Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım valla ben 50 bedenden düştüm buralara şuan 42 yim 10-15 kilo beni 38 bedene indirebilir zannımca umarım kısmet

özge koysana şöle fotolarını önce sonra diye acık şöle motive olsak yada açık konuşuyım çatlasam çatlasam ksıkançlıktan heee
albümün vardı eskide şimdi yok silmişsinn ben vericem varyaa ah ahhh neler yapamzdımkiiii havamdan geçilmezd kısacasııı hıııhhhhhhh

Yapılan bilimsel araştırmalar, aynı miktarda enerji alsalar da 3 öğüne göre 6 öğün beslenenlerin daha kolay kilo verdiğini göstermektedir. Öğün sayısının artırılması, mideyi dolu tutarak bir sonraki öğünde fazla ve hızlı yemeyi engellemektedir. Ayrıca metabolizmayı da hızlandırıcı etkiler göstermektedir. Aksi taktirde azı ile yetinen metabolizma biraz fazla yenilmesi durumunda depolama eğilimine başlayacaktır.

ya bu memlekette niye bi doktorun dediğiyle diğer doktorun dediği tutmaz
yine niye bu memlekette bi din adamının diğer din adamıyla dediği tutmaz
anlamış değilim kuranıkerim 1 tane insna vücudu 1 anatomide

hay Allahımya bu canan karataymı yanılıyo şimdi kime inanaıyım ben ya

sezencim,başlangıç kilomu bugünü baz alacağını söylemiştin.. 63.5
geçen hafta cuma 64.5 tum..
ama ilk geldiğimde kaçtım hatırlamıyorum..
hedefim:55

bugün kayınvalideme gidiyoruz,kısmetse pazara döneceğiz.herkese iyi tatiller

sağol canım aynen öle valla mide bi tuhaf oldu benim kaçgündür...

canım biliyosun ben bi ara diyetisyene gittim hatta yeni bıraktım diytisyeni ve hızla kilo alıyorum çünkü 6 öğünü bıraktım normal öğünlerde çok yiyorum düşük kalorili diyetlerdede az bi fazla yediğinde vücudun depo ettiğini arkadaşımın gittiği diyetisyende söylemiş benimki söylemiyordu sakın sakın deneme diodu sade ama bak bilimsel gerçekmiş...

canan karatayda sık yerseniz leptin salgılanmaz yağlar yanmaz yediğiniz yakılır diyoo oda doktor değilmiyaa hemde profösör

Selam
Kizlar annem canimi cikariyor benim ya bugün ve yarin calismiuorum
Burayi temizleyelim
Surayi temizleyelim demin sart kostum anneme kusura bakma drdim bugün ögleden sonra yarim saat bilgisayardayim
İki haftadir hesaplamalari yapmiyorumdedim

Oda kizlara selam
Soyle dedi

Yani canlarim birazdan gelecem mesajlarinizi okuyacam ve bildirimi yapacam.

Ve kilom ayni kizlar bir gram oynamamis

Sanirim salı günü aksam yediklerimi iki günde anca verebildim yoksa gene almis olacaktim

Dün klasik protein arti sebze yedim

Bugün sirf protein yiyorum :)

Veeeeee

Müjde vereyiiiimm

Ben dün ev tuttuuuuumm

Salı akşamı moralimcok bozukken gidip gôrdüğüm evi begendim ve basvurdum kiraci olmak icin..

Dün kira kontrati eve geldi bugün imzalayip emlakciya verdim :))

Kizlar hepiniz ve ailemde tr ye gdemiuorsun hayirlisi olsun demistiniz

Hayirlisi buymus kizlar. Bir kapi kapandi dahada güzeli acili. 1 ay sonra evi teslim alacam ve mobilya alacam :))

Cok mutluyum:))

Tünaydınlar,
Hemencecik göz attım, kahvaltı hazırlayacağım.
Başta kilo veren ya da korumayı dahi başaran herkese kucak dolucu tebrikler

@S_a; Çok sevindim
Baaak eşimin yanına gidemiyorum diyordun, şimdi eviniz olacak, o gelecek, artık gitme, gelme değil kavuşma olacak.
Senin adına çoook sevindim.

