2 günde mi 1 kg. vermiştin?Günaydın ben yaptım prinç lapasını vermiştim 1 kg acayip toktutuyodu içine kırmızı biber katıp yedim sakın çok yapma ziyan olmasın
2 günde mi 1 kg. Vermiştin?
1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı su ile yaptım.tadı tahminimden çok daha güzel oldu..(şu an yiyorum)
bir de yanında sebze ve meyve var ya,çok zorlanmam gibi geliyor..sen yanında neler yemiştin?
Se_zen avatarın gibi ne kımıl kımı çıktın sen ya
Ben Karataycı oldum yanına geldim, sen "belki senden feyz alırım" diyorsun, Karataycı sendin ben senin yolundan yürüyecektim.
Şimdi baktım lapacı olmuşsun.
(yalnız herkes bir hızlı bir hızlı, 2 gün aynı diyeti yapanı bulmak zor burada)
Saatlerimizi ayarlayalım, perşembeye ben lapacı olayım sen karatay'a dön ya da sen hiç isveç yapmamıştın değil mi, sen isveçe başa ben lapaya..
Neyse lapacılar olarak kolay gelsindiyorum size amazaten maksimum 2 gün yapılıyormuş.
Sonrasında kimci, neci olacaksınız merak ediyorum
Se_zen avatarın gibi ne kımıl kımı çıktın sen ya
Ben Karataycı oldum yanına geldim, sen "belki senden feyz alırım" diyorsun, Karataycı sendin ben senin yolundan yürüyecektim.
Şimdi baktım lapacı olmuşsun.
(yalnız herkes bir hızlı bir hızlı, 2 gün aynı diyeti yapanı bulmak zor burada)
Saatlerimizi ayarlayalım, perşembeye ben lapacı olayım sen karatay'a dön ya da sen hiç isveç yapmamıştın değil mi, sen isveçe başa ben lapaya..
Neyse lapacılar olarak kolay gelsindiyorum size amazaten maksimum 2 gün yapılıyormuş.
Sonrasında kimci, neci olacaksınız merak ediyorum
evet sezen bacı azerıyım dedem azerbaycandan karsa göc etmıs
daha kahvaltı etmedim bu üşengeçlikle nolacak halim acaba?annem sabahın köründe diş hastanesine gitti eve şimdi girdi daha.kalkınca karnım aç olmasına rağmen üşengeçliğimden annemin gelmesini bekledim.tatilde iyiydim ya yemek yapma derdi yoktu şimdi istanbula gidince yine bugün ne pişirsem derdi olacak pöffffff
kahvaltı en onemlı ögundur kahvaltısız dolasırsan aksam saldurırsn herseye bacım hatta butun dıyetısyenler kahvaltıyı cok saglam yapın dıoKahvaltı olayı tamamen alışmakla alakalı bence ben kendimi bildim bileli khvaltı armam 12 olmadan acıktığımı anlamam ennem hep çalışan kadın olduğundan okula aç aça giderdik ölede alıştık haftasonuda 11 kadar uyulduğundan anca öğlene denk gelir kahvaltımız
Ama işte bacım istanbulda da bak ne güzel sporuna diyetine geri dönüyorsun. Hazır pişmiş yemekler olmayınca her gördüğünü de canın istemiyor değil mi ama. Ya bu arada kahvaltı yapılmadan nasıl durulduğunu ben anlamıyorum. Ben uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapmazsam sinirlerim tavan yapıyor. Herkese çatıyorum. Kahvaltıya hiç dayanamıyorum.
tünaydınlar kızlar maslalah herkes baska bı dıyetı denıyor şu prınc lapasını hıc denemedım regl oldugum gün bnde denıcem 2 gun onu ok merak ettım ben yıne orjınal dıyetıme ayca kayaya basladım bugun hem ac kalmıyorum hemde haftada 1 bucuk kılo verıyorum tavsıye ederım dıyet arıyan varsa
@ sezen bacı akraba cıkmayak senle
tünaydınlar kızlar maslalah herkes baska bı dıyetı denıyor şu prınc lapasını hıc denemedım regl oldugum gün bnde denıcem 2 gun onu ok merak ettım ben yıne orjınal dıyetıme ayca kayaya basladım bugun hem ac kalmıyorum hemde haftada 1 bucuk kılo verıyorum tavsıye ederım dıyet arıyan varsa
@ sezen bacı akraba cıkmayak senle
Kahvaltı olayı tamamen alışmakla alakalı bence ben kendimi bildim bileli khvaltı armam 12 olmadan acıktığımı anlamam ennem hep çalışan kadın olduğundan okula aç aça giderdik ölede alıştık haftasonuda 11 kadar uyulduğundan anca öğlene denk gelir kahvaltımız
kahvaltı en onemlı ögundur kahvaltısız dolasırsan aksam saldurırsn herseye bacım hatta butun dıyetısyenler kahvaltıyı cok saglam yapın dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?