Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Winston evet dogru herzaman acik büfe yok ama sanirim
Biz evdede acik büfedeymisiz gibi davraniyoruz :)))

Vee bugün protein + sebze günü

Sabah: 1 bardak light süt salatalik az yagli peynir

Arada: 180 gram yagsiz yogurt
Öglen: somon füme, salata

Kizlar markette minicik bi salata buldum
Sosuda var yaninda hazir yani ama ben somon fümede alinca slalatayla onu yedim
Ve salatanin sosunu dökmedim :))

Internetede baktim
Dukanda somon füme niye serbest yagli sonucta diyee yagi faydaliymiss

Eh bende sabah ögle
Aksam
Somon füme yemiyorun yaaaaniii :))

Ama salatayi sossuz yiye bildigimr
Sevindimmm kalori tasarrufu olduu

kendime engel olamıyorum biri bana dur desin die yazıyım dedim ama gördümki grup olarak frenler patlamış yokuş aşağı gidiyoruz mevsim değişikliğindenmi acep bu böle gerçi benim reglde yaklaştı ama ciddi ciddi balona dönüyorum geri...

Son düzenleme:
selam
diyet falan yapamıyorum
sabah az yiyorum,öğle daha çok..akşam en çokkk imdaaaatttt!!!
karnım tok ama aburcubur arıyorum dolaplarda..dişime göre birşey bulamayınca hurma yedim bu akşam hiç yemesem,sadece yoğurtla geçiştirsem ne güzel olacak..
spor yapsam bari ama o da yok..bu hafta kilo veremezsem takıma alınmam değil mi? almayın beni takıma,küsün bana,konuşmayın benimle

hepımız aynı durumdayız bacım

Neden ben bukadar sanssizim ya

Az önce sefim bana istedigim tarihte tatilimin olamayacagini bildirdi

Ya neden ben ya

Ben neden ilk evlilik yil dönümümü esimin yaninda geciremiyorum neden ya neden nedeeeeennn

Simdi kasimda
Tatil alacam
Ne anlami var gecmi kutlayacam rvliluk yil dônümümü ben ya

Ha belki ozaman kasimda esim gelnis olacak ama iste su ama yokmu en nefret
Ettigim kelime 'ama' dir benim önce söylenenlerin ne anlami kalirki ooffff oooffffff

Eskiden şey diye düşünürdüm, işte biri diyeti gümletir gelir buraya matah bir şey yapmış gibi anlatır, mesajında çokça karbonhidrattan bahseder (onu da yedim bunu da yedim) ve doğal olarak etkilenen, bahane bulan dobişler çıkar grupça diyetleri gümletiriz derdim
Ama yok arkadaş, şimdi aramızda gizli bir telepati falan var, biri dolabı açıp güp güp yemeğe başlayınca, diğerine sinyal falan gidiyor ötekide başlıyor.
Şu yüzüklerin efendisini seyredenler bilir, savaş zamanı işaret kuleleri tutuşturuluyordu, ateşi gören kendi kulesini tutuşturup diğerlerine ateşle mesaj yolluyordu.Bizimkide o hesap.Ateşi gören, sinyali alan koşuyor mutfağa
Aynı hafta regl olmalar, aynı hafta venüse suç atmalar, aynı hafta kocaya küsmeler, aynı hafta zayıflayacağım diye nara atıp aynı hafta itiraflar hep bizde.

Evet se_zen bacı'ya katılıyorum ve bu grubu çok seviyorum.

@Cedric;
Sen grupta yenisin bir 6 ayını tamamla, ben buradan hapşırdığımda sen de orada hapşıracaksın ama biraz zaman ve telepati gücü lazım Ayrıca gırgırına'ya bakma sen, onun da çubuk krakerli günlerini sen bilmezsin biz biliriz, çubuk kraker firmasını zengin etti o bir ara.Sabah çubuk, öğle çubuk, kuşluk geldi çubuk, alacakaranlıkta çubuk He bu arada hani derler ya ne yersek ona benzermişiz, işte hamburger yersek geniş ekmek gibi olurmuşuz falan filan ee çubuk kraker ince uzun bir şey, yiyince niye öyle olmuyoruz?
Hee bir de simit yesek, ortası delikli mi olacağız? Ortası delikli ne ya
Evet buradan Karatay'a sesleniyorum; 3 ceviz öyle bir enerji verdi ki dilime de vurdu uleeeyn

Eskiden "çucuklar, çucuklar" diyen ama ne dediği anlaşılmayan yılmaz'ın çucuklarının programı vardı ya komedi şeysi, orada her skeç sonunda ""e ne anlatmak istediniz, önermesi, omurgası, oturgaçlı götürgeci neydi bu skecin falan"derdi yılmaz.
Bzen ben de her abuk mesajımdan sonra kendime soruyorum "len 25 satır yazdın da ne yazdın, sevdin mi sövdün mü belli değil" diyorum ama gene de kızlar beni anlar diyorum.

