Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünkü menüm
sabah 1 activya
öğle 1 activya
ikindi 1 ayranlı çorba
akşam 1 kase ayranlı çorba

eve erken geldim bugün canan karatayın vidyolarını izledim kesinlikle çok mantıklı kadın diyor yahuu yediklerimizi mide 4 saate anca hazmederken siz tekrar besin yüklüyosunuz sık sık yemek yokk ben buu anladım hatta dediki ibni sina demişki 2 öğün yenmeli 3.öğün hastalık getirir diye bundan sonra diyeti çok sıkı yapamasamda şunu yapıcam 2 öğün yicem sabah kahvaltı ikindi sattlerine doğruda akşam yemeği buna kendimi alıştırısam he bid eekmeği kesrsem eminim çok kg veririm
sık sık yeme konusunda kesinlikle fikrim mide aç kalmalıki yağlar yakılmasına sıra gelsin
ekmeğin üstüne kesme şekerleri dizdi alın dedi işte bu kadar şeker giriyor vücuduna 1 tabak pirinç yemeğini gösterdi alın dedi bukadar şeker giriyor vücudunuza

Günaydın ben yaptım prinç lapasını vermiştim 1 kg acayip toktutuyodu içine kırmızı biber katıp yedim sakın çok yapma ziyan olmasın

Günaydın ben yaptım prinç lapasını vermiştim 1 kg acayip toktutuyodu içine kırmızı biber katıp yedim sakın çok yapma ziyan olmasın
2 günde mi 1 kg. vermiştin?
1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı su ile yaptım.tadı tahminimden çok daha güzel oldu..(şu an yiyorum)
bir de yanında sebze ve meyve var ya,çok zorlanmam gibi geliyor..sen yanında neler yemiştin?

günaydın arkadaşlar
dün sabah hiç yemedim
öğlen az kuru fasulye azıcıkta pilav
ama ama akşam cinnet geçirdim gene akşamları kendimi kontrol edemiyorum.
winston haklısın bak hürrem gibi olacaz .biz gene çıkaralım mekik aletlerini belki ondan utanırda biraz kendime gelirim. boğazı tutamıyorsam bari spor yapayım. daha sonra sporun verdiği acıyla ne şamın şekeri ne arabın yüzü deyip yemek yemeği bırakırım.
benim 1 senede verdiğim kilotyu millet 1 ayda veriyor.yok böyle bir iradesizlik.
sabah az peyniri azıcık lavaşa sardım onu yedim.
karnabahar gördüm markette onu alıp haşlayıp yanına yoğurt veya tavuk köfteyle öğün yapayım diyorum. bir dönem karnabaharla iyi kilo vermiştim.

Son düzenleme:

ne sebze meyvesi ya yok öel bişey sadece pirinç lapası yenicek 3 gün vücuttaki suyu atıcak özellikle regli dönmelri tavsiye ediliyo vücut su tutyo diye

sandalye kapmaca gibi diyet kapmaca oynanıyor resmen hergün yeni yeni diyetlerle geliyosunuz kafam karışıyo tam diyorum mesela winston isveç yapıyo hoop karataya geçmiş şimdi pirinç lapası var gündemde bi de karatay dimi ben doğru takip ediyorum?

daha kahvaltı etmedim bu üşengeçlikle nolacak halim acaba?annem sabahın köründe diş hastanesine gitti eve şimdi girdi daha.kalkınca karnım aç olmasına rağmen üşengeçliğimden annemin gelmesini bekledim.tatilde iyiydim ya yemek yapma derdi yoktu şimdi istanbula gidince yine bugün ne pişirsem derdi olacak pöffffff

Sorma bacım ya ben doğru düzgün 1 gün yapamadım ki karatayı ne güzel bak beraber yapardık. Ben 2 gün yapmıycam ama sankim daha uzun yapıcak gibiyim. normal pirinç diyetinde 2 gün diyorlar ama bunda öyle bir şeyden bahsetmiyordu. 2 gün bakayım kilo verme durumuna bi. İyi veriliyorsa daha uzun yapabilirim. YA da 1 gün ara tekrar 2 gün yaparım falan. Birde bunun pirinç gibi GI yüksek değil aksine çok düşük bacım. Bundan sonra da tekrar Karatay'a dönerim herhalde evde kuruyemiş stoku var. İsveçi de yaptım bacım. Bunu hiç denemediydim pirinçlisini bilem. Bakalım gelişmelerle karşınızda olucam.

evet sezen bacı azerıyım dedem azerbaycandan karsa göc etmıs

Aynı bacım benimde dedemler Kars'a göç etmişler.

