Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar resmen günah çıkarmaya geldim. kendime engel olamıyorum. aç olduğumdan değil sırf yemiş olmak için yiyorum.çok ciddiyim kendimi kontrol edemiyorum.ne yapacağımı bilemiyorum. yarın diyip duruyorum bu arada toto aldı başını gidiyor. berbat haldeyim. nasıl bir yeme isteği anlayamıyorum. en kısa zamanda kendime gelmem gerek .

amin yarabbi amin.cuma günü cami kapısına gidile .durmayan bu pis boğaz cami kilidine sürüle .üç vakte kadar iştah miştah kalmayacak. (cinci yakar hoca)

allahım nelerden medet umar oldum

günaydın arkadaşlar
sabah birşey yemeden evden çıktım .belki böyle yaparak havaya girerim diye düşünüyorum. hala havaya giremedim. neyse kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.

günaydın arkadaşlar
sabah birşey yemeden evden çıktım .belki böyle yaparak havaya girerim diye düşünüyorum. hala havaya giremedim. neyse kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.

yakar bu bend eişe yarıyo yani sabahlrı yiyerek başlarsam tama açıldımı midenin kapısı hesabıı ye babam ye oluyomm biraz açluığın tadını almalısın bencee :)

Yok yok kızlar bizim suçumuz yok. Kesin gene venüs dünyaya yaklaşmış, jüpiter ordan bilmem kaçıncı evimize girmişir. Bence çıkmayacaktır. MArsta öteki taraftan iştah hormonun salgısını bilmem nesini arttırıyordur. Zaten savaş, kıyamet, 4+4 sistemi falan diyince biz de iştahı kontrol edemiyoruz hali ile. Yoksa biz veririz canım. Şimdi ben gece 10 da yediğim sucuklu tostu buraya yazsam ne olur, yazmasam ne olur kızlar. Başımızda bu kadar gezegenlerle ilgili bela varken. Hadi hepimize iradeli günler.

yakar bu bend eişe yarıyo yani sabahlrı yiyerek başlarsam tama açıldımı midenin kapısı hesabıı ye babam ye oluyomm biraz açluığın tadını almalısın bencee :)

haklısın kardeş . belki böyle yaparsam azıcık toparlanırım. acı çeker acıyla nirvanaya ulaşırım. (bu gidişle ulaşacağım tek yer buzdolabı ama neyse ) kendimi motive edecek şeyler arıyorum. tatil güzel ama insanın bütün düzenini bozuyor ne güzel kaptırmış gidiyordum. yok ramazandı yok tatildi derken inanın ne düzen kaldı ne de istek. ama öyle paşa gönlümü beklemeyeceğim nede olsa ortada kocaman bir göbek var . öyle yada böyle eriyecek.

yalniz değilsin . bende dukan 1.günü deyip akşama direk saray mutfağına geçiyorum. bak winstonda isveç 1. günde 1 haftadır

Yahu saray mutfağını anlarım, böyle güzel yemekleri tatlıları anlarım. Ama ben tutup kayınvalidem mis gibi gözleme yapıyor yemiyorum ardından eve çıkıp biraz midemin sesini dinliyorum sonra da "amannn yarın başlarım canım" diye gidip bildiğin tost yiyorum. Böyle saçmalık olur mu yahu?

haklısın kardeş bizim hiçççç suçumuz yok . ya gezegenler rahat durmaz yada eğitim sistemi. adam akıllı ne bir uzayımız nede eğitim sistemimiz var .sanki jüpiter evimize girdi de ne oldu . başı göyemi erdi. olan benim göbeğe oldu . bir kat daha eklendi sanırsın inşaat alanı azalacağına paso yükseliyor.
ben suçsuzum hakim bey . bütün suç jüpiterde . hem suçsuzum hem davacıyım.

demek ki yalnız ben öyle değilmişi. adam akıllı yemek yemem . sağlıksız gofret uyduruk bisküvi yiyorum. anasını satayım yesene bir kuzukol kapama sonra deki .valla yedimde kilo aldım . benim kide işmi.