Neyse dur bari bir mesajım olsun; kış geliyor hava soğuyor diye ben suyu bıraktım resmen.Günde 3 bardak ya içiyorum ya içmiyorum.Gerisi çay, kahve.Su güzeldir, su için. (Ahaha dürbünle insan kovalayıp karşısında çıkıp "su için" diyen adam vardı reklamda, eliyle de işaret yapardı onun gibi mesaj verdim ha )
Tamam vurmayın, gittim

vardır her işte bir hayır..bilemezsin...

Eskiden şey diye düşünürdüm, işte biri diyeti gümletir gelir buraya matah bir şey yapmış gibi anlatır, mesajında çokça karbonhidrattan bahseder (onu da yedim bunu da yedim) ve doğal olarak etkilenen, bahane bulan dobişler çıkar grupça diyetleri gümletiriz derdim
Ama yok arkadaş, şimdi aramızda gizli bir telepati falan var, biri dolabı açıp güp güp yemeğe başlayınca, diğerine sinyal falan gidiyor ötekide başlıyor.
Şu yüzüklerin efendisini seyredenler bilir, savaş zamanı işaret kuleleri tutuşturuluyordu, ateşi gören kendi kulesini tutuşturup diğerlerine ateşle mesaj yolluyordu.Bizimkide o hesap.Ateşi gören, sinyali alan koşuyor mutfağa
Aynı hafta regl olmalar, aynı hafta venüse suç atmalar, aynı hafta kocaya küsmeler, aynı hafta zayıflayacağım diye nara atıp aynı hafta itiraflar hep bizde.

Evet se_zen bacı'ya katılıyorum ve bu grubu çok seviyorum.

@Cedric;
Sen grupta yenisin bir 6 ayını tamamla, ben buradan hapşırdığımda sen de orada hapşıracaksın ama biraz zaman ve telepati gücü lazım Ayrıca gırgırına'ya bakma sen, onun da çubuk krakerli günlerini sen bilmezsin biz biliriz, çubuk kraker firmasını zengin etti o bir ara.Sabah çubuk, öğle çubuk, kuşluk geldi çubuk, alacakaranlıkta çubuk He bu arada hani derler ya ne yersek ona benzermişiz, işte hamburger yersek geniş ekmek gibi olurmuşuz falan filan ee çubuk kraker ince uzun bir şey, yiyince niye öyle olmuyoruz?
Hee bir de simit yesek, ortası delikli mi olacağız? Ortası delikli ne ya
Evet buradan Karatay'a sesleniyorum; 3 ceviz öyle bir enerji verdi ki dilime de vurdu uleeeyn

Eskiden "çucuklar, çucuklar" diyen ama ne dediği anlaşılmayan yılmaz'ın çucuklarının programı vardı ya komedi şeysi, orada her skeç sonunda ""e ne anlatmak istediniz, önermesi, omurgası, oturgaçlı götürgeci neydi bu skecin falan"derdi yılmaz.
Bzen ben de her abuk mesajımdan sonra kendime soruyorum "len 25 satır yazdın da ne yazdın, sevdin mi sövdün mü belli değil" diyorum ama gene de kızlar beni anlar diyorum.

Neyse dur bari bir mesajım olsun; kış geliyor hava soğuyor diye ben suyu bıraktım resmen.Günde 3 bardak ya içiyorum ya içmiyorum.Gerisi çay, kahve.Su güzeldir, su için. (Ahaha dürbünle insan kovalayıp karşısında çıkıp "su için" diyen adam vardı reklamda, eliyle de işaret yapardı onun gibi mesaj verdim ha )
Tamam vurmayın, gittim

S_A,
Klasik olacak ama vardır bir hayır.Bzen ısrar etmemek lazım.
Bir de yanlış anlama ama biraz önce mesajını okurken içimden senin için eşiyle iddiaya girmiş, gene zayıflamak için bunalacak ve bir ayda neredeyse 10 kilo vermesi imkansız keşke süresi daha fazla olsaydı dedim.70 gene olursun bacım, biraz sıkılaşmış olursun, hem 2 ay sonra artık palto zamanı, ona da pay bırakmış olursun.Bence iyi yanlarına bak.Şimdi 2 aylık süren oldu.5+5 versen tam 10 kilo vermen daha rahat olacak.
Bir de gene klasik gelecek belki ama Allah sağlık, sıhhat uzun ömür versin daha nice yıl dönümleriniz olacak.Şimdi sen aranızda mesafe var diye çok heveslenmişindir de asıl bundan sonrasını düşün.Eşini yanına aldıracaksın, ev düzeceksiniz, yeni bir hayata aynı çatı altında başlayacaksınız.Bence asıl yıldönümü evet diye imza attığınız gün değil, gerçekten aynı çatı altında kendi evinizde yaşamaya başladığınız gün olacaktır.Bu açıdan bakıp, o gece bir kutlama hazırlayabilirsin
Her işte bir hayır vardır bacım, üzmemeye çalış kendini.

aa winston,palto dedin aklıma geldi..bak,benim de palto almam lazım..bu kiloyla palto falan alamam ben..şööyle 1-1.5 aya kilomu versem mi acep