Karabuğday (Greçka) deneyimlerim

Şimdi kendileri ile tanışmak bu güne nasip oldu hemen ilk izlenimlerimi yazayım. Biliyorsunuz ilk izlenim önemlidir.
Kedisini 2 bardak kadar akşam tenceyere döktüm sonra üzerine pilava kattığım kadar yani yaklaşık 2 parmak geçecek kadar kaynattığım suyu döktüm kapağını kapattım ve yattım. Sabah hazırdı. Pişirme falan yok. Zaten pişiyor.
Üzerine yoğurt katıp yedim. Tadı gerçekten çok hoş. Tabii ki hamburgere falan benzemiyor ama bulgurun falan daha lezzetlisi. 1 yemek tabağı koydum önüme bitirirken zorlandım hani yarısını yesem yetecekti. Tuz falan da koymadım. Hala çok tokum. Öğlen içinde yanıma aldım geldim burada yiycem. Kefirle falanda içiliyormuş ya da süte falanda karıştırp yeniyormuş ama onları denedim. Bunu yapan kişi yanına domates ve salatalıkla da yemiş onları da ilerleyen günlerde deneyebilirim.

Faydaları
Kuvvet verir ve besleyicidir. Kolestorelü düsürür. Içinde rutin bulundugundan kan damarlarini korur ve onlari genisletir.

Yapilan arastirmalarda karabugdayin günlük 30 gram düzenli olarak tüketilmesi halinde fazla kilo ve yüksek kan basincini düsürdügü görüldü. P vitamini ihtiva eden karabugday damarlara esneklik ve güç kazandiriyor.

Karabugday, iltihaplanmayi, asiri terlemeyi ve burun kanamasini önlüyor. Karabugday, bugday ve beyaz pirincin ihtiva ettigi amino asitin iki katini içeriyor.

Yüksek tansiyon ve kansizlikta çok önemli olan potasyum, magnezyum, fosfor ve demir karabugdayda bol miktarda bulunuyor.

Karacigerin çalismasini kolaylastiran choline ihtiva ediyor.

Böbreklerin çalismasinda yararli etki gösteriyor.

Kan sekerini optimal bir seviyede tutuyor.

Karabugdayda yag orani oldukça az oldugundan, zayiflama diyeti uygulayanlar için vazgeçilmez bir besindir.

Ama işte bacım istanbulda da bak ne güzel sporuna diyetine geri dönüyorsun. Hazır pişmiş yemekler olmayınca her gördüğünü de canın istemiyor değil mi ama. Ya bu arada kahvaltı yapılmadan nasıl durulduğunu ben anlamıyorum. Ben uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapmazsam sinirlerim tavan yapıyor. Herkese çatıyorum. Kahvaltıya hiç dayanamıyorum.

Kahvaltı olayı tamamen alışmakla alakalı bence ben kendimi bildim bileli khvaltı armam 12 olmadan acıktığımı anlamam ennem hep çalışan kadın olduğundan okula aç aça giderdik ölede alıştık haftasonuda 11 kadar uyulduğundan anca öğlene denk gelir kahvaltımız

tünaydınlar kızlar maslalah herkes baska bı dıyetı denıyor şu prınc lapasını hıc denemedım regl oldugum gün bnde denıcem 2 gun onu ok merak ettım ben yıne orjınal dıyetıme ayca kayaya basladım bugun hem ac kalmıyorum hemde haftada 1 bucuk kılo verıyorum tavsıye ederım dıyet arıyan varsa
@ sezen bacı akraba cıkmayak senle

kahvaltı en onemlı ögundur kahvaltısız dolasırsan aksam saldurırsn herseye bacım hatta butun dıyetısyenler kahvaltıyı cok saglam yapın dıo

doğru söylüyosun kendi düzenime dönünce herşey daha iyi oluyo.ben de kahvaltı etmeden kendime gelemem.hele ki dışarı çıkacaksam kesinlikle ağzıma hiç yoktan iki lokma ekmek atarım yoksa sokaklarda hiç kendime güvenemiyorum aç halimle.

ben de ayça kayanın diyetlerini çok mantıklı buluyorum benim normalde yaptığım diyet de onunkine çok benziyodu ve de gayet güzel ve istikrarlı bi şekilde kilo verdiriyo

Evet aslında bacım kesinlikle haklısın. Benimde çok kafama yatıyor o. Ama merak ettim ara öğünleri felan yapıyon mu onda. Ne bileyim tost la falan ara öğün yapılarak 1,5 kilo gidiyorsa ondan iyi diyet mi olur zaten hayatta.

Bence kahvaltı kilo kontolü içinde çok önemli. Sürekli söylüyorlar zaten kahvaltı yapaanlar yapmayanlara göre daha az kilo problemi yaşar diye. Gerçi benim araştırmalardan çok midemden gelen sesler umurumda. Ama ben kahvaltıya bile gitsem dışarı önce bi evde iki lokma bir şey atarım ağzıma.

kahvaltı en onemlı ögundur kahvaltısız dolasırsan aksam saldurırsn herseye bacım hatta butun dıyetısyenler kahvaltıyı cok saglam yapın dıo

BEN ARTIK DİYETİSYENLERE İNANMIYORUM CANAN KARATAYA inanlardan oldum :)
kahvaltım 1 öğünüm 2 activya

ikindi 2.öğünüm yumurta zeytin salata

bitiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasın LEPTİNN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…