Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

BEN ARTIK DİYETİSYENLERE İNANMIYORUM CANAN KARATAYA inanlardan oldum :)
kahvaltım 1 öğünüm 2 activya

ikindi 2.öğünüm yumurta zeytin salata

bitiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasın LEPTİNN :)

ama canan karatay az yiyin demiyor ki canım..sen çok az yiyorsun..düşük kalorili beslenmelerde sonradan yüksek kaloriye geçince direkt fazlası yağ oluyor diye biliyorum ben..yediklerini artır biraz

ne sebze meyvesi ya yok öel bişey sadece pirinç lapası yenicek 3 gün vücuttaki suyu atıcak özellikle regli dönmelri tavsiye ediliyo vücut su tutyo diye

herkes farklı söylüyor..ama sade lapayla gözğm kalırdı herşeyde..gerçi böyle bile kalıyor ya:) bir de tok tutuyor demiş herkes ama açım uleyyyyynnnn...

gerçekten işe yararsa ben de alayım bakalım bunu..denemediğimiz birşey kalmasın

HANIMLAR KİLONUN Bİ EVLİLİĞE ETKİSİ KALMAMAIŞTI :)

“Araştırmacılar mutlu çiftleri izlediler ve her hareketlerini izlediler, sefilleri oynayan arkadaşlarından onları ayıranın ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Ortaya çıktı ki mutlu evliliklerde kadın kocasından daha zayıf ve iyi görünümlü. Çünkü kadınlar zayıf ve iyi görünmeyi umursar; erkekler ise genelde kendilerinden daha zayıf ve daha iyi görünen kadınlarla seksi...

Araştırma kadınların mutlu olmak için zayıf olması gerektiğini önermiyor, sadece kocalarından daha zayıf olmaları gerekiyor... Yani bütün o diyet ve egzersiz çabalarını yerine kadınlar sadece kocalarının şişmanlamasını bekleyebilir. Evde biraz kek yapmaya bakar.

Başka bir araştırmaya göre kadınlar ev işinde yardım eden erkekleri daha çekici buluyor. Kadın kocasını daha çekici bulduğu için daha sık sevişiyorlar. Daha sık seviştikleri için erkek karısına daha iyi davranıyor. Ona daha iyi davrandıkça, ıslak havluları yatağın üzerine atan kocasına kadın daha az söyleniyor. Ve sonsuza dek mutlu yaşıyorlar...”

evet sezen bacım ıkındı tostunu yıyodum artı gunde 8 badem 3 erıgıde yıyodum hıc ac kalmadan cokta gızel haftada 1.8 1.7 degııserek kılo verdım hepp.bugun yıne basladım ayca kayaya ama bu sefer ıkındı tostlaırnı yemıcem

tostmu ohhhhhhhhhh ne güzel yaaaa varmı böle diyetlerr

bakın sımdı duusk kalorılı yıyıp verıyoruz 3 4 kılo sonra yıne eskı alıskanlıga donup goturunce hepsı gerı gelıyo.. ayca kayanın dıyetı yapınca verdıgını gerı almıyosun cok yesende cnku zaten yıyerek zayıflıyosun.gırgırına bacı yedıklerın cok az senın dıyetı bırakınca normal yeme alıslkanlıgına donunce kılo alman kacınılmaz bacım

haklı olduğunu biliyorum ama napıyım ayarını tuturamıyorum

Tünaydınlar,

Kızlar ya hamileyim, ya venüs marsa girdi ya mevsim değişiminde ben yoldan çıktım ya depresyonda falanım.
Özellikle karbonhidrata olan isteğimi durduramıyorum.

Eşimin izni dolayısıyla evde fırın, ocakların tümü mütamadiyen çalışıyor.
Tatlıdan kaçsam, tost kokusuna yakalanıyorum, ordan kaçsam fırındaki milföyler, ona yok desem başkası.
Eşimle de kavga ettim zaten, o da "koca yıl çalıştım, on gün evdeyim istediğimi yemeyecek miyim" diyor, adam da haklı.
"Sen yeme" diyor ama bende insanım evde onca koku ve günde 5 öğün pişiyor hani sadece akşam olsa bir şekilde savsaklarım da böyle olmuyor.