Ya ben gerçekten anlayamadığım bi konu var neden bazı insanların yeme isteği olmuyorda bazı insanlrın yeme isteği oluyor yani konu iştahsa bu iştahı tetikleyen bastıran ne yada bu irade terbiye edilen yada kişiliğe bağlı olan bi konumu aslında ben çok iradeli olduğumu gördüğüm çokdaha başka olaylar geçiriyorumda bu yeme konusunda neden aynı sabip olduğum iradeye sahip olamıyorum başka bişey olmalıya sebepp bi şey olmalıı sanki bu nedeni bulursam ozman artık bendede yeme isteği normale dönecek ve ben zayıf olacağım gibime geliyor

çalıştığım firmaya devamlı gelen kargocu çocukta aşırı zayıflığı ilgimi çeker oldu 18 yaşında gbi duran fakat 27 yaşında olan 48 kg 1,65 boyundaki bu çocuk şoka soktu benii neyyyyyyyyyyy sen 27 mısın dedimya gerçekten abartmıyorum
neyse dedim sen zaten zayıftın iskelet gib oldun bu ne dedi abla vallahi doktora gitiim dedi kilo almak için olmuyor yiyemiyorum dedi yaa ben çocuğa başladım sıralamay nası yani pizza iskender döner donduma hiçmi canının çektiği bişey yokk senin yok abla dedi ya ben yemek dedimmi kaçarım hiç sevmem yemek yemeyi dedii
allahım dedimm ne olur ya şu duyguyu banada azcık yaşat yemek yemek istemeyeceğim bi an hayal bile edemiyomyaa

Kizlar gecmisi okudum herkes esini anlatmis ben esimle ayni evde yasamadim..

Ama ilk gôrüsmeye basladigimizdaa her firsatta mcdonaldsa giderdik gece yarilari bile yemek yerdik sabahkari tika basa yerdik.. Sonra sonra bu durum
Iyice degisti.. Bana sürekli yemek yeme diyor. Dukan ekmegini bile yeme diyor ya (

Haa eskiden cokmu iyiydi degildi elbet ama en azindan surekli yeme yeme demiyordu dha güzeldi yani hersey(

Acaba ben zayiflayinca duzelirmi bu durum
Diyorum
Ama hic duzelmixek bende artik (( nefret ediyorum
Bana surekli yeme yeme demesinden yaaa (

Zaiflayimda bakalim duzelirmiiii

Şimdi arkadaşlar benim ben boylarında ama 40 kilo bazen 39 olan arada kilo aldım dediğinde 42 kiloya çıkan ve kilo alıyorum diye sevinen bir arkadaşım var. Uzun zamandır ben bu kızla takılıyorum ve kızı denek yaptım nasıl bu kadar zayıf kalıyor diye. Şimdi size anlatayım denemelerimi
1- hatun yemeğe oturdumu güzel yiyor.
2- sürekli ekmek yer. Yani her yemeğin yanında ekmek yer.
3- Ama güzel güzel yerken birden yemek yemeği bırakır doydum diye
4- günde sadece 3 öğün yemek yer. Aralarda hiç bir şey yemez
5- Akşam içinde geçerli. Yemekten kalkınca ağzına meyve dahi sürmez.
6- Tatlıyı hiç sevmez. Hayatta elinde çikolata falan görmedim
7-dondurma yemeği sevmeyen tek insan bu güne kadar gördüğüm
8-Tabağında hep yemek bırakır. Hatta çayı bile yarım içer. Devam edecekse kalanını boşaltır yeniden doldurur. (Gerçi ben bunu sevmiyorum. Sanırım çocukluktan kalma alışkanlık tabakta yemek bırakmaya karşıyım ben. Nedense aklıma hep afikalı çocuklar gelir tabakta yarım kalmış yemek gördüğümde. Yemek hiç yenmez dökerim ama tabakta kaldı mı ayar olurum)

Benim gözlemlerim bu kadar.

