Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu dağ ne rüzgarlar gördü . sen ki 20 kilo vermiş hatunsun 2 tost 2 lahmacun sana vız gelir tırıs gider. bazen böyle dönemler olur.ama hemen uyanıp aydınlanmaya başlamak önemli. ben sana çok inanıyorum. sen yaparsın .(verdim ara gazı işe yarıyormu) şaka bir yana sen atlatırsın.

@Hürrem,
Bacım hala ben gibisin.Bir gıdığın var,kat izi çıkmış artık.İçinde fare yetiştirsen sığar.Ayrıca suratını beyazlatmışlar ama boyundan aşağı bronzsun, hatta memeler direkt zenci memesi.Yazın bronzlaşacağına az boğazı tutaydın.3 ay yattın, her ay 3 kilo versen al sana 10 kilo giderdi peeh

@Hatice Sultan,
Zamanında folik asit yoktu sende haklısın ama bebek yapılır da bu kadar mı eksik yapılır arkadaş ya.
Sen hala saf, hala aynı mongol hala aynı dangozsun.
Len anan ölmüş, kocan seni aldatmış hala abimin koynuna hatun sokayım da Hürrem ile bozuşsunlar.
Görümce, kaynana işte yüzyıllar önce de aynı hala aynı.

@Mahidevran,
Sana değil folik asit, beyin nakli yapılsa artık çok geç be kuzum.
Oğlun sancağa gitti, Osmanlı'nın 2. adamı hükümdar adayı oldu, kaynana belası da öldü gitti.
iki ayağımı uzatayım kahvemi hüpürdeteyim, lokumumu yiyeyim valide sultan oluyorum be heyt diyeceğine "hadi sülüman'ın koynuna cariye sokalım ehehehe" modundasın.Len koynuna hatun soktuğun adam senin kocan, bu kadar mı insan mutlu olur kocasına hatun ayarlarken.
Bana sayısal çıkarsa sözüm söz beyin naklin benden.

Hürrem 5 çocuk doğurmuş, gıdısı burdan oraya yol olmuş, Sülüman kuş gibi dökmüş kafadaki saçı, ağzında diş kalmamış, yıllar geçmiş, hala sülümanda sülüman.Sülüman da sankim Brad Pitt..Pehh
Cariye işi de hala tam gaz devam ediyor ya bir şey söylemiyorum.
Sülüman ülkeyi yönetiyor, savaşlara gidiyor, divanda kükrüyor, Hürrem ve diğer kadınların dertleriyle uğraşıyor, akşam da odasına gidince ondan ona zıplıyor..Yeme beni Recep hepimiz din kardeşiyiz.Sülüman ayaklarını uzatıp kaşına kaşına daha yastığa başını koymadan salya akıtıp uyumuyorsa ben de insan değilim

Özetle sıkıldım.

gelelim kızlar. hepimiz gelelim.

birdahaki takımca toplu olarak açlık krizine girip kıtlıktan çıkmış gibi yemek yememize kadar gelelim gelelim..

belki sülümanın koynunda civciv çıkacak kuş çıkacak. millet oraya girmeye ondan hevesli

Bende sıkıldım ya. Nigara birtürlü birşey olmadı. Hatun diziye göre sanrım 4 yıldır gebe

ve hatice seni boşuyorum ibo dediğinde mutlu olmuştum. işte kadın dediğin budur ihanetin bedelini kocasını bırakarak ödetmeli dedim.

fakat şimdi beyni kaymak tuttu sanırım.

kim nerede hürremle niye alay etsin. ben hürrem adına kitaplar okudum. süleyman hürremden başkasına sevdalanmıyor.

Allah rahmet eylesin meral okay çok daha güzel yazıyordu... En azından senaryo ilerliyordu.

Mahidevrana çok sinir oluyorum. haticeyi seviyordum ama artık sevmiyorum.

günaydın

dün:64.4
bugün:63.3

1.1 kg. giden.. vücut ödem attıktan sonra daha kolay kilo verirmiş.göreceğiz bakalım..bugün de hafif yiyip hafif hissetmek istiyorum.
19 kasım'da doğum günüm..2 ayda tam hedefime (55) ulaşamasam da yaklaşsam yeter bana..hedefim,yeni yıla yeni halimle girebilmek..bu da demek oluyor ki,vereceğim yaklaşık 8.5 kg. ve 3.5 ay var..

bu arada metabolizmamın hala taş gibi sağlam olduğunu görmüş oldum şu bir günlük lapa diyetinde..spora başlamam lazım artık...haftaya dersler başlayınca da ders programım belli olur..ona göre vakit ayarlamaya çalışırım artık..
tutmayın beni amannnnnn

Sabah sirf yumurtanin beyazindan yapilmis omlet yedim

Gôzlerimi
Kapatarak...,

günaydın arkadaşlar
sabah 1 bardak suyumu içtim
klasik kk peynir 5 yeşil zeytin avuç içi kadar lavaş ve bol maydanoz
öğlene ne yaparım bilmiyorum.
neyse kızlar herkese kolay gelsin .

