İçime İbrahim Tatlıses kaçmış, kendi mesajımı okudum kendim anlamadım.
Özne ben yüklem geldik neredeyse
Hele sondaki "ölçi" kısmına koptum.
Ölçi ne la , içime Azeri biri kaçtı galiba..
Editleyecektim ama üşendim, hangi birini editleyeyim.
Ha bir yerde de "tıpratır" yazmışım.
Geçenki "dede kurkut" faciamı hatırladım birden
Hoş görüle
bugünkü marifetlerim de say say bitmez cinsten.öğlen ananem teyzem kuzenim falan parka gittik yeşillik meşillik otururuz diye ama biri getirmiş simit biri getirmiş çekirdek eee biz de hoşbeş çubuk kraker falan aldık çok yememiş olsam da aylardan sonra ağzıma çekirdek girdi.ne güzel hiç yemiyodum
2 günlük pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim..bari ödem atalım..var mı benimle diyeti paylaşmak isteyen:)
Ben uzun deri alacağım valla matrix hesabı
Yıllar yıllar önce pireler tellal iken, 38-40 beden arasıiken vardı böyle bir deri montum.
İçine kısa kısa etekler giyer, altına deri çizme yakardım ortalığı uleyyn
Şimdi içine o kısa eteklerden giyemem belki ama gene aynı tarz deri monttan alacağım uleyyn.
Sen onu bırak ben bahar geldiğinde tüm pantolonlarımı falan attım kışa yeni dolap düzeceğim diye.
Bir ay sonra ne p.k yiyeceğim dertli dertli düşünüyorum.
Tamam kilo verdim de para nerde kışlık dolap düzmeyeo kısım biraz beni düşündürüyor.
Bacım ben 90dan 80e onla indim 22 gün aralıksız yaptım.Tabii annen ilk kez diyete başlıyorsa önce su gidecektir.Ama 3-5 kilosu varsa verilecek 20 kilo sudan da kaybetmez herhal
Geri alınması artık klişe oldu bacım, hangi diyetten çıkar çıkmaz at koştururcasına karbonhidratlara koşarsan kilolar da aynen geri geliyor.
3 günde 5 kilo verip sonra yemeklere saldırırsan 10 günde o 5 kiloyu geri alırsın, 5 ayda 5 kilo verirsen daha uzun sürede geri alırsın.
O yüzden ben sonrasında hiç bozmadım günlerce aç gezdim, detokslar yaptım ve hiç bir şekilde patlayacak kadar yesem de, kendimden geçip 2-3 ay diyeti savsaklasam da asla 80ve üzerini tekrar tartıda görmedim.Yani ben geri almadım.
Patatesin kabızlığı da hikaye.Yani sabah 1, öğlen 1 , akşam 1 pato yiyen yanına çayını, kahvesini, suyunu içerse günde 3 patates yedi diye kabız olmuyor ama o gruptaki yazanları okursan günde 12 patates yiyen de var.Ortalama 70 kaloriden çarp 12 ile 1000 ediyor nerdeyse, aklınca 5 günde diyeti yapıyor 3 kilo patates yiyerekee tabii oturup bir günde 3 kilo patates yersen, su içmeye bile delik kalmaz midede, sonra bırak kabız olmaya, bağırsaklar cart diye patatesin ağırlığıyla ortadan kopsa yeridir yani
Bu diyeti yapan ve bu diyete saygı duyan biriyim bacım özetle, ama yok ben acıkıyorum yok şekerim düşüyor yok bilmemne ağlamaları olmayacak.Hakkını vererek yapan şahane detokslanır, fazla kilosunu atar.Ama tuz kattım, şeker attım, zart oldu, zurt oldu diyen boşuna kendini tıpratır.12 patatesle 1000 kalori aldıktan sonra git dukan yap bari 1000 kaloriyi etten al.
Özet geç diyenlere ; kabızlık yapmıyor (insani ölçide yiyenler için) ve dikkat edildiğinde kilo alınmıyor.
2 günlük pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim..bari ödem atalım..var mı benimle diyeti paylaşmak isteyen:)
bari smit demeyeydin bacım..annem memleketten simit yolluyor bana toplu olarak..burada aynı simidi bulamıyorum..dondurucuda simitlerim var..şeytan diyor ki..aç birini de ısıt,ye
o matrixlerden var benim,taaa bekarlıktan kalma,hala giyiyorumüstelik hakiki deri de değil ama eskimek bilmedi..kilo aldım,dar geldi,verdim,bol geldi..ama beni hiç yalnız bırakmadı:)
soruyu soran(ben) azerıydı bacım ondan ıcıne azerı kacmıs olabılır
Ben mal gibi verdim birine.Hem hakikiydi hem de modeli falan çok spor güzeldi.Hem de ne çarığı ne çürüğü vardı.Sadece göbek kısmı düğmelenmiyordu, ben de sinirlenip verdiydim.
Len dobiş madem sinirleniyorsun, deri montu verene kadar kilo versene.
Tee Alahım işte, mallık parayla değil ki
Şimdi doğru düzgün kaliteli deriler 500den başlıyor o da antin kuntin modelleri..
dertlendim gece gece ha kendi mallığıma
Hadi hazırmı malzemeler. Başlayalım. Ben hazırladım.
Ben aslında pirinçle değil de karabuğday (burçka) diye bir şey varmış onunla yapıcam. Hazırladım herşeyimi de hoş yapabilecekmiyim merak ettim. Aslında yapıp işe yararsa söyleyecektim ama hadi beraber yapalım.
karabuğdayı geçen diyet yöntemlerinde okumuştum ama bulamam diye üzerinde durmadım..
pirincin malzemesi mi olur canım:) pirinç var,su var,baharat var işte..yalnız bazıları yoğurtla yemiş,bazıları yoğurt yasak demiş..ben yoğurtsuz yapabilirsem öyle yiyeyim diyorum..olmazsa yoğurt da eklerim. yanında salata da yenebiliyordu,değil mi?
yarın sen karabuğday yapıyoprsun değil mi? bak,caymak yok
Hadi hazırmı malzemeler. Başlayalım. Ben hazırladım.
Ben aslında pirinçle değil de karabuğday (burçka) diye bir şey varmış onunla yapıcam. Hazırladım herşeyimi de hoş yapabilecekmiyim merak ettim. Aslında yapıp işe yararsa söyleyecektim ama hadi beraber yapalım.
Ben migrosun internetinden buldum sipariş verdim bugün geldi.. bende yoğurtla ya da kefirle yerim diyorum. Bende valla okudum çok merak ettim aynı gün aldım.
Se_zen avatarın gibi ne kımıl kımı çıktın sen ya
Ben Karataycı oldum yanına geldim, sen "belki senden feyz alırım" diyorsun, Karataycı sendin ben senin yolundan yürüyecektim.
Şimdi baktım lapacı olmuşsun.
(yalnız herkes bir hızlı bir hızlı, 2 gün aynı diyeti yapanı bulmak zor burada)
Saatlerimizi ayarlayalım, perşembeye ben lapacı olayım sen karatay'a dön ya da sen hiç isveç yapmamıştın değil mi, sen isveçe başa ben lapaya..
Neyse lapacılar olarak kolay gelsindiyorum size amazaten maksimum 2 gün yapılıyormuş.
Sonrasında kimci, neci olacaksınız merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?