Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar milliyetin sayfasında bir haber var nasıl değiştiler diye zatıflayanların resimleri var.gırgırına sen gaza gelmek için özgeyden resim istiyodun al sana istemediğin kadar örnek resim
 
canım sinirlendinmi noldu sana taaaa 90 lardan inen sen 1,7 mi veremeyeceksin gülerim ben buna silkelen wistoncum sen her halukarda mekik aletinle halledersin o işi öptüm seni iyi mekikler

Uzaktan uzağa öyle gaz verip kaçmalar olmaz dukancı bacım.
Gel katıl da görelim eski dukancı hasmım kaç kilo vermiş, kaç kilosu kalmış.
Şu 60lara el ele verip girek
 

Ben aynısını istemeden aylar öncesinde yakar bacıya yapmıştım.
Aslında herkese yaptım diyelim de sadece yakar bacı isyan etmişti.Ki hatun çok da haklıydı.
Hatun reçel yemiş, ben de o gün sahip olduğum gazla "reçel yiyerek diyet yapılmaz, artık şunu yemeyelim, bunu yemeyelim, şöyle spor yapalım, her besin grubundan yiyelim bık bık" demiştim.Şimdi içim temiz, yazdıklarım kötü niyetli değildi.
Yakar bacı bana bir cevap yazmış; okuduğumda kulaklarıma kadar kızarmıştım.
Kısaca herkesin aklı kendine yeter, isteyen istediğini yer, isteyen istediği diyeti yapar, isteyen 3 ayda 3 kilo verir , isteyen 3 günde 3 kilo verir, herkes kendi kilosuna baksın, kimse kimseye karışmazsa herkes kendi yolunda yürürse daha iyi olur tarzında bir şeydi.
Şimdi kendi yazdığım o mesajı düşünüyorumda len düdük winston, sanırsın hedefine ulaşmışın, sanırsın 38 bedensin, sanırsın adam olmuşsunda gidip millete aman kızlar reçel yemeyin, aman kızlar zıkkımın kökünü yemeyin aman şunu yapın, aman her besinden yiyin edebiyatları.Millet demez mi "madem çok biliyorsun, hala neden kocaman göbeğin var?" Der tabii..Kimi yazısında der, kimi içinden der ama der.
Bu ahkamlar, beylik lafları, tavsiyeler ancak karşı taraf sorduğunda, "üstad sen nasıl böyle iğne ipliğe döndün? söyle hele" dediğinde söylenmeli.
Benim gibi göbeği kocaman, arkada totosu kocaman 70li kiloda biri oturduğu yerden yazmamalı.
Hepimiz çok şükür akıllı başlı insanlarız, hepimizin yaşı var, aklı var.
Yani herkes neyi az yemesi, neyi yememesi ya da neyi yapıp yapmaması gerektiğini pekala biliyordur.
Yapamıyorsa, ya-pa-mı-yor-dur ,onun hanesini, yaşadıklarını, duygularını, problemlerini bilemeyiz.
O yardım istemedikçe de ona tavsiyelerde bulunup sanki kendimiz bir şeyi başarmışız gibi iyi niyetle de olsa akıl vermemeliyiz.
Tıplı yakar'ın bana dediği gibi herkesin bir yolu var, herkesin bir doğrusu, herkesin de bir aklı var.

Ben Yakar'a darılmıştım, alınmıştım.
Ben kötü bir şey yazmamıştım ama o yazdıklarıyla bana öyle cevaplar vermişti ki yerle bir olmuştum.
Sonra özrümü de diledim ve hayat dersimi de aldım.

Çıkardığım ders de şuydu; kendinin başaramadığın bir konuda kimseye başarı hikayesi , tavsiyesi, püf noktası vereceğim diye kendini kasma.Başarabiliyorsan önce kendin hallet, sen başar, sonra sorarlarsa söyle.Ayrıca yakar benden yaş olarak büyük, yaş farkı bir yaş bile olsa araya extra saygı mesafesi koyarak yaz, yaz ki senden büyük olan birinin kalbini kırma.
Böyle dedim kendi kendime.
Reçel yemeye de devam ettim zaten

Eee ne anlattın yarım saat özet geç la diyenlere Mahsun Kırmızıgül'den gelsin; Hepimiz kardeşizzz
Kötü niyetli değiliz, birbirimizi kırmak, incitmek asla istemeyiz.
Emir kipli yazışmalara dikkat etmek,(bkz: yap, et, koş...) !!!!!!'lerle biten ya da BAS BAS BAĞIRIYORUM BÜYÜK HARFLERLE ULEEEYN tarzı harf seçimleri, ne bileyim çok ciddi görünen cümlelerin sonuna konulabilecek (çikolata yiyeni bünyede hassasiyet yaratabilir, aman onu koymayalım ) smileyler, biraz empati falan derdimizi anlatırken karşı tarafa biraz daha net fikir verebilir, yanlış anlaşılmaların önünü kesebilir.Yoksa zaten kimse kimseyi kötü niyetli diye suçlamamalı.Hepimiz kardeşiz, hepimiz bir aileyiz burada sonuçta.
 


