Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Winston bitki yardımcıyı merak ettim bacım. Kesin aktarda ellenmemiş bir şeydir ama ne.
Bende öylel sen gibi ailece tatillerden pek hoşlanan biri değilimdir. Öyle çok aktif tatil yapayım yorulayımda sevmem. Tatillerde tek yapmak istediğim şey şezlongta uyumak, ve kitap okumak. Arada da yüzmek. Yemek yemeğe bile üşenirim. Ben böyle yerimden kalkmayayım. Ayrıca denizle de çok aram yoktur. Deniz içinde pek yürüyemem kumdu, böcekti, yengeçti balıktı ayağıma değecek diye korkudan basamam. Hani yüzerken bile balık görsem köpek balığı görmüş gibi elim ayağım dolanır. O yüzden havuzdan çıkamam ve tatil köyünden de dışarı adım atmam. Kalabalıktanda nefret ederim havuza bile herkes yemeğe gidince falan girerim. Yani uyuz bir tatilciyimdir bende.
Bizimde evlendiğimizde eşimin ailesinin yazlığı vardı. 7 sene boyunca 2 kere gittim ve her gittiğimde eşimle kavga edip döndüm gelemiyorum öyle yazlık muhabbetine. Hele misafir geldi mi resmen benim suratı yerden kazımak gerekir. Kalk her sabah kahvaltı hazırla, evi temizle, bulaşık yıka, ardından öğle yemeği hazırla o arada bir komşu gelsin kahve içmeye ona gelinlik yap. Öğlen bulaşığını yıka falan denize akşamın 5 inde gider 7 de gelir yeniden yemek hazırlardık. Akşamada çocuk gibi kaynanı yürüyüşe götür yazlığın etrafındaki 50 tane akraba ile selamlaş, sohbet et falan. Bütün gün elinde bir vileda veranda temizle dur.Ayy anlattıkça sıkıntı bastı beni neyse ki o yazlığı sattık ve kurtulduk. Bende rahatladım.

Cok iyi fikir canim o halde artik kilomuzu persembe bildiriyoruz :)) ha bide ben anca aksam gelir hazirlarim listeyi cuma sabahina dedigin gibi hazir olur :))

Ay bir otobüs macerası da ben anlatayım.
Benimkisi kısa macera ama.
Taksimden kadıköye geliyoum bir gün. Otobüse bindim yanıma bir teyze oturdu. Ben kitap çıkarıp okumaya başladım teyze de benle konuşmaya. Bende sevmem öyle otobüste falan muhabbeti. Teyzemin ağzı mübarek nasıl kokuyor. Ben kısa kısa cevaplar veriyorum o uzatııkça uzatıyor. Sonra kadın otobüse her binenin etek boyuna, yaka açıklığına laf etmeye başladı. Ardından dönüp dönüp otobüstekilerin ahlakları ile söylemler vermeye başladı. Tabii millet beni kızı falan sandı sürekli bana bakıp bakıp of puf yapıp duruyorlar ben kafamı çeviriyorum teyzem dürtükleye dürtükleye laf ediyor. Kadıköyden de kadın benim gittiğim yöne gidiyormuş ben artık söylermiyim nereye gittiğimi. Kadıköyde indim ama nasıl kaçtığımı bilemedim oradan. KAdın bir de yol boyunca oğlu varmış bekarmış sürekli bir onu anlatıyor. Dedim teyze ben evliyim çocuğum var. Ama teyzem bu seferde vah vah demeye başladı. Ayy tam bir işkenceydi.

