Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam tekrardan kizlar ben bugün is sözlesmesini imzalamaya gidecem adam bugün arayip gel dedi sezencim acaba listeyi hazirlayabilirmisin?

Ben hazırladım zaten listeyi. 2 kişi kaldı eksik. Onlar da gelsin yayınlarım. Çok geç saate bırakamam ama sonra üst üste iş geliyor ve yetiştiremiyorum. 15:30 da yayınlarım listeyi kızlar.

*** 3.TAKIM 267. ETAP ***

S_A (/83,6 / 81,5 / 2,1 / 2,51%)
Yakar76 (61,5 / 61,4 /0,1 / 0,16 %)
Se_zen (52,0/52,5 / 0,00 / 0,00% )
Gölge_çiçeği (64,3 / 62,9 / 1,4 / 2,18%)
Suhan2 (49 / 49,0 / 0,00 / 0,00 %)
Ejje89 (80,2 / 79,2 /1,0 / 1,25 %)
Ozgey (71,6 /70,6 / 1,0 / 1,40 % )
Hezaran82 (76,2 / 76,0 / 0,2 / 0,26% )
Gırgırına (77,0 / 77,5 / -0,5/ -0,13) 5 haftadır izinde 5’e bölündü
cikolata01 ( 72,7 / 72,7 / 0,0 /0,00 ) geri dönmek üzere ayrıldı
cedric20(63,9 / 63,9 / 0,00 / 0,00% )

3. TAKIM ORTALAMASI : 0,69%

listeye baktım da genel itibariyle çok güzel. maaşallah ramazan yaramış bizim kızlara

Sezencim canim liste icin eline saglik.

Is sözlesmemide imzaladim Cok mutluyum y

Hemen bugün ne yediklerimi paylasayim

Sabah: 1 dilim kepek ekmek ve 25 kalorilik
Bir icecek
Arada 1 dilim ekmek ve 1 cok ince dilim liht peynir
Öglen 1 tabak meyve
Aksam: yarim tabak bulgur pilavi 1 kagise light yogurt

Kizlar oluyirmu böyle ama?? Nerdesiniz?? Cumartesi biliyorum ama ya hic degilse 1 mesaj olsaydi. Canlanalim ama yaaa!!

Ben su an burda migrosta restoranda oturmusum. Burdaki migroslarin hepsinde degilde cogunda restoran var neyse. Ben ara ögün olarak market bölümünden aldigim light peynir ve kepek ekmekten 1 dilim yiyorum yanimda lardesim en yagli mozzerrella peynirinden feslegen soslu sandwich yiyor!!! Kendime diyorum ben diyet yaptikca etrafimdakilerin hatalarini görüyorum.

Ve hernekadar marketten aldigimi restoranda yiyemiyor olsamda yakalanmamam lazim 1 nee yani bendemi sirf burda oturmak icin o yagli sandwichlerden yiyeyim!!!

Selam kızlar. Bende bugün kızımla ve arkadaşla lunaparka gittik. Aslında AVM'ye ama lunaparkı süper. Acayip eğlendim. Kızımla çocuk gondoluna bindik çok eğlenceliydi. Koca gün onları gezdirdik. Çocuklar çok eğlendi tabii bizde. 1 Tane lahmacun yedim sadece ve ben AVM ye gidip hiç bir şey almadan geri geldim çok şaşırdım kendime. Yanlzı süper indirimde heryer. 50 Tl olan gömlekler 20 TL'ye düşmüş ya. Çok da şık şeyler vardı. Ama almadım.

valla iyi etmişsin almamakla. keşke bende indirimde olan ürünleri görünce almadan durabilsem.. ama ben genellikle kosmetikte indirim olunca çok alıyorum. ve çantada indirim olunca.

cünkü bence indirimde olan ürünler pek güzel olmuyor veya güzelse bile genellikle kücük beden kalmış oluyor. indirimden alıpta güzel olan çok az şey var bende. ama makyaj malzemelerinde indirim olunca hele birde markaysa tutamazlar beni

mesela bende türkiyede avm ye gittim kuzenimle. ve o avmde bütün mağazaların hepsi outlet yani ürünlerin yarısı outlet ve herzaman indirimdeler. yeni ürünleride var ucuzlukta.

