Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam arkadaşlar bugün 5*5 diyetine başladım. şu aldığım kiloları önce şoklayıp sonra ayça kayanın diyetini yapmaya karar verdim. dün akşam 4 tane patates haşladım sabah 1 tane yedim. yanına 1 finçayla içtim. bu hafta böyle yapacağım. 20 dk spor yaparım daha fazlasına takatim yok valla 200 mekikle mekik çekmeye başlıyorum.( kadim dostum silah arkadaşım winstona duyurulur hadi bacım 3000 mekik çektim de bende gene orta yerimden çatlayayım)
şimdilik bol bol su içiyorum .benden şimdilik bu kadar kızlar.

WİNSTON sendeki ne cesaretmiş beee derken yoksa bunda başaka bi niyetmi var dedim şimdi kötü olursada bak kocacım bunlar böle kulanılmaz diyip adamı mecburmu bırakıcaksın yeni koltuk takımına

maşallah diyim buluşma günümüzde masamızda kültablası olmıycak desenize ay maşallah yaa Allah yardımzcın olsun kolaylık versin inşallah

ay allah yardım etsin. bu nasıl iş ya. hani 657 hani aile bütünlüğü .
valla çok üzüldüm ya . peki ne olacak ?

dünkü menüm
sabah salata peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle 1 armut
akşam salata peynir

3 saat yürüyüş

bu hafta sırf meyve yicem annem benim için 4kg elma almış ziyan olmasın bari

Allah koolaylık versin sabır versin dayan diyim geçen sene arkadaşım urfanın bi köyünde hergün ağlıyodu hemde yeni evlenmeiştii
bu sen o gözyaşlrının karşılığını aldı evine çok yakın yere tayin işi oldu sabır diyimm sabırrrrrrrrr

böle becerikli hatunlara bayılıyorum beni elimden hiç bi iş gelemz çok büyük eksiklik buu çok beğendim bende maşallah

selam kızlar nasılsınız,

winstoncum valla gelebilirim ama emin değilim ya diyetime devam ediyorum bu hafta sporda eklemeyi planlıyorum kendimde güzel değişimler farkedersem bu cumadan sonra gelip ezeli rekabetimize davem edebiliriz.

Son düzenleme:
Suhan, hosgeldin canim. Ne zor ya senin durumun. Seni cok iyi anliyorum canim. Ama iyiki sen haftasonlari görebiliyorsun. Benim ccugum yok ama esimi haftasonlari bile göremiyrum. Allah yardimcin olsun canim.

Sezen, tesekkür ederim
Canim benimde bekledigimden güzel olmus. Birgün olurda böyle birsey yapmak istersen yaptiktan sonra o seyi kullaninca cok mutlu olursun. Bunu ben yaptimin havasi güzel ya

Winston, koltuklar ne alemde bacim? Dün belli etmedim ama şoka girecektim ya.. 2 sene önce vende elbise dolabimi maviye boyamistim. Herkes ne cesaret falan dedi ama koltuk yani hic yapamazdim herhalde.

Girgirina, tesekkür ederim canim arkadasim cercevenin siyahini istedi ya biri aynisini isteyince ayri ubi mutlu oldumm

Özgeecim sen ne zaman ayrilmistin takimdan ya?? Sanirim ayrilanlar 6 ay katilamiyor tekar ya! Ama geri dônmeye karar ver ben püsküüte sorarim

Yakar, benim 20 dakika yürümeye halim yok ya!! Sabahlari yürüyorum 15 dakika ama spordan saymiyorum knu ya.

Benimde mutlaka spora baslamam lazimya..

Kilo vermeyi biraz yavaslattim.

Ama tabiiki dukani birakmadim. 2-3 gün sürekli evde olunca bazen 2 gün arka arkaya protein + sebze yapiyorum.

Dukan diyetinin yemek tarifi kiabjni aldigmdan beri hersey güzel gidiyor. Sanirim
Spor yapmadigim
İcin kilom oynamiyor veya ben hissetmiyorum.. Bugün mutlaka spor yapmam lazim

selamlar...
malumunuz ders yılı başladı ve öğle arasındayım..15.05te bitiyor dersim.. sonra da yemekti şuydu buydu,bundan sonra gündüzleri çok da müsait olamayabilirim..çarşamba günleri sadece bir dersim var,o gün muhabbetlere dahil olabilirim sadece(ders programım değişmezse)..ve tabii akşamları geç saatlerde...
hafta sonu diyet falan kalmadı..bugün de ehhh işte.. ama cumaya kadar toparlayıp kilo da veririm umarım..şimdilik bu kadar benden

Bende sabah girmişim, onu bunu yazmışım ama diyetle ilgili hiç bir şey yazmamışım.
1- Karabuğdayı sakın sakın yapmayın. Ama evde faydalı olsun diye ne bileyim çocuk çocuk yesin diye bulundurabilirsiniz. Verdiğim kilonun tamamını aldım. Üstelik çok abartmadığım halde.

