Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

He he evet evet öyle bir tılsım var gerçekten mekikçilerde. İkisininde mekik aleti var. Amma örümcek bağlamış alet.

He he evet evet öyle bir tılsım var gerçekten mekikçilerde. İkisininde mekik aleti var. Amma örümcek bağlamış alet.

kız sildim cilaladım parladı baya ama daha üzerine oturamadım. bugüne bugün2000-3000 mekik çekerek alet kırmış biri var karşınızda. unutulmaya unutturulmayaaa diğer nesillere aktarıla

bir azeri yengem var bişey oldumu oda ele mutludu no oluptu der. o aklıma geldi .hiç mutlu değiliz kardeş hiççççççç
bu arada baya karslı hemşerim varmış grupta selam ola.
canım ne mutlu olması kenimden iğreniyorumya sözde genç kzım pardon yaş 30 oldu daha çıtırlık dönemini ziyan ettim bu kilolarımla bari şu son olgunluk yaşalrının tadını çıkarıyım diyorum ben kendime hiç bişey yakıştıramıyor güzel görmüyor seksi bulmuyorsam eşimin ailesinin güzel bulmasınıda kocamın seksi bulmasınıda çevremdekilerin beni beğenmesini nası bekleyebilirmk önce bi düsürt olmak lazım tv çıkan her kadının götüne göbeğine bakıyorum bildiğin sapık gibiyim yolda münübüste kadınalrın vücutlarını inceliyorumya şu kiloya şunu nası giyinmiş diyorum yda bend eaynı kotu elbiseyi giyorum şuan bak bana bak diyorum

maalesef öyle . iranda olsam hemen kadınlara çok bakıyorum diye içeri atarlardı herhalde. nerdeyse karışla milletin kıçını ölçüp benimkiyle karşılaştıracağım. her gördüğüm kiloluyu gösteriyorum eşime bende böylemiyim diye .
cevap daha acı verici . azıcık daha uğraşsan olacan diyor. gelde kahrolma.ama kimin suçu tabiki benim iradesizliğimin suçu

yorumlarda okudum ki,ilk günkü kadar verilmiyormuş 2.gün..boşa kürek çekmeyeyim,dedim..bugün kararlı şekilde balböcüü diyetime başladım.abartmadan yemek sadece ve aburcuburu asgariye indirmek..bu arada dün sadece tek lokma çikolata attım ağzıma.. o kadar

1.3 ha? çok iyi..gören de seni 100lü kilolarda ve bu kadar azimli sanacak... tam tebrik edilesi tutum içindesin,tebrikler:)
tebrik dedim de..şimdiden 55 kiloya geldiğimde facete iletime ne yazacağımın hayalini kuruyorum

-istedim,oldu!
-yıl 2010..aralık=74 kg. yıl:2012..aralık=55
-bir damacana yağ yaktım!
-hased etme ne olur,diyet yap senin de olur!
vs.. vs..:))

kzılar bu diyet ne diye geçiyo karabuğday diyetimi he bide kara buğday heryerd esatlılıyormu bend edeniycem adamı tok tututar baya işde getirim bi tasta

bir azeri yengem var bişey oldumu oda ele mutludu no oluptu der. o aklıma geldi .hiç mutlu değiliz kardeş hiççççççç
bu arada baya karslı hemşerim varmış grupta selam ola.

Anam sende mi karslısın. Sende öyleysen eğer karslılar kesin pis boğazlı diycem. Bi grupta bu kadar karslı varsa. Tabii mantıları yiye yiye şiştik

hadiiii yine yeni diyete karar vermişler ya bu kadar hızlı olmayın takip edemiyorum gerçekten

Tünaydınlaaar,

@se_zen,
Burada 2 ayda bir mekik aleti kırmış ve yenilemiş üstat varkene bizim aletlere heeeç laf edemen bacım.
Zamanında 3000 mekiklere çıkmış bir de çırağı varken, bize laf söyleyen Ramboya meydan okumuş olur.

O mekik aletleri ki namları burdan köye yol olmuş, kapış kapış satın alınmış, nice mekiksizler bizim gazımızdan evde yata yata bellerini boyunlarını kütürdete kütürdete bizi örnek almışlar işte öyle aletlerdir onlar.
Mekikçiler de öyle bir gruptur ki; regl olurlar çekerler, üzgün olurlar çekerler, boğazlarını tutamaz 2 tabak mercimek yer gene alttan kaçıra kaçıra mekik çekerler de çekerler.