ve ben kendime hiçbirşey bulamadım. ben her kıyafeti beğenemiyorum ya. kuzenim çiçekli böcüklü rengarenk fiyonklu spor kıyafetleri seviyor ama ben giyinemiyorum ya

ve tabii beden sorunuda var. genellikle çok beğendiğim almak istediğim şeylerin hepsi indirimde olmuyor.

ya bir avm uğruna nekadar çok konuştum. uzuuuun lafın kısası indirim hoştur güzeldir koca totolu sa pek birşeyçik bulamaz

Tünaydınlar Zayıflayan Hatunlaaar

Geçen pazar gittim, bu pazar döndüm.Tatil faslı güzel geçti.Abur cuburdan ve mıncıklanmış şeylerden uzak bir tatil geçirdim ama her şeyimin kıymetli olduğu gibi çok afedersiniz tuvaletim de kıymetli olduğundan tuta tuta geri geldim. 17: Çok iğrencim değil mi?:18:)
Kayısı çayından tutun, normal kayısı yemekten tutun ıhh koca bir karınla eve geldim ve şimdi eğer tartılırsam 100 kiloyu görecekmişim gibi geliyor ama yarından itibaren çoook sıkı bir diyet hatta detoks ve de spora başlayacağım.Kendimede internetten bayram için kıyafet alacağım tabii ki küçük beden ve o bedene girmek için deli gibi tırmalayacağım.Winston projelerle döndü yani

Umarım keyifler iyidir, kilolar gidiyordur.
Herkese serin ve hafif bir pazar diliyorum.

hoş geldin winston gelmen sevindim :) sevgilim geldi burdaydı bayada kilo vermiş obezlikten çıkmış hatta normal ideal kilosuna düşmüşş çok havalıydıı bana inatta dahada dikkat eder olmuş bana 1,5 senedir sesini çıkarmayan beyfendi artık kg için verceksinde verceksin diyor sağlığın için artık lafta sokmaya bşladı benim mükemmel dediğim adambeni her halimle sevdiğini düşündüğüm kişi gitmişti sankii
bu aarda o bana laf soktukça ben ona ben seni kiloluykende çok seviyordum şimdide çok seviyorum diyip diyip öptüm gönderme yaptım kendimce ama oda bana sen benim gayette neden kg vermeni istediğimi biliyosun diyip durdu şunu anladımki eşi kendsinden zayıf olan kilolu bayanlar için durum çokdaha kötüymüş yaa

Aman da aman kimler gelmiş kimler. Ay çok alışmışım ben hepinize. Olmayınca çok merak ediyorum sizi ben. Neler yaptın tatilde bakalım. Her halde uzun uzun anlatırsın maceranı diye bekliyorum. Mesela havaaalaınında aradın mı şu adamı. Nasıldı deniz kum güneş. Beyaz bikini ile kendini nasıl hissettin. Afrodit gibi salındın mı sahillerde.
Bana da bir motivasyon lazımdı yeniden 52,5 oldum winston. Şimdi yarın itibari ile hem oruca başlıyorum hem zayıflamaya hemde sigara bırakmaya. Siğarayı çarşamba perşembe gibi bırakayım diyorum bakalım. Bundan sonra da yediklerimi yazıcam buraya artık Winstonda gelmiş o beni hem zayıflatır hem de sigarayı bıraktırır bana.

Nedendir bilmem ama eşine, nişanlısına, sevgilisine zayıfla diyen adamlar hep bana kötü gelmiştir. Nedir bu ya. Gerçekten tanıştığında dal gibi biri sonradan kendine bakmaz sağlığı tehlikeye girer falan gibi durumlarda kabul karşındaki seni düşünüyordur. Ama sadece 10 kilo falan fazlası olan birine de zayıfla diye ısrar etmek bana itici geliyor bacım yanlış anlama. Senin erkek arkadaşın eminim bu sınıftan değildir ki anlattıklarından ben bunu çıkarıyorum ama işte aklıma geldi. Hem zayıflayınca ne o öyle havalanmalar. Bence sende altta kalma ve zayıfla ve ona havanın ne olduğunu göster bacım.