[

Gel bacım gel. Ortin vuruldu, sen ayağa kalk. ay bu arada hani o beğenmediğiniz 48'likler varya, hani laf ediyordunuz ya işte ben burdayım. Karabuğday diyeti bilem yapıyorum. Hadi kalkın da ayağa azıcık heyecan gelsin buralara. Eski mekikçileri şöyle bir görelim bakalım. Takımda görsün bakalım kim ne yapıyormuş. Yeter bu kadar yemek. Yiye yiye doyamadık bir şeye. Zaten yiye yiye doyulmuyorda. Yemekler kaçmıyor. 3 ay sonra da yeriz hepsini. Ben bildim bileli mesela dondurma denen illet, çikolata denen uyuşturucu var işte. 3 ay yemezsek inanın bu takımda mezun olmayan kimse kalmaz. Hadi hepimiz topluca zayıflayıp takımı kapatalım. Sonra biz winstonla çocuk yapıp yeniden açarız takımı.

Tebrik ederim.
Hani 2 gün yapmayacakmıydın. Neden bir günde bıraktın ki anlamadım şimdik. :44:

Dün sabah hani şöyle güel, böyle lezzetli falan dedim ya. Yalanmış kızlar.
Öğlen ve akşam midem bulanarak yedim resmen. Her lokmada da bunun tadı mı değişti benim ağız tadım mı değişti 4 saatte diye söylene söylene yedim valla. Ama hala dediğim gibi tuzlu, yağlı falan güzel olabilir.Böyleyken gerçekten kabuklu buğday falan yemiş gibi hissettim kendimi. Hoş öyle zaten ama.

Dün sabah yoğurtlu karabuğday
Öğlen yoğurtlu karabuğday
Arada açlıktan değil ama mide bulantısından (champixinde etkisi ile) kefir içtim 1 bardak
Akşam yağsız tuzsuz kısır gibi yaptım onu yedim. Yanına az peynir yedim. (valla mide bulantısı için)
Gece boyunca da her on dakikada bir ağzıma 1 badem attım. Yatana kadar

sonu: Dün sabah 54,7 kiloydum. Bu sabah: 53,4 kiloyum.

Bugün bırakmayı düşünüyordum ama tartıyı görünce bugünde devam etmeye karar verdim.

Gelelim Muhteşem Yüzyıl'a

Hürrem evet zayıflamış ama yine de verilecek kilo bitmez onda. O gıdıkta sanıırm gitmez. Artık sarkmışda sankim ya. Saçları böyle kırık kırık çok bakımsız geldi gözüme. REngi solgun falan. Pek hoş görünmüyordu. Hala da konuşma düzelmemiş sanırım öyle gider bu iş.

Mahidevran ve hatice hala çok salak ay bi de çok çirkin göründüler bu hafta gözüme. Böyle yanmışlarda ondan mı anlamadım gitti.
Ama ikiside adam olmaz ben söyliyim.

winstonun dediği gibi salak hatice kocan seni aldattı diye boşuyorsun sonra da abimi aşık edecem diye düşünüyorsun.
Ay bi de kapıda kız seçiyorlardı ya çok güldüm. Dişine eline, ayağına bakıyorlar. Atları da öyle seçerler. Bunları da herhalde o amaçla seçiyorlar.

günaydın arkadaşlar
sabah 1 bardak suyumu içtim
klasik kk peynir 5 yeşil zeytin avuç içi kadar lavaş ve bol maydanoz
öğlene ne yaparım bilmiyorum.
neyse kızlar herkese kolay gelsin .

Evet ilk oyuncumuz sahalara çıktı. Kendisi değişik sevinç hareketleri yapıyor.
Aman Allahım gözlerime inanamıyorum sayın seyirciler. Peynir yok, yumurta yok bunun neresi kahvaltı diye sorasım geliyor içimden.
Maçın son dakikaları inşallah enerjisi falan düşmez.

