gel katıl bize .ne varsa mekikçilerde var . birimiz vurulur .birimiz geri dirilir. böyle bir tılsım var bizim mekikçilerde . (okuttum kaç hocaya)
48likler vuruldu dağıldı cümlesi gazi şimdi suhan giderkene 55 olmadan dönmem abiiiiiii diyordu. garibim sezen 1 gün karatay 1 öğün ayça kaya 1 öğün buğday diyeti yapar .
winston pazartesi gelecek ama onun adı winston inat ettimi 1 tane mercimeği bile ağzına sürmez.
He he evet evet öyle bir tılsım var gerçekten mekikçilerde. İkisininde mekik aleti var. Amma örümcek bağlamış alet.
canım ne mutlu olması kenimden iğreniyorumya sözde genç kzım pardon yaş 30 oldu daha çıtırlık dönemini ziyan ettim bu kilolarımla bari şu son olgunluk yaşalrının tadını çıkarıyım diyorum ben kendime hiç bişey yakıştıramıyor güzel görmüyor seksi bulmuyorsam eşimin ailesinin güzel bulmasınıda kocamın seksi bulmasınıda çevremdekilerin beni beğenmesini nası bekleyebilirmk önce bi düsürt olmak lazım tv çıkan her kadının götüne göbeğine bakıyorum bildiğin sapık gibiyim yolda münübüste kadınalrın vücutlarını inceliyorumya şu kiloya şunu nası giyinmiş diyorum yda bend eaynı kotu elbiseyi giyorum şuan bak bana bak diyorumbir azeri yengem var bişey oldumu oda ele mutludu no oluptu der. o aklıma geldi .hiç mutlu değiliz kardeş hiççççççç
bu arada baya karslı hemşerim varmış grupta selam ola.
canım ne mutlu olması kenimden iğreniyorumya sözde genç kzım pardon yaş 30 oldu daha çıtırlık dönemini ziyan ettim bu kilolarımla bari şu son olgunluk yaşalrının tadını çıkarıyım diyorum ben kendime hiç bişey yakıştıramıyor güzel görmüyor seksi bulmuyorsam eşimin ailesinin güzel bulmasınıda kocamın seksi bulmasınıda çevremdekilerin beni beğenmesini nası bekleyebilirmk önce bi düsürt olmak lazım tv çıkan her kadının götüne göbeğine bakıyorum bildiğin sapık gibiyim yolda münübüste kadınalrın vücutlarını inceliyorumya şu kiloya şunu nası giyinmiş diyorum yda bend eaynı kotu elbiseyi giyorum şuan bak bana bak diyorum
[
Gel bacım gel. Ortin vuruldu, sen ayağa kalk. ay bu arada hani o beğenmediğiniz 48'likler varya, hani laf ediyordunuz ya işte ben burdayım. Karabuğday diyeti bilem yapıyorum. Hadi kalkın da ayağa azıcık heyecan gelsin buralara. Eski mekikçileri şöyle bir görelim bakalım. Takımda görsün bakalım kim ne yapıyormuş. Yeter bu kadar yemek. Yiye yiye doyamadık bir şeye. Zaten yiye yiye doyulmuyorda. Yemekler kaçmıyor. 3 ay sonra da yeriz hepsini. Ben bildim bileli mesela dondurma denen illet, çikolata denen uyuşturucu var işte. 3 ay yemezsek inanın bu takımda mezun olmayan kimse kalmaz. Hadi hepimiz topluca zayıflayıp takımı kapatalım. Sonra biz winstonla çocuk yapıp yeniden açarız takımı.
Tebrik ederim.
Hani 2 gün yapmayacakmıydın. Neden bir günde bıraktın ki anlamadım şimdik. :44:
Dün sabah hani şöyle güel, böyle lezzetli falan dedim ya. Yalanmış kızlar.
Öğlen ve akşam midem bulanarak yedim resmen. Her lokmada da bunun tadı mı değişti benim ağız tadım mı değişti 4 saatte diye söylene söylene yedim valla. Ama hala dediğim gibi tuzlu, yağlı falan güzel olabilir.Böyleyken gerçekten kabuklu buğday falan yemiş gibi hissettim kendimi. Hoş öyle zaten ama.
Dün sabah yoğurtlu karabuğday
Öğlen yoğurtlu karabuğday
Arada açlıktan değil ama mide bulantısından (champixinde etkisi ile) kefir içtim 1 bardak
Akşam yağsız tuzsuz kısır gibi yaptım onu yedim. Yanına az peynir yedim. (valla mide bulantısı için)
Gece boyunca da her on dakikada bir ağzıma 1 badem attım. Yatana kadar
sonu: Dün sabah 54,7 kiloydum. Bu sabah: 53,4 kiloyum.
Bugün bırakmayı düşünüyordum ama tartıyı görünce bugünde devam etmeye karar verdim.
bir azeri yengem var bişey oldumu oda ele mutludu no oluptu der. o aklıma geldi .hiç mutlu değiliz kardeş hiççççççç
bu arada baya karslı hemşerim varmış grupta selam ola.
Çocuğu seneye fırlatıcam lafı da ne kız. Nereye fırlatıyosun.
Bencede pazartesine kadar ara ver. Gel sonra da ilk defa ikimizde aklı başında bir diyet yapalım. Pazartesi şu cedric in dediği listeyi yapalım. Böyle aylarca uğraşacağımızda 2 ayda 10 kilo verir sonra el ele tutuşur gider çocuk yaparız diycem ama yanlış anlaşılcak şimdi. El ele tutuşmadan çocuk yaparız aynı zamanda. Ama seneye. Sonra da hamilelikte başlarız yarışmalara işte sonra da onları yarıştırırız. Sen mutlu ben mutlu.
