Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arkadaşlar
nasılsınız ben pek iyi değilim. ne sistemim versa bozuk sinir sindirim ne varsa hepsi iflas bayrağını çekti.hazımsızlık şişlik mahvoldum.akşamları pek dikkat edemiyorum maalesef dün akşam iftarda sapıttım resmen . işin güzel tarfı kilo almıyorum. neyse kızlar şubeye il müdürü geliyormuş acil kapatayım.

sezencim valla heryerde bölebende aynı durumdaydım ama bölümüm değişti eskisi kadar kasmıyorum kendimi benim işim olmayan işler verildiğinde salağa yatıyorum suratımı asıyorum sallapati yapıyorum anlıyo karşıdakide istemediğimi angaryalar daha az oluyo gerçi birde yapı meselesi tamamında yapamıyorum malesef bunu birinde yapsam diğerinde mecbur işi hallediyorum ama hepsini yapmaktan iyidir yinede...

canım ramazandan beri aynı sorun bendede var malesef zaten diyetisyene başaldım sindirimi düzene koydum tam talile gittim hop denge bozuldu dönüşte yine düzene koydumki bu seferde ramazan başladı düzen kalmadı kilo veremesekte almadan atlatsaydık inş ramazanı süper olcak...

selam kızlar
öğlen sati hem sıcak başladı hemde sıkılmaya başladım. eve gitmek istiyorum.
sezenciğim iş yerinde asla kimseyi işine alıştırmayacaksın. diyorum ama yapıyormuyum maalesef hemen yapar teslim ederim .sonra başıma bela olur işin sonu gelmiyor. ben işden rahatsız olmam da iş arkadaşım beni kullanmaya başlayınca basarım yaygarayı . asla dayanamam .ama bunu 13 sene sonra anladım oda yanıma kar kaldı. tepkini koumazsan aman kimse yi kırmayayım dersen maalesef insanlar seni çok güzel kırıyor.asla eyvallah etme .hele adamlar senin 4 katın maaş alıyorsa adam gibi işlerini yapsınlar.asalak insanlara sinir oluyorum. kenenin ilacı ver sıkıyorsun sorunu çözüyorsun ama bu asalak insanlara ne sıksan kar etmiyor. allah sana sabır versin .ama postayı koymayı ihmal etme her zaman işe yarar.

Çok uykum geldi ama stajdayım uyuyamıyorum yaa (
Kızlar artık psikolojim bozuldu yaa hergün diyet kim ne kadar kilo vermiş bakıp bakıp duruyorum
sabah bi bakıyorum akşam eve gidincede aynı şeylere bakıyorum :)

Tünaydınlaar,

Dün içimden "havalar biraz serin olaydı ne spor yapardım be heyyt" dedim, şimdi burada yağmur, çamur, rüzgar, utanmasam kışlıkları çıkaracağım.
Yani madem şu 45 derecede içimden geçen gerçeğe dönüşmüş, acuk totoyu kaldırıp spor yapacağım o zaman
Herkese serin bir gün diliyorum.

Winston merhaba akşamlarıda ihmal etme sporunu çok zevkli oluyor bende iki gündür gidiyorum spora akşamları ama dün akşam çok zorladım sanırım her yanım ağrıyor. Winston tebrik ederim 18 kg vermişsin darısı benim başıma kaç ayda verdin o kadar kiloyu????

Yok bacım ben öyle sabah, akşam spor yapamam.Yapacak olsam zaten dombili olmazdım
Bana günde 1 saat yeter, ötesi ruhumu yorar (Zora gelemeyen keyif düşkünü dobiş )

Buraya Kasımda 90 kiloyla katıldım bacım.Arada kendime küstüm kaçtım, ara verdim, başaramayacağım dedim, vazgeçtim, yedim falan filan yani öyle istikrarlı bir biçimde uzuuun uzadıya diyet, spor şeysine girmedim.Zaten insan bir süre sonra kendini öğreniyor, ona göre bir yol çiziyor.İlk baştan hemen kilo vereyim, gitsin, bitsin diye olmayacak duaya el açan insan 2-3 ay geçtikten sonra bir aydınlanma yaşıyor, diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyle yola devam ediyor

Gün sonunda ya da ertesi sabah yaptıklarını (spor) ve yediklerini yazarsan hem seni daha iyi tanırız hem de belki biz de gaza geliriz.Biz yaklaşık 6 aydır her birimiz bir diğerini tanıdığı ve kaynaştığı için düzenli menü ve spor yazmıyoruz ama yeni üye olarak sen yazarsan dediğim gibi belki bize de gaz gelir.

