Kendini tanıtında benmi kaçırdım arkadaşım yada bi zahmet yine tanıtırsan sevinirim hangi illl den sin ? V.s. V.s işte ben 29 yaşında muhasebeci istanbul pendikten bekar zirvesi 88,5 olup şuan 77,5 olan çok konuşan biraz rahat biraz kuruntuluu bu nası bi çelişkiyse hem akrep hem yükselenim yaya daha çok kaçan bi şişkoyum
Kendini tanıtında benmi kaçırdım arkadaşım yada bi zahmet yine tanıtırsan sevinirim hangi illl den sin ? V.s. V.s işte ben 29 yaşında muhasebeci istanbul pendikten bekar zirvesi 88,5 olup şuan 77,5 olan çok konuşan biraz rahat biraz kuruntuluu bu nası bi çelişkiyse hem akrep hem yükselenim yaya daha çok kaçan bi şişkoyum
Bu arada ne zor nickler buluyosunuz ya winstona takılmışken bu daha zorr cylngkdğn sanırım bu ceylangökdoğan böel aklımda tutabilirm :)
Bu arada ne zor nickler buluyosunuz ya winstona takılmışken bu daha zorr cylngkdğn sanırım bu ceylangökdoğan böel aklımda tutabilirm :)
:)) kendini tanıtmana bayıldım :)) ben izmirde yaşıyorum burdurda bilgisayar programcılığını okuyorum.
25 yaşındayım bekarım
zirvem 86 şuan 83 burcumun bütün özelliklerini taşıyorum tam bir boğa kadınıyım :)
yemeği sever, inat, aksi,huysuz, lanet..... :))))
takıma hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede istediğin hedefe ulaşırsın.
ben geldim.gece sahurda yine klasik kahvaltı menümü yedim ama iftarda biraz fazla kaçırdım.nerdeyse eski günlerde yediğim gibi yedim.
iftar:yarım kase domates çorbası
fırında tavuk butu
4-5 yk kadar pilav
fırında patates
1 bardak light kola
buraya yazayım da günah çıkarayım dedimyedim bi de hiç pişman olmadım çok özlemişim diye diye yedim valla bi silkineyim de kendime geleyim ramazanda biraz fazla özeniyorum yemeklere sanırsam
Winstonda ne var bacım yaHoş, buraya üye olurken nick düşünürken önümdeki sigara paketinden yola çıkmıştım ama tabii herkes sigara içmediği için herkese ben gibi kolay gelmiyor.Bana washington diyen vardı artık nasıl bir hipermetrop göz derecesine sahipse
Ya da bu dobiştir buna washinghton portakalı diyeyim diye mi hakaret ettiydi o zaman hala düşünürüm
Yeni arkadaş da hoş gelmiş.Dağ gibi ütü ve çamaşır yıkama seansı beni beklediğinden ben kaçar, sonra uzun uzun tanışırız.
@Se_zen bacı pek sessizsin, tüm millet bu sıcakta bankalaramı koşuyor bacım.Ya yoğunsun ya diyete gönlün yok.(Kendimden biliyorum)
Herkese hafif bir gün diliyorum.
Selam kızlar bugün arkadasimla yemek yedim ve yemekten sonra biraz dolastik sohbet ettik
Sonuç: 7 aylık hamile olmasina rağmen sadece karnı büyüyen arkadasimdan dah cok yemek yedim, dolasirken sokaktaki bütün kadinlar benden daha zayiflardi, ve en kötüsü mc chickından sonra moralim cok bozuldu!!!!
aslında bu saydıklarının içinde önemli olan bişey varki sorumluluğun çok buda aslında demirbaş çalışan yapar senii yani arkadaşım sana gebeler göster dişinii çek restini çıkıcam izne hayırmı işten çıkıyorum ozman deee ben eminim her işi halleden seni kaybetmeyi göze alamayıp üstüne 1 hafta iiznde onlar eklerler
olaya enayilik olarak bakma ki bakarsan evet enayii durmunda görülüyorsun
ama sensin normal olan maaşını hak eden kaytarmayan aklını becerisinii işine kullanıpp sorumluluğunu yerine getirensin maaşın ananın aksütü gibi helal asıl anormal olan onlar hak geçiren yüklerini sana atmaya çalışan maaşalrını hak etmeyn insanlar o paranın eminim ben bereketini hayrını göremez onlar arkadaşım sen manevi olarakkk bakmaya kendinii iyi hissetmeye çalış onlarıda herzamnaki yaptığın gibi Allaha havale et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?