2- Ben bu hafta şöyle bir karar aldım.
Mesela bugünkü menüm şöyle

Sabah
2 yumurta , kıvırcık, domatesli falan salata yanına 2 çatal peynir yedim

Öğlen
Haşlanmış tavuklu salata

akşam
Yine haşlanmış tavuklu salata

Sabahları bazen yumurta yerine tost yiycem. Dönüşümlü olacak yani. Mantar konservesi falan alıp salatamı bazen onlardan falan katıcam. Bazı akşamlar yani 2-3 günde bir akşamları falan 1 çorba çeşitinden yiycem. İşte böyle . Aralarda atışırmıycam. Sigarayı bıraktım diye yerin hiç bir şey sokmayacağım. (umarım bu kısım olur )

Ve bugün çoookkk mutluyum kızlar. Sigara içmediğim her an daha mutlu oluyorum. Saaat ilerledikçe ve ben sigara içmedikçe seviniyorum. Aslında yanlış cümle kuruyorum. Çünkü benim canım zaten istmiyor. Bunu kutlasam mı acaba. Sürekli kızım aklımda nasıl sevinecek yavrum. Ve ben bu bilinçle bundan sonra ne kadar sağlıklı beslenebilirim.

Hadi hayırlı olsun bacım yeni eğitim ve öğretim yılın.
Gündüz olmasa da akşamları gelir mesajlara cevap yazarsın yine sohbete dahil olursun bacım. İhmal etme burayı ve diyeti. Ve bu hafta sonları yüzünden başımıza geliyor hep bunlar

Tünaydınlaaaar ,

Eşim işe geri döndü ve ben sabahın 6sında ütüye kalkarak eski rutinime döndüm
Bu arada o kadar söylenip dertlenmişim ki geçen hafta, az önce aradı dedi "çrş, prş, cuma, cmt ve pazar fuardayım izin bile kullanamayacağım" İçimden dedim hah winston kocam evde, kocam evde diye bikbikleniyordun al koca da yok bu hafta

Diyet olarak sıvısal özellikle çorbasal bir 3 gün geçirdim.Vücudumun ve özellikle karnımın hayvani şişliğini düşünmezsek iyi geçti.Spor yapmadım çünkü özellikle son 2 günüm Derya Baykal misali geçince fırsatım ve isteğim olmadı (hoş ne zaman spor isteğim olmuşsa şu hayatta ) Wc problemi yaşıyorum bir yandan da katı yenmezse wc ne alaka diyorum, bir yandan da insan hiç mi wcye çıkamazki diyorum.Bilmiyorum acayip gazman gibi şişim, o şişlik giderse güzel güzel devam ederim bu şekil yemeğe diyorum.

@Yakar, mekiğe başlama fikrine katılıyorum bacım.Ben geçenlerde 2 gün üst üste çektim, 250de "öff yeter" dedim.Ertesi gün sırtım, belim ağrıyordu.Dedim heygidinin winstonu, eskiden alet ağlardı 1000leri hatta 2000leri görmüş insansın 250de kayışların yandı
Şu 3 gündür aç olmama rağmen çok etkileyici ya da kafamdaki gibi kilo vermeyişimin sebebini spora bağlıyorum bacım.
Gerçi cumartesi açtım, aç yattım sabaha 300 gram almış çıktım o ne alakaydı hala anlamış değilim ama mekik çeksem düzenli, daha kayda değer zayıflar ve şekillenirim diye düşünüyorum. (Evet einstein benim )
Bugün 1000 ile açılışı yapak, yarın ikimizde pert ama mutlu bacılar olak.

@Suhan, başkan gibi sen de bir an önce eşine ve çocuklarına kavuşursun inşallah bacım.
Epey koşturma ve yorgunluk oluyordur hepiniz ve özellikle senin için.
Bürokratik prosedürü bilmiyorum ama inşallah kısa sürede buçile biter bacım.

