waaaw resımdekı koltuk cok guzelll degısık fıkırrr. yok wınston bacım kılo almadım 59 da kaldım kılo weremmıorumm oyuzden amerıkan kalp wakfınının 3 gunluk dıyetını denıorm
winston koltukları çok beğendim süper olmuşlar.ben ilk başta resimleri görmeden koltukları boyuyorum dediğinde kenarları mobilya onları boyuyosun sandım artık nasıl okuyosam okuduğumu da nasıl anlıyosamneyse sonuç olarak çok beğendim hem değişiklik iyidir.eee eşin ne dedi beğendi mi?
NE HANS MI. Acep uğraşsak Kıvanç Tatlıtuğ'da olur mu kız.
nasıl doyuyosun yavrum sen oyle yagünaydın dünkü menüm
sabah 1 elma
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam salata peynir
sezen senin aldığın sigara bırakam hapı ne kadar winstonunki 65 di demi bide menunmsuusn sen ikisinide kulandınya hangsini tavsiye edersin
bide hüseyin hapsız bırakıcam ben diyip diyip duruyo ısrarcı olmalmıyım hap için yoksa öle diyosa üsütüne gitme hapın etkis yok zaten kendi bırakırmı deriniiz fikrinizi alayım hanımlar winston sezen irade idollerim benim
Valla benimkini sarıyla değil yavru ağzıyla boyasan da Kıvanç olmaz da, sizinkileri bilemem
Denemesi neredeyse bedava.
(Deneyenler az sirke katsın kalıco olsun, sonra vay adamın sarısı aktı, alttan İbrahim tatlıses göründü diye şikayet etmeyin)
...Hanımların dikkatine, bey boyama makinası ayağınıza geldi.Sevgiliye, kocaya, nişanlıya, babaya boya atılır, beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir.Hanımların dikkatine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?