Benim öyle kozmetikle pek aram yoktur. Makyaj ürünlerini zamanında çok almıştım ama baktım ki kullanmıyorum artık almayı bıraktım. Yüzüme bile ilk kez 6 ay önce falan bir nemlendirici aldım o kadar. Öyle normal sabunla falan yıkar başkaca bir şey de kullanmam. Doktor bile ilaç verdi krem gibi bir şey sürmek zor geliyor bana. Makyajı da senede 5 kere zor yapan biriyimdir. Makyajlıykende sanki cüzzamlı gibi yüzümü ellememek için ellerimi bile yaklaştırmamaya çalışırım. Çünkü normalde çok oynarım suratımla. Sürekli göz kaşırım falan. Ama işte bende kıyafete dayanamıyorum. Bakma dün de kendimi tutamazdım normalde sırf kocama bak avm ye gitim hiç bir şey almadan geri geldim demek için almadım. Yoksa almadığım bluz hala gözümün önünde.

netım yoktu kaç gundur ondan kılo bıldırımı yapamadım zaten yapsamda kılom aynı degısmedı aynısı yazılcaktıkılo wermem durdu bnm ya kızlar bana bı care soyleyın hergun 1 saat yuryusu yapıyorum cok az yıyorum yıne kılo weremıyorum cıldrcam

@Sezen Bacım,
Hava alanındaki adam yalan oldu bacım, o Antalya'da çalışıyor, ben Mersin'e gittim, Adana hava alanında inerek.
Ama olsun kimse hamilemisiniz diye sorup , ısrar etmedi bu sefer
Tatil 15 sene önce gidip bir daha gitmediğim yazlıkta gerçekleşti bacım.
Baba tarafı gelmişti, çoluk çocuk cümbür cemaat, ses gürültü, babamın ilk kez aynı ortamda bulunduğum eşi vs..vs..
Evde pişen yemekler, elde yıkanan 45 derecede bulaşık,çamaşır, sürekli kumlu yerler, bitmeyen temizliği, çocuk itişi, havuzda tepişme, denizde itişme...
Benim için nostalji oldu, fena da olmadı, babamı falan gördüm uzunca zamandan sonra, ee denizdi havuzdu iyiydi, analığım da saolsun tatlıya kadar yapıp güler yüzle hizmet etti.Yani güzeldi tabii ama hani bazı insanlara bunlar çok sıcak gelir, hani aile akraba ortamı, kalabalık yazlık ev maceraları falan.Ama beni basıyor.Beş para vermeden 2 ay bu tarz tatil yapacağıma, 3 aylık maaşımı verip 2 gün 5 yıldızlıda kafamı dinlemeyi ve prenses edasında gezinmeyi tercih ederim.Gene de nankörlüğe gerek yok, kısa bir tatilcik oldu işte.

Beyaz bikinimle de siyahla da yüzdüm bacım.Hatta halamın küçük kızı benim saçlara dadanınca ben her sabah sitenin havuzuna keçi kulakla, iki örgüyle ve pembe tokalarla inip o şekilde yüzdüğümden afroditten ziyade uzaylı zekiye gibiydim.Hatta havuzdaki görevliye tüm çocuk tayfası "Berk Abiiii" diye seslenirken, kafamdaki tokalarla ve çocuk arkadaşlarımla ben de bir kaç kez Berk abi dedim, taaki kardeşimin çocuğun yaşının 20 olduğunu benimse 30 olduğumu haince yüzüme vurana kadar.Olsun, ben gene de eve dönüş öncesinde "Görüşürüz, sana iyi çalışmalar Berk abi" dedim

