Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

probiyetik yoğurt diye geçiyor normal yoğurttan tek farkı bu probiyetikin ne oldupğunuda kopyaldım zaten ama dediğim gib bende wc sorunu hep var
bugünkü menüm
sabah 1 activya
öğle 1 activya
ikindi salata 8 zeytin peynir 2 yumurta

akşama yemek yok leptin vakti :) inşalah işe yarar bu canan karatayın aç bırakın mideyi demesi

Evet o bacım.
Hani sen sıkıldım bıkkınlık verdi demişsin ya, kadın tadı o kadar güzel ay öyle muazzam ki bir ömür yesem gene bıkmam, hep yiyesim var mealinde demiş.Yedikçe yiyesim oluyor doymuyorum değil de lezzeti o kadar şahane ki hani hiç bıkmam demiş.

Valla tek tip bana yaramıyor bacım.Hoş çok çeşit sanki çok yarıyormuş gibi
Bu şey gibi 5 günde diyetinde patates günü var ya, sırf patates yiyeceğim diye tok numarası yapıp mutfağın önünden geçmiyorum ya senin yazdığını okuyunca da ahanda aynısı dedim.
Yani öyle bir şey olsa mesela hamburger diyeti olsa, yanında kolası neyin, arada kızartması falan olsa, sabah öğle akşam olsa severek yesek, mutlu olsak falan..İlla tuzsuz yağsız patates, yok buğday, yok pirinç lapası...
Hayat mı bu uleeeynnn

Bunlar uzun vade gitmiyor işte.
Ben de şu buğdaylı yoğurtlu çorba diyeti diye buğday aldıydım geçen sene.Çorba hele yazın soğuk soğuk güzel gitti.Zaten içinde buğday, kurufasülye bir de nohut vardı.Yedikçe gazmana dönüyorsun zaten.Neyse bir tabak çorba akşama yetiyor öyle ağzın burnunda oluyorsun, 3 günde de 1 kilo veriyorsun.Ama ızdırap arkadaş ya..Ömrüm buğdaylı çorbayla mı geçecek..1 gün tamam, 2 gün tamam hadi 3 gün ama 4. gün canıma yetti diyor insan.

Sen 14 gün falan yapacak mısın?
Merak ettim.

devam canım çok sıkı yılbaşına kadar kalan 10 u verecem inşallah

Heytt eskilerin Dukan rambosu
Haydi bakalım inşallah en kısa sürede şu gruptan topluca mezun oluruz, başka başka gruplarda takılırız.
Ara ara bizi haberdar et bacım

Sağol bacım üşenmemiş araştırmışsın
İyi de bunlar 2 tatlı kaşığı kadar değiller mi yani cücük kadar?
Sen çalışıyorsun diye mi evden yoğurt yemiyorsun anlamadım.Ha wc sorunu yüzünden demiştin tamam.
Ne bileyim ben bunlaın tiplerini hatırlıyorum bacım, bir avuçlar bunlar ya.
Bunu yiyeceğime süt içer taşa otururum hem wc sorunum kalmaz hem daha tok tutar.
He gerçi sütteki prolar falan yetmez belki buna ama ne bilem bana çok matah bir şey gelmedi.

(Ayrıca Karatay hocan der ki; işlenmiş, paketlenmiş şey yemeyin.Sen hamarat hatunsun, evinde probiyotik yoğurdunu kendin yaparsın )

Öff aklıma yatmadı ama pek bir hasetlendim.
Bir avuç yoğurtla akşama kadar duruyon he, maşallah.
Ben de mi gelin görsem 44 beden he?
Gerçi ben de 44 beden evlendim, kendi gelinlik fotolarıma baksam acep ben de activyayla doyar mıyım?

Gırgırına, sen de mi pis sıska olacan bacım...Bir ben mi kalacam burada ekmeğimlei tatlımla, aburcuburumla..
Len kendimi hüsmen aga gibi hissettim he, ekmeğim olaydı yanımda sarılıp ağlardım

Öff koca midem öff..

kız beni bilmiyonmu 1 ay sıkıyom kendimi yemiym yemiyom nası oluyosaa bi gaz ageliyom 2.aya kalmıy fıslıyom yaaaa benden bi b..... olmaz bacımm ama naapam öğrenemedim ortayı bulmayı
beni doyurduğundan değil tamamen pratik olmasndan süt sıvıya okadar kesmiyo beni bide paket bitimi tama biti diyom ama ceviz falan alsam kayısı alsam hergün atyım 2 şer azıma diye ama nerdee o poşeti o gün bitiryomya 1 kg kayısıyı 1 hafta yerim her öğün dedim ben 1 günde poşeti bitirmiştim piskolojik hastamıyım neyim

kzılar şu karabuğdaya baktımda hakikaten baya iyi ödem atmaya yarıyo sanırım bide şunu biliyorum ben vücuttan suyu atarsan yağ yakımın daha kolay oluyomuş aslında en azından ayda 2 gün yapmak lazım şu kara buğdayıı

