günaydın hanımlar sigara içmiyorum ama şu zybanı sevgilim ve annem için isityorum ama şu bi gerçek ben isityorum sadec yoksa onların istediği inandığı yok bırakabilcekelrine ee alsam param gitcek boşuna almasam belki bi şansım var onuda kaybedicemm nebilim yaa
ama gerçekten winston sen iradeli hatun oldun çıktın yaaa
Kızlar günaydin
Haftaya cuma günü izinliyim bu nedenle kilomuzu haftaya cuma bildirebiliriz sonra gene persembeye devam
Ben bayramda nerdeyse iki kilo almisimmm
Bugün tartildim 83,5
Ve hemen atak evreme basladim bu sefer bozmam protein alacam diye dünya para verdim
Aldiklarima
Sabahki kahvaltim;
1 kk light peynir, 1 dilim
Dukan ekmegi ve 1 bardak süt
Sabah erkenden klktimm tavuk eti hasladim cantama ara ögünde yiyecegim yogurtlari attimmm bu hafta atak evresinde en az 3 kilo gidecekk
Evet bacım bence haklısın. Tek başına kalori olmaz zaten. Kalori ile beraber karbonhidratı da azaltmalı ve yağı da. Aslında bir birine yakın şeyler. Yağlı şeylerin genel olarak kalorisi yüksek. Karbonhidratlar da genel olarak nişastalı besinlerde var. Hepsi beraber yapılınca bence iyi sonuç alınabiliri. Kalori hesabında da mesela denge ekmeğin kalorisi 60 falan. ee 10 dilim ekmek yiyim 600 kalori olmaz. Onun karbonhidratı da işte 12 bu sefer de 120 karbonhidrat alıyorsun. ama günde 40 birim karbonhirat kadar tüketmelisin. ama aynı zamanda kaşar peynirirnin karbınhidratı 1 birim falan eee oturayım bütün gün kaşar yiyeyim yanına da karbonhidratsız salam yiyeyim olmuyor bu sefere yağdan yana batıyorsun. EEe liflere de ihtiyaç var falan gibi. Onun yerine bol sebze, protein olarak yumurta beyazı ne bileyim tavuk eti sabahları 1 dilim ekmek falan yersem bence olur bu iş. Ben öyle kalan kalori haklarımı doldurmaya çalışmam da onun yerine onları biriktirir toplu harcarım. Ne bileyim hafta da 5 gün 200 kalori kalsa hakkımda hafta sonu whoper junior yerim 1 seferde tamam olur.
Yani dediğin gibi her şeyi iyi ayarlamak lazım aslında. bunun içinde benim kolay yolum var. Sebze çorbam. sebze çorbamı yaparım. Öğünlerde daha çok çorba içer geri kalanlardan da az yerim böylece hem iyi beslenmiş olur hem karbonhidratı dengelerim diye düşünüyorum.
Hah ağzına sağlık, anlatmak istediğim buydu.Kalorisi 3-5 diye diyet bisküvilerini falan kemirenler var ya, tamam kalorisi az da karbonhidratı deli onların.3 paket diyet bisküvisi yedin de eriyeceğini mi sandın, hayır aksine totona karbonu yapıştırdın.
Olay senin yazdığın gibi lif değerinden, sodyum ihtiyacına, ondan kalori ihtiyacından günlük karbonhidratına vs vs uzanan bir şey ve bu güzelce ayarlanırsa bence şahane olur.
Bu arada her gün -700 kalori yapsan 10 günde 7000 yapar, 7700 kalori bir kilo demekmiş.O yüzden bence biriktirdiklerini whoopera değil de her 7700de -1 kiloya biriktirip çevirsen bence daha güzel olur
Kolay gelsin bacım.