Gidişte 1,5 saat olan yolculuğu , dönüşte 13 saat olarak yaptım çünkü tek başıma uçağa binmekten tırstığımdan ve de nostalji olsun dediğim için otobüsle geldim.Otobüste ağzına ağzına vurmak istediğim sürekli ağlayan çocuğun şuursuz ve umarsız annesi hariç bir de yan sıradaki tam 6 kez gaz çıkaran teyze hariç normaldi.İnan gaz faslında aklıma sen geldin Hani sen bankada sürekli sakız içğneyen adamı yazmıştın da, ben de sana polyanna hesabı aman belki hastadır, bilmemne diye bik bik ötmüştüm ya, dedim winston kadın belki de hasta, bağırsakları bozuktur, sus da yat.Hatta ayy arkasından konuşacak gibi olacağım ama moladayız, şimdi ben şöförün arkasında oturuyorum koridor tarafında, bu teyze de kapı tarafında koridor tarafında yani yan yana gibiyiz.Ben molada inmedim, teyze de uyuyor neyse otobüsün yarısı da dolu, yanımda da kız var o da uyanık.Neyse teyze önce bir zooort yaptı, yapmasıyla da zıpladı resmen. Kadın kendi gaz sesine uyandı düşün gürültüyü.Ben tabii hem şoktayım, hem gülesim geldi, hem daha neler diyorum falan.Neyse yanımdakine şöyle göz ucuyla bakayım dedim ki dikmiş gözleri bana bakıyor pis pis.Manyak, sanki ben zortlamışım gibi bakıyor Halbuki yanımdaki teyze salmış.Ayy çok fenaydı, neyse teyze sonra arka arkaya nameli nameli salınca yanımdaki mongol da benim yapmadığımı anladı, ben aklandım ama taaki muavinin otobüse binip ağzını burnunu büzene kadar.O da sanki biz yapmışız gibi b.ka bakar gibi bize bakıp fısfısladı otobüsü.
Neyse hastalıktır belki diyeceğim de, o zaman da bir zahmet uyuma kardeş otur yani.Ben 13 saat gözümü kırpmadım, olur başım düşer, yanımdakine kolum çarpar, ne bileyim rahatsızlık veririm diye dikildim, sense sal gitsin zart zurtt ohh ne keyifli ve gazlı dünya..

Neyse bacım ya çok hikaye var da, hala şaşkınlığını yaşadığım ve kendi gaz sesinden korkup uyanan insanı canlı canlı görmenin verdiği gülme hissi ile ilk aklıma bu geldi.

Bu arada ilk kez molada sigarasız mal mal dikildim.İlk kez denizden çıkınca sigara yakmadım.Havuz başında sigarayla keyif yapmadım.
Kısacası duman avcısı oldum bacım.Senin durumunu bilmiyorum, umarım bırakmışsındır/bırakıyorsundur.

Hee bir de bitki dünyasından yeni bir silahım var.
Senle cuma yarışmalarında yarışacağımız için onu söylemeyeceğim daha
Bu cuma değil, haftaya cuma ben de geleceğim yarışa, yok yok sonrası bayram seyran zaten.Neyse bayram sonrası geri döneceğim.
Gene misafir dobiş olarak katılırım ben yarından itibaren.

Herkeşlere iyi geceler.

Winstonnn hosgeldin caniimm !!!! Artik aramizdasin dimi yani hos hic birakmadin bizi ama listeye dahil olacakmisin???

Kizlar biliyorsunuz ben uzun bir aradan sonra ise basliyorum. Bu cuma basliyorum. Ve artik cuma günleri izinli degilim. Ben calistigim zamanlarda kilomuzu persembe bildirirdik. Gene persembe bildirmekmi istersiniz? Ben cuma sabahin körüne listeyi yapar eklerim.

Ikinci ihtimal ise hernekada
r bu isi cok sevsemde takim kaptanligini birakmak.. Sit nasil isterseniz öyle yapalim

.

Başkan benim içinde perşembe çok daha iyi olacak. Sen hazırlamasan bile bende cumaları yoğun oluyorum herkesin bildirmesini beklemek zor oluyor. Perşembeden yaparız listeyi beraber. Ya da bir hafta sen bir hafta ben yaparız listeyi. Böylece birimizin üzerinde kalmaz. Cuma sabahları da gerekirse ben toparlarım listeleri. Bildirmeyenler bildirise onları falan ekler sabah erkenden yayınlarım gerekirse. Değişen bir şey olmayacak ilk hafta sonrası zaten haftalık bildirmiş olacağız. Yani gün hesabı aynıya gelecek.

winstonum hg. otobüs macerana koptum yanlız he...bizimde bir seferinde normal şehiriçi otobüsünde hep aynı tiplere denk geliyoruz bi bayan vardı aynı duraktan biniyorum bindik otobüse bu 2-3 durak sonra başladı horlamaya tüm otobüs döndü kadına bakıyo..tabi yanındaki adam uyarma ihtiyacı duydu buna hanımefendi die dürttü omzuna ne var noldu dio adamcağızda biraz fazla daldınızda o yüzden demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…