey olmaz dermişim

bu hafta tartılmadım ama 36 beden pantolonlarımda bolarma var cumaya kadar sabredip tartılmıycam ama büyük ihtimalle istediğim kiloya indim ben kızlar
mezun olabilirim

özge sayfaya giriyorsun görüyorum hayırdır paylaşımda bulunmuyorsun bi sorunmu var burda 1 kişinin eksikliği bile hssediliyor

Hanımlar bi sıkıntım var çok bilen hatunlarıma sorayım dedim diz kapaklarımda kararma olduu hiç bu sorunu yaşayan varmıı

biizm mahalledeki bi eczaneye diyetisyen geliyo yağ ölçümü diyet listesi verip bide avicenne form diye ilacıda satıyolaramışş diyetisyen veriyomuş yanında sizce bu ilaç satışı içinmii üretsiz bii müşteri çekimii olabilirmii bu hapı duyan oldumu hiçç

Selam kizlar su an doktorun bekleme odasindayim randevum saat 10:30 da ama bakalim kac saat bekleyecem ben burda. Belki daha öncede yazmistim cok sidetli ayak kasintim var artik kasiyarak yara yapiyordum ayaklarimi bir kac gündür ellerimde kasiniyor ya bu kasinti insani deli eder türden ya!!

Size anlatmistim yüzümde kabarcikar var kasiniyorlar diye doktorada gelmistim ve adamin verdigi kremle yüzüm eski haline kavustu

Kusura bakmayin bir an kendimi cilt bakim bôlümünde hissettim

Gecmisi okudum
Cedric spor konusunda kizlara katiliyorum her zaman ayni sporu yapma vücut ona alisiyor ve artik dikkate almayabiliyor hep ayni olunca

Girgirina canim nisanlin gene bisey demis galiba benimse esim herzaman diyor 1 hafta önce adama öyle seyler söyledimki o gûnden beri konuyu acamiyor.

Special k winston canim bende kullanndim kirmizi meyveli olani ve senin gibi cips niyetinede yedin sonuc seninkinden farkli olmadi

Eyvaaaah telefonun pili bitiyor ne yapacam ben evr yürürken müziksizzzz !! Banane otobüse binerim ozaman yada yürûmen lazim
Spor olsun diye

fesbookta bir yazı paylaştım amanınn tepki çığ gibi fesi başıam geçirecekler
ORUÇ TUTUYORMSUN HAYIR NAMAZ KILIYORMUSUN HAYIR PEKİ SEN BU DÜNYADAN NASI BEKLİYORSUN HAYIR ...HZ.ÖMER
yazı bu tamam farklı inananlar karşıt fikirde olabilirler ama bu benim duvarım ve benim fikrim kimsenin şahsına karşı bi eleştirim değilki hoş bu cümleyii kuran ben değilim Hz.ÖMER

Canim haklisin kendi duvarin kendi dûsûncen. Ama cogu insanlar fikire dûsüncelere saygi duymuyorlar. Ve iste özellikle inanc konusunda herkesin düsüncesi farklı

Kendini tanıtında benmi kaçırdım arkadaşım yada bi zahmet yine tanıtırsan sevinirim hangi illl den sin ? V.s. V.s işte ben 29 yaşında muhasebeci istanbul pendikten bekar zirvesi 88,5 olup şuan 77,5 olan çok konuşan biraz rahat biraz kuruntuluu bu nası bi çelişkiyse hem akrep hem yükselenim yaya daha çok kaçan bi şişkoyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…