bence bu bayan yiyorumda kg almıyorum diyen lerden olmaz çünkü öle değil bildiğin az yiyor yahu sezen şimdi anladım seni seni ortamın bozuyor hacı:) 39 luklarla takılılırmıya

tatlım albendende okadar diyorumki benim 115 lik sevgilim oldu 100 kg (boyu 1,96 )hava 1500 adamda zayıflada zayıfla diyor 1,5 sene sesi çıkmayan adamın gözü açıldı ya ama kzıamıyorum ona çünkü o sesini çıkarmadıkça ben 10 kg aldım
hiç untmuyom tatildeyiz açık büfe ben 3 tabak elimde silme dolu kahvaltılık sevgilimse 1 tabak elinde omlet salat oanki bana bakışını unutmuyomya sankii bendeutandığını hissettim zaten sonra bende baya utandım benim önümde 3 onun önünde 1 tabak olunca
bana dediği sağlık için senin mutlu olman için

Günaydınlar,

Valla arkadaşlar ya iştahı tetikleyen ciddi ortak bir şey var ya da kişisel ama biz gene regl kardeşliği gibi onu da aynı dönemde kapmışız.Ben ki iki kaşık yoğurtla ya da sütle duran insanım şimdi yok Allah birisi midemi delmiş gibi.Aynen sizin de dediğiniz gibi iyi şeyler de yemiyorum he, dondurma, helva, gece yarısı ekmek arası zıkkımın kökü, su niyetine diyet de olsa gazlı içecek.
Yani aç da değilim hani gönül gezdirmek denir ya, onu mu yesem, bunu mu yesem ya da çayın yanında bu şahane gider olayı.Len dobiş, ayı kadar olmuşun, aç da değilsin daha ne gönül gezdirmesi

Kendimce birinci bahanem eşimin evde oluşu, ikinci faktör de gün içinde 300-400 kalori alınca akşama kan şekerim düşüyor ve saçmalıyorum bu yüzden de aburcubura saldırıyorum.Eğer glisemik bıdıbıdılarını kaale alırsam eğer sorunum pis boğazlık değil de kan şekerini aniden zıplatmaysa bunu çözeceğim.Çünkü 2-3 gündür akşama kadar aç kalıp akşam ya patatesli mercimekti ya pirinç çorbasıydı ya havuç salatasıydı gibi kan şekerini fırlatıcı şeylerle akşama başlıyorum.

Şimdi 2 yumurta haşlıyorum, yanına domates keseceğim, salatalık falan biraz zeytin.3 tane de ceviz kıracağım.Yanına da şekersiz çay.Saat 11, bakalım kaçta acıkacağım ve akşam saldıracak mıyım?Akşama da bir sebze yemeği yapıp yanına da bir kase yoğurt.Hem kalorisi isveçi geçmeyecek, hem leptin salgılanacak, hem karbonhidrat diye ağlamayacağım hem tok kalacağım hem de zayıflayacağım. (karatay'a göre tabii)
Neyse ben de kendimi denek yapıp sonuçlara bakacağım

@Se_zen,
39-42 ne ya, ayakkabı numarası gibi.öyle bir arkadaşım olsa kesin cinnetlere gelirdim.
Valla benim kilo şeysinden anladığım tek şey hani eskiler şahsına münhasır mı derdi ne, yani kişiye özel bir olay.
Hani kavun mu dibimi koklayayım olayı gibi, açıp da metabolizmasına bakamıyorsun hacım.
Kimi yemeği sevmez, kimi yer ama yakar, kimi yer ama yatar ama gene yakar, kimi öyle kimi böyle.
kendime bile şaşıyorum diyorum ya, 3 bardak sütle günü geçiren ben, şu an hortum gibi önüme geleni içime çekiyorum.
Bir de tabakta, bardakta bir şey bırakma dediğin gibi beni uyuz eder.
Eşim kola içse, çay içse, soda yani aklına ne gelse bardakta bırakır sonra da asiti kaçmış der, ben de "evin bereketi olmuyor, israf ediyorsun" diye peşinde elimde bardakla koşarım.O da "kola sanki çok yararlı, iömeyeceğim" der, ulan madem içmeyeceksin almayalım o zaman, bardağa koyup son yuduma kadar iç sonra kola zararlı olsun yalancı dobiş
Bir de dışarda, açıkbüfelerde falan öyle tabakta bırakanlar var, len 2 lira verdin de sahibi mi oldun oranın, adam gibi tabağına al, neyle doyacağını bilmeyecek kadar şuursuz musun, bir zahmet açgöz gibi saldırma yiyeceğin kadar al, hem sonra o artıklar hayvanlara falan gitse amenna ama onlar gene ana yemeklere, ertesi günkü çorbalara vs vs karışıyor.Ben senin artığını mı yiyeceğim diye buradan haykırmak istiyorum üleyyyn
Özetle haklısın, özetle I love you bacım