Haklısın canım. her lafında haklısın
 
Gırgırına ve Cedric20, Dereceye girmişsiniz.

Gırgırına 1. Cedric20 3. olmuş.

Tebrik ederim.
 
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 1/2nescafe
ikindi salata 2 dilim ekmek peynir zeytin
akşam balık salata


bugün tartıldım sabah dün unutmuştumya 78 kg çıktım dün tahminen 80 yazmıştık bu hafta bu eksik yazdığımıda eklersem gene baya kg vermiş gib durucam ama aslında gerçeği bu hafta 4 kg vermişim harlede çoğu sudur yoksa benim vücudumda fark ettiğim bi incelme yok


konuları kaçırmışım dün akşam giremeyince ama ben katılmıyorum size diyetisyene gitiğimizde doktr her lafı elştiriyi sölüyoo
bu takımada griyosak her elştiriyi kaldırmaız lazım takıma anlam veren esas konu tek gaza getirmek değil yanlışalrıda kişinin gözüne sokmak olmalı zaten takımdaki arkadaşalrın ben saygı içerinde dozunu ayarlayarka elştiri yaptıkalrını gördüm biz kendimize dürüst olsaydık acımazsız olsaydık çok daha istekli olurdukk bence şu halimize bakıpp o yüzden kendi adıma beni eştirin haaa siz ben sallarım sallamam o benim bilceğim iş :)))))) bana çubukkraker yedirtmeyin ulennnnnnnnnn
 
Tünaydınlar,
Hepimize hafif ve güzel bir cumartesi diliyorum
Gırgırına ve cedric tebrikler, bireyselde listeye girmişsiniz.
 
Son düzenleme:
Tünaydınlar

Dün 1 liraya adığım boya ile 2 senelik kirloş kirli beyaz koltuklarımı kimsede olmayan bir tonda boyamaya başlamış bulunmaktayım
Hiç umudum olmamasına rağmen sonuç tek ton, alacasız, parlak ve leke kapatıcı oldu. (Gerçi siyaha boyadım, kapatmasa ilginç olurdu )Ama siyah desen değil, koyu lacivert gibi ama koyu füme gibi, böyle kadife gibi ışıl ışıl ama rengi tarif edilemez bir renk tonu çıktı ortaya.Buna uygun perde ve halı seçimi biraz zorlayacak çünkü kimseye istediğim rengi anlatamayacağım sanırım

Kol minderi, baş minderi, bel minderi derken her koltuğun nerdeyse 8 parçası var, o yüzden yıkama boyama işleri biraz uzayacak ama bana da aksiyon çıktı pazar pazar.

Hepimize hafif ve mutlu bir pazar diliyorum.
 
Selam kızlar nabersiniz bakalım.

ben cuma günü ve dün izinliydim. cuma günü temizlikten sonra cumartesi sıra gezmeye geldi.
önceleri kıyafet mağazalarında daha çok vakit geçiren ben annem ve kardeşim kıyafetlere bakarken çok sıkıldım. aklımda tek birşey vardı. içimden sadece mobilya bakmak vazolara bakmak renkleri seçmek banyo perdelerine bakmak istiyordum.

sonrasında öylede yaptık yani. nerede ne gördüysem eve gelince not ettim. tualet fırçamı bile beğendim . böyle beyaz üzerinde Büyük Bath Room yazıyor altındada daha değişik şekilde. Salle de Bain yazıyor. tabii fransızcası bana daha enteresan geliyor. o dili konuşabildiğim içinmidiiiir bilmiyorum :26:

hiçbiryerde istediğim tonda mavi vazoydu falan filan bulamadım. istediğim gibi çerçeveyide bulamadım. daha çok gezmem gerekiyor sanırım.

ve karar verdim. ya madem ben el işi yapıyorum. bulamadıklarım olursa kendim yaparım işşte okadar. çerçevelerimi kendim boyarım.

bugün mumlarımı kendim dökmeyi düşündüm evde malzemeleri var. heryerde mum bulunuyor ama kendim yaparsamda elime yapışmaz ya
--

ama bugün işe dikiş dikmekten başlamalıyım. cünkü eski iş yerimden arkadaşım doğum yaptı ve onun bebeğine örtü dikilecek. tabiiki pembe olacak ve beyaz

ismi de lisa oldu arkadaş isviçreli.

