Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar kilo vermiş olan sizleri kıskanıyorum yaa bu haftadan sonra mı kilo verebilicem ben yaa ((
Bunalıma girdim pazar gününden beri düzenli diyet yapıyorum verdiğim yarım kilo (

kilo bildirimini unuttum kızlar ya çok özür kilom 48.6 ideal kiloma geldim diyorum artık bana hayırlı olsun

Çoookkkk kıskandım bacım. Ortağım. 48'lik kardeşim. Evet mekikcilere 48 kilonun birer ütopya olmadığını kanıtladın sonunda. Ve evet ilk bizden biri ulaştı kilosuna. Ha hayyyyy....
ama gitmek yok. Daha 600 gr var hedefe. Dur bakalım daha.

ne diyelim . tebrikler. başarının önünde eğilmesinide biliriz.( yalannnnnnn kıskançlıktan mideme kramp girdi ondan eğildim büküldüm)
çoooook kıskandımmmmmmmmmm uleynnnnnnnnnn(maşallah diyeyim hemen)

Siz mezun olurken ben emekli olucam sanırım burdan :)))

Kızlar bir kaç hususu sizinle paylaşmak istedim. Eğer sizde mutabıksanız bu şekilde devam edelim diyorum.

1.cylngkdgn
öncelikle takıma yeniden hoşgeldin. Birçok takımın normalde uyguladığı ama bizim daha önce uygulamadığımız bir deneme süresi var normalde. Daha önce uygulamadığımızdan dolayı takım ortalamamız çok düştü. Ayrıca gelip 1-2 hafta çok düzenli hatta bizden fazla paylaşım yapan ancak ardından, o oldu bu oldu diye gidip bir daha ses seda alınamayan arkadaşlarda olduğu için yanlış anlamazsan eğer ve diğer arkadaşlar da kabul ederse seni 2 hafta listeye almayacağız. Takım içerisinde yine kilo bildiirmini ve paylaşımını yapmayı ihmal etme ama lütfen sadece cuma günleri yayınlanan listede olmayacaksın. 2 hafta sonra başlangıç kilonu ve hedefini bildiririz ve sonra normal şekilde listeye girersin. Kızlar sizde mutabıkmısınız.

2. heza
Heza arkadaşımız ilk başladığında paylaşımı çok güzel olmasına rağmen artık sadece fizik gibi sadece cumaları kilo bildirimi yapıyor ve bazen onu da atlıyor. Bu hafta ve önümüzdeki haftada aynı şekilde devam ederse takımdan ayrılmasını istemek durumundayız gibime geliyor. Kendiside bugün eğer geçmişi okursa görüp fikrini söyleyebilir. Ama artık takım olarak paylaşım yapmayan arkadaşlarla ilgili bir şey yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü sadece belli başlı insanlarla artık motivasyon sağlayamıyor kimse.

3. cuma listelerinde öncelikli sorumluluk başkanın ve benim olmasına rağmen arkadaşlar başkanda artık izinli olduğundan ben ne kadar genelde burada olsamda sizlerinde liste yapmayı öğrenmeniz gerek diye düşünüyorum. En azından ne bileyim 4' e kadar bekleyip bekleyip baktınız bildirilmedi aktif olabilecek durumda olan biri varsa bence hemen listeyi hazırlamalı. Hessaplamaya gelince başkan nasıl yapıyor bilmiyor ama ben şöyşe apıyorum bunu da deneme yanılma yolu ile buldum
Bu haftaki kilo -(eksi) geçen haftaki kilo
çıkansonuç / (bölü) geçen haftaki kilo
ve çıkan sonucu 100 ile çarğıyorum.
yani

Geçen hafta : 49,0 (örnek gururumuz suhan)
Bu hafta : 48,6

48,6-49 = 0,4
0,4 / 49 =0,00816
0,00816*100=0,81632
0,82 %

Yazarkende (49 / 48,6 / 0,4 / 0,82%)

Herkes bir önceki hafta kilosunu bildirmiyor bunuda sonuç listelerinin paylaşıldığı sayfadan kopyalayabilirsiniz. Word dosyasında hazırlayıp , cuma zayıflama yarışması paylaşım alanında yayınlıyoruz.