Mekik bir sevdadır, mekik bir yaşam biçimidir.
Yağlar eridikçe, alttan kaslar göz kırptıkça, Allahım yoksa baklavalarımmı çıkacak diye sevindirir insanı.
Yorgun argın eve geldiğinde, çocuk gibi karşılar seni mekik aleti kapıda.
Kenarındaki tutmaçlarıyla elini tutar, "çek beni, ben de senin yağlarını çekeyim" der, tatlı tatlı göz kırpar.
Önce ıslak mendille her kıvrımını tek tek silersin.
Sonra Bismillah der kafanı koyarsın aletin kucağına.
O saçlarını okşadıkça,sen kızara bozara bir bir mekik çekersin.
Mekiğin bitince hemen gavur gibi arkanı dönüp, onu iteklemezsin.
Bir süre onun kucağında yatmaya devam eder, sonra "sağol dostum, yayına sağlık" dersin, tepedeki kıvrımından güç alıp ayağa kalkar,onu köşedeki yerine güzelce yerleştirir, suratında gülümsemeyle, savaş kazanmış komutan misali duşa girersin.

Mekik sen bizim her şeyimizsin diyor, bu sevda burada bitmez diyoruz.

Mekik-San başkan yardımcısı winstonlight

kız bu yazın zayi olmasın firmaya gönder vallahi değerlendirirler billahi değerlndirilerr okurken keşke bir mekik aletim olsa dedittirdin :)

kzılar bu diyet ne diye geçiyo karabuğday diyetimi he bide kara buğday heryerd esatlılıyormu bend edeniycem adamı tok tututar baya işde getirim bi tasta

Karabuğday diyeti olarak geçiyor bacım. Öyle pek bir yazı yok hakkında ama. Karabuğday diğer adı ile GREÇKA, ben migrostan aldım. Diğer yerlerde varmı bilmiyorum. Ben sanal mağazadan aldım, normal yerlerinde de varmış.

kız bu yazın zayi olmasın firmaya gönder vallahi değerlendirirler billahi değerlndirilerr okurken keşke bir mekik aletim olsa dedittirdin :)

Zaten bir sigara bırakma hapı bir de şu meşhur mekik aletinden pay isteyeceğim valla.
Hoş gene sigarayı bıraktım, hapın reklamını yapsam da hayrına sevabına gam yemem de, önümde koca göbekle mekik aleti reklamı biraz komik olur şu aralar.

Ben de sana şu activia mıdır onu soracaktım, bu bağarsakları çalıştıran probiyotik mi ne deniyor o yoğurtlardan mı, hani şu danone çikolatalı bilmemne kaplarının yanına koyarlar bunları marketlerde, cücük kadar bir şey o mu bu activia..Len kendimden utandım he bunca yazana kadar google'a yazardım he.Neyse şunu soracam, sen bir tanesiyle sabah öğününü hallettim, diğeriyle öğleni falan diorsun ya, tok mu tutuyor, sadece yoğurt değil içinde başka şey mi var, kalorisi kaç, fiyatı ney bunları bir zahmet yazarsan sevinirim bacım.

Bankacı öğrenci yiyordu galiba bu activiadan, ben içinde yağ var demiştim, margarin gibi kokuyordu.Kadın da arkasına bakıp "aa gerçekten şu kadar yağ varmış, nasıl burnunuz o kadar koku alabiliyor?" demişti.
"Len filo 90 kilo rahat varsın hala yediklerinin arkasına önüne bakmadan, gidip yağlı yoğurt yiyorsun gamsız , şuursuz dobiş" demiştim kadına içimden.

Neyse bacım aydınlatırsan sevinirim.

akşam yaklaşıyor ya,iştahım açıldı yine..
biraz önce toplantı vardı okulda,arkadaş almanya'dan çikolata getirmiş,lokmalık birşey..aldım bir tane..herkesi dolandı,artanı koydu önüne..bir tane daha aldım kesmedi,canım nasıl tatlı çekiyor..tatlı olmasa da olur aslında,hamurişi olsun yeter..oysa akşamı sadece çorba salatayla geçiştirmeyi umuyordum..birazdan markete gideceğim,şu çikolatalı kellogslardan mı alsam acep? o,tatlı isteğimi çok güzel kesiyor..ama 1 büyük kase yiyince..sonra da canım tuzlu istiyor..tuzlu yiyorum ya,sonra tekrar tatlı çekiyor

Buckwheat ile ilgili 2 diyet buldum hatunlar.

