Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu akşam bir de yarım saat twist&shape yapılacak.
5 dakika falan da twister ile göbiş hareketi
5 dakika da plates lastiği ile bacak esnetme falan filan yapsam.

Sanırım 1000 mekik çekenlerle aynı kaloriyi yakarım.

ne güzel spor yapıyosunuz kızlar ya ben hiç bişey yapamıyorum sadece bu hafta yediklerimi azalttım okadar onun dışında bişey yapamıyorum ya ne olucam ben böle kışta geliyo dahada zor olucak kilo vemek oturup ağlamak istiyorum.

bu hafta tartılmaya korkuyorum vallaha bakalım kaç oldum kesin vermedim ondan eminimde inşallah almamışımdırda(

slm kızlar...
bugünden itibarebende paylaşıyorum yediklerimi dün tekrar düzene girme yolunda adımlar atmaya başladım çünkü akşam anneme gittim annem bi yandan kardeşim bi yandan demediklerini bırakmadılar tekrar kilo almışsın die...
dünkü menüm
sabah
1 yumurta, yarım yufka(kayınvalide köyden göndermiş ben seviyorum die), 2 çay, 6 zeytin
öğle
mantı, pilaki
akşam
17.30 gibi annemdeydim çayın yanına kıymalı yumurta yapmıştı ekmeği accık kaçırdım domates salatalık sonrasında akşam yemeğini hazırladı ama yemedim
saat 21,30 gibi neskafe malesef öğlenki mantının üstüne bu hiç ama hiç olmadı çünkü şekerde kullandım tatlandırıcım işyerinde kaldığı için...
bugün daha dikkatli olucam inş..

sinirimden etrafta aç bitap dolaşıyorum dün sadece sabah kahvaltı yapıtım onundışında öğlen ve akşam doğru düzgün bişey yemedim bi kaçtane çubuk yedim kızcaksınız bana ama napayımya şoklıyım biraz kendimi dedim.
kendime güzel bi diyet bulup tekrar parlak günlerime dönmek istiyorum dermişim:))
bakalım biraz araştırıcam bu gün.

Tünaydınlar,

@Se_zen;
Olimpiyatlara seni göndereceğimiz kesin oldu da hangi dalda şu an onu düşünüyoruz, bu ne spor aşkı bacım ya, sen gizli gizli çikolata falan mı yedin bune enerji, hey maşallah
Şalgama başlamışsın hayırlı olsun, umarım güzel güzel etkileri olur.
Benim şu ice tea adlı içecekle birlikte içemediğim ikinci içecek şalgamdır, kardeşim Adana'da okuyor ya hep getireyim der istemem.
Adana da falan etle daha çok içerlermiş, belki hep et ekmek yediklerinden Adanalılar dombilidir ama sen doğuştan sıska olduğundan damacanayla da içsen seni etkilemez bence.
He şu overlok nedir bilmem hiç yaptırmadım, annem de yaptırmadı ama halı süpürme/yıkama kadar elzem bir şey sanırdım hep.Gerçi kim her gün halısını yıkar o da aynı psikopatlık ya.Yalnız dönemleri oluyor galiba bunların.Bizim araba ilkbahar-yaz ayında çok dolandı.Şimdilerde hiiç yok.Ee ya benim overlokum geldiyse ne olacak şimdi? Kimlere gideceğim? Hem alıştırıyorlar insanı hem gidiyorlar.
Çok yalnızım be overlokçu çoook.

