Selam tekrardan kizlar ben bugün is sözlesmesini imzalamaya gidecem adam bugün arayip gel dedi sezencim acaba listeyi hazirlayabilirmisin?
Selam kızlar. Bende bugün kızımla ve arkadaşla lunaparka gittik. Aslında AVM'ye ama lunaparkı süper. Acayip eğlendim. Kızımla çocuk gondoluna bindik çok eğlenceliydi. Koca gün onları gezdirdik. Çocuklar çok eğlendi tabii bizde. 1 Tane lahmacun yedim sadece ve ben AVM ye gidip hiç bir şey almadan geri geldim çok şaşırdım kendime. Yanlzı süper indirimde heryer. 50 Tl olan gömlekler 20 TL'ye düşmüş ya. Çok da şık şeyler vardı. Ama almadım.
Tünaydınlar Zayıflayan Hatunlaaar
Geçen pazar gittim, bu pazar döndüm.Tatil faslı güzel geçti.Abur cuburdan ve mıncıklanmış şeylerden uzak bir tatil geçirdim ama her şeyimin kıymetli olduğu gibi çok afedersiniz tuvaletim de kıymetli olduğundan tuta tuta geri geldim.17: Çok iğrencim değil mi?:18:)
Kayısı çayından tutun, normal kayısı yemekten tutun ıhh koca bir karınla eve geldim ve şimdi eğer tartılırsam 100 kiloyu görecekmişim gibi geliyor ama yarından itibaren çoook sıkı bir diyet hatta detoks ve de spora başlayacağım.Kendimede internetten bayram için kıyafet alacağım tabii ki küçük beden ve o bedene girmek için deli gibi tırmalayacağım.Winston projelerle döndü yani
Umarım keyifler iyidir, kilolar gidiyordur.
Herkese serin ve hafif bir pazar diliyorum.
hoş geldin winston gelmen sevindim :) sevgilim geldi burdaydı bayada kilo vermiş obezlikten çıkmış hatta normal ideal kilosuna düşmüşş çok havalıydıı bana inatta dahada dikkat eder olmuş bana 1,5 senedir sesini çıkarmayan beyfendi artık kg için verceksinde verceksin diyor sağlığın için artık lafta sokmaya bşladı benim mükemmel dediğim adambeni her halimle sevdiğini düşündüğüm kişi gitmişti sankii
bu aarda o bana laf soktukça ben ona ben seni kiloluykende çok seviyordum şimdide çok seviyorum diyip diyip öptüm gönderme yaptım kendimce ama oda bana sen benim gayette neden kg vermeni istediğimi biliyosun diyip durdu şunu anladımki eşi kendsinden zayıf olan kilolu bayanlar için durum çokdaha kötüymüş yaa
valla iyi etmişsin almamakla. keşke bende indirimde olan ürünleri görünce almadan durabilsem.. ama ben genellikle kosmetikte indirim olunca çok alıyorum. ve çantada indirim olunca.
cünkü bence indirimde olan ürünler pek güzel olmuyor veya güzelse bile genellikle kücük beden kalmış oluyor. indirimden alıpta güzel olan çok az şey var bende. ama makyaj malzemelerinde indirim olunca hele birde markaysa tutamazlar beni
mesela bende türkiyede avm ye gittim kuzenimle. ve o avmde bütün mağazaların hepsi outlet yani ürünlerin yarısı outlet ve herzaman indirimdeler. yeni ürünleride var ucuzlukta.
ve ben kendime hiçbirşey bulamadım. ben her kıyafeti beğenemiyorum ya. kuzenim çiçekli böcüklü rengarenk fiyonklu spor kıyafetleri seviyor ama ben giyinemiyorum ya
ve tabii beden sorunuda var. genellikle çok beğendiğim almak istediğim şeylerin hepsi indirimde olmuyor.
ya bir avm uğruna nekadar çok konuştum.uzuuuun lafın kısası indirim hoştur güzeldir koca totolu sa pek birşeyçik bulamaz
Kizlar biliyorsunuz ben uzun bir aradan sonra ise basliyorum. Bu cuma basliyorum. Ve artik cuma günleri izinli degilim. Ben calistigim zamanlarda kilomuzu persembe bildirirdik. Gene persembe bildirmekmi istersiniz? Ben cuma sabahin körüne listeyi yapar eklerim.
Ikinci ihtimal ise hernekada
r bu isi cok sevsemde takim kaptanligini birakmak.. Sit nasil isterseniz öyle yapalim
.
Tünaydınlar Zayıflayan Hatunlaaar
Geçen pazar gittim, bu pazar döndüm.Tatil faslı güzel geçti.Abur cuburdan ve mıncıklanmış şeylerden uzak bir tatil geçirdim ama her şeyimin kıymetli olduğu gibi çok afedersiniz tuvaletim de kıymetli olduğundan tuta tuta geri geldim.17: Çok iğrencim değil mi?:18:)
Kayısı çayından tutun, normal kayısı yemekten tutun ıhh koca bir karınla eve geldim ve şimdi eğer tartılırsam 100 kiloyu görecekmişim gibi geliyor ama yarından itibaren çoook sıkı bir diyet hatta detoks ve de spora başlayacağım.Kendimede internetten bayram için kıyafet alacağım tabii ki küçük beden ve o bedene girmek için deli gibi tırmalayacağım.Winston projelerle döndü yani
Umarım keyifler iyidir, kilolar gidiyordur.
Herkese serin ve hafif bir pazar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?