Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tüh unutmuşum hep hıyar hep hıyar demeyi ama bak semizotluymuş cacık
Eleştiri falan yalan bacım, ben 90 kiloyla başladığımda ne şok diyetler yaptım ne.Kimseyi de dinlemedim çünkü yolum uzundu, verecek çok kilom vardı.O yüzden sana baktığımda kendimi görüyorum ve her yazılan boşa olacaktır onu da biliyorum
Dukan diyetini duymuşsundur kesin, proteinle millet deli gibi kilo veriyor yani.Hoş, herkese uymaz tabii ama arada kilo vermen falan durduğunda bünyeyi şoklamak için proteine falan yönelebilirsin.
Senle uyuşmadığım tek şey ben bisküvi olayını hiç sokmadım diyetime.Gerçi ben ekmeği de komple kesmiştim ama neyse benimki de sağlıklı değildi.
Bir ara şu bisküvi paketinin arkasını yazsana bacım, yerine daha makul ne olabilir,ayrıca besin değerleri falan filan diye beyin fırtınası yaparız.
Neyse ben öğlen yemeğine kaçayım. (50 kez hıyar dedik, dolapta da var he, yesem mi )

(Bir de 55 kilo demişsin, boyun kaç merak ettim.)
Meraklı kaynana Winstonlight

Bende ekmek yemiyorum tamamen kapattım ekmek sayfasını hayatımdan bacım ben boy fukarasıyım yaa 1,60 boy var ama gitgide kısaldığımı hissediyorum :)) Bacım ben dukan diyetini duymadım Bisküviyide stajdayken yiyorum bacım haftaya cuma staj bitiyor sonra almam ağzıma zaten :))

Yaaaaa maşallah ne kadar güzel kilo vermişsiniz yaa bende vermek istiyorum

teşekkür ederim.nerdeyse aynı kilolardayız ve ikimizin de hedefi 55 olmak.alınmazsan sana bişey söylemek istiyorum vereceğin daha çok kilo var ve bu kadar az yiyerek ancak kısa vadeli diyet yapmış olursun ki bu da senin isteğine uygun değil.bence bu kadar az değil de daha dengeli beslenirsen uzun süre sıkılmadan bıkmadan beslenmene devam edersin.ben dukanı fazla bilmiyorum ama mesela ayça kayanın diyetlerine bakabilirsin ayda 8 kilo diye bi diyeti var forumda bulabilirsin.son bişey daha yazmak istiyorum çok az yemeye devam edersen metabolizman da düşer ve bir süre sonra kilo veremez hale gelirsin.(bakma ben de bir süre bir bardak süt bir yumurtayla yaşıyodum ama sonra dengeli beslenmeye geri döndüm)arada vücudumuzu şaşırtmak için tabii ki de çok az yiyerek devam edicez ama sadece bikaç gün

Diyete başlayalı zaten bir kaç gün oldu canım bu haftayı atlatırsam düzene gireceğini düşünüyorum. Zaten bu uzun yol o kadar kısa sürede tamamlanmaz hedefimizin aynı olmasına sevindim en azından birbirimizden güç alırız böylelikle birlikte hedefimize ulaşırız :) İrtibatı koparmayalım ve başarımızı birbirimizle kutlayalım :) Gerekirse rakipte olabiliriz :))

Selam kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim desem yalan kötüyüm desem yalan orta şekerli kahve gibiyim

bugün yediklerimi duymak istermisiniz bilmiyorum ama yiyeceklerimi saysam zaten dehşete düşersiniz

bugün 1. ağustos, ve sa diyete yeniden merhaba dedi. dukan değil, karatay değil, muzaffer kuşhan değil.. yediklerimin hesabını harfi harfine tutuyorum!!

dehşete düşersiniz dediysem aklınıza neden hep kötü şeyler geliyor..

bende winston gibi 18 kilo vermek istiyorum. ve burdan mezun olmak istiyorum ben ya!!!

aralıkta iki yıl olacak burdayım yuh bana. hedefim 1. aralıka kadr mezun olmak..

şimdi size yediklerimide yazayım.

sabah: salatalık, çeri domates, 1 kk liht peynir, 1 dilim kepek ekmek
arada: 1 avuç kuru yemiş
öğlen: haşlanmış ıspanak, 1 kağıse az yağlı yoğurt
arada: 1 kuru incir
akşam: karışık salata

suyum 3 litre olacak yatana kadar.

spor yapmıyorum. ve sanırım sırf bu yüzden hala aynı kilodayım. cumadan beri bir oynama yok.

cylngkdgn takıma hoşgeldin. cuma günü yapılacak listede yeni üye olarak yer alacaksın. 1 hafta deneme sürecin olacak. yeterli paylaşım olursa yediklerini paylaşırsan yani takımda aktiv olursan haftaya deneme süren bitiyor.

normalde kilolarımızı buraya her cuma yazıyorduk fakat ben cuma günü işe başlıyorum ve bu yüzden artık kilomuzu her perşembebildireceğiz. ben listeyi hazırlayacam ve cuma günü yayınlanacak.