Gırgırına'nın aktivyalarla bir öğün duruşunu ağlayarak okudum resmen.
Sonra eski ajandamdan ne buldum;
20 haziran çarşamba (zyb.n 10.gün)
sabah;bir dilim ekmek, bir dilim kaşar
öğlen; yok
akşam;yok

21 haziran perşembe
sabah;yarım dilim ekmek, yarım dilim kaşar
öğle, yok
akşam,yok

Tamam bu sağlıklı demiyorum ama sadece bir dilim ekmekle neredeyse 24 saat aç durmuş, sonrasında öncesinde 3 bardak sütle haftalarca diyet yapmış insanım.
Şimdi ne oldu bu kadar yemek budalası oldum anlamıyorum.
Mattika'yı hatırladım.
Bayram dönüşümü ne hem 5 kilo almış hem de limitsiz yiyordu, bir hafta sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı.
Şu an hamile olsam sevineceğim yeminle, bari bunca yememin bir mantıklı açıklaması varmış diyeceğim.

öff özetle ben vuruldum, siz devam edin.

Şaka olmalı ya. Ben o diyete hep bakar hep başlar aynı gün zayıflayamam ben böyle diye bırakırım. İçinde tost olan diyet mi olur canım. Ya da tostun serbest olduğu bir diyet nasıl zayıflatır ki :44: Tamamen listeye mi uyuyordun yoksam değiştiriyormuydun. Acil yanıt bekliyorum. stop......

wintson eşin evde ya ondandır bacım. İnsan pişirirken tadına baksa zaten kopuyor. İnsilün direnci de bu işte. Ağzına attığın anda insülin direnci kırılıyor. Sonra sebepsiz yere yeme krizleri falan. Bak sabah 1 tabak öğlen 1 tabak yoğurtlu kara buğday şeysinden yedim, hiç bir şeyin tadına da bakmadım ama hala tokum.

Hamilelik işine gelince de bacım öncelikle Allah gönlünüze göre, istediğiniz zamanda nasip etsin, hatırlarsan ben sana hamilelik için gel beraber Eylül de yapalım demiştim. Acaba şimdi sürekli burda rakibiz ya bilinçaltın onu da kodlayıp sana oyun mu yaptı dersin. Haberin ola ben bu sene erteledim bacım. Sigarayı bırakıcam önce sonra da bir iki seans epilasyon işimi halledicem. Sanırım böylesi daha iyi olacak. Bu arada champix bende acayip mide bulantısı yapıyor be. İçtikten sonra 1 saat sürekli midem bulanıyor. HEmen canım peynir ekmek istiyor. Benim mide bulantıma iyi gelir. Ama yemiyorum.

eşin izindeyken sen de kendine izin ver canım..şimdi "yememeliyim" deyip de yiyorsun ya,o daha kötü...
eşim ben diyetteyken çok destek oluyor,sağolsun..fazlaca iştahlı olmasına rağmen,diyetteyken ben,kendime göre pişiririm herşeyi..en sevmediği sebze yemeklerini bile yer hatrıma..ama ben ne kadar katı diyet yaparsam yapayım en geç 15 günde bir bayram yaparım..yiyebildiğim kadar çok yerim
bir de şey merak ettim..hani yarım dilim kaşar ekmekle aç kaldığın günler var ya..o zamanlar verdiğin kiloları aldın mı geri?

sezen bacım lıstede ne varsa aynen yıyorum gunde 1kg yogurtta yanında tuketıorm sabahla oglen oglenle aksam bırde aksam acıkınca yaglı yogurt ıcıne seftalı fılan dograyıp yıyorum

