Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

etmemmi bacım şu 70 ı kırayım 68 felan olayım gelcem yanınıza döncem tabi yer olursa

selam kızlar dün gayet iyi gidiyorken akşam yine coştum. akşam olunca içime cin kaçıyor resmen bu nedir yaa
neyse kızlar bu haftaki kilom 64,700 nurtopu gibi bir 300 gr daha.
kilo veren herkesi (tabi varsa ) tebrik ediyorum. benim gibileri derhal kendine gelmeye davet ediyorum.

günaydın..
kilom:63.5

bu demek oluyor ki,1 günlük lapa diyetiyle verdiğim 1.1 kg.ın sadece 200 gr.ını geri almışım..üstelik akşam yediğim bolca mısır ve tatlıya rağmen..

günaydın kızlar ben çok kötü hastayım :2: düzeliyim die yok baldı yok pekmezdi yemedik şey bırakmadım birde iştah iyi açık bu ara haliyle yine kilo almışım tabi bugün biraz düzeldim gibi yarın daha ii olursam inş haftasonu 2 gün pirinç lapasını denemeyi düşünüyorum...
geçen hafta 63,10
bu hafta 63,80

geçmiş olsun. iklim geçişleri hepimizi çarptı sanırsam . bende de boğaz ağrısı var berbat hadi sana acil şifalar.

Işe geç kaldım tartılmayıda uutum evden bitelaş çıktığımdan napıcam şimdi tahminimi yazayım nası yapayım ya
eve erken gitsem akşam 5 gibi anca yazabilirim nası unutumyaa

Geçen haftada verdiğim 800 gram yazılmaıştı kzılar gözden kaçırmışlardıda ne olcak şimdii

Çok dikkat et kendine bacım. İnsan hasta iken diyeti falan düşünemez tabii. Ve bende hasta olmanın en çok o tarafını sevmiyorum. Balk pekmez yemekten içim kıyılıyor resmen.

Işe geç kaldım tartılmayıda uutum evden bitelaş çıktığımdan napıcam şimdi tahminimi yazayım nası yapayım ya
eve erken gitsem akşam 5 gibi anca yazabilirim nası unutumyaa

Canım geçen hafta ben görmemiştim senin kilonu. Bu hafta onu da katarak tahmini bir şey yaz istersen. Akşam en geç 4:30 da listeler yayınlanmış oluyor çünkü.

etmemmi bacım şu 70 ı kırayım 68 felan olayım gelcem yanınıza döncem tabi yer olursa

Gel bacım gel. Bekleriz biz seni. Biz zaten herkesler toplaşsında toplu mezuniyet töreni falan yapalım diye bekliyorz burada. Balo yapcaz hep beraber buluşup. Şöyle Ankara da falan şık şık elbiselerle herkes 36 beden olacak (ben 34 olucam ) toplu kutluycaz. Gazeteler, paparrazziler (ay yazamadım) falan hep peşimizde olucak.

kesinlikle yapalım fekat ben ve 36 olmak imkansız bende 38 kalıyım bari :) ama ilk etapta 69 sınırını atlamalıyım

özge sen kaçtan düşmüştün 38 bedeni ben hayal bile edmeiyom 40ıda zor diyomda ama imkansızda görmüyom
kutlarım seni 38 beden ihtimali için

tamam sezen yazıyorum ozman bu hafta 1,2 kg +geçen hafta 0,8 eder 2 kg vermiş olsam 80 yaz gitsin

Gelelim kilo bildirimine.
2. günkü karabuğday hiç işe yaramadı onu bırakışımı bu sabah tost yiyerek kutladım.
Kilom : Geçen hafta 53,5
Bu hafta: 53,3

Aslında 1,5 kilo verdim ama dediğim gibi 54,7'yi gördüğüm için tartıda çarşamba sabahı giden sudur su.

herkese günaydınlar bu hafta diyetime hiç devam edemedim biliyosunuz hep kaçamaklarım oldu tabii bunu da kilo bildiriminde gördüm.
geçen hafta:79.8
bu hafta:80.1
gelen:300 gram
bir hafta daha kendime süre verdim ayın 24ünde okulla birlikte diyete de başlıycam.o zamana kadar kilomda aynı kalsam iyidir.

canım valla ben 50 bedenden düştüm buralara şuan 42 yim 10-15 kilo beni 38 bedene indirebilir zannımca umarım kısmet

dün akşam kınaya gittim.çoğu kişiyi en az bir yıldan beri görmüyodum.yine gecenin konusu ayy nasıl zayıflamışsınız olsu annemle bana.bunun bir diğer versiyonu da düğünde olacak orda grubumuza babam da dahil olacak o da baya zayıfladı.neyse işte ben de pek mutlu oldum böyle iltifatlar alınca.kına da çok güzel oldu kızların hepsine duvaklı taçlardan dağıttılar ellerde de mum ve mendil.gelin de maşallah çok güzeldi kısacası eğlendim dün gece işte.sabah da uyanamadım ya saat 10da kalktım ben bu kadar yorulmuşsam gelinin bütün gün uyuması gerek herhalde.Allahtan bir gün ara vermişler düğün cumartesi yoksa çok yorucu olurdu iki gün arka arkaya.bursaya gelince deli gibi faalleşen ben birazdan yine evden çıkıp dedemlere koltuk bakmaya gidicez artık kim bilir ne zaman gelirim eve tabii tüm bu olaylar gerçekleşirken diyet miyet hak getire

gırgırına hakkatten bu sefer süper gidiyosun bu motivasyonunu hiç düşürme canım azmine hayranım

tünaydınlar kızlar dün fena sapıtıp yıyınce gramcıklar almısım malesef 59.2 cıktım sabah

günaydın..
kilom:63.5

bu demek oluyor ki,1 günlük lapa diyetiyle verdiğim 1.1 kg.ın sadece 200 gr.ını geri almışım..üstelik akşam yediğim bolca mısır ve tatlıya rağmen..

Balböcüü başlangıç kilonu ve hedef kilonu da yazarmısın. Başlangıç kilon buraya başlangıç kilon olacak. Gerçi nasıl yazacağımıza bakacağım ama sen gene de yaz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…