selam kızlar
allah iyiliğinizi versin emi kızlar gülmekten karnım ağrıdı.
sabah sabah bilgisayar bozuldu diye ortalığı ayağa kaldırdım bilgi işlemcileri dürtüp durdum . adam gelmeden dur hele şu monitörün fişine bakayım dedim meyersem fişi yerine iyi oturmamış.(günün sazanı)
ay bende bir panik bir telaş bilgi işlemciler bir gelse bir anlasalar yılın avili diye iş yerinde rezil olacaktım aradım adamları sanırım yoldalar rezilliğe 5 dakika var kızlar
neyse winston gelmiş hoş gelmiş. inşallah tatil yaramıştır sana enerji depolamışsındır.
kızlar ben bildiğiniz bıraktığınız gibi . akşamları pek dikkat edemiyorum.ama sahur yiyemiyorum. dengeler diye umut ediyorum. kilo olarak 61-62 arası gidip geliyorum. ama gören herkes göbeği eritmişsin dediler baya moral oldu bana . allah izin verirse ramazan sonu bu işi bitirmeyi düşünüyorum.

Günaydınlar bacılar,

@Gölge; seninki de çekilir macera değilmiş bacım İşte, ben de diyorum ki uyuma horlamana ve zortlamana sahip çık işte ama yok uzun yol şöförüymüş gibi otobüs daha otogardan çıkmadan uyur bu tipler, sonra gazıyla, sesiyle biz uğraşırız

@Sa, bacım evet döndüm sizlerle sohbete muhabbete ama biraz evle alakalı işlerim var, birazda şu sigara bırakma sonrası aldığım kilolar, yani bayram sonu dönmek istiyorum bacım listelere ama konuk dobiş olarakyazar dururum ben o vakte kadar.İşin için de hayırlı olsun bacım, umarım mutlu olursun ve işin uzun süreli olur.

@Se_zen; ot mevzusu benim değil bacım.Şu meşhur annemin şişman arkadaşı vardı ya hani kavitasyona gidip göbeğini tümsekli yaptırıp kilo veremeyen hah işte o duymuş bir ot, Adana'da satılıyormuş.Benim de kardeşim orada ziraat okuyor ya, ona sipariş vermiş.Benim kardeşim de gitmiş aktara "1 kilo ver" demiş Adam da buna bir çuval vermiş doğal olarak Neyse bu otu anneme ve şişman arkadaşına yollamış, bir kısmınıda kendine ayırmış.Annemler bana da söyledi ama benim otlarla alakalı olayımı bilirsin; hem aktar mıncıklar, hem içinde ne var belli değil, hem pis hem gereksiz vs vs yani.Neyse bir de bu şişko grubu yer yer, sporla işi olmaz ama ottut, böcektir deli olurlar, hemen içtilermi incecik olacaklar sanırlar bana daanlatıp durdular.Neyse uzattım mevzuyu.Teyzem de duymuş, o da istemiş, kardeşim de kendine ayırdığı torbayı teyzeme teslim edeyim diye bana verdi.Ben de teyzemi anca bayramda görürüm o vakte kadar acuk test edeyim dedim Torba bir kilo rahat var, içinde 1000den fazla yaprak var.Günde 5-6 yaprak kaynatılacakmış, o yüzden tırtıklasam bile 15 günde anca 100 gram tırtıklarım
Hoşuma gider, işime yararsa ara ara bitki çayı niyetine içmek için ben de sipariş veririm.
(Reklamını Halil pazarlama gibi yapıyor olduğum bitki bu arada açlık otu'ymuş bacım, böyle ezilmiş fasülye, barbunya dış yüzeyi gibi, uzun uzun kabukları var, hoş sen çoktan ne olduğunu, nelere iyi geldiğini bile hatırlamışsındır ya neyse )

Hepimize serin, hafif ve güzel bir pazartesi diiyorum

Hmmm demek açlık oto.
Duymuştum onuda biraz bağırsakları çok çalıştırıyormuş diye niyetlenmemiştir. Sen bir dene bakalım sonra bende başlarım olmadı. Şimdi bende 9 otlu çay içiyorum. ama bacım ne kadar yesemde tok karnın 52,3-52,4 ü falan da geçmiyorum haftalardır. Neyse en azından bunu sabitledim buda bir şeydir.