@Balböcüü,

75den 70e düştüm o iştahsızlıkla ama sigarayı ilaçla bırakıyordum ilacın da yaptığı iştahsızlıktı o bir de çok iradeli falandım işte.
Sonra 75e rahat çıktım ama hem tatile gittim, hem kendime tatil verdim extra hem de sigarayı bıraktım diye her akşam maymun gibi fıstık fındık yiyip, dondurmaları da hüplettim.Yani 75den 70e düşüşüm ilaçla oldu sonra her sigara bırakan gibi kilo aldım yani akı b.kunu götürdü derler ya elde var sıfır oldu.Şimdi 70-75 arası dobiş dobiş geziyorum.69u göreydim valla evde 40 tur göbek atacağım.

@Se-zen,
Şu kara yiyeceğe ben de bakmıştım geçende.Migrosta varmış onu bile not almışım.Bugün zaten epey gerildim tüm ajandamı paraladım.Taylan Kümeli bile ben gibi çalışmıyordur he, her sayfada bir diyet, spor çizelgeleri, kaloriler, hesaplar, kitaplar.Hani merak ettiğin bir diyet olsa nete girip yazmazsın o ajandaya bakarsın her şey var yani ama sonuç hala hedefe ulaşılmamış durumda.

Champix he, demek başladın, hadi bakalım umarım sonuç güzel olur.Mide bulantısı için üzüldüm, umarım geçici olur.

Bebek işi nasip kısmet, inşallah istediğin zamanda olur bacım.Seneye yaparsan, ben de yaparım. (Lafa bak, hizaya gel ..)
Sanki oturup imece usulü mantı yapıyoruz.Amaan ne bilem, zayıflayayım, iş açısından kendimi garantileyeyim sonra fırtlatıcam valla, yok eviydi, şuyuydu, buyuydu derken yıllar geçiyor, bu arada o da yuvarlanır büyür işte.

Neyse az biraz daha depresif takılayım sonra Hürrem'in son bölümünü netten izleyeceğim.
Sonra gidip hürremlik keyif paketi yaptıracağım marketten.
Vee kucağımdakilerle ekran önünde keyif yapacağım.
(Paketin içeriğini yazmıyorum malum ben vuruldum ama hala diyet yapanlar var )

Diyet işine de pazartesi başlayacağım en azından eşim işe dönecek bahaneyse bu bahanem kalmayacak.
Herkese mutlu bir gün diliyorum.

Çocuğu seneye fırlatıcam lafı da ne kız. Nereye fırlatıyosun.
Bencede pazartesine kadar ara ver. Gel sonra da ilk defa ikimizde aklı başında bir diyet yapalım. Pazartesi şu cedric in dediği listeyi yapalım. Böyle aylarca uğraşacağımızda 2 ayda 10 kilo verir sonra el ele tutuşur gider çocuk yaparız diycem ama yanlış anlaşılcak şimdi. El ele tutuşmadan çocuk yaparız aynı zamanda. Ama seneye. Sonra da hamilelikte başlarız yarışmalara işte sonra da onları yarıştırırız. Sen mutlu ben mutlu.

Eşimle de konuşuyordum acep hamilemiyim diye, o da diyor ki "şimdi hamileysen hazirana doğurursun, seneye de tatile gidemezsin muhahaha" bendeki cevap "kediyle çocuğu anneme bırakır öyle tatile gideriz". (Biz her tatile gidişte kediyi anneme bırakıyoruz da o hesap ) Yani çok aklı başında bir anne baba adayıyız çook
Dediklerine katılıyorum aynı anda hamile kalsak süper olur aslında.Geçen aylarda da yazışmıştıkya aramızdaki yarışlar, talı heyecanlar, seninkinin dişi benimkinin ibişi çıktı derken biz birlikte zayıflar birlikte hamile kalır birlikte gene zayıflar falan filan bu döngü sanırım birlikte menapoza giriş ve sonunda kilo alma sonra birlikte zayıflama diye gider.Sonra da atm önünde emekli aylığımızı almaya dikildiğimizde hala sen bana "kalsiyum diyeti çıkmış hem kemiklere hem yağlara iyi geliyormuş huuu winstooon kııı kulağın iyice duymaz oldu seniiin" diye söylenir ben de yanımdaki benim geline "ben evlendiğimde 45 kiloydum sonra yaşlanınca böyle oldum "derim.Birlikte takma dişlerimizi takırdatır,iki bunak, yuvarlanıp gideriz işte