Tabii cnm ben işin şakasındayım zaten. ama ya bu konuda dertliyim. Ulen zaten günlük 1500 kalori bana yetermiş. 2200 kalori olan hatunlar var ne güzel. 700 azalt 1500 ile istediğini ye. Üstünü de biriktir hatta vadeli mevuat falan yap ne bileyim. ben 700 azaltsam 800 kalori kalıyor. O da işte isveç e denk bir şey oluyor. Sabahları kahve öğle ot akşam biftek tarzı bir şeye dönüşüyor. Ötekinler ekmek yerken benim kalorim az küçüğüm ya boy da yok zaten ben kahve içeyim derim artık. Benim vucut az yakıyor. Hadi arabanın doğalgazın, elektriğin falan az yakanı makbulde. Bünyenin az yakanı makbul değil bence. Napak idare etcez gari.
böyle kalorı sayıp diyet yapıncada işin ucu biraz kacıyo sezen yaw.hazır dıyet uygulamak daha kolay degılmı cnku yedıgın her seyın yagına kabonhıdratına lıflımı degılmı orasına bakmak zor bıraz
BAşkan bence çok sağlıksız bır dıyet yapıyosun sadece proteınle beslenılırmı ya bıraktıgın gbı dıyetı hemen gerı alıyosun verdıgını ordan anlamalısın saglıksz oldugunu yarın bır gun zayıflasanda bırakınca hepsını yıne gerı alırsnkı aynı isvec dıyetıne benzettım yaptıgını sırfproteın oda daha once cok denedım ısvecı 1 hafta ac kalıp geberıp 3 kg werıodum ertesı gun hepsını gerı alıodumSezencim haklisin ben cok baslayip yarida birakyim. Ama cok arastirdim diyetleri beni tok
Tutan bir diyet bulamadim
Ya(
Protein en azindan tok tutuyor. Ve tatliya sekere olan düskünlügümü bana fazla hissetormiyormus gibime geliyor.
Yavas kilo verme konusunda
Cok haklisin ama ben cok biktim
Artik kendi iradesizligimden( bakalim
İnsallah bu sefer pis bogazima yenik düsmem ya...
Bende zayif olmak istiyorum artik tartida 70 i bi görsem dünyalar benim olacak(.
S.A bacım eğer yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum. Bence sen artık dukanı bırakmalısın. Bir kere dukan gerçekten zor ve böyle 2 gün yapıp 1 gün bozunca ya da bir öğün bozunca hiç bir işe yaramıyor. Ve sende son 3 aydır çok azimle başlayıp 3 gün sonra bir şey yiyerek bozuyorsun. Ve kilon hiç değişmiyor. Evet hepimiz hızlı sonuç istiyoruz ama farkındaysan hızlı sonuç istedikçede yerimizde sayıyoruz. Aslında bu sözlerim sadece sana değil hepimize kendime de dahil. Ayy hafta da yarım kilo 1 kilo uğraşamamm haftada 3 kilo haftada 5 kilo, günde 20 kilo derken 6 aydır aynı kilodayım. Evet kendimi sıkıp gerçekten 1 haftada 2 kilo 3 kilo veriyorum ama üzerinden 2 gün geçmeden alıyorum. Oysa sadece ayda 3 kilo verseydim ki herşeyi yiyerek 3 ayda 9 kilo verirdim 6 aydır hiç kilo verememektense. Evet hep söylediğim gibi ejje hafta da 1 kilo bazen 600 gram veriyor ama bak toplama baktığında bu takımda bile değil bütün takımlar içinde kız en çok kilo veren. Ki sen 80 kilosun 65 kilo için 15 kilo vermen lazım ve kendini hiç kasmadan ayda 4 kilo versen 4 ayda mezun olur giderdin buralardan. Üstelik gözün hiç bir şey de kalmazdı. dukan insanın nefsini aç bırakıyor. İnsan normal zamanda yemediği herşeyi aş eriyor. 2 dilim domateste nasıl aklım kalırdı Protein günlerinde sanki hergün domates yer gibi. Ama mesela sen 1400 kalorilik bir diyet yapsan hergün kendine özel yemek yapmak zorunda bile kalmazsın gerekirse öğlen 1 simit 1 ayran içersin 300 kalori yaparki geriye kalan 1100 kalori ile dünyayı yersin. dün ben bayaa baktım ve evet uzun vadede insanı sıkmayacak bir beslenme şekli. Neredeyse her şeyden yiyorsun ama sadece bazı şeyleri daha az yiyorusn.
Ya da ne bileyim başka bir yol düşünebilirsin.
Neyse umarım alınmazsın benimki nacizane tavsiye tabii diyebilirsin kelin merhemi olsa diye haklısında ama ben anca yaşadım o aydınlanmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?