Gece gece güldüm valla.
Geceleri ne oluyor anlamıyorum.Sabah gene kahve içtim tamam, öğlen 2 yumurta yanında domates yedim tamam, akşam olunca kurtadama döndüm salyalarım mutfak kapısında aktı yeminle. :26:
Mercimek yemeği yedim, üstüne biraz bisküvi tırtıkladım, birazdan da şeftali yiyeceğim.
Ve bilin bakalım yarın ne yiyeceğim? Sabah kahve , öğlen2 yumurta akşam taştan yumuşak ne varsa
Bu gidişle ben bir ay İsveç 1.gün yaparım gibi
Şu eşimin izni biteydi öff öff..(İzni bitince neyi bahane edecem onu da bilmiyorum he) (Mevsim geçişinde iştah artışı olurmuş heh bu iyi bahane oldu)
Neyse hepimize disiplinli, iradeli nice 2., 3. günleri görmeli uzun soluklu diyetler diliyorum.
günaydın arkadaşlar
sabah birşey yemeden evden çıktım .belki böyle yaparak havaya girerim diye düşünüyorum. hala havaya giremedim. neyse kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
yakar bu bend eişe yarıyo yani sabahlrı yiyerek başlarsam tama açıldımı midenin kapısı hesabıı ye babam ye oluyomm biraz açluığın tadını almalısın bencee :)
yalniz değilsin . bende dukan 1.günü deyip akşama direk saray mutfağına geçiyorum. bak winstonda isveç 1. günde 1 haftadır
Yok yok kızlar bizim suçumuz yok. Kesin gene venüs dünyaya yaklaşmış, jüpiter ordan bilmem kaçıncı evimize girmişir. Bence çıkmayacaktır. MArsta öteki taraftan iştah hormonun salgısını bilmem nesini arttırıyordur. Zaten savaş, kıyamet, 4+4 sistemi falan diyince biz de iştahı kontrol edemiyoruz hali ile. Yoksa biz veririz canım. Şimdi ben gece 10 da yediğim sucuklu tostu buraya yazsam ne olur, yazmasam ne olur kızlar. Başımızda bu kadar gezegenlerle ilgili bela varken.Hadi hepimize iradeli günler.
Yahu saray mutfağını anlarım, böyle güzel yemekleri tatlıları anlarım. Ama ben tutup kayınvalidem mis gibi gözleme yapıyor yemiyorum ardından eve çıkıp biraz midemin sesini dinliyorum sonra da "amannn yarın başlarım canım" diye gidip bildiğin tost yiyorum. Böyle saçmalık olur mu yahu?
şimdi arkadaşlar benim ben boylarında ama 40 kilo bazen 39 olan arada kilo aldım dediğinde 42 kiloya çıkan ve kilo alıyorum diye sevinen bir arkadaşım var. Uzun zamandır ben bu kızla takılıyorum ve kızı denek yaptım nasıl bu kadar zayıf kalıyor diye. şimdi size anlatayım denemelerimi
1- hatun yemeğe oturdumu güzel yiyor.
2- sürekli ekmek yer. Yani her yemeğin yanında ekmek yer.
3- ama güzel güzel yerken birden yemek yemeği bırakır doydum diye
4- günde sadece 3 öğün yemek yer. Aralarda hiç bir şey yemez
5- akşam içinde geçerli. Yemekten kalkınca ağzına meyve dahi sürmez.
6- tatlıyı hiç sevmez. Hayatta elinde çikolata falan görmedim
7-dondurma yemeği sevmeyen tek insan bu güne kadar gördüğüm
8-tabağında hep yemek bırakır. Hatta çayı bile yarım içer. Devam edecekse kalanını boşaltır yeniden doldurur. (gerçi ben bunu sevmiyorum. Sanırım çocukluktan kalma alışkanlık tabakta yemek bırakmaya karşıyım ben. Nedense aklıma hep afikalı çocuklar gelir tabakta yarım kalmış yemek gördüğümde. Yemek hiç yenmez dökerim ama tabakta kaldı mı ayar olurum)
benim gözlemlerim bu kadar.
kizlar gecmisi okudum herkes esini anlatmis ben esimle ayni evde yasamadim..
Ama ilk gôrüsmeye basladigimizdaa her firsatta mcdonaldsa giderdik gece yarilari bile yemek yerdik sabahkari tika basa yerdik.. Sonra sonra bu durum
ıyice degisti.. Bana sürekli yemek yeme diyor. Dukan ekmegini bile yeme diyor ya(
haa eskiden cokmu iyiydi degildi elbet ama en azindan surekli yeme yeme demiyordu dha güzeldi yani hersey(
acaba ben zayiflayinca duzelirmi bu durum
diyorum
ama hic duzelmixek bende artik(( nefret ediyorum
bana surekli yeme yeme demesinden yaaa(
zaiflayimda bakalim duzelirmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?