Bir tanesi 14 günlük bir detox.Teyze ya da amca diyor ki her sabah bir fincan buğdayı geçmeden günde 3 öğün tüketin.Yanında kefir ve şekersiz çay içebilirsiniz.Onun haricinde tuz yasak, yağ yasak.Bunu 14 gün böyle yap 4-10 kilo arası rahat verirsin diyor.

Diğeri de gene 14güne kadar çıkabilirsiniz diyor.Sabah buğdayını ye ama yanına bir parça peynir ve de yoğurt ye diyor.Öğlen salata ve biftek ye, akşama buğdayını ye, arada da bir meyve ye diyor.Kaloriyi 600den yukarı vurdurma yani diyor. (bir nevi isveç gibi aa buğdaylısı)

İlkini yapan biri de yorum yazmış; Allahım cildim parlak oldu, yanaklarım pepe yanağı gibi oldu, ohh zayıfladım, ahh muhteşem oldum ve de buğdayın tadı o kadar güzel kii yedikçe hep yiyesim geliyor" falan demiş.Tabii bunlar ecnebi olduklarından buğdaydır, mercimektir bilmezler son kısım bana çok makul gelmedi

Buckwheat diet diye bakınırsanız farklı versiyonları da çıkıyor.Madem eve stok yapacağız bir de diyet reçetemiz olsun değil mi

selam kızlar,

gene ezeli rekabet başlamış maşallah maşallah bende devam ediyorum diyetime yeni baştan en sıkısından baya gelişme var sizlere kolay gelsin bakalım

Yahu karabuğday değil mi bu. Bende diyorum karabuğdayları atıp şimdi de normal buğday mı yiycez. Gerçi niye atacaksam sanki bozuluyor. Ben sanırım ikincisini yapıyorum bacım. Bu arada eğer tabii aynı ise. Yedikçe yiyesim geliyor diyen hatunu anlayamadım ben manyak mı? Yeminle öğlen yiyemedim. Gidip 1 tabak yağsız tuzsuz salata yedik 1 tanecik de kadınbudu köfte yedim. Aslınd agitmeyecektim ama işten çıkan bir arkadaşımız geldi öğlen saatinde yemeğe gitmeyelim demek olmazdı şimdi. Şimdi de açım ama onları yiycem korkusuna tok numarası yapıyorum. Akşam artık bir şekilde yiycem ama.

selam kızlar,

gene ezeli rekabet başlamış maşallah maşallah bende devam ediyorum diyetime yeni baştan en sıkısından baya gelişme var sizlere kolay gelsin bakalım

Selam bacım,
Bizim rekabet hiç bitmez. Yeniden diyetine dönebilmen ne güzel. Dukana devam mı.

Probiyotik nedir?
Probiyotikler bağırsaklarımızda da doğal olarak bulunan faydalı canlılardır. Zararlı canlıların bağırsak duvarlarına tutunmasını engelleyerek sağlığımız üzerinde olumlu faydalar sağlarlar. Günlük tempomuz değişince vücudumuzdaki probiyotiklerin de sayısı azalabilir, bu da sindirim sistemimizi olumsuz yönde etkileyebilir. Oysa azalan probiyotik miktarı dışarıdan alınan probiyotik besinlerle kolayca desteklenebilir.ben sadesini yiyorum canım.onun içindede bunlar var.yani şeker yok ama meyvelisinde doğal meyvenin kendi şekeri var.oda zaten sağlıklı.sadece kalorisi sadeye göre biraz fazla
Activia için Enerji ve Besin Değerleri
100 gr 110 gr
Enerji 67 kcal / 279 kJ 74 kcal / 307 kJ
Protein 4,0 g 4,4 g
Yağ 3,5 g 3,9 g
Karbonhidrat 5,3 g 5,9 g
Kalsiyum 136 mg 150 m

ben yoğurdu çok sverim bide işyerinde pratik oluyor diye wc sorunumda var ama bendebi fark yaratmadı bi ktusu 100 caloriymiş doyurucu özelliiği falan yok benim tercih etme sebebim protein olşuu yoğurdun yağ yakma özelliği falan filan tanesi 800 kuruş 4 lüsü 3,200 tl işte üsütünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…