Tünaydınlaaar,
@se_zen,
Burada 2 ayda bir mekik aleti kırmış ve yenilemiş üstat varkene bizim aletlere heeeç laf edemen bacım.
Zamanında 3000 mekiklere çıkmış bir de çırağı varken, bize laf söyleyen Ramboya meydan okumuş olur.
O mekik aletleri ki namları burdan köye yol olmuş, kapış kapış satın alınmış, nice mekiksizler bizim gazımızdan evde yata yata bellerini boyunlarını kütürdete kütürdete bizi örnek almışlar işte öyle aletlerdir onlar.
Mekikçiler de öyle bir gruptur ki; regl olurlar çekerler, üzgün olurlar çekerler, boğazlarını tutamaz 2 tabak mercimek yer gene alttan kaçıra kaçıra mekik çekerler de çekerler.
Mekik bir sevdadır, mekik bir yaşam biçimidir.
Yağlar eridikçe, alttan kaslar göz kırptıkça, Allahım yoksa baklavalarımmı çıkacak diye sevindirir insanı.
Yorgun argın eve geldiğinde, çocuk gibi karşılar seni mekik aleti kapıda.
Kenarındaki tutmaçlarıyla elini tutar, "çek beni, ben de senin yağlarını çekeyim" der, tatlı tatlı göz kırpar.
Önce ıslak mendille her kıvrımını tek tek silersin.
Sonra Bismillah der kafanı koyarsın aletin kucağına.
O saçlarını okşadıkça,sen kızara bozara bir bir mekik çekersin.
Mekiğin bitince hemen gavur gibi arkanı dönüp, onu iteklemezsin.
Bir süre onun kucağında yatmaya devam eder, sonra "sağol dostum, yayına sağlık" dersin, tepedeki kıvrımından güç alıp ayağa kalkar,onu köşedeki yerine güzelce yerleştirir, suratında gülümsemeyle, savaş kazanmış komutan misali duşa girersin.
Mekik sen bizim her şeyimizsin diyor, bu sevda burada bitmez diyoruz.
Mekik-San başkan yardımcısı winstonlight
kzılar bu diyet ne diye geçiyo karabuğday diyetimi he bide kara buğday heryerd esatlılıyormu bend edeniycem adamı tok tututar baya işde getirim bi tasta
kız bu yazın zayi olmasın firmaya gönder vallahi değerlendirirler billahi değerlndirilerr okurken keşke bir mekik aletim olsa dedittirdin :)
Buckwheat ile ilgili 2 diyet buldum hatunlar.
Bir tanesi 14 günlük bir detox.Teyze ya da amca diyor ki her sabah bir fincan buğdayı geçmeden günde 3 öğün tüketin.Yanında kefir ve şekersiz çay içebilirsiniz.Onun haricinde tuz yasak, yağ yasak.Bunu 14 gün böyle yap 4-10 kilo arası rahat verirsin diyor.
Diğeri de gene 14güne kadar çıkabilirsiniz diyor.Sabah buğdayını ye ama yanına bir parça peynir ve de yoğurt ye diyor.Öğlen salata ve biftek ye, akşama buğdayını ye, arada da bir meyve ye diyor.Kaloriyi 600den yukarı vurdurma yani diyor. (bir nevi isveç gibi aa buğdaylısı)
İlkini yapan biri de yorum yazmış; Allahım cildim parlak oldu, yanaklarım pepe yanağı gibi oldu, ohh zayıfladım, ahh muhteşem oldum ve de buğdayın tadı o kadar güzel kii yedikçe hep yiyesim geliyor" falan demiş.Tabii bunlar ecnebi olduklarından buğdaydır, mercimektir bilmezler son kısım bana çok makul gelmedi
Buckwheat diet diye bakınırsanız farklı versiyonları da çıkıyor.Madem eve stok yapacağız bir de diyet reçetemiz olsun değil mi
selam kızlar,
gene ezeli rekabet başlamış maşallah maşallah bende devam ediyorum diyetime yeni baştan en sıkısından baya gelişme var sizlere kolay gelsin bakalım
Selam bacım,
Bizim rekabet hiç bitmez. Yeniden diyetine dönebilmen ne güzel. Dukana devam mı.
Buckwheat ile ilgili 2 diyet buldum hatunlar.
Bir tanesi 14 günlük bir detox.Teyze ya da amca diyor ki her sabah bir fincan buğdayı geçmeden günde 3 öğün tüketin.Yanında kefir ve şekersiz çay içebilirsiniz.Onun haricinde tuz yasak, yağ yasak.Bunu 14 gün böyle yap 4-10 kilo arası rahat verirsin diyor.
Diğeri de gene 14güne kadar çıkabilirsiniz diyor.Sabah buğdayını ye ama yanına bir parça peynir ve de yoğurt ye diyor.Öğlen salata ve biftek ye, akşama buğdayını ye, arada da bir meyve ye diyor.Kaloriyi 600den yukarı vurdurma yani diyor. (bir nevi isveç gibi aa buğdaylısı)
İlkini yapan biri de yorum yazmış; Allahım cildim parlak oldu, yanaklarım pepe yanağı gibi oldu, ohh zayıfladım, ahh muhteşem oldum ve de buğdayın tadı o kadar güzel kii yedikçe hep yiyesim geliyor" falan demiş.Tabii bunlar ecnebi olduklarından buğdaydır, mercimektir bilmezler son kısım bana çok makul gelmedi
Buckwheat diet diye bakınırsanız farklı versiyonları da çıkıyor.Madem eve stok yapacağız bir de diyet reçetemiz olsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?