(Ben buradan 2000 mekik çektim yazdığımda silah arkadaşım yakar bacının mekik aletine koştuğunu hatırlarım hastelikten )

Neyse ben kaçar, herkeşlere serin ve mutlu bir öğleden sonrası diliyorum.

selam kızlar,

bende uzun zaandır yazamıyorum 70 ve 71 le arasında gidip geliyorum sıkıldım artık o yüzden ben bu cumadan sonra ayrılmayı planlıyorum gruptan oysaki bayrama az kaldı bir 3 kilo daha versem ama gitmiyor pis yağlar sporda yapamıyorum böle yani oysaki ne güzel sporlar yapardım ben ne güzel

vayyyyyyyy be winston sen demek 18 demek sen 18 verdin 18 kg verdin demek ay çok fena kıskandım yaaa Allhım ben ilk winstonla 5 günde 5 kiloda TANIŞTIĞIMDA VERDİĞİM 7 KG YUU aman işyeri sallantıda diyip yemeğe düşüpp geri almasaydım sonra ben tekrar wşnstonu takip edip onun takımına girip tekarr aldığım kiloyuda geri vererek toplam 13 kg verdiğimde bi taraflarım kalkmasaydıda acık akılı olsaydımda yine iş yerim kapandı diye bahane yapıp yineyemeseydim belki winstonla kaba olcak ama ben kabayım sidik yarıştırırdım ahhhhhhhhh ahhhhhhh ne oldu geri almadığım 10 kg la durupduruyomm burda çatırçatırçatladım

selam kızlar nasılsınız? çok yoğunum bugün sabahtan beri salak bi raporla uğraşıyorum başımın ağrısı tavan yaptıya(((

Kızlar kuşhanın diyet listesi. Çok mantıklı ve makul görünüyor. Ben buna başlıyorum.

Sabah kahvaltısı ; 1 dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, bitki çayı yada yeşil çay (şekersiz) sabah kahvaltınız 1 hafta boyunca aynı şekildedir.

1. gün ; öğle yemeğinde 2 adet lop yumurta, söğüş olarak domates ve salatalık, akşam yemeğinde 5 adet ızgara köfte ( ekmek içi konmadan hazırlanmış), yeşil salata limonlu

2. gün ; öğle yemeğinde 1 adet simit, 1 bardak tuzsuz ayran, akşam yemeğinde yarım porsiyon haşlanmış tavuk, yeşil salata

3. gün ; öğle yemeğinde 200 gram yağsız yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil salata, akşam yemeğinde 2 büyük dilim ızgara et, yeşil salata

4. gün ; öğle yemeğinde 200 gram haşlanmış patates ile hazırlanmış patates salatası, akşam yemeğinde 5 adet kuzu pirzola, yeşil salata

5. gün ; öğle yemeğinde 2 adet yumurta ile hazırlanmış olan menemen, yeşil salata, akşam yemeğinde 1,5 porsiyon haşlanarak hazırlanmış olan yağsız makarna, 1 kase yağsız yoğurt

6. gün ; öğle yemeğinde 2 adet haşlanmış sosis, yeşil salata, akşam yemeğinde 2 adet biber dolma pirinç ile yapılmış, 2 çorba kaşığı yağsız yoğurt

7. gün ; öğle yemeğinde 100 gram beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, adet domates ve salatalık söğüş, akşam yemeğinde şiş ızgara, yeşil salata

.aman bacım aynı işte. Ben de aynı işte. Bende winstonla beraber geldim takıma. Haftada yarım kilo bile verseydim şimdiye kadar elli kere mezun olmuştum. ama ben nerdeyse 5 aydır 52 kiloyum ya. Üstelik ben eylül gibi çocuk düşünüyorum. Yani kilo alıcam yendien. Hiç vaktim kalmadı kızlar. Bir an önce en 50' nin altına düşüp orada kalmam lazım. Hamileliğin ilk bir kaç ayını da kilo almadan atlatırsam sorun yok demektir.

evet winston eje özge siz nesiniz benden daha iradeli daha sabırlımısınıız siz yolu bitirmeye yakınmısınızzz ben siizn kadar olamadımmııı
sizde olan beynin bende olmasınada rağmen kullanamadımmıı ahada buraya yazıyorumm yapacağım ulennnnnnnn bende sizi kıskandıracağım (nasılsa bende vercekk yağ sizden daha çokk hehhehhhhy kesin size göre daha çok vercemm buda klasik şişkonun kendini kandırması işte ) ay çok acıdım kendimeee

Bende akşamları 1 saat spor yapıyorum dünkü o bir saatte çok yoruldum ama hala enerjim vardı az geldi yaptığım spor. Tek sıkıntım köpeklerden korkuyorum spor yaparken onlar sayesinde daha çok kilo vericem bu gidişle çünkü ; gördüğüm anda yol değiştiriyorum evin yolunu zor buluyorum :)dün gün boyu yediklerimi sayayyım doğru yapıp yapmadığımı siz söyleyin bana kızlar hepinizin yorumunu bekliyorum :)))

sabah: 1 tane salatalık
1 double bardak çay içerisinde sadece 2 küp şeker var
öğleye kadar olan arada 1 paket eti form kepekli bisküvi içerisinde 6 tane var

