Eşimle de konuşuyordum acep hamilemiyim diye, o da diyor ki "şimdi hamileysen hazirana doğurursun, seneye de tatile gidemezsin muhahaha" bendeki cevap "kediyle çocuğu anneme bırakır öyle tatile gideriz". (Biz her tatile gidişte kediyi anneme bırakıyoruz da o hesap) Yani çok aklı başında bir anne baba adayıyız çook
Dediklerine katılıyorum aynı anda hamile kalsak süper olur aslında.Geçen aylarda da yazışmıştıkya aramızdaki yarışlar, talı heyecanlar, seninkinin dişi benimkinin ibişi çıktı derken biz birlikte zayıflar birlikte hamile kalır birlikte gene zayıflar falan filan bu döngü sanırım birlikte menapoza giriş ve sonunda kilo alma sonra birlikte zayıflama diye gider.Sonra da atm önünde emekli aylığımızı almaya dikildiğimizde hala sen bana "kalsiyum diyeti çıkmış hem kemiklere hem yağlara iyi geliyormuş huuu winstooon kııı kulağın iyice duymaz oldu seniiin" diye söylenir ben de yanımdaki benim geline "ben evlendiğimde 45 kiloydum sonra yaşlanınca böyle oldum "derim.Birlikte takma dişlerimizi takırdatır,iki bunak, yuvarlanıp gideriz işte
selam kızlar
bugün öğlen sonu iş yerinden kaçıp yağıma suyuma baktırdım. aneyyyy durum benbat. insan evladına benzemem için 11 kilo vermem gerekmiş. o demese ben bilmiyom sanki. metobolisma hızım iyiymiş ama bağırsak sorunu yüzünden kilo alıyormuşum. he lan dedim .wc ile küsüz.dedim. anlayacağınız baya kendime geldim. akşam öyle coşmadım . vücudumda adam akıllı su yokmuş . doğru hiçç içmez olmuştum . hemen dayadım 2 lt suyu .kızlar geliyorum ama bu defa harbi geliyorum.
@Hürrem,
Bacım hala ben gibisin.Bir gıdığın var,kat izi çıkmış artık.İçinde fare yetiştirsen sığar.Ayrıca suratını beyazlatmışlar ama boyundan aşağı bronzsun, hatta memeler direkt zenci memesi.Yazın bronzlaşacağına az boğazı tutaydın.3 ay yattın, her ay 3 kilo versen al sana 10 kilo giderdi peeh
@Hatice Sultan,
Zamanında folik asit yoktu sende haklısın ama bebek yapılır da bu kadar mı eksik yapılır arkadaş ya.
Sen hala saf, hala aynı mongol hala aynı dangozsun.
Len anan ölmüş, kocan seni aldatmış hala abimin koynuna hatun sokayım da Hürrem ile bozuşsunlar.
Görümce, kaynana işte yüzyıllar önce de aynı hala aynı.
@Mahidevran,
Sana değil folik asit, beyin nakli yapılsa artık çok geç be kuzum.
Oğlun sancağa gitti, Osmanlı'nın 2. adamı hükümdar adayı oldu, kaynana belası da öldü gitti.
iki ayağımı uzatayım kahvemi hüpürdeteyim, lokumumu yiyeyim valide sultan oluyorum be heyt diyeceğine "hadi sülüman'ın koynuna cariye sokalım ehehehe" modundasın.Len koynuna hatun soktuğun adam senin kocan, bu kadar mı insan mutlu olur kocasına hatun ayarlarken.
Bana sayısal çıkarsa sözüm söz beyin naklin benden.
Hürrem 5 çocuk doğurmuş, gıdısı burdan oraya yol olmuş, Sülüman kuş gibi dökmüş kafadaki saçı, ağzında diş kalmamış, yıllar geçmiş, hala sülümanda sülüman.Sülüman da sankim Brad Pitt..Pehh
Cariye işi de hala tam gaz devam ediyor ya bir şey söylemiyorum.
Sülüman ülkeyi yönetiyor, savaşlara gidiyor, divanda kükrüyor, Hürrem ve diğer kadınların dertleriyle uğraşıyor, akşam da odasına gidince ondan ona zıplıyor..Yeme beni Recep hepimiz din kardeşiyiz.Sülüman ayaklarını uzatıp kaşına kaşına daha yastığa başını koymadan salya akıtıp uyumuyorsa ben de insan değilim
Özetle sıkıldım.
@Hürrem,
Bacım hala ben gibisin.Bir gıdığın var,kat izi çıkmış artık.İçinde fare yetiştirsen sığar.Ayrıca suratını beyazlatmışlar ama boyundan aşağı bronzsun, hatta memeler direkt zenci memesi.Yazın bronzlaşacağına az boğazı tutaydın.3 ay yattın, her ay 3 kilo versen al sana 10 kilo giderdi peeh
@Hatice Sultan,
Zamanında folik asit yoktu sende haklısın ama bebek yapılır da bu kadar mı eksik yapılır arkadaş ya.
Sen hala saf, hala aynı mongol hala aynı dangozsun.
Len anan ölmüş, kocan seni aldatmış hala abimin koynuna hatun sokayım da Hürrem ile bozuşsunlar.
Görümce, kaynana işte yüzyıllar önce de aynı hala aynı.
