- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Bacım vur dedik öldürdün sende :))) ama iyi eleştri olmuş gitgide düzeltirim ayrıca çayı hıyarla aynı anda kullanmam genelde çayı kahvaltıdan sonra içerim.Yemek yemeğe korkuyorum yaa ama zaman geçtikçe açılırım. Ne kadar az yersem şu mide bulandırıcı göbekten o kadar erken kurtulurum bacım. Ayrıca yediğim cacık hıyarlı değildi semizotuyla yapılmıştı ( sakın demeyesiniz bu kız hıyarı çok seviyor diye :))) ) yarından itibarende alırım proteinlerimi ama korkuyorum kilo alıcam diye :))) Gerçi yeterince kilom var dimi ama :))
Tüh unutmuşum hep hıyar hep hıyar demeyi ama bak semizotluymuş cacık
Eleştiri falan yalan bacım, ben 90 kiloyla başladığımda ne şok diyetler yaptım ne.Kimseyi de dinlemedim çünkü yolum uzundu, verecek çok kilom vardı.O yüzden sana baktığımda kendimi görüyorum ve her yazılan boşa olacaktır onu da biliyorum
Dukan diyetini duymuşsundur kesin, proteinle millet deli gibi kilo veriyor yani.Hoş, herkese uymaz tabii ama arada kilo vermen falan durduğunda bünyeyi şoklamak için proteine falan yönelebilirsin.
Senle uyuşmadığım tek şey ben bisküvi olayını hiç sokmadım diyetime.Gerçi ben ekmeği de komple kesmiştim ama neyse benimki de sağlıklı değildi.
Bir ara şu bisküvi paketinin arkasını yazsana bacım, yerine daha makul ne olabilir,ayrıca besin değerleri falan filan diye beyin fırtınası yaparız.
Neyse ben öğlen yemeğine kaçayım. (50 kez hıyar dedik, dolapta da var he, yesem mi)
(Bir de 55 kilo demişsin, boyun kaç merak ettim.)
Meraklı kaynana Winstonlight
Yaaaaa maşallah ne kadar güzel kilo vermişsiniz yaa bende vermek istiyorum
teşekkür ederim.nerdeyse aynı kilolardayız ve ikimizin de hedefi 55 olmak.alınmazsan sana bişey söylemek istiyorum vereceğin daha çok kilo var ve bu kadar az yiyerek ancak kısa vadeli diyet yapmış olursun ki bu da senin isteğine uygun değil.bence bu kadar az değil de daha dengeli beslenirsen uzun süre sıkılmadan bıkmadan beslenmene devam edersin.ben dukanı fazla bilmiyorum ama mesela ayça kayanın diyetlerine bakabilirsin ayda 8 kilo diye bi diyeti var forumda bulabilirsin.son bişey daha yazmak istiyorum çok az yemeye devam edersen metabolizman da düşer ve bir süre sonra kilo veremez hale gelirsin.(bakma ben de bir süre bir bardak süt bir yumurtayla yaşıyodum ama sonra dengeli beslenmeye geri döndüm)arada vücudumuzu şaşırtmak için tabii ki de çok az yiyerek devam edicez ama sadece bikaç gün
cylngkdgn takıma hoşgeldin. cuma günü yapılacak listede yeni üye olarak yer alacaksın. 1 hafta deneme sürecin olacak. yeterli paylaşım olursa yediklerini paylaşırsan yani takımda aktiv olursan haftaya deneme süren bitiyor.
normalde kilolarımızı buraya her cuma yazıyorduk fakat ben cuma günü işe başlıyorum ve bu yüzden artık kilomuzu her perşembebildireceğiz. ben listeyi hazırlayacam ve cuma günü yayınlanacak.
yarın kilonu bildirdiğinde birde hedefini belirtmen gerekiyor canım
Hoşbulduk bacım hedef derken haftalık mı yoksa olmak istediğim kilodan mı bahsediyoruz
Gecirdigim en berbat kutlamaydi.
Oturdugumuz kafeden havaya fisek gösterisi süper görünüyordu. Bslasiktan on dakika sonra ben bir aksilik oldugunu frkettim. Polisin yasaklamasina ragmen yasak yerlerde bulunan insanlar kacmaya basladi. Bende anneme diyordum anne yanlis atiliyor havaya gitmiyor nehirin icine dogru patliyor derkeeen büyül bi patlama oldu ve havaya fiseklerin bulundugu kayik alev aldi. İnsanlar kcmaya basladi ve tabi ben tekerlekli
Sandalyede olan annemi ordan uzaklastirmam
Biraz vakit aldi güvenlik patlama olabilir biraz uzaklasin nehirden deyince bizde ordan ciktik eve gidecektikki on dakika icinde gösteriye devam ettiler. Bizde daha uzak biryerden izledik.
Veo kücük alev parcaciklarinin sönmüs ama ates gibi olan parcaciklardan biri gözüme girdi(( bir anda dehsete düstym ya nasil yandigini size kelimelere dôkemiyorum simdi daha iyiyim allah korudu
Olumsuzluklara ragmen gösteri görsel acidan güzeldi yangin cikmasaydi süper olurdu!!
Oturdugumuz kafeden havaya fisek gösterisi süper görünüyordu. Bslasiktan on dakika sonra ben bir aksilik oldugunu frkettim. Polisin yasaklamasina ragmen yasak yerlerde bulunan insanlar kacmaya basladi. Bende anneme diyordum anne yanlis atiliyor havaya gitmiyor nehirin icine dogru patliyor derkeeen büyül bi patlama oldu ve havaya fiseklerin bulundugu kayik alev aldi. İnsanlar kcmaya basladi ve tabi ben tekerlekli
Biraz vakit aldi güvenlik patlama olabilir biraz uzaklasin nehirden deyince bizde ordan ciktik eve gidecektikki on dakika icinde gösteriye devam ettiler. Bizde daha uzak biryerden izledik.
Veo kücük alev parcaciklarinin sönmüs ama ates gibi olan parcaciklardan biri gözüme girdi(( bir anda dehsete düstym ya nasil yandigini size kelimelere dôkemiyorum simdi daha iyiyim allah korudu
Olumsuzluklara ragmen gösteri görsel acidan güzeldi yangin cikmasaydi süper olurdu!!
Başkan yurtdışında belki geç girer diye yazayım dedim.
Olmak istediğin kilo hedef bacım.
Yeni üyesin ya, cyln x kiloyla başladı y kilo olmak istiyor diye bilgilendirme geçecek başkan senin için listelere girebilmen için.
Herkese iyi geceler.Yarına yüz güldüren sonuçlar diliyorum herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?