Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünkü marifetlerim de say say bitmez cinsten.öğlen ananem teyzem kuzenim falan parka gittik yeşillik meşillik otururuz diye ama biri getirmiş simit biri getirmiş çekirdek eee biz de hoşbeş çubuk kraker falan aldık çok yememiş olsam da aylardan sonra ağzıma çekirdek girdi.ne güzel hiç yemiyodum

İçime İbrahim Tatlıses kaçmış, kendi mesajımı okudum kendim anlamadım.
Özne ben yüklem geldik neredeyse
Hele sondaki "ölçi" kısmına koptum.
Ölçi ne la , içime Azeri biri kaçtı galiba..
Editleyecektim ama üşendim, hangi birini editleyeyim.
Ha bir yerde de "tıpratır" yazmışım.
Geçenki "dede kurkut" faciamı hatırladım birden
Hoş görüle

soruyu soran(ben) azerıydı bacım ondan ıcıne azerı kacmıs olabılır

bari smit demeyeydin bacım..annem memleketten simit yolluyor bana toplu olarak..burada aynı simidi bulamıyorum..dondurucuda simitlerim var..şeytan diyor ki..aç birini de ısıt,ye

benim de palto almam lazım benim direk dolap düzmem lazım kışlıklardan ne güzel ümitlerim vardı kışa kadar 70 kilo olup en azından 38-40 beden alıcaktım kıyafetlerimi ama yaz boyunca azıcık kilo verdim resmen duraklama dönemi oldu benim için.iyi yanı da oldu ama şimdi mesela diyete başlayınca ilk başladığım gibi olcak başlarda süper kilo vericem gram gram gitmiycek pollyanna oldum ya şu pispoğaz halimden bile iyi bişeyler çıkarıyorum

2 günlük pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim..bari ödem atalım..var mı benimle diyeti paylaşmak isteyen:)

Biz yakar bacıyla mekikçiler, sezen ile suhan 48likler (cidden 48lik diye bir şey vardı, ne olduki onlara ) gölge çiçeği de burada tek başına lapacılar grubu kurmuştu bir ara osmanlıda var ya sakalar, deliler, akıncılar gibi lapacılar da o hesap olduydu
Valla o hafta mekikçiler şaha kalkmıştı, lapacılardan pek bir zafer şeysi hatırlamıyorum

Ben bir karatay'ı b.klamadıydım şimdi ona el attım.
Karatay hoca der ki pirinç yüksek gi'dir, yemeyin, yedirtmeyin.
O yüzden ben katılamam bacım ama sana şimdiden güzel sonuçlar diliyorum

o matrixlerden var benim,taaa bekarlıktan kalma,hala giyiyorum üstelik hakiki deri de değil ama eskimek bilmedi..kilo aldım,dar geldi,verdim,bol geldi..ama beni hiç yalnız bırakmadı:)

o matrixlerden var benim,taaa bekarlıktan kalma,hala giyiyorum üstelik hakiki deri de değil ama eskimek bilmedi..kilo aldım,dar geldi,verdim,bol geldi..ama beni hiç yalnız bırakmadı:)

Ben mal gibi verdim birine.Hem hakikiydi hem de modeli falan çok spor güzeldi.Hem de ne çarığı ne çürüğü vardı.Sadece göbek kısmı düğmelenmiyordu, ben de sinirlenip verdiydim.
Len dobiş madem sinirleniyorsun, deri montu verene kadar kilo versene.
Tee Alahım işte, mallık parayla değil ki
Şimdi doğru düzgün kaliteli deriler 500den başlıyor o da antin kuntin modelleri..
dertlendim gece gece ha kendi mallığıma

Bir leylek kaldı öpmediğim bir Karatay kaldı denemediğim diyen Winston diyette /1.gün

Sabah
3 ceviz
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
10a yakın zeytin
Şekersiz çay

(Kalori hesabı yok bunda gerçi ama gene de meraktan hesaplayacağım;
2 yumurta;160
domates; 28 falandı
Hıyar;12 falandı
Çay; zero
Ceviz;75 desek
Zeytin; (100 gramı 277 kalori diyor da 10 tane ecişmiş zeytin kaş gram eder bilemedim şimdi)hadi 50 diyelim
Kahvaltı 325 hımm aslında fena değil, doyurucu mu doyurucu.