öğle:1 tane domates
3 tane erik
saat 5 e kadarda eti form bisküvinin yarısını yani 3 tanesini kemirdim :)

akşam : 3 tane kabak köftesi yağsız fırında
1 kase cacık
4-5 çatal kavun

Bir günüm öyle geçti kızlar şimdi yorumlarınızı alayım ayrıca 2,5 litfe su 2 tanede sade soda içtim :)

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin senin çok güldüm gözlerimi bırak her yerimden yaşlar geldi ( altıma yaptım :))) ).

bugün yani 1 ağustos itibariyle öyle canımın tatlı çekmelerini , yemeği fazla yemeyi falan bitiriyorum.son bir haftada baya bi yedim dayanamadım resmen.böyle giderse kilo almaya başlıycam son 3 gündür spora da gitmedim yeter artık diyor ve kendime geliyorum dün yediklerimi de yazayım:
iftar:yarım kase tel şehriye çorbası
1 dilim pastırma ufak parça pide
1 parça tavuk göğüs eti
3 yk pilav
ara öğün:2 şekerpare
sahur:1 kase special k ve süt
1 şeftali

Yaaaaa maşallah ne kadar güzel kilo vermişsiniz yaa bende vermek istiyorum

Biz burada püskevit yiyenleri sevmeyiz dostum
Belirli kurallarımız var; çubuk krakerden, püskevitlerden, reçelden, baldan, mıncıklanmış poğaçadan, simitten uzak durur yiyenleri linç ederiz
Şaka maka ama bu kalorisi 3-5 ya da hiç olanların karbonhidrat değerlerine ve diğer değerlerine bakmak lazım aslında.Bu form bisküvileri öylesine masum değil yani.
sabah; hıyar ve çay. (bence ayakta sandalet, kafada yün bere gibi )
Çaydaki şeker zaten negatif de ee pozitif ne var; o da hıyar.Hıyarda ne var; accuk vitamin bidibidisi bolcana da su.Yani olmamış diyor, sabah kahvaltısıyla bizimle değilsaaan diyorum
Gelelim öğlene; domates, erik, püskevüt. (Erik yerken çok ses çıkarır ben erik yemeyi de yiyeni de sevmem ama bu benim ruhsal sorunum ) Domates, erik ve aradaki püskevit ne doyurucu, ne besleyici ıhh ben beğenmedim.
Akşama gelek;Cacık güzel, yoğurt var gene hıyar var, kabak köftesi tamam, kavun için de biz gene burada akşam meyve yiyenleri sevmeyiz ahbap.Meyvedeki şeker 24 saatte vücuttan zor gidermiş, o yüzden meyve yiyorsak sabah hatta kahvaltıdan önce yemek lazımmış. (Hoş, kim gözünü açıp yataktan fırlayıp kavuna koşar o da ayrı bir sorun ya neyse)
Vejeteryanmısın bacım, hiç et görmedim.Öyleyse protein içeren sebzelere yönelebilirsin.Pro az olunca kaslar ister istemez vücuttan diyet süresince bir miktar azalıyor bu sefer pörsük pörsük jöle gibin olursun, bence proya biraz yönelebilirsin.

Su şahane olmuş, sporda güzel olmuş, sade sodayı içmem, içeni de sevmem ama bu gene benim kişisel rahatsızlığım
Genel olarak; tam diyete yeni başlamış ve kısa sürede çok kilo vermeyi kafasına koymuş insan modelisin (bence)
Yakında sende bizim yolumuza geleceğin için şimdilik eleştiri yapmıyorum
Gene de biraz daha doyurucu şeyler yersen, daha sağlıklı olur diye fikrimi belirtmek isterim.

He bu arada yaz dedi, yazdım kaynana gibi her şeye karışmış demezsin umarım bacım
Alınmaca olmamıştır umarım

Bacım vur dedik öldürdün sende :))) ama iyi eleştri olmuş gitgide düzeltirim ayrıca çayı hıyarla aynı anda kullanmam genelde çayı kahvaltıdan sonra içerim.Yemek yemeğe korkuyorum yaa ama zaman geçtikçe açılırım. Ne kadar az yersem şu mide bulandırıcı göbekten o kadar erken kurtulurum bacım. Ayrıca yediğim cacık hıyarlı değildi semizotuyla yapılmıştı ( sakın demeyesiniz bu kız hıyarı çok seviyor diye :))) ) yarından itibarende alırım proteinlerimi ama korkuyorum kilo alıcam diye :))) Gerçi yeterince kilom var dimi ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…