Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada ne zor nickler buluyosunuz ya winstona takılmışken bu daha zorr cylngkdğn sanırım bu ceylangökdoğan böel aklımda tutabilirm :)

Bu ne güzel bi tanıtımdır öyle bende izmirde yaşıyorum burdurda bilgisayar programcılığı okuyorum 25 yaşındayım bekarım zirvem 86 dı şuan 83 bilmiyorum sonra kaç olurum. İnatım tam bir boğa burcuyum yemeği seven aksi huysuz lanet bişey... :)))

Bu arada ne zor nickler buluyosunuz ya winstona takılmışken bu daha zorr cylngkdğn sanırım bu ceylangökdoğan böel aklımda tutabilirm :)

:)) kendini tanıtmana bayıldım :)) ben izmirde yaşıyorum burdurda bilgisayar programcılığını okuyorum.
25 yaşındayım bekarım
zirvem 86 şuan 83 burcumun bütün özelliklerini taşıyorum tam bir boğa kadınıyım :)
yemeği sever, inat, aksi,huysuz, lanet..... :))))

Winstonda ne var bacım ya Hoş, buraya üye olurken nick düşünürken önümdeki sigara paketinden yola çıkmıştım ama tabii herkes sigara içmediği için herkese ben gibi kolay gelmiyor.Bana washington diyen vardı artık nasıl bir hipermetrop göz derecesine sahipse
Ya da bu dobiştir buna washinghton portakalı diyeyim diye mi hakaret ettiydi o zaman hala düşünürüm

Yeni arkadaş da hoş gelmiş.Dağ gibi ütü ve çamaşır yıkama seansı beni beklediğinden ben kaçar, sonra uzun uzun tanışırız.

@Se_zen bacı pek sessizsin, tüm millet bu sıcakta bankalaramı koşuyor bacım.Ya yoğunsun ya diyete gönlün yok.(Kendimden biliyorum )

Herkese hafif bir gün diliyorum.

eve gitmek istiyorum artıkya gidip yatmak istiyorum bugün çok kötü hissediyorum kendimi başım dönüyo( masaya yapıştım artık zamanda geçmiyo
akşam ne yemeği yapsam karar veremiyorum işten eve gidip yemek yapmak kadar zor bişey yok heralde ya

takıma hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede istediğin hedefe ulaşırsın.

ben geldim.gece sahurda yine klasik kahvaltı menümü yedim ama iftarda biraz fazla kaçırdım.nerdeyse eski günlerde yediğim gibi yedim.
iftar:yarım kase domates çorbası
fırında tavuk butu
4-5 yk kadar pilav
fırında patates
1 bardak light kola
buraya yazayım da günah çıkarayım dedim yedim bi de hiç pişman olmadım çok özlemişim diye diye yedim valla bi silkineyim de kendime geleyim ramazanda biraz fazla özeniyorum yemeklere sanırsam

iyi yapmışın boşver arada olur böyle kaçamaklar heleki davete falan gidiyorsan yememek imkansız

bende akşamları hazırlıyorum masayı bi bakıyorum hiçbişey yememişim bu seferde ertesi gün kötü oluyorum.
ilk günlerde çok su içiyordum bu ara fazla suda içmiyorum ama gene fazla yiyemiyorum yemek yerken mideme kramplar giriyo ve çok çabuk şişiyorum sonrada devamı gelmiyo tabi.Ramazan bitseydide ben bi düzene girseydim ya(

Sorma bacım ay sonu bugün. Nefes alamadan çalışıyoruz. O yüzden hiç giremedim siteye.

Selam kızlar bugün arkadasimla yemek yedim ve yemekten sonra biraz dolastik sohbet ettik

Sonuç: 7 aylık hamile olmasina rağmen sadece karnı büyüyen arkadasimdan dah cok yemek yedim, dolasirken sokaktaki bütün kadinlar benden daha zayiflardi, ve en kötüsü mc chickından sonra moralim cok bozuldu!!!!