hiiiç güleceğim yoktuu

ve 1.gün pirinç lapası diyetini başarıyla uyguladım..bu sabah 64.4tüm..63lü kiloları görsem şimdilik yeter bana..yarın devam etmeyeceğim...ama işe yarar da geri almazsam en az ayda bir yaparım diyorum..yalnız bir dahaki sefere pirinç yerine bulgur denemek istiyorum.. ve karabuğday tabii:)

Bende dün akşam hep işte zayıflamak için dahada iyi bir fırsat oldu diyordum. Vaktim bol olacak istediğim kiloya inebilirim kasıma kadar dedim.. fakat işte insan hayatında birşeye çok yer verince herşeyini ona göre ayarlayınca kendimi avutamadım.. birden oyuncağı elinden alınmış çocuğa döndüm ne yapacağımı bilemedim. evet gerçekten doğru söylüyorsun 2 ayda 10 kilo çok ideal olur.

Doğru her işte bir hayır vardır.. ama dediğim gibi insan bir anda boşluğa düşüyor sanki..

burda çok sevdiğim bir duayı bir sözü paylaşmak istiyorum bu konuyla ilgili..

Allah'ım Gönlümün istediğini hakkımda hayırlı eyle.. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle..

Çünkü bazen gerçekten hayırlısı olsun sözüne dönüp ders bakabiliyoruz. yok öyle inşallah maşallah olacak işte okadar diyebiliyoruz. hakkımızda hayırlısıysada ya neden diyebiliyoruz. gönlümüz bir türlü razı olmuyor.

İnşallah birgün eşimin yanımda olmasının birinci yıl dönümünü kutlarım (ozaman zayıflama grubunda olmak istemiyorum tabii )

Bu arada palto dedinde aklıma geldi.. ben kendime geçen kış kalııın bir cektmi desem paltomuu deseeem almıştım böyle basenlerimin altında bitiyor siyah naylon poşet gibi kalıııın bişey hiç düşünmemiştim ben kiloluyum kimbilir nasıl görünecem diye çok seviyorum o ceketi bu kışta zayıflasamda onu giyinsem gene aynı görünecek zira (muhteşem yüzyıl izliyorum zira demezsem olmazdı) başka almayı düşünmüyorum. KAsımda türkiyeye gidersem o ceketi getirmem cünkü adanaya göre kalın..

Haa birde dün akşamki moral bozukluğunun bilançosu:

sa akşam yemeği:

burger krala gittim..

kücük boy patates kızartması,
içi peynir ve biber dolu topcuklar (çok güzeldi çok seviyorum )
1 hamburger
orta boy ice tea
2 lahmacun
soğan salatası

Evet yanlış okumadınız bütün bunları ben yedim.

pişman değilim.

çünkü çok mutluydum yerken.

çok güzeldi.

cennette hissettim kendimi.

sonra sabah banyoya girdim.. tartıyı arıyorum.. bi baktım korkudan kapının arkasına saklanmış....

selam kızlar
bugün öğlen sonu iş yerinden kaçıp yağıma suyuma baktırdım. aneyyyy durum benbat. insan evladına benzemem için 11 kilo vermem gerekmiş. o demese ben bilmiyom sanki. metobolisma hızım iyiymiş ama bağırsak sorunu yüzünden kilo alıyormuşum. he lan dedim .wc ile küsüz.dedim. anlayacağınız baya kendime geldim. akşam öyle coşmadım . vücudumda adam akıllı su yokmuş . doğru hiçç içmez olmuştum . hemen dayadım 2 lt suyu .kızlar geliyorum ama bu defa harbi geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…