- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
winstonum sen kesin dönüş yapmadınmı misafirmisin şimdi....
winstonum senimi kırcam canım son 600 gramıda veririm artık :: sanada güzel güzel fotolar atarım artık bıyıkmı yaparsın sakalmı bilmiyom:)
Evet kızlar winston bak onu unuttum.
Şimdi bugün akşama kadar ya da en geç hafta sonu da kabul pazartesiye kadar aksini düşünen varsa konuşsun ya da mezun olana kadar sussun.
Şimdi ben grup üyerlerini rastgele eşleştiricem (winstonboncuk dağıtma falan yok gıcık gıcık bakma ekrana)
Ve bundan sonra günde 3 mesaj zorunlu. Ayrıca herkesin en azından 1 mesaj yediklerini saçma da olsa yazma zorunluğu var. Hafta sonu zorunluluk yok. şimdi ben rastgele eşleştiricem herkesi sonra bu 2 kişi birbirinin mesaj sayısını saymaktan sorumlu olacak. Her perşembe kilo bildirimi yanına da mesaj sayısı bildirimi olacak. Haftada 20 mesajın altındakiler falakaya yatırılıp, zorla ellenmiş poğaca boğazlarından çubuk krakerle itilecek üzerine aktarların ellediği yeşil çay zorla içirilip, ardından kaldırılıp leslie ile 10 mil yürüyüş yaptırılıp kalp krizi geçirmesi sağlanacak. Ellerini de gül yaptırıp cetvelle vurulacak. 1 ay boyunca kendini düzeltmeyen grup üyesi arkadaşımız takımdan atılacak. Bilgisayarına virüs bulaştırılacak.
Şimdi yeniliyorum fikri olan varsa ya konuşsun ya da sonsuza kadar sussun.
Evet kızlar winston bak onu unuttum.
Şimdi bugün akşama kadar ya da en geç hafta sonu da kabul pazartesiye kadar aksini düşünen varsa konuşsun ya da mezun olana kadar sussun.
Şimdi ben grup üyerlerini rastgele eşleştiricem (winstonboncuk dağıtma falan yok gıcık gıcık bakma ekrana)
Ve bundan sonra günde 3 mesaj zorunlu. Ayrıca herkesin en azından 1 mesaj yediklerini saçma da olsa yazma zorunluğu var. Hafta sonu zorunluluk yok. şimdi ben rastgele eşleştiricem herkesi sonra bu 2 kişi birbirinin mesaj sayısını saymaktan sorumlu olacak. Her perşembe kilo bildirimi yanına da mesaj sayısı bildirimi olacak. Haftada 20 mesajın altındakiler falakaya yatırılıp, zorla ellenmiş poğaca boğazlarından çubuk krakerle itilecek üzerine aktarların ellediği yeşil çay zorla içirilip, ardından kaldırılıp leslie ile 10 mil yürüyüş yaptırılıp kalp krizi geçirmesi sağlanacak. Ellerini de gül yaptırıp cetvelle vurulacak. 1 ay boyunca kendini düzeltmeyen grup üyesi arkadaşımız takımdan atılacak. Bilgisayarına virüs bulaştırılacak.
Şimdi yeniliyorum fikri olan varsa ya konuşsun ya da sonsuza kadar sussun.
Kızlar accayip bir iş çıktı bana. Gelemezsem lütfen gören bilen yayınlasın listeyi.