kızlar ya ne tur sporlar yapıyosunuz dıyet yaparken .her gun 1 saat yuryus artık bana kılo verdırmıyo

cedric arkadaşım konu spor olsun diyet olsun herzman aynı dercede ölçüde olmamamlı o yüzden 1 saatt yürüyüşün temposunu arttır yada süresin arttır yada egzersiize çevir diyetinii aldığın besin oranalrını değiştir yanii bağışıklık kazanan vücudu şaşırtt

bu rad bendeşu K FLEKS ler kilo verdiriomu kulanna veren oldumu merak ediyorum

k FLEX bir ara denedim. haftada 1 kilo vermiştim. 2 öğün k flex 1 öğün normal beslenme ile. Ayrıca k flexin tadı da güzel olduğundan vede tatlı olduğundan canın tatlı istemiyor.

kızlar ya ne tur sporlar yapıyosunuz dıyet yaparken .her gun 1 saat yuryus artık bana kılo verdırmıyo

Bacım gırgırına nın da dediği gibi hep aynı şeyi yapma. onun yerine 45 dakika aerobik yap. Bak tuba özayın aerobik cd sinin internetten indirebilirsin. Süper terletiyor ve bölgesel çalışmaları süper. Bence 1 saat yürüyüşten daha eğlenceli ve daha yorucu. Hatta bende başlayayım tuba özay a. Hemde göze de hitap ediyor. İzleyince ne demek istediğimi anlarsın.

Kızlara katılıyorum, vücudu şaşırt.Ya otur 3 gün ye, spor falan yapma ya da yaptığın sporu 2 katına 3 katına çıkar, sonra hiçbir şey yapmamış gibi çaktırmadan eski düzenine dön sonrası kilolar gitmeye devam edecektir.(En azından bende böyle işe yaramıştı)

"bu rad bendeşu K FLEKS ler kilo verdiriomu kulanna" bu cümleni okuyunca 2 saatlik sıcak altındaki yürüyüş beynimi gözlerimden akıttı zannettim, sonra baktım ki sen böyle yazmışın, benim gözlerde sorun yok
Kııı bu ne, sanırsın mit ajanının gizli mesajı.Kfleksten yola çıkarak cevap veriyorum ; ben şu kırmızı meyvelilerden yemiştim markası belki başkadır, çook güzeldi ama paketi yok 3günlükmü 5 günlükmüymüş ne ama ben çok beğendiğimden yarı vaktinde bitiriyordum.
Cips gibi de yiyordum yani şahaneydi ve doğal olarak bir haftada 1 kilo aldıydım
Tabii herkes benim gibi şuursuz değildir ama içimden geçen ne biliyor musun; bence bu müsli tarzı şeyler 2-3 kilo fazlası olup, yaz gelince kendilerince panik yapan, sıskaların diyet arkadaşı.Senin benim gibi kişiler için haftada 200 gram oynatır oynatmaz, o da ayda eder bize 1 kilo.Bence bize uymaz ama sen bilin gene de bacım.

Tek grup mu seçilebiliniyor valla ben her yere bakıyorum :))))

Tek bir grupta yazabiliyoruz. Herhangi bir gruba girebilmek için cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazıyorsun. Oradan boş yeri olan gurp olduğunda seni davet ediyor. Grup olarak birbirimiz ile yarışıyoruz. He cuma tartılıp kilo bildirimi yaıyoruz sonra listeler yayınlıyor. O haftanın en çok kilo veren ilk 3 takımı ve bireysel olarak en çok kilo kaybeden 3 yarışmacı yayınlıyor. Onun dışında günlük sohbet edip diyetimizden bahsediyoruz ve birbirimize destek oluyoruz.

selam kızlar cuma günü acilen çıkmam gerekti o nedenle yazamadım tartılmmıştımda zaten aynı yazmanız iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…