Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Annem aradı cümle şu "pazar günü sen ben kardeşin bir haftalığına Antalya'ya tatile gidiyoruz, otel bul" ve kapattı
Denize girsem denizi, havuza girsem havuzu taşırırım yeminle bu kocamanlıkla.
Zaten memeleri sığdıracak bikini de ayrı dert

İşin duygusal boyutu; eşimle taile gitmedik bu sene masraf olmasın diye.
Şimdi ben inatla önce babamla tatil yaptım şimdi annemle tatile gidiyorum.
O bir şey demez de ne bilem kendimi hain gibi hissettim şu an.
Anneme yok desem onla da ilk kez hatun hatuna tatile gideceğiz, hem demez mi babanla gittin benle niye gitmiyorsun?
Parasını ödesem kabul etmez, ona yük de olmak istemem.Ben ödesem durduk yere hava soğumuş evde çorap giyme sezonunu açacakken tatile para vermek saçma.
4 günde aç kalıp anca 1 kilo vermişim, bir haftalık tatilde kesin 5 kilo alıp geri dönerim işin bir de o boyutu var.

Anneme gelmiyorum desem küser, eşime gidiyorum desem belki içinden alınır, ben gitsem gidesim yok, gitmesem iş gene b.k

Öff mars, venüs elele , hepsi de winstona hesabı valla ya..
İki ucu b.klu değnek bu olsa gerek he.

son cumlene cok guldum bacım hehe cıddende durumun son cumledekı gbı hee

selam kızlar
winston valla sıkıntılı bir durum. akışına bırak bakalım olay nasıl gelişecek bazen düzelteyim dedikçe her iki tarafıda üzebiliyoruz. neyse sen mantıklı kızsındır . bir çare bulunursun.
ben ne yapacağım bu körolasıca iştahla ne yapacağım. akşam kabak yemeğine az yoğurtlayıp yedim. gayet güzel. az önce resmen gözüm dönmüş mutfakta ne yesem diye buldum kendimi. madde bağımlıları gibi hissettim. kendimden korktum. elim ayağım titriyor sadece ne yesem diyorum. 1-2 zaiyatla kurtuldum ama işin sonunda gene bişeyler yemiş oldum. niye böyle pis boğazım ya .

Bacım bana kalırsa Annene boşuna hiiçç bir şey anlatmaya kalkma. Ben olsam valla benimde aklıma gelirdi babanla gittin, onun eşiyle gittin, şimdi Annenle gitmezsen kadın gerçekten alınır. Anneler böyle şeylerde daha duygusal davranabilir. Eşinin de ben anlayacağına inanıyorum. Ya da ne bileyim ona da biraz söylenerek anlatırsan Annenle olan durumu o da sana hak verecektir hatta gitmen için destek olacaktır bence. Hakikattende iki ucu b.klu değnek olmuş bacım.
kilo meselesine gelince de bence kilo almadan dönebilirsin, ya da kendine tatil hakkı tanırsın dönünce de daha sıkı sarılırsın artık bahanem kalmadı diye.

günaydın kızlar,

Dün akşam ne yiyeceğimi bilmiyordum evde menemen vardı.
Biraz ondan yedim çeyrek kadar yufka ile yanına salata ve 1 kase yoğurt yedim

Gece hiç bir şey atıştırmadım.
Artık sadece günde 3 ana öğün yemeye çalışıyorum. Aslında baktığınızda Karatay'a yakın bir şey yapıyorum. Ekmek yok, Ara öğün yok, meyve yok, bol yoğurt, ayran, salata ve tavuk yiyorum. Bazen de balık.
Yanlız kızımı uyutmaya çalışırken ona süt ısıtmıştım 1 bardak ben verene kadar çocuk uyuya kaldığından dökülmesin diye onu içtim. Sadece 1 bardak sütten bir şey olmaz diye de umursamadım valla hiç.
Şimdi 2 günde geçen hafta karabuğday ile verdiğim 1,3 kiloyu sonra almıştım ya şimdi tekrar verdim. Kilo olarak şu an artıdayım kilo bildirimime göre ama olsun onları da veriririm ben. Kendim ihiç bir şey atıştırmamaya çalışıyorum. Ve biliyormusunuz ben sigara içerken daha çok atıştırıyormuşum. Çünkü sigara içtikten sonra zehir gibi olan ağzımın tadı düzelsin diye sürekli tatlı bir şeyler arıyordum. Ama artık öyle değil. Çok mutluyum çoookkk.....