suhan2 sanırım bu haftada izinli?

balböcüü bugünkü kilonu başlangıç olarak yazdım listeye. hedefinide 55 olarak

winston canım çok teşekkür ederim evet gerçekten çok çok güzel bir duygu ya :)

Birde senin kilon geçen haftada 1,7 kilo aldı olarak bildirilmiş. bu haftada aynısınımı yapacam yani?

geçen hafta sen 72,3 tün şimdi 74 mü yazacam? yoksa aynı olarakmı bildireyim?

ben tahminen seni aynı bildireyim. eğer yanlışsa paylaşım alanında düzeltirim

Güzel tesadüf olmuş. (Arsızlığa devam winston )
74 kiloyum bacım, yani dün öyleydim
Winstona 1.7 ekleye ekleye 90ı görüp rahatlayacak sonunda

***3. Takım 274. Etap***

S_A (79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,00% ) Kilosu aynı
Yakar76 (64,4/64,7/ -0,3/ -0,47% )
winstonlight (72,3 / 74,0 / -1,7 / -2,35%) Kilosu aynı
Se_zen (53,5/53,3 /0,2/0,38%)
Gölge_çiçeği (63,1/ 63,8 /-0,7 / -1,11%)
Suhan2 (49,5/49,5/ 0,00/0,00%) izinli
Ejje89 (79,8 /80,1/ -0,3 / -0,38%)
Gırgırına (82,2 / 80,0 / 2,2 / 2,68%)
cedric20(60,3/ 59,2 / 1,1 / 1,82%)
Balböcüü (63,5/63,5/0,0/0,00%) Yeni üye Hedefi 55 kilo olmak

3.TAKIMIN TOPLAM YÜZDESİ 0,06%

Bugün daha hiçbirşey yemedim. umarım doğru hesaplamışımıdr beynim durdu ya..

takım yüzdemizde ekside değil.. sevinsemmi yani.

kızlar takım yüzdemiz düşük. bu hafta sadece 3 kişi kilo verdi. Gırgırına Cedric ve sezen... gerisi izinde veya aynı veya en kötüsü kilo almış.

diyetimize dört elle sarılalım bozmayalım..

ha bulunduğumuz durumdan ötürü işte eşiniz izinde tatildesiniz birşekilde diyet yapamıyorsak bile sadece 2-3 kuralla en azından aynı kalırız.

örneğin şekerli içeçek içme tatlıdan 1 tane ye ana öğün ve ara öğün dışında atıştırma..

hava sıcaksa dondurma yiyeceksen buz dondurma ye ( türkçede adı ne bilmiyorum)

hava sıcak dedimde..

burda hava 7 derece... donuyoruz.... yanlış değil doğru ye di de re ce..

heceliyorumki idrak edeyim

Ben geçen hafta 72 bilmemkaç kiloydum, bu hafta 74 kiloyum.Kilosu aynı demişsin de ben kilo aldım ve son kilom 74.
Bu gruptan sanırım 70 civarı izne ayrılmıştım, 72 ile döndüm şu anda da 74üm.
Ha bu gururlanacak bir tablo değil tabii ama bazen hayat insanı bir şekilde istemediği gibi etkileyebiliyor.

@S_A,

Bir de kazın ayağı öyle değil tatlım.
Hani yiyorsanız da az hareket yapın, dondurmaysa yerine x yiyin demişsin ya, sen 10 günlüğüne Adana'ya gidip +5 kiloyla geri dönmüştün.Biz orada sana pekmezli kahvaltılar etme,börekten yeter artık yeme, bari onu yeme bunu etme derken sen ısrarla limitsizce yemiş ve acaba hamilemiyim +5 kiloyla döndüm diye günlerce pişman pişman gezmiştin.
Yani demem o ki bu yazılanlar kadın dergilerinden çıkma şeyler , evet doğru da.
Ama pratikte ne kadar uygulanabilir, işte sorun bu.
Zaten bu kadar bilinçli, sağlıklı ve de bu konularda hassas kişiler olsak hiçbirimiz koca totomuzla, göbeğimizle buraya gelmezdik.
Demek ki yemeğe karşı zaafımız var.
Demek ki eşimizle tartışınca yiyoruz, çocuğumuz hastalanınca üzüntüden yiyoruz, işsiz kalınca yiyoruz, sevgilimizden ayrılınca yiyoruz, kaynanamıza sinirlenince yiyoruz.
Ha bunlar iyi mi, güzel mi ya da doğru mu? Değil tabii.
Ama dönem dönem sıkıntılarımız oluyor.O sıkıntının içinde bari çok yiyorum spor yapayım, kocamla tartışırken elime geçeni yemişim dur şurada egzersiz yapayım ya da 6 ay sonra memlekete gidip kocama kavuşmuşum dur egzersiz yapayımlar ne kadar uygulanabilir işte o tartışılır.