@Gırgırına;
Bacım içme süresi önemli bence bu tür şeylerde.Benim eskilerde bir öğrencim vardı.Kız 2-3 aydır sigara içiyormuş.Bir gün geldi sigarayı bırakmış.O gün aklına gelmemiş, unutmuş, akşamına "aaa ben hiç içmedim, yarın da içmeyeyim" demiş olay bitmiş.Şimdi bu unutlanlığı, iradeyi falan 5 yıldır, 10 yıldır ya da babam gibi 30 yıldır içen bir dam çok zor gösterir.
Sigara içmeyenler içenleri, sigara içtikleri için mutlu sanırlar ama aslında o içenler mutlaka sigarayı azaltmayı ya da bırakmayı defalarca denemişlerdir.
Sevgililerinin bir lafı, bir bakışı, eşlerin keza aynı tarz yaklaşımları, iş yerinde söylenmiş bir söz, üst başlarının kokusundan kendilerinin tiksinmesi, evlerinin kokması, ellerinin kokması, yataklarının bile kokması, evlatlarının bile sigara kokması ve onları pasif içici yapmalarından dolayı hep pişman hep mutsuz ve hep yeniktirler aslında.
Ve hep denerler bırakmayı ya gizliden ya açık.
O yüzden bacım iradeyse bence-2 yıldan fazla içiciyse kişide tırt oluyor.
Madem iraden vardı neden içiyorsun hala? Ne diye önceden iradeyi sokmadın devreye derler adam, bence o iş yaş.
O yüzden önce kendi isteyecek, sonra bırak yöntemler denesin, iradeyle bırakmayı denesin, amuda kalkarak bırakmayı denesin, bitkisel ilaçlarla denesin ve sonunda anlasın ki ilaçla, terapiyle, zartla zurtla yani ciddi bir yöntemle bu işi halledebilir.Ha bu arada irade ile bırakabiliyorsa da zaten bırakmış olur ne güzel.

Bu sigara içen aynı şişman insan gibidir."Ya ben istesem 10 günde 10 kilo verir, x beden olurum" , "ya ben iradeyle, zartla zurtla şöyle yaparım böyle yaparım" len yapsana hala neden şişkosun o zaman? Çünkü iş bu kadar basit değil.Onca yılın beslenme sistemini değiştirmek evet onca yılın nikotin alımını değiştirmekle aynı değer.Hatta bana kalırsa sigarayı bırakmak daha kolay sonuçta ana karnında içmiyoruz hepi toğu 2-5-10 senedir kullanıyoruz ama bir ekmek, bir bisküvi dediğimiz karbonhidratı 3-5 aylıkken bebe bisküvisiyle almaya başlıyoruz.Sonra da hala püskevit yiyoruz, çubuk yiyoruz deriz ee yiyeceğiz tabii ağızda diş yokken yemeğe başamışız nasıl vazgeçebiliriz ki? (Şu an hayal ediyorum çocuğum olmuş; ona sanırım sürekli kereviz suyu, ıspanak suyu, onun bunun suyu derken çocuğu uzaylıya çevirirm heralde Mantık da şu olur kesin "amaaan ben yedim de ne oldu, ahanda dobiş oldum, bari o yemesin" )

Yemek listesi

cuma
sabah; yok
öğle;tavuk çorbası
akşam;tavuk çorbası, yoğurt

cumartesi
sabah:domates çorbası, yoğurt
öğle;mercimek köftesi(5 tane) yoğurt
akşam;domates çorbası, yoğurt

pazar;
sabah;mercimek çorbası
öğlen:yok
akşam;mercimek çorbası

pazartesi;
sabah;yok
öğlen;domates çorbası
akşam;domates çorbası,üzüm.

Ve sonuç?

Çorba göğüs büyütüyor, hayvan kadar oldular.
Bunları yiyerek 2 sabah +300, +500 uyanmayı başardım.
Bu asabah itibari ile tam 1 kilo vermişim.
4günde bir kilo hem de sırf çorba yiyerek, kaloriyi günde taş çatlasın 400de tutarak.
Aç olmama rağmen şişkinliğimden uçacak hale gelerek...