Yok bacım ya 14 gün yapamam zaten sabah akşam midem bulanıyor sürekli. Yerken de afedersiniz ama çıkaracak gibi oluyorum.Bugün yanında peynir le yiyebildim. Yani yoğurtla karıştırığ yanına da kaşar yedim. 1 dilim ama anca yedikten sonra hemen ağzıma atıyorum ağzımın tadı değişsin diye. YArın son sonra da free takılıcam herhalde ya. Amannnn ya da ayça kaya güzel işte onu yapabilirim. Hem tost ta var. Ya gel ikimizde onu yapalım bakalım haftalık hangmiz daha çok kilo veriyoruz.

hanımlar peki bişey sorucam benimle mutfakal ilşkim olmadığından soruyorum bu karabuğdayla ayrançorbası olurmu tadıda güzel olurr ozman 5 değil 15 gün dayanırım yaa yapabilirmiym yaparımyaa bıkmadığım tek şey yoğurtt ayran işte

İlk gün valla sonuç hiç fena değildi 1,3 kg oldukça iyi aslında. Bakalım bugün ne olcak. Ama zor gerçekten. Hiç mi hiç acıkmıyorsun ama dün sabah aaa bunun tadı ne güzel dediğim şeyi bugün zor yutuyorum yani.

karasını bilmem de normali bulgur gibi hemen pişer, şişer seni de tok tutar bacım.
Bu da aynı şeyin kahverengisi işte
Valla bacım yağ koymamalısın, tuz da koymamalısın.
Geri kalanı sen hayal et, ayranın içinde bulgur gibi düşün ama bulgur daha lezzetli.İşte bulgurun daha yavanını, tatsız tuzsuzunu düşün.Bunu da günde 3 kereden 15 gün mütamadiyen yediğini düşün.
Yoğurtlu yağsız tuzsuz pirinç lapası gibi.Bunu günde 3 kezden 15 gün yiyebilir misin? İşte irade orada devreye giriyor.
Ha bence şahane işe yarar ama gönlüm almaz 15 gün, sonra sapıtırım.
Aklında kaldıya migrosta ya da her yerde buğday vardır, önce buğday ile çorba yap sonra karasını da bulur alır onla da devam edebilirsin.

Önceki mesajın ve yediklerin sebebiyle kutluyorum bacım seni.
Senle ben aynıyız, denge yok bizde bacım.
Ya kıtlık çıkmış gibi eve stoklayıp yeriz, ya da karınca yemi gibi çer çöple günü geçiririz.
3 gram verince sevinip 30 gram yeriz, deli deli bize eser yemeyiz hiç, bazen çok yeriz...
Arada "heyyt" diye gaza geliriz, arada depresyona gireriz..
Ne bilem işte..

Ayçanınkini yakarla sen yapmıştın sanki eskilerde bir zamanda.Sanki aç mı kaldınız, sonuçlarımı iyi olmadı bilmiyorum da ikinizde vazgeçmiştiniz diye hatırlıyorum ben.Bana oradan bir negatiflik kalmış.Bir de şu meşhur şişman şeysi varya "ohoo ben bunların hepsini yesem değil vermek alırım bile"..Bir de içinde tost var ya hem de ana öğün değil, ara öğünde tost vermiş.Hani leptin o zaman.kalorisini hesaplamam lazım, ara öğünlerini atmam lazım, karbonu azaltmam lazım, ee sonra onu çıkar bunu at ne kalacak diyette.Ben bugün tartıya çıktım neredeyse +2 kilo gördüm.Beni şu an tost most kurtarmaz bacım.
Çok acil detokslanmalı en azından +2yi yollamam lazım.
Eşimi de işe yollamam lazım tabii, ne yıllık izinmiş arkadaş ızdırap oldu resmen.
Neyse yarın başlayacağım ama aklımda 3-5 şey var, hangisi uzun soluklu olur, yarıda kesersem b planım ne olmalı falan filan biraz üzerinde çalışacağım
Bir de o kadar çok yemişimki bu hafta, biraz önce mutfakta çikolata, bisküvi falan gördüm, kendi kendime de "ye dobiş, ye" dedim, karnım kocamandı hiçbirini yemedim.Ama yarın x diyetine başlayayım, oradaki çikolata için resmen ağlayacağım.
İşte ben böyle bir şizofren şişkoyum

bugun alısverıs ıcın anemle 3 saat rahat dolanmısızdır eve gelıncede saldırdım resmen yemekelreah ahh yedımde yedım ıngaaaaaaaaaa belkı yarın bnde ısveccı olurum

