selam
diyet falan yapamıyorum
sabah az yiyorum,öğle daha çok..akşam en çokkkimdaaaatttt!!!
karnım tok ama aburcubur arıyorum dolaplarda..dişime göre birşey bulamayınca hurma yedimbu akşam hiç yemesem,sadece yoğurtla geçiştirsem ne güzel olacak..
spor yapsam bari ama o da yok..bu hafta kilo veremezsem takıma alınmam değil mi? almayın beni takıma,küsün bana,konuşmayın benimle
hepımız aynı durumdayız bacım
Neden ben bukadar sanssizim ya
Az önce sefim bana istedigim tarihte tatilimin olamayacagini bildirdi
Ya neden ben ya
Ben neden ilk evlilik yil dönümümü esimin yaninda geciremiyorum neden ya neden nedeeeeennn
Simdi kasimda
Tatil alacam
Ne anlami var gecmi kutlayacam rvliluk yil dônümümü ben ya
Ha belki ozaman kasimda esim gelnis olacak ama iste su ama yokmu en nefret
Ettigim kelime 'ama' dir benim önce söylenenlerin ne anlami kalirki ooffff oooffffff
S_A,
Klasik olacak ama vardır bir hayır.Bzen ısrar etmemek lazım.
Bir de yanlış anlama ama biraz önce mesajını okurken içimden senin için eşiyle iddiaya girmiş, gene zayıflamak için bunalacak ve bir ayda neredeyse 10 kilo vermesi imkansız keşke süresi daha fazla olsaydı dedim.70 gene olursun bacım, biraz sıkılaşmış olursun, hem 2 ay sonra artık palto zamanı, ona da pay bırakmış olursun.Bence iyi yanlarına bak.Şimdi 2 aylık süren oldu.5+5 versen tam 10 kilo vermen daha rahat olacak.
Bir de gene klasik gelecek belki ama Allah sağlık, sıhhat uzun ömür versin daha nice yıl dönümleriniz olacak.Şimdi sen aranızda mesafe var diye çok heveslenmişindir de asıl bundan sonrasını düşün.Eşini yanına aldıracaksın, ev düzeceksiniz, yeni bir hayata aynı çatı altında başlayacaksınız.Bence asıl yıldönümü evet diye imza attığınız gün değil, gerçekten aynı çatı altında kendi evinizde yaşamaya başladığınız gün olacaktır.Bu açıdan bakıp, o gece bir kutlama hazırlayabilirsin
Her işte bir hayır vardır bacım, üzmemeye çalış kendini.
selam
diyet falan yapamıyorum
sabah az yiyorum,öğle daha çok..akşam en çokkkimdaaaatttt!!!
karnım tok ama aburcubur arıyorum dolaplarda..dişime göre birşey bulamayınca hurma yedimbu akşam hiç yemesem,sadece yoğurtla geçiştirsem ne güzel olacak..
spor yapsam bari ama o da yok..bu hafta kilo veremezsem takıma alınmam değil mi? almayın beni takıma,küsün bana,konuşmayın benimle
aa winston,palto dedin aklıma geldi..bak,benim de palto almam lazım..bu kiloyla palto falan alamam ben..şööyle 1-1.5 aya kilomu versem mi acep
wınston gırgırına bacılar annem 5 gunde 5 kılo dıyetını yapmak ıstıo sız daha once yaptıgınız ıcın soruyum dedım verılen kılo sudan fılanmı oluyo ondahemen gerı alınıyomu bıde patates kabız yapmıomu
Yok bacım bu hafta seni listelere alırız biz. malum zaten herkes yiyor. Bu hafta senin başlangıç kilon, hedef kilon falan bildirilecek sonuç sıfır olarak yazılacak haftaya ortalamaya dahil edilecek bacım. spora bende çok üşeniyorum ya. Kışın soğuktan, yazın sıcaktan yapılmıyor hadi de baharda neden yapılmıyor onu anlamadım diycektim ki buldummmm. Bahar yorgunluğu bu bahar yorgunluğu. Hatta bu iştahın açılması da ondan. Canım hamburger istiyor ya.
wınston gırgırına bacılar annem 5 gunde 5 kılo dıyetını yapmak ıstıo sız daha once yaptıgınız ıcın soruyum dedım verılen kılo sudan fılanmı oluyo ondahemen gerı alınıyomu bıde patates kabız yapmıomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?