yarın kilonu bildirdiğinde birde hedefini belirtmen gerekiyor canım

bugün isviçrenin kuruluş yıl dönümü ve birazdan annemle ve kardeşimle havaya fişek gösterisini izlemeye gideceğiz..

umarım yağmur yağmaz.

sezencım muzo amcnaın dıyetemı basladın.bnde gecenlerde onu yapıyordum ılk hafta cok guzel sekılde 2bucuk kılo verdım ama ıkıncı haftasında kılo weremedım ama guzel bır yanı dıyetı bırakınca gerı almıyosun regl donemınde dleı gbı yememe ragmen hıc gerı almamıısım.dun ayca kayanın 1 ayda 8 kılo dıyetıne basladım bu dıyette hosuma gttı dıyet arıya varsa bunu denesın derımmm:)

Hoşbulduk bacım hedef derken haftalık mı yoksa olmak istediğim kilodan mı bahsediyoruz

Hoşbulduk bacım hedef derken haftalık mı yoksa olmak istediğim kilodan mı bahsediyoruz

Başkan yurtdışında belki geç girer diye yazayım dedim.
Olmak istediğin kilo hedef bacım.
Yeni üyesin ya, cyln x kiloyla başladı y kilo olmak istiyor diye bilgilendirme geçecek başkan senin için listelere girebilmen için.

Herkese iyi geceler.Yarına yüz güldüren sonuçlar diliyorum herkese.

Gecirdigim en berbat kutlamaydi.
Oturdugumuz kafeden havaya fisek gösterisi süper görünüyordu. Bslasiktan on dakika sonra ben bir aksilik oldugunu frkettim. Polisin yasaklamasina ragmen yasak yerlerde bulunan insanlar kacmaya basladi. Bende anneme diyordum anne yanlis atiliyor havaya gitmiyor nehirin icine dogru patliyor derkeeen büyül bi patlama oldu ve havaya fiseklerin bulundugu kayik alev aldi. İnsanlar kcmaya basladi ve tabi ben tekerlekli
Sandalyede olan annemi ordan uzaklastirmam
Biraz vakit aldi güvenlik patlama olabilir biraz uzaklasin nehirden deyince bizde ordan ciktik eve gidecektikki on dakika icinde gösteriye devam ettiler. Bizde daha uzak biryerden izledik.

Veo kücük alev parcaciklarinin sönmüs ama ates gibi olan parcaciklardan biri gözüme girdi (( bir anda dehsete düstym ya nasil yandigini size kelimelere dôkemiyorum simdi daha iyiyim allah korudu

Olumsuzluklara ragmen gösteri görsel acidan güzeldi yangin cikmasaydi süper olurdu!!

gecmıs olsun cnm

geçmiş olsun kaptan

herkese günaydın
dünkü menümü yazarak başlıyayım

sabah:
2 yk yulaf-2 kuru kayısı-1 incir-3 kuru üzüm ve 1 çb süt (kendi müslimi kendim yaptım )

öğlen:
-1 kutu ton balığı-1/2 dilim kepek ekmeği
ara:
8-9 çubuk(sezen kızcak bana ama eski alışkanlıklar hemen unutulmuyo )
akşam:
-4-5 çiğ köfte-1 çorba kasesi mısır
yani şöle bakınca nekadar saçma şeyler yemişim diyorumya hepside birbirinden alakasız

karpuzu unutmuşum akşamda karpuz yemiştim yatmadan önce:))

bugün orucum akşamki menümde hazır onuda yazayım

İFTAR:
-tavuk(1adet kalçalı but)/1 patates(bunları yağsız teflonda yapıcam)
-şehriyeli bulgur pilavı(1 porsiyon)
-1 bardak ayran
ara:
evde erik var onlardan yerim heralde akşamları meyve iyi oluyo:)

off off nolmuş öle ya geçmiş olsn canım...

Canım ben 82 kiloyla başladım 55 olmak istiyorum :))

merhaba arkadaşlar
yoğun ve sıcak bir gün. aslında hiç birşey yapasım ve yazasım yok. ramazan diye akşamları ipin ucu iyice kaçmaya başladı. kendime engel olamıyorum. şimdilik kilo almadım ama eli kulagındadır. akşam o pideye bir saldırışım var sanırsın etiyopyadan yarım sat önce iltica etmişim ülkeye yerde hazır sofra varmışda ben hemen yumulmuşum. gidişat hiçççç iyi değil.
dün kıyafet bakayım dedim de . tamam anladık yaz mevsimi renkli canlı olacak herşeyde yani nevresimlik kumaş gibide değil. her tunikde bir gül motifi bir gül koca totoyu kaplıyor . sanki havayi adasındayız. yok anacım bana göre değil dedim bıraktım . ben gibi sadece şeyler giyen mi kalmamış yoksa ben mi bulamadım anlamadım gitti.
neyse kızlar üşenmezsem biraz daha gezeceğim. ben kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…