*** 3.TAKIM 268. ETAP ***
S_A (81,5 / 81,0 / 0,5 / 0,61%)
Yakar76 (61,4 / 62,2 /-0,8/ 1,30 %)
Se_zen (52,5 /52,5 / 0,00 / 0,00% ) kilosu aynı
Gölge_çiçeği (62,9 / 62,4 / 0,5 / 0,80%)
Suhan2 (49,0 / 48,6 / 0,4 / 0,82%)
Ejje89 (79,2 / 79,2 /0,0 / 0,00 %)
Ozgey (70,6 /70,6 / 0,0 / 0,00 % )kilosu aynı
Hezaran82 (76,0 / 76,0 / 0,0 / 0,00% )kilosu aynı
Gırgırına (77,5 / 79,0 / -1,5/ -1,94)
cedric20(63,9 / 63,2 / 0,7 / 1,10% )
3. TAKIM ORTALAMASI : 0,27%
sezen hakkatten cetveli almışsın elineşimdi ben ilk yazdığın mesajdaki fikirlerine katılıyorum ama ikinci mesajınla ilgili bi iki şey söylücem.günde 3 mesaj yazma olayı ilk başladığında mesela ben o gün paylaşacak bi olayım olmadığında baykuş gibi düşünüyodum ne yazsam diye ve saçmalıyodum o mesajda.ne biliyim sanki böyle zorunluluk gibi olması beni itiyodu yani tabii bu benim fikrim.şahsen ben paylaşılacak bişeyim olunca zaten yazıyorum ama bazen bi günde 2 mesaj olur bazen 5 mesaj bazen de hiç giremem yani oluyo öyle mesela dün sabah erkenden çıktım evden ve internete girme imkanım yoktu bütün gün.neyse işte gene karar verirseniz günlük 3 mesaj olayına uyarım tabii ki ama benim fikrim böyle
Bacım dediğine katılıyorum,hatta eski yaptığımızı yapalım diyen bendim o yüzden de üstüme alınıp yazıyorum
Senin için çok doğru bacım.Biz gün içinde sabah, öğle akşam girebiliyoruz internete ve mesajlara yorum yapıp, sohbet edebiliyoruz ama sen ancak akşam 8 gibi giriyorsun, hadi bir mesaj kendi yediğin içtiğin olsa geriye ne yazayım kendi kendime muhabbeti oluyordur kesinO yüzden haklısın mesaj zorlaması olmamalı.Ama eskiden de bir üye vardı diskalifiye olmadan önce 2 günde bir ya da her gün girer tek mesaj atardı.Sabah bunu yedim, öğle bunu, akşam bunu hadi güle güle kızlar diye.Cuma da gelir kilosunu yazar, giderdi.Sonraları ona bu bile çok yorucu geldi ve cuma kilosunu yazıp gitmeye başladı, sonunda da diskalifiye oldu.
Bir de sen bu zorunlu mesaj olayını sevmedim diyorsun ama bir şey itiraf edeyim mi, ben de seni bu zorunlu mesajlar döneminde sevdim.Eskiden ejje diye biri her gece saat 8 de gelir "merhaba kızlar, sabah x, öğle y, akşam z yedim, su içtim, spor yaptım, güle güle" der giderdi.Ben de yukarda Allah var yalana gerek yok, bunları ajandasına da yazsa olur derdim.Ne mesleğini bilirdim, ne yaşını, ne esprili oluşunu, ne tatlı sohbet oluşunu.Sadece her gece gelip yediğini yazan biriydin(benim için).Ne zamanki 3 mesaj 5 mesaj zorunlu oldu, ejje ona yazmaya başladı, buna yazmaya başladı ve yazdıkça sen hem bizle kaynaştın, hem biz sana ısındık ve sonunda ortaya çok hoş sohbet bir şey çıktı.Şimdi ejje sadece yediklerini, içtiklerini yazmıyor başından geçenleri yazıyor, ailesiyle ilgili yazıyor, komik olayları yazıyor, bizi motive eden şeyler yazıyor vs vs...Bu yüzden ki, eğer kişi her gün ajandasına yazar gibi gelip onu yedim, bunu içtim, saygılar diye yazacaksa bende diyorumki bu bir işe yaramıyor, gitsin bir deftere yazsın.Bunun yerine sohbet, muhabbet, paylaşım, motivasyon sağlayacak şeyler, kapışmalar, yarışmalar ne bileyim yani bu tarz şeyler olsun.Çünkü artık herkes winstonun sabah süt, öğlen hiçbir şey akşam da ettir, ıspanaktır yediğini biliyor ya da ejjenin az ama sağlıklı şeyler yediğini, ne bileyim suhanın illa bir karbonhidratlı cıslardan bir şeyi o gün içinde yediğini, se_zen'in tavuklu salatalı diyetini.Ne bileyim bana cazip ve motivasyon sağlayıcı gelmiyor başkasının ne yediğini okumak açıkçası.Haa tabii ki yorum için, eleştirilmek için yazalım ama tek mesaj olunca da bu sefer herkes onu yedim, bunu içtim der gider, arkasından da okuyanlar "iyi afiyet olsun" der geçer.Sohbet, muhabbet dönmez, alacakaranlık kuşağına döner burası.
Daha önceki mesajımda dediğim gibi; bayram sonrası uygulanmak üzere fikirler toparlayabiliriz, sonra da oylarız.
Ben sadece daha aktif olalım, yeni şeyler yapalım, kapışalım, güreşelim, full motivasyonu bulalım amacıyla katılımın daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum ama bunu dediğin gibi zorlayarak-zorunlu tutarak- değil başka bir yöntemle halletmeliyiz.
spor yapmıyanları kıskandırcak bısey soluyum belkı gaza gelırsınız bugun 2 saat e walkerla yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?