Bizim diyet işi borsaya döndü kızlar. Hergün bir diyet değiştiriyoruz valla

bende akşam yemeğimi anca 8 de yiyebildim. karabuğdayın üzerine kıvırcık ve yoğurt karıştırdım ama yine bitiremedim valla. suyla falan zor yuttum resmen. Üzerine de kibrit kutusu kadar peynir yedim. Söz de tuz katmıyorum. Gerçi ben tuz katılmadan yapılan şeyleri herkesin yapmasına karşıyım. Kardeşim benim tansiyonum zaten 9-5 falan. Benim vucutum regli de bile aman aman şişipte su tutmaz. Hamile iken bile yüzüğüm orta parmağımda takılıydı. Hatta doğumda bile. EE tuzsuz yiyimde hepten tansiyonumm yerle bir olsun. Hem sırf tuzsuz yiyerek suları atmaksa amaç ben su deil yağ atmak istiyorum ya. oh yedim işte peyniri rahatladım.

Gırgırına saçlarını kestirmişsin galiba. Yakışmış kız. Beğendim ben. Güle güle kullan. Bi de boya mı var. Çok hoş olmuş böyle.
Ayran aşıda yapılır karabuğdayla bacım. Hemde güzel olur ama ben tuzsuz yemem.

yok uzadı bile saçlar evet rengin değiştim aman biliyosun ruh haline göre açıyom kaptıyom rengi öle işte şimdi koyu kumral yaptım neys enedicem lütfen ama lütfen şu calleni indirebileceğim direk linki atarmısınız 1 satir uğraşıyom her yere tıklıyom indiremiyom beceremedim ben

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-600.html
Link yasaktı ama site içi yasak değildir heralde.
Buradan indirebilirsin bacım.

İşe yararsa ne mutlu bana bacım.
Ben seni diyette çok iradeli gördüm
Yanına bir de bu teyzeyle her gün 1 saat yapsan, bir ayda diyet işini bitirirsin en geç.

kim benmiiiiiiiiiiiiiiii :) yok beee kilo 80 nerde 20 kg yu 1 ayda vermek 4 ay böle iradeli olacamkii bu iş bitsin ama işte bendeki gaz 1 ayı aşmıyoo

hanımın biri albümler kısmına yaptığı yemeklri çekip çekip koymuş dönüp dönüp dolaşıp albüme bakıyom akşam akşam iyi saydırdım hatuna ayıptır ya düşüncesiz yiyen var yiyemeyen var aç olan var gözü dönen var

kim benmiiiiiiiiiiiiiiii :) yok beee kilo 80 nerde 20 kg yu 1 ayda vermek 4 ay böle iradeli olacamkii bu iş bitsin ama işte bendeki gaz 1 ayı aşmıyoo

Bacım iyi de sen normal insan gibi yemiyorsunki.
Sabah 2 kaşık yoğurt, öğle 2 kaşık yoğurt akşam çorba yiyosun mesela.Toplasan günü 300-400 kaloriyle kapatıyorsun.
Ve uzuncadır gizli gizli takip ediyorum böyle az yiyorsun.
İsveç bile daha fazla kalorili sana göre.
Bu yüzden haftada 2kiloyu çok rahat görmen lazım, ayda eder 8 kilo.Bunun yanında her gün yarım saatte spor yapsan ordan da 2 kilo desen al sana ayda 10 kilo ki sporla da iyice sıkılaşır 15 vermiş gibi durursun.

Ben seni çok disiplinli gördüm, inşallah devam eder, bozmazsın.
4 ay diye de şartama kendini.Eğer ayda 4 kilo vereceksen ve bu işi 4-5 ayda bitireceksen, şahane tostlu mostlu diyetler var hem ye hem mutlu ol hem de yavaş yavaş ver.
Ama böyle kuş gibi yiyip 4 ay dayanılmaz, zaten bu yemeyle 4ay sonra sen 20 kilo kalırsın. (tövbe tövbe)

Neyse gırgırına için 1e 10 koyuyorum.
Tek rakibim thy ve gırgırına diyorum
(Se_zen sen merak etme, sen o sıskalıkla benim ebedi rakibimsin bacım)

@S_a;
Bacım biz sabah yatıp, inşaat içinde uyanıp, geri yatıp öğleden sonraya genelde kalkıyoruz bu ara eşimle.
Yarına kaçta kalkar ve tartılırım bilemiyorum.
+1.700 ile rekora koşuyordum ama dün mü bugün mü tartıldım beyinde kalmadı he bende.
Yarına yetişemezsem +1700 yazarsın bacım.
Se_zen sen de şimdiden çikolata yiyen smiley'i hazırla lütfen

Herkese güzel bir cuma diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…