canım sinirlendinmi noldu sana taaaa 90 lardan inen sen 1,7 mi veremeyeceksin gülerim ben buna silkelen wistoncum sen her halukarda mekik aletinle halledersin o işi öptüm seni iyi mekikler
Ya bide hep tek insana gôre yazmisim
Ye
Yap
Et
Winston.. Okudum yazdiklarimi.. Gercekten söylediklerim özel olarak sana degildi.. Ben kendim
Icinde yazdim.
Özür dilerim kizlar... Gercekten... Kötü niyetle yazdim..
Ben aynısını istemeden aylar öncesinde yakar bacıya yapmıştım.
Aslında herkese yaptım diyelim de sadece yakar bacı isyan etmişti.Ki hatun çok da haklıydı.
Hatun reçel yemiş, ben de o gün sahip olduğum gazla "reçel yiyerek diyet yapılmaz, artık şunu yemeyelim, bunu yemeyelim, şöyle spor yapalım, her besin grubundan yiyelim bık bık" demiştim.Şimdi içim temiz, yazdıklarım kötü niyetli değildi.
Yakar bacı bana bir cevap yazmış; okuduğumda kulaklarıma kadar kızarmıştım.
Kısaca herkesin aklı kendine yeter, isteyen istediğini yer, isteyen istediği diyeti yapar, isteyen 3 ayda 3 kilo verir , isteyen 3 günde 3 kilo verir, herkes kendi kilosuna baksın, kimse kimseye karışmazsa herkes kendi yolunda yürürse daha iyi olur tarzında bir şeydi.
Şimdi kendi yazdığım o mesajı düşünüyorumda len düdük winston, sanırsın hedefine ulaşmışın, sanırsın 38 bedensin, sanırsın adam olmuşsunda gidip millete aman kızlar reçel yemeyin, aman kızlar zıkkımın kökünü yemeyin aman şunu yapın, aman her besinden yiyin edebiyatları.Millet demez mi "madem çok biliyorsun, hala neden kocaman göbeğin var?" Der tabii..Kimi yazısında der, kimi içinden der ama der.
Bu ahkamlar, beylik lafları, tavsiyeler ancak karşı taraf sorduğunda, "üstad sen nasıl böyle iğne ipliğe döndün? söyle hele" dediğinde söylenmeli.
Benim gibi göbeği kocaman, arkada totosu kocaman 70li kiloda biri oturduğu yerden yazmamalı.
Hepimiz çok şükür akıllı başlı insanlarız, hepimizin yaşı var, aklı var.
Yani herkes neyi az yemesi, neyi yememesi ya da neyi yapıp yapmaması gerektiğini pekala biliyordur.
Yapamıyorsa, ya-pa-mı-yor-dur ,onun hanesini, yaşadıklarını, duygularını, problemlerini bilemeyiz.
O yardım istemedikçe de ona tavsiyelerde bulunup sanki kendimiz bir şeyi başarmışız gibi iyi niyetle de olsa akıl vermemeliyiz.
Tıplı yakar'ın bana dediği gibi herkesin bir yolu var, herkesin bir doğrusu, herkesin de bir aklı var.
Ben Yakar'a darılmıştım, alınmıştım.
Ben kötü bir şey yazmamıştım ama o yazdıklarıyla bana öyle cevaplar vermişti ki yerle bir olmuştum.
Sonra özrümü de diledim ve hayat dersimi de aldım.
Çıkardığım ders de şuydu; kendinin başaramadığın bir konuda kimseye başarı hikayesi , tavsiyesi, püf noktası vereceğim diye kendini kasma.Başarabiliyorsan önce kendin hallet, sen başar, sonra sorarlarsa söyle.Ayrıca yakar benden yaş olarak büyük, yaş farkı bir yaş bile olsa araya extra saygı mesafesi koyarak yaz, yaz ki senden büyük olan birinin kalbini kırma.
Böyle dedim kendi kendime.
Reçel yemeye de devam ettim zaten
Eee ne anlattın yarım saat özet geç la diyenlere Mahsun Kırmızıgül'den gelsin; Hepimiz kardeşizzz
Kötü niyetli değiliz, birbirimizi kırmak, incitmek asla istemeyiz.
Emir kipli yazışmalara dikkat etmek,(bkz: yap, et, koş...) !!!!!!'lerle biten ya da BAS BAS BAĞIRIYORUM BÜYÜK HARFLERLE ULEEEYN tarzı harf seçimleri, ne bileyim çok ciddi görünen cümlelerin sonuna konulabilecek(çikolata yiyeni bünyede hassasiyet yaratabilir, aman onu koymayalım ) smileyler, biraz empati falan derdimizi anlatırken karşı tarafa biraz daha net fikir verebilir, yanlış anlaşılmaların önünü kesebilir.Yoksa zaten kimse kimseyi kötü niyetli diye suçlamamalı.Hepimiz kardeşiz, hepimiz bir aileyiz burada sonuçta.
günaydın kızlar nasılsınız ben geldim:)
güzel bi tatiil geçirdim geri dönmek çok zor geldi bebişlerim okula başladı alışverişler yaptık gezdik dolaştık herşey güzeldi hiç geri dönesim gelemediya(
Of ya!!
Çerçevelerin resmini ekleyemiyorum.
2 tane yaptım ikiside birbirinin aynı.
linki veriyoorum mecburen umarım olur.
http://i45.tinypic.com/15cfxx4.jpg
Winston bende bundan 1 yıl önce köşeli koltuk görmüştüm kenarları kitaplık gibiydi. çok hoş bir ayrıntı. dekorasyon bile koyulsa içine olabilir yani.
günaydın kızlar nasılsınız ben geldim:)
güzel bi tatiil geçirdim geri dönmek çok zor geldi bebişlerim okula başladı alışverişler yaptık gezdik dolaştık herşey güzeldi hiç geri dönesim gelemediya(
Evet kızlarrr..... bugün sigarayı bırakma günümdü. Yani ilacımın 14. günü. Ben deniz gördüğünüz gibi son derece tiryaki olduğumdan son günü seçtim sigarayı bırakmak için. Ve evet bu sabah kahvaltıdan sonra sigara içmedimmmm.....
Şimdilik herhangi bir şey yok. Tabii alışkanlığın verdiği boşluk var o kadar. Benim için zor olan kahvaltıdan sonrası idi.
Hoş geldin. Tatil dönüşü zor haklısın. Şimdi artık taşındınız mı. Çocuklar yanında mı. Kocan yanında mı bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?