Başkan benim içinde perşembe çok daha iyi olacak. Sen hazırlamasan bile bende cumaları yoğun oluyorum herkesin bildirmesini beklemek zor oluyor. Perşembeden yaparız listeyi beraber. Ya da bir hafta sen bir hafta ben yaparız listeyi. Böylece birimizin üzerinde kalmaz. Cuma sabahları da gerekirse ben toparlarım listeleri. Bildirmeyenler bildirise onları falan ekler sabah erkenden yayınlarım gerekirse. Değişen bir şey olmayacak ilk hafta sonrası zaten haftalık bildirmiş olacağız. Yani gün hesabı aynıya gelecek.
Sezen bende tam sana 9 otlu çayı sorucaktımm herkess ondan bahsediyooo
cedric arkadaşım konu spor olsun diyet olsun herzman aynı dercede ölçüde olmamamlı o yüzden 1 saatt yürüyüşün temposunu arttır yada süresin arttır yada egzersiize çevir diyetinii aldığın besin oranalrını değiştir yanii bağışıklık kazanan vücudu şaşırtt
bu rad bendeşu K FLEKS ler kilo verdiriomu kulanna veren oldumu merak ediyorum
kızlar ya ne tur sporlar yapıyosunuz dıyet yaparken .her gun 1 saat yuryus artık bana kılo verdırmıyo
Sezen bende tam sana 9 otlu çayı sorucaktımm herkess ondan bahsediyooo
Evet bacım bende çok bahsedilince deneyeyim dedim. Benim görümcem kullandı. KAdın acayip inceldi. Bende deneyeyim dedim hemen.
Selam kızlar bende diyete dün başladım iki gündür azimle devam ediyorum ama vermem gereken çoookkk kilo var((
Selam . Hayırlı olsun diyetin inşallah.
Herhangi bir grubun yoksa bize katılabilirsin. Boş yerimiz var gibi görünüyor.
kızlar ya ne tur sporlar yapıyosunuz dıyet yaparken .her gun 1 saat yuryus artık bana kılo verdırmıyo
cedric arkadaşım konu spor olsun diyet olsun herzman aynı dercede ölçüde olmamamlı o yüzden 1 saatt yürüyüşün temposunu arttır yada süresin arttır yada egzersiize çevir diyetinii aldığın besin oranalrını değiştir yanii bağışıklık kazanan vücudu şaşırtt
bu rad bendeşu K FLEKS ler kilo verdiriomu kulanna veren oldumu merak ediyorum
Tek grup mu seçilebiliniyor valla ben her yere bakıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?