Öğleden sonra;
3 ceviz; 75 kalori

Akşam;2 kağıt inceliğinde hamburger köftesi 200 etmez ama hadi 200 kalori diyeyim.
se_zen ustanın meşhur yoğurtlu yeşilliği yoğurt 100, yeşillik 30-4 olsa ki etmez hadi 400 akşam diyelim

Yani 800 kalori falan ediyor.Tok muydum evet, şimdi tatlı aranıyor muyum hayır,enerjim varmıydı evet.
Aslında 600 ile isveç yapmak yerine 800ü aşmadan her gün karatay yapsam sağlıklı ve hızlı kilo verimi olur gibime geliyor.
Hımm..
Neyse hergün yazacağım.
Belki utanır da kaçamak yapmam.

hepimize güzel bir gece diliyorum.

soruyu soran(ben) azerıydı bacım ondan ıcıne azerı kacmıs olabılır

Azerimisin ben mi öyle anladım. Öyleyse bile sazanlık yapayım bende de ucundan kıyısından azerilik var.

Ayyy benimde var o uzunlardan. Yerlere kadar değil gerçi ama bayaa diz altlarına kadar (aslında kesin o diz üstüdür de ben giyince yere yakın bir şey oluyor) ama çok giyemiyorum giyince herkes matrix diyip duruyor. Benimkide gerçek deri değil. Ama ben deriden yana şanslıyım. Akrabam var bana hediye geliyor hep. Deri montlar, yelekler, ceketler falan.

Winston buraya yazdığın en uzun yemek listen bacım. Güzel olmuş valla. Sen benim gibi kendini kaybetme bakalım. Belkim bende senden feyz alır dönerim karataya.

2 günlük pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim..bari ödem atalım..var mı benimle diyeti paylaşmak isteyen:)

Hadi hazırmı malzemeler. Başlayalım. Ben hazırladım.
Ben aslında pirinçle değil de karabuğday (burçka) diye bir şey varmış onunla yapıcam. Hazırladım herşeyimi de hoş yapabilecekmiyim merak ettim. Aslında yapıp işe yararsa söyleyecektim ama hadi beraber yapalım.

karabuğdayı geçen diyet yöntemlerinde okumuştum ama bulamam diye üzerinde durmadım..
pirincin malzemesi mi olur canım:) pirinç var,su var,baharat var işte..yalnız bazıları yoğurtla yemiş,bazıları yoğurt yasak demiş..ben yoğurtsuz yapabilirsem öyle yiyeyim diyorum..olmazsa yoğurt da eklerim. yanında salata da yenebiliyordu,değil mi?
yarın sen karabuğday yapıyoprsun değil mi? bak,caymak yok

Ben migrosun internetinden buldum sipariş verdim bugün geldi.. bende yoğurtla ya da kefirle yerim diyorum. Bende valla okudum çok merak ettim aynı gün aldım.

Se_zen avatarın gibi ne kımıl kımı çıktın sen ya
Ben Karataycı oldum yanına geldim, sen "belki senden feyz alırım" diyorsun, Karataycı sendin ben senin yolundan yürüyecektim.
Şimdi baktım lapacı olmuşsun.

(yalnız herkes bir hızlı bir hızlı, 2 gün aynı diyeti yapanı bulmak zor burada )
Saatlerimizi ayarlayalım, perşembeye ben lapacı olayım sen karatay'a dön ya da sen hiç isveç yapmamıştın değil mi, sen isveçe başa ben lapaya..

Neyse lapacılar olarak kolay gelsindiyorum size amazaten maksimum 2 gün yapılıyormuş.
Sonrasında kimci, neci olacaksınız merak ediyorum

Ben migrosun internetinden buldum sipariş verdim bugün geldi.. bende yoğurtla ya da kefirle yerim diyorum. Bende valla okudum çok merak ettim aynı gün aldım.

sen ye bakalım..yenilebilir birşeyse ben de denerim..bu arada 34 beden olmak istemen aklımdan çıkmıyor...gizli gizli sana kızıp kıskanıyorum seni sezen

ben muhtemelen sonra normale dönerim canım..balböcüü diyeti diyorum

@Yakar bacı,

Hürrem de başlıyor yarına, ben derim ki geçen seneki gibi mekik aletlerine her reklam arasında koşup gidip deli gibi mekik çektiğimiz o günlere geri dönelim. (Hürrem'in yüzü suyuna diyeceğim artık)
Bu arada kim dediydi Hürrem 40 kilo vermiş falan diye, fragmanda gene kocaman gıdığı ve göbeği vardı.
Eğer 40 kilo vermiş hali buysa, üzgünüm bir 40 kilo daha vermeli

Ben mekik aletime koşar, yarına "1500 mekik çektim uleeeyn" diye giriş yapsam hımm ne güzel olur

Herkese hafif ve yarına itirafsız bir gece diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…