hoşgeldin kardeş .
sağol canım hoşbulduk.nasılsın yakarcım?
Evet kızlarrr..... bugün sigarayı bırakma günümdü. Yani ilacımın 14. günü. Ben deniz gördüğünüz gibi son derece tiryaki olduğumdan son günü seçtim sigarayı bırakmak için. Ve evet bu sabah kahvaltıdan sonra sigara içmedimmmm.....
Şimdilik herhangi bir şey yok. Tabii alışkanlığın verdiği boşluk var o kadar. Benim için zor olan kahvaltıdan sonrası idi.
vallaha ne sen sor ne ben söliyim bacım ne kocam yanımda ne çoluk çocuk kaldım tek başıma psikolojm alt üst oldu evide taşıdım çok sinirlerim bozuk hala tayinim çıkmadı bu gidişle çıkacağada benzemiyo karşı tarafta kadrom dolu ne yapıcamı bilmiyorum haft sonları ankaraya gidiyorum hafta içi işe geliyorum çok sinirim bozuk.
vallaha ne sen sor ne ben söliyim bacım ne kocam yanımda ne çoluk çocuk kaldım tek başıma psikolojm alt üst oldu evide taşıdım çok sinirlerim bozuk hala tayinim çıkmadı bu gidişle çıkacağada benzemiyo karşı tarafta kadrom dolu ne yapıcamı bilmiyorum haft sonları ankaraya gidiyorum hafta içi işe geliyorum çok sinirim bozuk.
Of ya!!
Çerçevelerin resmini ekleyemiyorum.
2 tane yaptım ikiside birbirinin aynı.
linki veriyoorum mecburen umarım olur.
http://i45.tinypic.com/15cfxx4.jpg
Winston bende bundan 1 yıl önce köşeli koltuk görmüştüm kenarları kitaplık gibiydi. çok hoş bir ayrıntı. dekorasyon bile koyulsa içine olabilir yani.
selamlar...
malumunuz ders yılı başladı ve öğle arasındayım..15.05te bitiyor dersim.. sonra da yemekti şuydu buydu,bundan sonra gündüzleri çok da müsait olamayabilirim..çarşamba günleri sadece bir dersim var,o gün muhabbetlere dahil olabilirim sadece(ders programım değişmezse)..ve tabii akşamları geç saatlerde...
hafta sonu diyet falan kalmadı..bugün de ehhh işte.. ama cumaya kadar toparlayıp kilo da veririm umarım..şimdilik bu kadar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?