--

Winston sende bende bugün kendi kendimize birşeyler yapacaz. keşke koltukların öncesi sonrası yapsan.

bebek örtüsü(veya yorganı) bugün biterse buraya paylaşacam.

 
@S_a,
Umudum hiç yoktu açıkçası.
Ben koltuklardan kurtulmak için üstlerine çamaşır suyu döküp bile sildim, makine de çamaşır suyu ile yıkadım falan
Arkadaş ne yıprandı ne epridi, hala taş gibi ama dediğim gibi kırık beyaz ya kirloş kirloş duruyorlardı.
Kaplatsam dünya para istiyorlar, kumaşı falan zaten ayrı para tutuyor, bir de koltuk kenarlarım deri ve kedim sağolsun hep paraladı oraları.Yani kol koyma yerleri de komple kesilecek hatta projesini çizdim kitaplık tarzında mobilyalı olacak koltuklar.
Bu arada tv ünitesi kahve, perdeler kahve, halı kahve.Tüm bunlar siyah beyaz hale dönecek.Kimisi boyanacak kimisi yenilenecek.

Durduk yere aksiyon çıktı ama iyi de oldu, salonumu içim almıyordu valla.

Foto kısmı makul.
Hoş kim 1 liralık boyayla salonun mobilyalarına gözünü karartıp girişir o da ayrı ya neyse belki birinin bir yerlerde ihtiyacı olur çılgın fikirlere

Sana da biçki dikişte kolay gelsin bacım.
El becerim olsaydı ben de çoğu şeye para vermezdim valla.Şimdi perdelere bakıyorum bir de perdelik kumaşlara, kumaştan beğendiğim olursa kim dikecek, kime diktireceğim bilmemne diye diye söylenip vazgeçiyorum.
 
Of ya!!

Çerçevelerin resmini ekleyemiyorum.

2 tane yaptım ikiside birbirinin aynı.

linki veriyoorum mecburen umarım olur.


http://i45.tinypic.com/15cfxx4.jpg


Winston bende bundan 1 yıl önce köşeli koltuk görmüştüm kenarları kitaplık gibiydi. çok hoş bir ayrıntı. dekorasyon bile koyulsa içine olabilir yani.
 
günaydın kızlar nasılsınız ben geldim:)
güzel bi tatiil geçirdim geri dönmek çok zor geldi bebişlerim okula başladı alışverişler yaptık gezdik dolaştık herşey güzeldi hiç geri dönesim gelemediya(
 

Hoş geldin. Tatil dönüşü zor haklısın. Şimdi artık taşındınız mı. Çocuklar yanında mı. Kocan yanında mı bacım.
 
Winston cesaretinden ötürü tebrik ederim bacım. Valla bravo. Ya bende artık renkleri solmuş ama kesimlerini çok beğendiğim kumaş pantolonlarımı boyasam nasıl olur ki acaba. Olur mu dersin. Sen koskoca koltuğu boyadğına göre uzman sayılırsın. Bide nerden alınıyor boya bacım.
 
Evet kızlarrr..... bugün sigarayı bırakma günümdü. Yani ilacımın 14. günü. Ben deniz gördüğünüz gibi son derece tiryaki olduğumdan son günü seçtim sigarayı bırakmak için. Ve evet bu sabah kahvaltıdan sonra sigara içmedimmmm.....
Şimdilik herhangi bir şey yok. Tabii alışkanlığın verdiği boşluk var o kadar. Benim için zor olan kahvaltıdan sonrası idi.
 

Çok yetenekli gördüm seni bacım. Gayet şık olmuş. Seviyrosun herhalde böyle şeylerle uğraşmayı ne güzel senin için. Ben uğraşamam hiç ya.
 

hoşgeldin kardeş .
 

ooooooooooo hadi kolay gelsin allah sabır versin .
 
Hoş geldin. Tatil dönüşü zor haklısın. Şimdi artık taşındınız mı. Çocuklar yanında mı. Kocan yanında mı bacım.

vallaha ne sen sor ne ben söliyim bacım ne kocam yanımda ne çoluk çocuk kaldım tek başıma psikolojm alt üst oldu evide taşıdım çok sinirlerim bozuk hala tayinim çıkmadı bu gidişle çıkacağada benzemiyo karşı tarafta kadrom dolu ne yapıcamı bilmiyorum haft sonları ankaraya gidiyorum hafta içi işe geliyorum çok sinirim bozuk.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…