Kızlar ben niye şişiyorum bu kadar ya?Göğüs ve göbek şişti ayı kadar.
Mercimek gaz yaptı diyeceğim de, hepi topu günde 2 kase insanı şişirir mi bu kadar?
Bu arada her gün kayısı çayı içiyorum, yeşil çay ve günde 3 litreye yakın su içiyorum, yani ödem falan olsa giderdi diyorum.
Tuz da kullnmıyorum ama alttan üfenmiş balon gibiyim

merhaba arkadaşlar
köy dağ bayır gezip geldim. dün 5*5 diyeti yapayım dedim öğlene doğru işyerinde başım dönmeye midem bulanmaya başladı. eve zor attım kendimi. allahtan ev yakın azıcık uzandım. harbi şokladım kendimi yani. neyse öyle yemeklere saldırmadım gene 3-4 yemek kaşığı bamya ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. akşam 1 dilim b. ekmeği ve 3-4 yk taze fasulye yedim . geç saatte baya acıktım 1 yeşil elma ve 2-3 dilim kavun yedim. ayça kayanın diyetini yapıyorum kızlar . baya hoşuma gitti. sabah az ekmek arasına bol maydanoz maydanozdan ekmek görünmüyordu bile biraz peynir ekledim yarım domatesle yedim. öğlene kadar tokta tutmadı ama öyle aclıktan perişanda olmadım. öğlene 1 tabak tazefasulye ve 3 yk pilav yedim. 1 dilim ekmek yerine pilav yedim. baya baya adapte olmaya havaya girmeye başladım. 30 dk lesli ile yürüdüm. akşamada 250 mekik çeksem ohhh deymeyin keyfime. kızlar bakıyorum yavaş yavaş toparlanıyoruz artık. iyi oldu kızlar ekşın zamanı .
winston sana bir kez daha hayran kaldım. koltuklar çok hoş olmuş. cesaretini tebrik ederim.

@Gölge;
Hoşgeldin tekrardan bacım, yazalım tabii her gün menü yazalım.
Yazaren bazen insan utanıyori bari yarın kendime dikkat edeyim diyor ya da yerken o kadar fazla gelmiyor da alt alta yazarken anlıyor falan o yüzden bence otokontrol gibi oluyor.
Artık takvim arkası gibi; günün yemeklerini paylaşırız.
Hem seni mezun ediyoruz diyorduk, ne oldu böyle.
Hay bende mi bir şey var, maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor tövbe tövbe..
Mattika mezun oluyor dedim kız hamile kaldı, suhan'ın 48 olmasına gram kaldı dedim suhan şimdi diyet arıyor, cedric gidiyor dedim şimdi diyette, sana veda partisi yapacağız dedim acuk kilo almışsın.En iyisi ben kimseyi veda moduna sokmayayım, ters tepiyor.

(He kendime de her ay "ben bu ay mezun olur giderim" diyorum ama her ay toto üstü oturuyorum, demek yanlış iş yapıyormuşum hımmm )

bacım malum biz olduk mu takımca regl oluyoruz ya .benimki yaklaştıysa seninkide yaklaşmıştır benim ilk aklıma gelen bu oldu kardeş. göbek ve göyüs şişer malum zaman öncesi ondandır bence

Minder boyama, kuruutma ve yerleştirme faslı bitti

Şimdi sırada buna uygun renk kombini var.
Kızlar renk navy denen lacivert gibi oldu son şekliyle.Koyu lacivert denebilir ama siyah değil.Bu yüzden mal gibi kaldım.
Lacivert için hardal rengi kontrast olabilir ama bu sefer ev fenerbahçe amigo evi gibi olabilir.
3 renk düşünüyorum.
Lacivert beyaz garanti olacak ama 3. renk kafa karıştırıyor.
Aslında dün kedim hiç hayatında koltuk görmemişçesine daha kılıfları takılırken atlayıp uyuya kalınca şu görüntü çıktı;

Kedi bence koltuğa çok yakıştı.Yani açık sütlü kahve beyaz ve lacivert bence uyumlu oldu.
İşte o kedi sarısını bebek k.kası sarısı ile karıştırmadan bulmak, gerekli yerlere ekleştirmek fena olmaz gibime geldi.

