sağol canım iyi diyelim iyi olalım.tosun gibi oldum gene . tatil falan filan derken aldım kiloları. sen nasılsın neler yaparsın 55 oldun mu?
Yemek listesi
cuma
sabah; yok
öğle;tavuk çorbası
akşam;tavuk çorbası, yoğurt
cumartesi
sabah:domates çorbası, yoğurt
öğle;mercimek köftesi(5 tane) yoğurt
akşam;domates çorbası, yoğurt
pazar;
sabah;mercimek çorbası
öğlen:yok
akşam;mercimek çorbası
pazartesi;
sabah;yok
öğlen;domates çorbası
akşam;domates çorbası,üzüm.
Ve sonuç?
Çorba göğüs büyütüyor, hayvan kadar oldular.
Bunları yiyerek 2 sabah +300, +500 uyanmayı başardım.
Bu asabah itibari ile tam 1 kilo vermişim.
4günde bir kilo hem de sırf çorba yiyerek, kaloriyi günde taş çatlasın 400de tutarak.
Aç olmama rağmen şişkinliğimden uçacak hale gelerek...
Kızlar ben niye şişiyorum bu kadar ya?Göğüs ve göbek şişti ayı kadar.
Mercimek gaz yaptı diyeceğim de, hepi topu günde 2 kase insanı şişirir mi bu kadar?
Bu arada her gün kayısı çayı içiyorum, yeşil çay ve günde 3 litreye yakın su içiyorum, yani ödem falan olsa giderdi diyorum.
Tuz da kullnmıyorum ama alttan üfenmiş balon gibiyim
Yemek listes
Çorba göğüs büyütüyor, hayvan kadar oldular.
Bunları yiyerek 2 sabah +300, +500 uyanmayı başardım.
Bu asabah itibari ile tam 1 kilo vermişim.
4günde bir kilo hem de sırf çorba yiyerek, kaloriyi günde taş çatlasın 400de tutarak.
Aç olmama rağmen şişkinliğimden uçacak hale gelerek...
Kızlar ben niye şişiyorum bu kadar ya?Göğüs ve göbek şişti ayı kadar.
Mercimek gaz yaptı diyeceğim de, hepi topu günde 2 kase insanı şişirir mi bu kadar?
Bu arada her gün kayısı çayı içiyorum, yeşil çay ve günde 3 litreye yakın su içiyorum, yani ödem falan olsa giderdi diyorum.
Tuz da kullnmıyorum ama alttan üfenmiş balon gibiyim
bacım malum biz olduk mu takımca regl oluyoruz ya .benimki yaklaştıysa seninkide yaklaşmıştır benim ilk aklıma gelen bu oldu kardeş. göbek ve göyüs şişer malum zaman öncesi ondandır bence
Bu aralar bende şişim ya. Neden ki acep. Hele o gögüslerim tam 2 hafta olacak nasıl acıyor anlatamam, büyümeye de başladılar. Bunda aldığım 4 kilonun etkisi de olabilir tabii. Yanlız bacım çorba bu kadar şişlik yapmaz ki. Acaba gerçekten az yediğinden olabilir mi winston bacım. Hani uzun zamandır sen düşük kalori ile besleniyon ya. Vucut da kendini ona göre programladı da senin 400 kaloriyi 1400 kalori gib tasarruflu kullanıyor olabilir mi? Aklıma geldi bak.
Uzun olmadı ki bacım, eşim evdeyken 1 hafta ayı gibi yedim yedim günde 2000-3000 vurdurmuşumdur ibreyi kesin.
Sonra 3000den 400e düştüm ama vücut niye mongol olup algılayamadı onu anlamadım.
İşin komiği 3 tas çorba içip açlıktan ağlaya ağlaya uyudum, sabahına +600 çıktım.
Çorbanın nesi vücuduma yerleşiyor, ben niye şişiyorum, 4 gün sırf çorba içip nasıl sadece 1 kilo veriyorum şaka gibi.
Valla vücut ısrar etse de ben de edeceğim bakalım inatsa inat.
Elbet bir zaman gelip çorba içtiğimi ve kalorisinin az olduğunu algılayacak, elbet stoklar erimeye başlayacak.
Ama sinir oldum olmadım değil.
Şu 15 gün bir geçsin valla hacdan gelen dedemi bekler gibi bekliyorum 15. günü.
Öyle böyle değil. :44:
wınston bacım yagsız tuzsuz mercımek corbası yedıgımde bıle kılo alıyorum ben ya bı sehrıye corbası kılo yapmıyo bana nedense şişiriyo zaten mercımek
Gölge bacı gel gel artık. Yaz da utanalım kendimizden. Daha iyimisin şimdi. İlaçları kullanmaya hala devam mı.
Yakarım Ayça Kaya'ya karar vermen iyi olmuş buralardaki en aklı başında liste o bacım. Hemde kendine göre kombinleyebiliyorsun.
Winston- Kedinin rengi güzel gitmiş koltuklara bacım. Bu arada renkler gerçekten süper olmuş.
Ne bilem bacım yeşil mercimek falan gaz yapar, adı üstünde kara şimşek falan da ben kırmızı mercimekten çorbayı çok yaparım bizde kışın özellikle çok içilir de hiç bu kadar şişirmediydi bacım daha önce.
Ben de aksine şehriye içmem arpa da olsa tel de olsa karbonu bol ya ha makarna yemişim ha o o çorbayı yemişim derim hep
İnsanoğlu ve onun metaboizması işte çeşit çeşit..
Bugün içime Cezmi Ersöz kaçmış gibi he, devrik cümleler, overlokçu arkasından hüzünlenmeler kah Nihat Hatipoğlu gibi insanoğlu ve onun çeşitliliğinin mucizeleri falan...
Ne marka mercimekmiş bu arkadaş ya, beni çok etkiledi çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?