@Gırgırına;
Erkekler başka bir tür bacım.Benim kardeşime yazın dişini fırçala dediğimizde (yaş 20ydi) "ne gerek var, denize gideceğim zaten" diye cevap veren ve diş fırçalamayan biriyken tanıştığı kızın dişi sarı diye arkasından laf eden biridir aynı zamanda
O yüzden değil 100, 200 kilo olsalar yanlarında ince, zarif ve taş gibi hatun görmek istiyorlar.

Neyse daha yazacaktım ama midem davul çalıyor açlıktan.
en kahvaltıya kaçar, herkese güzel bir gün diliyorum.

@Gırgırına;

Ayrıca ben kahvaltıya bayılırım en favori öğünümdür hele de öyle açık büfeli yerde falansam off off
Benim eşimin de kahvaltı kültürü yoktur.Zeytinden, peynirden, reçel türü tatlı şeylerden nefret eder asla yemez.
Sadece tereyağı, kaşar ve salam yer kahvaltıda.Bu yüzden tatilde gider bu üçünü alır, yanına da 2 dilim ekmek.
Bense yumurtı şeyler ayrı, kızartmalı şeyler ayrı, ana kahvaltılıklar ayrı..Yanına da zartlı ekmek, zurtlu ekmekler..Eşimin tabağıma her sabah bakışı aynıdır 2 saat sonra "gözleme saati başladı koşalımmm" dediğimde o tok olduğunu söyler, ben çoktan elimde tabak gözlemeci teyzenin yanındayımdır
Her daim açıkbüfede, tatilde değiliz, bir zahmet tabaklarımıza, yediklerimize öyle uzaylı gibi bakmayıversiner.

@S_a,
Bacım kimisi kendini kaptırıp eşle yiyor da yiyor, kimisi de bilinçli çıkıp hem kendini hem eşini bilinçlendiriyor.
O yüzden çok da üstüne gitme, sonuçta senin sağlığını istiyor eşin.
Gene de can sıkıcı, kabul ediyorum.
Bana da annem sürekli zayıfla der, zayıflayınca da "yeme, böyle devam et" der.Sanırım 50 kilo olsam da gene "sen yeme" der.

@girgirina, evet ya ayni durumdayiz gercekten. Benimde esim subat ayindan temmuza kadar tam 12 kilo vermisti 1,88 boyuna 106 kiloydu sonra 92-94 arasi oldu ama ben hic memnun degildim yazin onu görügümde kötü olmustum kilo alsin istiyordum oda bana sen zayifla ben alayim diyordu hep ( ama ben tatilden dönünce adam hasretindrnmidir bilmem 5 kilo aldi oh dedim canima degsin al al :))

Acik büfe konusundada katiliyorum sana gecen sene balayinda oteldr acik büfe ooh ne güzel doldurduk salatalari yemekleri ama hic takilmadik 2-3 tabaga ve ama sira tatliya geldiginde benimde esim doldurdugum tabaga cok garip bakmisti cünkü ben neredeyse büfenin yarisindaki her tatlidan bir parca almistim onise sadece 2 cesit almisti :)

Bide su idda olayi var tabii 4 bucuk hftam kaldi 72 olmak icin yaaa insallah olacammm :))

Tamam adam bilinclendi anliyorum ama yani bukadar karismasi cok gicik yaa bazen yediklerime bukadar tuaf bakmasina katlanamiyorummdrdigin gjbi bende unutamiyorum o bakislari..

Aayy sinirlendim simdi arayip bagirirp cagirmamak zor tutuyorum kendimi :)))

Winston, evet ya cok gicik birsey hq annem
Öyle cok karismaz cünkü oda cok yer arada bi yeme sen der ya ona katlaniyorumda esimin laflari daha agr sanki aynisini soyledigi halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…