Hemen öncelikle hiiççççç olmamış diyorum.
S.A yanlış anlama ama burda en fazla şu an senin zayıflaman lazım. Kocanı göreceksin çünkü. Biz iyi kötü (oda neyse) eşimizleyiz. Acele bir şeyimiz yok, düğünümüz yok, evlenmeyeceğiz hemen. Ama sen bir karar verdin ve buna ulaşmak için daha fazla uğraşmalısın. Dönem dönem hepimiz yapıyoruz ama sen dukan yapıyorsun bacım. Ya da dukanı bırakacaksın. Çünkü aylardır dukan yapıyorsun ve sürekli bozduğun için hiç kilo veremiyorsun. Yine geçen sefer eşinin yanına giderkenki zayıflayamadım duyguları ile mi gitmek istiyorsun. Bence sen herkesten daha fazla zayıflamak ve eşinin sana seni çookkk beğenen hayran olmuş gözlerle bakmasını istiyorsun. Ve bunun içinde bir şeyler yapmalısın. Şimdi dün geceyi hiç yaşanmamış kabul edelim ve eşinin yanına gidene kadar bir an önce 70 kiloya inmek için elinden ne geliyorsa hatta gelmeyeni de yapmaya başlamalısın.

Söylediklerimi yanlış anlama ama bunları daha önce de konuşmuştuk . Sonuçta burda sürekli "aaa iyi yapmışsın, aman canım ne olacak, biraz ara ver" bilmem ne diyemeyiz. Buranın öncelikli amacı zayıflamak olduğu için arada bibirimizin hatalarını da söylemeliyiz. Yoksa kimse zayıflayamacak burda.
Şimdiden yanlış anlaşılmaması dileği ile.

tünaydınnnnnnn:) bend ebugun mekıkcı olmak ıstıyorum mekık aletım yok kendı kendıme gunde kac mekık ceksem işe yarar acep bacılar
@başkannnnnnnnnnnnnnn hiçççç yakısmadı sana:)

valla sezenciğim geldim hemde pir geldim. bazen insanın bildiklerini farkında olduğu şeykleri ya başkası yada bir makina söyleyince daha başka bir etki yapıyor. ben kilo aldığımı yanlış beslendiğimi diyet yapmam gerektiğini biliyorum ama nefsine bir türlü hakim olamıyordum. dün arkadaşlarla ölçüm yaptırınca acı gerçek suratına çarpıyor. evet aydınlanma kendine gelme zamanı . benim kide öyle işte gerçeğin farkındayım ama işime gelmiyor işte
günlük mekik ve yürüyüşe başlarım artık . suyu içmeye başladım. eski futbolcular gibi sahaya çıktım. bir sakata gelmeden maçı tamamlasaydım. dünden beri 1 ay dişini sıksan bu iş bitecek. ama ben don lastiği gibi sündürdükçe sündürdüm. dün den beri kafamın içinde devamlı 1 ay 1 ay diyorum. sorunun çözümü 1 ay kendine hakim olman . yapan insan evladı değil mi diyorum.
vira bismillah kızlar

dur birazda ben yükleneyim ayıp ayıp başkana bak sen kzı bu nası örnek olmak heeee bak geçen yazdım daha bi gelin gördüm şişmannnnnn 44 bedenn ııııyy diye ogünden beri bir gün evlenme umudum olduğundan rejime adadım kendimi bakkk hem bu dukan bozmaya hiç gelmeyen hemen geri aldıran diyet değilmiydi yaa
ama dur ters tepki olmasın şöle diyim
ye kızzzzz ye yeee ne olcakk şişmanda sevsin seven biizi böel kabul etsinn ne olcak 90 kg olup sevişenlerde var hamile olup 120 ye çıkanlarda var ne olcak yaşın 25 değilde 35 göstersee hele 2 çocuktan sonra kocandan büyük dursan ne olcak yanii sen mutu olup takmayıp yiyerek mutlu olmak varkenn amannnnnnnn ye gitsinn datlım nasılsa biz yiyerek mutlu oluyoruz mutluluğun formülnü bulmuşuz yahuuu

tünaydınnnnnnn:) bend ebugun mekıkcı olmak ıstıyorum mekık aletım yok kendı kendıme gunde kac mekık ceksem işe yarar acep bacılar
@başkannnnnnnnnnnnnnn hiçççç yakısmadı sana:)

gel katıl bize .ne varsa mekikçilerde var . birimiz vurulur .birimiz geri dirilir. böyle bir tılsım var bizim mekikçilerde . (okuttum kaç hocaya)
48likler vuruldu dağıldı cümlesi gazi şimdi suhan giderkene 55 olmadan dönmem abiiiiiii diyordu. garibim sezen 1 gün karatay 1 öğün ayça kaya 1 öğün buğday diyeti yapar .
winston pazartesi gelecek ama onun adı winston inat ettimi 1 tane mercimeği bile ağzına sürmez.

bir azeri yengem var bişey oldumu oda ele mutludu no oluptu der. o aklıma geldi .hiç mutlu değiliz kardeş hiççççççç
bu arada baya karslı hemşerim varmış grupta selam ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…