Ben hazırlamaya ve yayınlamaya çalışırım zaten kızlar ama olurda benden haber alınamazsa siz de bilin lütfen.

diğer iki hususta da yorumlarınzıı bekliyorum.

bende hiç gitmek istemiyorum artık bi süre korumaya çalışıcam bu kiloyu senide bekliyorum yanıma ortim winston ne dicek bu duruma bakalım

bende hiç gitmek istemiyorum artık bi süre korumaya çalışıcam bu kiloyu senide bekliyorum yanıma ortim winston ne dicek bu duruma bakalım

cylngkdgn bacı gecen yedıklerıne baktım lıght bıskuvı fıln yıyosn bnce onlar dahada kılo aldıryo.ınternetten kendıne uygun bır dıyet lıstesı bulursan daha cok kılo verırsn emın ol.
kızlar ayça kayanın1 ayda 8 kılo dıyetıde cok guzelmıs ya bugun 4.gunum um hıc acıkmıyorum bu dıyette.dıyet arıyan varsa tavsıye ederım

benden umudu kesin artık. neyaptıysam 100gram bile veremiyorum gecen haftada 76ydım bu haftada 76yım. bunasıl iş ya. sudamı gitmez vucuttan

Evet ayça Kayanın listesi ile zayıflayanlar çok. Bana niyeyse biraz fazla geliyor onun listesi ama hep niyetlenip niyetlenip başlayamıyorum. Ben tavuk + salata yemeğe karar verdim. winstonun dukanına özenip ama bağırsaklar bozulmasın diye salata ile yapıcam. Sabah yumurtalı bazende peynirli salata öğlen ve akşam tavuk ve salata yiycem. Ama haşlanmış tavukda yemiycem şu çevirme ler varya böyle akşama kadar dönüp duranlar onlardan alıcam 2-3 günde yerim onu. Arada da salamlı falan yaparım. Bu diyet güzel zayıflatıyor beni.

sezencim fikirlerine aynen katılıyorum

Tünaydınlar,

@Suhan,
Tam 48i görmeden, hatta baskül üzerinde full sırıtmalı ve kaş bıyık çiziktirilecek surat ön planda olan bir foto olmadan ben bu dünyada 48 diye bir kiloya inanmam bacım Şaka maka, tebrikler bacım, bence mezun olup bize de örnek ol.En azından ben 8 aydır bu takımdayım ve kimsenin mezuniyetine şahit olmadım, bir ilke imza atabilirsin Ama tabiii tam 48.0 olunca, yoksa mızıkmış olursun, kabul etmeyiz He bir de tabii ki aramızda devam ederek yoksa se_zen tek kalır, yakar ile onu sabah akşam kaynana eline düşmüş zavallı gelin gibi hacamat ederiz hee

@Se_zen ve projeleri .Sabah sabah bu ne gaz bacım ya, planlar, fikirler falan.Maşallah.
Benim misafir dobiş olarak ne kadar söz hakkım olur bilemiyorum ama ben de dediklerine katılıyorum.
Hatta eskiden olan cumartesi-pazar hariç diğer 5 günde her gün 5 mesaj kuralından sonra paylaşım artmış, grup canlanmıştı.
Şimdi ramazandı, bayramdı belki yerinde bir karar olmaz ama bence bayram sonunda eski uygulamayada geçebiliriz.
Öyle 3 günde 1 mesaj, haftada bir mesaj, geçerken uğradım bir mesajla olmuyor.Burada bir mesaj yazacağına git ajandana yaz o zaman yani o tek mesaj paylaşım olmuyorki, motivasyon sağlamıyorki, beni de ilgilendirmiyor ki.Sırf yazmış olmak için, sırf öylesine.Benim canım toz almak istemediğinde bezi böyle yalandan gezdirmem gibi, yani sırf yapmış olmak için.
Yeni üyelerin deneme süreleri de çok makul katılıyorum.Hem daha yakından tanıyoruz.Püskevitçimi, çubuk krakerci mi, poğaça dostumu falan diye
Yüzde hesaplamaları kısmına olmayan matematiğimle gıcık gıcık baksam da, dediklerinde haklısın.2 kişinin de aynı anda işi çıkabilir, elektirik gider, internet gider, unuturlar vs vs..Yüzde hesaplamayı bilmek ve bu durumlarda aktif rol almak hepimizin görevi.

@Yakar bacım; boşa hasetlenme bacım.Bizim grup en azından 8 aydır 48.0 diye bir kiloyu görmedi bacım.Çubuk krakerler, bisküviler satıldıkça da göremeyecek bacım, sen rahat ol Gel el ele verelim, mekik aletlerimi ışıldatalım, şenlik ataşlerini yakalım.
Ütopik şeylerle vakit harcayacağımıza, gel biz sporumuza dönelim. (Hadi gel köyümüze geri dönelim gibi oldu )

Hain ve kıskanç dobiş winston

Canım haklısın iki gündür bisküvi kemirmiyorum çok az yiyordum ama bundan sonra yemicem form bisküvi falan söz kızlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…