355 gün it gibi çalıştıktan sonra 10 gün tatil yaparken ay çok yedim gidip de 3 saat şurada yüzeyimler, açık büfeden 2 dilim baklava aldım 4,5 sat yüzüp eriteyimler evet şahane mantık ama kazın ayağı öyle olmuyor. (En azından bende)

Tabii ki bunları yapsak şahane olur ama bir de bireylerin psikolojisi, ekonomik durumu, fiziksel ihtiyaçları vs vs de devreye giriyor.
Ve her şey herkeste yazıldığı gibi tavsiye edildiği gibi birebir gitmiyor, uymuyor.

Kilo verilmiyorsa da bari kilo alınmasın, aynı kalınsınlarda falan haklısın.
Takım başkanı olarak grubun yüzdeleri, başarıları senin için önemli.

Ama dediğim gibi her şey yazıldığı kadar kolay ve herkes için her daim geçerli olmuyor.
Özellikle eşiniz izinliyse falan filan dediğin için üstüme alınarak cevap yazdım, evet kilo da alarak takımın yüzdesini düşürdüğüm için başta senden ve diğer gruptaki arkadaşlarımdan özür diliyorum.

Tavsiyelerini birebir alt alta ajandama yazdım, artık tatile de çıksam ne yapacağımı biliyorum, eşim evde izinliyken de ne yapacağımı biliyorum.tavsiyelerin için sağol, Allah razı olsun bacım.

canım sinirlendinmi noldu sana taaaa 90 lardan inen sen 1,7 mi veremeyeceksin gülerim ben buna silkelen wistoncum sen her halukarda mekik aletinle halledersin o işi öptüm seni iyi mekikler

S.A
Canım farkındayım iyi niyetle yazmışsın ama inan bende ilk okuyunca yanlış anladım. SAnırım dilin biraz sert olmuş.

winston
Bacım farkındayım sinirlenmişsin. S.A'nın yapmak istediği aslında o değildi. O sadece takıma bir faydam olsn mantığı ile yapmıştır. Örnek olarak kocanın izinini verince alınman çok doğal. Bu konuda sana bir şey diyemiyorum. Ayrıca ay kız çok açık sözlüsün sen ya. Ben olsam sinirlenirdim sonra da gider kendi kendime söylenir dururdum. Sen ne güzel yazmışsın. Valla takdir ettim bu huyunu bacım. Sen kilo aldım diye sanırım hassassın (dur bacım kızma bana da korktum valla. aklını okumaya çalışmıyorum sadece ben öle oluyorum) S.A'da başkan olarak bir şey yazmak istemiş sadece. Eminin o da görünce çok üzelecektir. (ayy ikiniz adına da konuştum şimdi ikiniz birden bana kızacaksınız iyi mi)

Aaaa kizlar ben yemin ederim kötü niyetle yazmadim ya cok üzüldüm sindi yaa (( (( ((

Yazdiklarimin hepsi benim
Icinde gecerli yaaa (((

Ya bide hep tek insana gôre yazmisim

Ye

Yap

Et

Winston.. Okudum yazdiklarimi.. Gercekten söylediklerim özel olarak sana degildi.. Ben kendim
Icinde yazdim.

Özür dilerim kizlar... Gercekten... Kötü niyetle yazdim..

Allahim
Bide kötü niyetle yazdim
Demisim

Telefondan girdim simdi..

Ya cok üzüldüm gercekten kötü niyetle degildi ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…