Neyse özetle restorasyon çalışmasına tam gaz devam

Bu aralar bende şişim ya. Neden ki acep. Hele o gögüslerim tam 2 hafta olacak nasıl acıyor anlatamam, büyümeye de başladılar. Bunda aldığım 4 kilonun etkisi de olabilir tabii. Yanlız bacım çorba bu kadar şişlik yapmaz ki. Acaba gerçekten az yediğinden olabilir mi winston bacım. Hani uzun zamandır sen düşük kalori ile besleniyon ya. Vucut da kendini ona göre programladı da senin 400 kaloriyi 1400 kalori gib tasarruflu kullanıyor olabilir mi? Aklıma geldi bak.

bacım malum biz olduk mu takımca regl oluyoruz ya .benimki yaklaştıysa seninkide yaklaşmıştır benim ilk aklıma gelen bu oldu kardeş. göbek ve göyüs şişer malum zaman öncesi ondandır bence

Benimkinin 15 günü var bacım.
15 gün bu hızla gidersem Nadide Sultan olurum
Neyse altları eritirsem üstler şişse de kabulümdür , ama her yer eşit şişince Balık Ayhan oluyorum

Uzun olmadı ki bacım, eşim evdeyken 1 hafta ayı gibi yedim yedim günde 2000-3000 vurdurmuşumdur ibreyi kesin.
Sonra 3000den 400e düştüm ama vücut niye mongol olup algılayamadı onu anlamadım.
İşin komiği 3 tas çorba içip açlıktan ağlaya ağlaya uyudum, sabahına +600 çıktım.
Çorbanın nesi vücuduma yerleşiyor, ben niye şişiyorum, 4 gün sırf çorba içip nasıl sadece 1 kilo veriyorum şaka gibi.
Valla vücut ısrar etse de ben de edeceğim bakalım inatsa inat.
Elbet bir zaman gelip çorba içtiğimi ve kalorisinin az olduğunu algılayacak, elbet stoklar erimeye başlayacak.
Ama sinir oldum olmadım değil.
Şu 15 gün bir geçsin valla hacdan gelen dedemi bekler gibi bekliyorum 15. günü.
Öyle böyle değil. :44:

Gölge bacı gel gel artık. Yaz da utanalım kendimizden. Daha iyimisin şimdi. İlaçları kullanmaya hala devam mı.

Yakarım Ayça Kaya'ya karar vermen iyi olmuş buralardaki en aklı başında liste o bacım. Hemde kendine göre kombinleyebiliyorsun.

Winston- Kedinin rengi güzel gitmiş koltuklara bacım. Bu arada renkler gerçekten süper olmuş.

wınston bacım yagsız tuzsuz mercımek corbası yedıgımde bıle kılo alıyorum ben ya bı sehrıye corbası kılo yapmıyo bana nedense şişiriyo zaten mercımek

wınston bacım yagsız tuzsuz mercımek corbası yedıgımde bıle kılo alıyorum ben ya bı sehrıye corbası kılo yapmıyo bana nedense şişiriyo zaten mercımek

Ne bilem bacım yeşil mercimek falan gaz yapar, adı üstünde kara şimşek falan da ben kırmızı mercimekten çorbayı çok yaparım bizde kışın özellikle çok içilir de hiç bu kadar şişirmediydi bacım daha önce.
Ben de aksine şehriye içmem arpa da olsa tel de olsa karbonu bol ya ha makarna yemişim ha o o çorbayı yemişim derim hep
İnsanoğlu ve onun metaboizması işte çeşit çeşit..

Bugün içime Cezmi Ersöz kaçmış gibi he, devrik cümleler, overlokçu arkasından hüzünlenmeler kah Nihat Hatipoğlu gibi insanoğlu ve onun çeşitliliğinin mucizeleri falan...

Ne marka mercimekmiş bu arkadaş ya, beni çok etkiledi çoook

evet sezenciğim kendime göre ayarlıyorum. genelde benim evde sebze piştiği için pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. acıkınca 1 meyve yada 1 çay bardağı yoğurt veriyor. o baya doping oluyor bana . dünden bu güne 500 gr. vermişim. inşallah böyle sapıtmadan devam ederim. sanırım cedric yazmıştı bu liste ile kilo verdiğini o baya gaza getirdi beni. neyse şindilik devam diyorum.

1 dilim ekmek ve 1 kepçe çorba aynı caloriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…