İyi geceler kızlar.
İki gündür çok yoğunum. Bugün bir de ay sonu sebepli gelemedim pek. Ayrıca şubede teftişler var. elli bin tane angarya yapıyorum akşama kadar. Bir de gerçekten sıkıldım kızlar bu işten. Bir banka şubesinde 10 tane adam olurda her işi bir kişi mi yapar ya. Benim tamı tamıma 4 katım maaş alan insanlara akşama kadar ilk okul çocuğuna anlatır gibi aynı şeyleri anlatıyorum ama ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kendi enayilimiğime mi kızayım, onlara mı kızayım bilemedim. Benim herşeyi bildiğim yerde adamlar nasıl olsa ben varım diye hiç bir şey anlamaya çalışmıyorlar. Akşama kadar bana sormak kolaylarına geliyor. Ya düşünün izine çıkıcam. Hiç kimse ile aynı zamanda çıkamıyorum. Ama bu insanlar vallahi de billahi de beni 10 kişilik şubede tek başıma bırakıp sabahtan akşama kadar dışarı gidiyorlar kızlar. Ve hiç bir iş aksamıyor neden çünkü benim gibi bir enayi var. Ay sonunda izine çıkamıyorum. Bayramda çıkamıyorum yoğun oluyor. Sonraki hafta bilmem kim çıkıyormuş ben çıkamıyorum. E öbür hafta öteki çıkacak.sonraki hafta genel müdürlükte toplantı var şubeyi tek başına bekleyecek enayi lazım. Sonra yine ay sonu geliyor hayatta göndermeyiz seni. E ay başı da yoğun senin olman lazım.Ya bir haftadır izin almaya çalışıyorum. Eylül sonu geliyor dönem sonu. Sonra da yılsonu işlemler başlayacak. bu ne kızlar ya.

aslında bu saydıklarının içinde önemli olan bişey varki sorumluluğun çok buda aslında demirbaş çalışan yapar senii yani arkadaşım sana gebeler göster dişinii çek restini çıkıcam izne hayırmı işten çıkıyorum ozman deee ben eminim her işi halleden seni kaybetmeyi göze alamayıp üstüne 1 hafta iiznde onlar eklerler
olaya enayilik olarak bakma ki bakarsan evet enayii durmunda görülüyorsun
ama sensin normal olan maaşını hak eden kaytarmayan aklını becerisinii işine kullanıpp sorumluluğunu yerine getirensin maaşın ananın aksütü gibi helal asıl anormal olan onlar hak geçiren yüklerini sana atmaya çalışan maaşalrını hak etmeyn insanlar o paranın eminim ben bereketini hayrını göremez onlar arkadaşım sen manevi olarakkk bakmaya kendinii iyi hissetmeye çalış onlarıda herzamnaki yaptığın gibi Allaha havale et

aynen benimde buara çok gözüme batar oldu kilolalarımm ün aynaya bakıyom yeni bşi elbise giydimm 44 beden boll geldi bana ama genişim tya genişş gıdığım gitmiş kafam küçük sanki vücuduma ait değill hele şu kolarımın kalınlığı varya üff deli oluyorum yaaa valla Allah affetsin gene niyetlendimmm söz vedrimm bayrama kada r proteinden başak bişey ymiyceğime yemin ederk rejim yapmamın cezasınıda kötü çekcem ya Allah affetsin napım ya iradem böle daha kuvvetli oluyor

HAdi bakalım sabah sabah ben gidiyoum dedim. Ama iki hafta üst üste alacaktım olmadı. diğerleri çıkıyor falan. Neyse 5 yıldır buradayım ilk defa ay sonunda izne çıkıcam. Hemen ardından da diğer izinlerimi ayarlayacağım bakalım. Bayramda kayınvalideleri memlekete göndereceğim artıkın. 3 günde kocam bakacak benim ufaklığa sonraki haftada ben izinliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…