Evet o bacım.
Hani sen sıkıldım bıkkınlık verdi demişsin ya, kadın tadı o kadar güzel ay öyle muazzam ki bir ömür yesem gene bıkmam, hep yiyesim var mealinde demiş.Yedikçe yiyesim oluyor doymuyorum değil de lezzeti o kadar şahane ki hani hiç bıkmam demiş.
Valla tek tip bana yaramıyor bacım.Hoş çok çeşit sanki çok yarıyormuş gibi
Bu şey gibi 5 günde diyetinde patates günü var ya, sırf patates yiyeceğim diye tok numarası yapıp mutfağın önünden geçmiyorum ya senin yazdığını okuyunca da ahanda aynısı dedim.
Yani öyle bir şey olsa mesela hamburger diyeti olsa, yanında kolası neyin, arada kızartması falan olsa, sabah öğle akşam olsa severek yesek, mutlu olsak falan..İlla tuzsuz yağsız patates, yok buğday, yok pirinç lapası...
Hayat mı bu uleeeynnn
Bunlar uzun vade gitmiyor işte.
Ben de şu buğdaylı yoğurtlu çorba diyeti diye buğday aldıydım geçen sene.Çorba hele yazın soğuk soğuk güzel gitti.Zaten içinde buğday, kurufasülye bir de nohut vardı.Yedikçe gazmana dönüyorsun zaten.Neyse bir tabak çorba akşama yetiyor öyle ağzın burnunda oluyorsun, 3 günde de 1 kilo veriyorsun.Ama ızdırap arkadaş ya..Ömrüm buğdaylı çorbayla mı geçecek..1 gün tamam, 2 gün tamam hadi 3 gün ama 4. gün canıma yetti diyor insan.
Sen 14 gün falan yapacak mısın?
Merak ettim.
Heytt eskilerin Dukan rambosu
Haydi bakalım inşallah en kısa sürede şu gruptan topluca mezun oluruz, başka başka gruplarda takılırız.
Ara ara bizi haberdar et bacım
etmemmi bacım şu 70 ı kırayım 68 felan olayım gelcem yanınıza döncem tabi yer olursa
günaydın kızlar ben çok kötü hastayım :2: düzeliyim die yok baldı yok pekmezdi yemedik şey bırakmadım birde iştah iyi açık bu ara haliyle yine kilo almışım tabi bugün biraz düzeldim gibi yarın daha ii olursam inş haftasonu 2 gün pirinç lapasını denemeyi düşünüyorum...
geçen hafta 63,10
bu hafta 63,80
geçmiş olsun. iklim geçişleri hepimizi çarptı sanırsam . bende de boğaz ağrısı var berbat hadi sana acil şifalar.
günaydın kızlar ben çok kötü hastayım :2: düzeliyim die yok baldı yok pekmezdi yemedik şey bırakmadım birde iştah iyi açık bu ara haliyle yine kilo almışım tabi bugün biraz düzeldim gibi yarın daha ii olursam inş haftasonu 2 gün pirinç lapasını denemeyi düşünüyorum...
geçen hafta 63,10
bu hafta 63,80
Işe geç kaldım tartılmayıda uutum evden bitelaş çıktığımdan napıcam şimdi tahminimi yazayım nası yapayım ya
eve erken gitsem akşam 5 gibi anca yazabilirim nası unutumyaa
etmemmi bacım şu 70 ı kırayım 68 felan olayım gelcem yanınıza döncem tabi yer olursa
Gel bacım gel. Bekleriz biz seni. Biz zaten herkesler toplaşsında toplu mezuniyet töreni falan yapalım diye bekliyorz burada. Balo yapcaz hep beraber buluşup. Şöyle Ankara da falan şık şık elbiselerle herkes 36 beden olacak (ben 34 olucam ) toplu kutluycaz. Gazeteler, paparrazziler (ay yazamadım) falan hep peşimizde olucak.
özge sen kaçtan düşmüştün 38 bedeni ben hayal bile edmeiyom 40ıda zor diyomda ama imkansızda görmüyom
kutlarım seni 38 beden ihtimali için
tamam sezen yazıyorum ozman bu hafta 1,2 kg +geçen hafta 0,8 eder 2 kg vermiş olsam 80 yaz gitsin
özge sen kaçtan düşmüştün 38 bedeni ben hayal bile edmeiyom 40ıda zor diyomda ama imkansızda görmüyom
kutlarım seni 38 beden ihtimali için
tamam sezen yazıyorum ozman bu hafta 1,2 kg +geçen hafta 0,8 eder 2 kg vermiş olsam 80 yaz gitsin
günaydın..
kilom:63.5
bu demek oluyor ki,1 günlük lapa diyetiyle verdiğim 1.1 kg.ın sadece 200 gr.ını geri almışım..üstelik akşam yediğim bolca mısır ve tatlıya rağmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?