@Mahidevran,
Sana değil folik asit, beyin nakli yapılsa artık çok geç be kuzum.
Oğlun sancağa gitti, Osmanlı'nın 2. adamı hükümdar adayı oldu, kaynana belası da öldü gitti.
iki ayağımı uzatayım kahvemi hüpürdeteyim, lokumumu yiyeyim valide sultan oluyorum be heyt diyeceğine "hadi sülüman'ın koynuna cariye sokalım ehehehe" modundasın.Len koynuna hatun soktuğun adam senin kocan, bu kadar mı insan mutlu olur kocasına hatun ayarlarken.
Bana sayısal çıkarsa sözüm söz beyin naklin benden.
Hürrem 5 çocuk doğurmuş, gıdısı burdan oraya yol olmuş, Sülüman kuş gibi dökmüş kafadaki saçı, ağzında diş kalmamış, yıllar geçmiş, hala sülümanda sülüman.Sülüman da sankim Brad Pitt..Pehh
Cariye işi de hala tam gaz devam ediyor ya bir şey söylemiyorum.
Sülüman ülkeyi yönetiyor, savaşlara gidiyor, divanda kükrüyor, Hürrem ve diğer kadınların dertleriyle uğraşıyor, akşam da odasına gidince ondan ona zıplıyor..Yeme beni Recep hepimiz din kardeşiyiz.Sülüman ayaklarını uzatıp kaşına kaşına daha yastığa başını koymadan salya akıtıp uyumuyorsa ben de insan değilim
Özetle sıkıldım.
selam kızlar
bugün öğlen sonu iş yerinden kaçıp yağıma suyuma baktırdım. aneyyyy durum benbat. insan evladına benzemem için 11 kilo vermem gerekmiş. o demese ben bilmiyom sanki. metobolisma hızım iyiymiş ama bağırsak sorunu yüzünden kilo alıyormuşum. he lan dedim .wc ile küsüz.dedim. anlayacağınız baya kendime geldim. akşam öyle coşmadım . vücudumda adam akıllı su yokmuş . doğru hiçç içmez olmuştum . hemen dayadım 2 lt suyu .kızlar geliyorum ama bu defa harbi geliyorum.
günaydın
dün:64.4
bugün:63.3
1.1 kg. giden.. vücut ödem attıktan sonra daha kolay kilo verirmiş.göreceğiz bakalım..bugün de hafif yiyip hafif hissetmek istiyorum.
19 kasım'da doğum günüm..2 ayda tam hedefime (55) ulaşamasam da yaklaşsam yeter bana..hedefim,yeni yıla yeni halimle girebilmek..bu da demek oluyor ki,vereceğim yaklaşık 8.5 kg. ve 3.5 ay var..
günaydın arkadaşlar
sabah 1 bardak suyumu içtim
klasik kk peynir 5 yeşil zeytin avuç içi kadar lavaş ve bol maydanoz
öğlene ne yaparım bilmiyorum.
neyse kızlar herkese kolay gelsin .
Haa birde dün akşamki moral bozukluğunun bilançosu:
sa akşam yemeği:
burger krala gittim..
kücük boy patates kızartması,
içi peynir ve biber dolu topcuklar (çok güzeldi çok seviyorum)
1 hamburger
orta boy ice tea
2 lahmacun
soğan salatası
Evet yanlış okumadınız bütün bunları ben yedim.
pişman değilim.
çünkü çok mutluydum yerken.
çok güzeldi.
cennette hissettim kendimi.
sonra sabah banyoya girdim.. tartıyı arıyorum.. bi baktım korkudan kapının arkasına saklanmış....
Evet ilk oyuncumuz sahalara çıktı. Kendisi değişik sevinç hareketleri yapıyor.
Aman Allahım gözlerime inanamıyorum sayın seyirciler. Peynir yok, yumurta yok bunun neresi kahvaltı diye sorasım geliyor içimden.
Maçın son dakikaları inşallah enerjisi falan düşmez.
tünaydınnnnnnn:) bend ebugun mekıkcı olmak ıstıyorum mekık aletım yok kendı kendıme gunde kac mekık ceksem işe yarar acep bacılar
@başkannnnnnnnnnnnnnn hiçççç yakısmadı sana:)
dur birazda ben yükleneyim ayıp ayıp başkana bak sen kzı bu nası örnek olmak heeee bak geçen yazdım daha bi gelin gördüm şişmannnnnn 44 bedenn ııııyy diye ogünden beri bir gün evlenme umudum olduğundan rejime adadım kendimi bakkk hem bu dukan bozmaya hiç gelmeyen hemen geri aldıran diyet değilmiydi yaa
ama dur ters tepki olmasın şöle diyim
ye kızzzzz ye yeee ne olcakk şişmanda sevsin seven biizi böel kabul etsinn ne olcak 90 kg olup sevişenlerde var hamile olup 120 ye çıkanlarda var ne olcak yaşın 25 değilde 35 göstersee hele 2 çocuktan sonra kocandan büyük dursan ne olcak yanii sen mutu olup takmayıp yiyerek mutlu olmak varkenn amannnnnnnn ye gitsinn datlım nasılsa biz yiyerek mutlu oluyoruz mutluluğun formülnü bulmuşuz yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?