Yok bacım bu hafta seni listelere alırız biz. malum zaten herkes yiyor. Bu hafta senin başlangıç kilon, hedef kilon falan bildirilecek sonuç sıfır olarak yazılacak haftaya ortalamaya dahil edilecek bacım. spora bende çok üşeniyorum ya. Kışın soğuktan, yazın sıcaktan yapılmıyor hadi de baharda neden yapılmıyor onu anlamadım diycektim ki buldummmm. Bahar yorgunluğu bu bahar yorgunluğu. Hatta bu iştahın açılması da ondan. Canım hamburger istiyor ya.

wınston gırgırına bacılar annem 5 gunde 5 kılo dıyetını yapmak ıstıo sız daha once yaptıgınız ıcın soruyum dedım verılen kılo sudan fılanmı oluyo ondahemen gerı alınıyomu bıde patates kabız yapmıomu

Allahım biz nasıl bi grubuz ya?Tabii ki de sizinle aynı durumdayım buraya akşamüstü yazıyorum yediklerimi akşam yemekten sonra içimden bir canavar çıkıyor.gereksiz yere yiyip duruyorum bi de yani doymuyorum da eskiden bir yumurtayla doyardım midem büyüdü de büyüdü offff :18: :18: bi de biraz kendimi de saldım haftaya gidicem istanbula düzene giricem spora başlıycam diye son yemeklerim diye durmuyorum valla.buraya da korka korka girdim ki hepimiz birden kopup gitmişiz zaten offffffffff

aa winston,palto dedin aklıma geldi..bak,benim de palto almam lazım..bu kiloyla palto falan alamam ben..şööyle 1-1.5 aya kilomu versem mi acep

Ben uzun deri alacağım valla matrix hesabı
Yıllar yıllar önce pireler tellal iken, 38-40 beden arasıiken vardı böyle bir deri montum.
İçine kısa kısa etekler giyer, altına deri çizme yakardım ortalığı uleyyn
Şimdi içine o kısa eteklerden giyemem belki ama gene aynı tarz deri monttan alacağım uleyyn.

Sen onu bırak ben bahar geldiğinde tüm pantolonlarımı falan attım kışa yeni dolap düzeceğim diye.
Bir ay sonra ne p.k yiyeceğim dertli dertli düşünüyorum.
Tamam kilo verdim de para nerde kışlık dolap düzmeye o kısım biraz beni düşündürüyor.

Bacım ben 90dan 80e onla indim 22 gün aralıksız yaptım.Tabii annen ilk kez diyete başlıyorsa önce su gidecektir.Ama 3-5 kilosu varsa verilecek 20 kilo sudan da kaybetmez herhal
Geri alınması artık klişe oldu bacım, hangi diyetten çıkar çıkmaz at koştururcasına karbonhidratlara koşarsan kilolar da aynen geri geliyor.
3 günde 5 kilo verip sonra yemeklere saldırırsan 10 günde o 5 kiloyu geri alırsın, 5 ayda 5 kilo verirsen daha uzun sürede geri alırsın.
O yüzden ben sonrasında hiç bozmadım günlerce aç gezdim, detokslar yaptım ve hiç bir şekilde patlayacak kadar yesem de, kendimden geçip 2-3 ay diyeti savsaklasam da asla 80ve üzerini tekrar tartıda görmedim.Yani ben geri almadım.
Patatesin kabızlığı da hikaye.Yani sabah 1, öğlen 1 , akşam 1 pato yiyen yanına çayını, kahvesini, suyunu içerse günde 3 patates yedi diye kabız olmuyor ama o gruptaki yazanları okursan günde 12 patates yiyen de var.Ortalama 70 kaloriden çarp 12 ile 1000 ediyor nerdeyse, aklınca 5 günde diyeti yapıyor 3 kilo patates yiyerek ee tabii oturup bir günde 3 kilo patates yersen, su içmeye bile delik kalmaz midede, sonra bırak kabız olmaya, bağırsaklar cart diye patatesin ağırlığıyla ortadan kopsa yeridir yani
Bu diyeti yapan ve bu diyete saygı duyan biriyim bacım özetle, ama yok ben acıkıyorum yok şekerim düşüyor yok bilmemne ağlamaları olmayacak.Hakkını vererek yapan şahane detokslanır, fazla kilosunu atar.Ama tuz kattım, şeker attım, zart oldu, zurt oldu diyen boşuna kendini tıpratır.12 patatesle 1000 kalori aldıktan sonra git dukan yap bari 1000 kaloriyi etten al.
Özet geç diyenlere ; kabızlık yapmıyor (insani ölçide yiyenler için) ve dikkat edildiğinde kilo alınmıyor.

bari yarım kg verip 64le katılsam listeye :26:

ben de 2 defa yaptım..yaklaşık 3 kg. veriyorsun..en az 2si geri alınıyor..dikkat edersen 1 kg. kardasın ama zaten 1 haftada 1 kg kalıcı olarak gidebiliyor
ama yine de aklıma düştü şimdi..tekrar mı yapsam bu diyeti ben:) hani 3 kilo az görünce seviniyorsun işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…