@Se_zen,
Vayy vayy kimler sigarayı bırakmış kimler..
Ben zaten biliyor ve inanıyordum, hiiç süpriz olmadı.
Sen bırakmayacaksın da kim bırakacak heytt be..

Boya konusunda güzel dilekleriniz için teşekkürler bacılar.
Bizim koltukların kumaşları baştan beri sorunluydu, kuru temizlemeye gitti, çamaşır suyuna bastırdım, beyaz sabunlar,koslalar, okunmuş suya kadar gitti operasyon. Yok da yok.Zaten kirli beyaz olduğundan, sürekli kirloş görüntüdeydi.
En son üstlerine haince çamaşır suyu fışkırtıp "ya adam olun ya parçalanın uleeeyn" operasyonu da başarısız olunca, evet gırgırına senin dediğin gibi ya herro ya merro dedim.Belki bunda rezil rüsva olurlar da kurtulurum dedim ama gene onlar kazandı

Bu mide kaldırıcı kirloş hali.

Bina yalıtımı için tüm camlarda işçiler var, güeş alamıyor şu an ev ama boyananlar şu renk oldular.
Son parçalar da makinede olduğu için orta pufun üstüne koydum ki aradaki fark belli olsun.
(Biz kör müyüz farkı anlamazdık sen koymasaydın demeyin einsteinım ya ondan )
Bu arada yanına lacivert,mor, siyah gibi aksesuarlar da koydum ki rengi belli olsun diye.
(Daha doğrusu ne renk olduğunu anlayayım diye ama hala anlayamadım )

Şu an ev şu şekilde
Yalnız tam belli olmasa da kadife gibi oldular, siyah füme gibi parlıyorlar, garip oldular
En azından kirloşlukları geçtiği için memnunum.

Gelişmelerle çakma Derya Baykal burada olacak.

@Se_zen,
Boya 1 lira bacım.Makinanın deterjan kısmına döküyorsun, yanına tuz ekliyorsun.Yumuşatıcı kısmına da boyayı sabitlemek için sirke döküyorsun, 90-95 derecede haşır huşur yıkıyorsun.Bitti.

Ben bir ceket bir de mont çıkardım.Birisi asker paltosu gibi yeşil, diğeri bağkurdan emekli kahverengisi.Onları da atacağım siyah boyayla.
Gerçi burada kumaş çok önemli sanırım.
Benim koltuklar kadife gibiydi.Zaten emicilikleri süper olduğu için kahve çimen ve çay lekesini emdiler ya bu kadar güzel

Gözden çıkarılacak şeyler de denenebilir bence.
Ha kırmızı ispanyol paça kot almışlar bana mesela bayramda.Kırmızı asla giymem diye kaldırmıştım.Onu da siyaha boyasam giyinebilir olabilir mesela.Berbat olursa da zaten giymeyecektim diye üzülmem.

Boya için ben nalburları ve bir milyoncuları gezindim ama bir tekel bayinin baharatçı reyonunda bulduk.Tuhafiye gibi yerlerde kesin olurmuş.

Boyacı winston sevgilerini sunar

valla ben çok beğendim fümeye benzettim canlı duruyorlar bide şanslısın benceee yada kalitesi iyimişş kumaşın harika olmuşş bi 5 sene daha gider bunlar öle boyaa olduğu belli olmuyor

WİNSTON koltuklar süper olmuş kız. Nasıl da güzel parlıyor bacım öyle. Valla çok beğendim. Ya benim de siyah pantolonlarımı siyaha boyamak istiyorum aslında yani çok bir şey kaybetmem herhalde. :44: Ne alaka diyceksiniz siyah pantolon siyaha boyanır mı ama öyle değil. Benim bu pantolonlar rahat 10 senelikler. Cİmrilikten değilde kesimini bulamadığımdan çok fazla alamıyorum kumaş pantolon yoksa mağaza açabilecek kadar üstleri var bu pantolonların. Onlar tabii giyile giyile haftada bir yıkana yıkana sonra sürekli ütü falan yapılırken de oraları falan da parlamış bir güzel. Yani adı siyah ama kendileri pek öyle değiller. Bir de yeniler daha ya. Onları yeniden bir siyaha boyasam güzel olur herhalde. Evet evet bende alıcam bu hafta hafta sonu boyuycam bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…