Dün akşam Anneme ve Ablama haber verdim, Ayy ikiside benden çok sevindi. Canlarım benim ya.

ben geldim..
maalesef okul açıldığından bu yana fazla giremiyorum..günde 3 mesaj zorunluluğu varsa çıkayım ben..olmuyor çünkü her zaman

Valla süper gidiyorsun, sen hakikatten ya hep ya hiç diyorsun.
Şu menüye baksana ya. Bunlar genelde ara öğün olarak yenir bacım. En azından elma sayını biraz çoğaltsan olmuyor mu?

elmalar kocaman vede şekerli ekşi elma değilki tatlım elma bol evde diye yiiorum yoksa haftaya yoğurda geçicem çok şekerli geliyor elma bana ben şekrsiz içerim çayı falanda sanırım alışkanlık şekeri bayıyo beni

yok canım zaten bende demicem tmm şu gün mezun olurum die yoksa tepetaklak oluyorum bu ara birde insülin için olan ilacıda içmedim doğru düzgün sonuç ortada...

birden bu kadar düşürdüğün için olabilirmi winstonum vücut kendini korumaya aldı hesabı... he birde koltukların bencede çok güzel olmuş eline sağlık

valla canım buraya yazınca biraz daha dikkat ediyorum... accık daha iyiyim psikoloğa başlayamadım daha psikiyatrist ilaç verdi ama düşük dozda haftaya artıracaz dozu biraz iyi olcam inş...

dünkü menüm
sabah 1 elma
öğlen 1 elma
ikindi dışardaydım
gece salata peynir

tatlım valla hayretler içinde bakıyorum senin menülere ben bu yediklerinle duramam hayatta dikkat et kendine lütfen...

bende dünkü menümü yazıyorum
sabah
1 yumurta, 5 zeytin, yarım kk peynir, yarım yufka, 3 çay
ara
1 armut
öğle
1kase çorba, 1/2 alinazik, 2 kaşık pilav
ara
1 armut
akşam
1 tabak tavuklu pilav :26:
ara
az kuruyemiş, çay :26:
su 2,5 lt
spor malesef yok başlayamadım daha.

herkese günaydın.bugün bursada son günüm yarın sabah dönüyorum istanbula annem de gelecek benle evi falan temizliycek kim bilir ne haldedir ev?dün giremedim kusura bakmayın dedemlere gittik son günüm diye bugün de bavulumu hazırlıycam pöffff.haziranda bursaya gelirken bavul hazırlamak çok güzel oluyo da dönüşte çok kötü bir duygu.zaten hava da kapalı hiç sevmiyorum bu havaları.tabii bi de okulla birlikte pazartesi diyete de başlıycam onun da stresi var şu an o kadar çok yiyiyorum ki anlatamam tartının yanından bile geçmiyorum.bu hafta aynı yazalım kilomu da ortalamamızı hiç bozmayayım

Tünaydın Kızlar,

Dün anneme seneye gideriz mealinde konuşma yapmak için telefon açtığımda, sinirlerinin çok bozuk olduğunu,iki yıldır tatil yapmadığı için çok yorgun ve bıkkın olduğunu ve bazı başka şeyleride (yalnız yaşıyor, kimsesi yok, bu yaşta hala çalışıyor vs vs..) o an düşününce, hani basiretim bağlandı denir ya, söyleyemedim ve içimden "bir tanecik annem var, hep yalnız zaten, 30 yılda bir kez 5 günlüğüne tatile gideceğiz çok mu be" dedim.Olayı akışına bıraktım.Annem de ben yemek yaparken bir tur firmasından virileri ile görüşmüş ve tatili ayarlamış, tam eşim gelirken beni arayıp "x otel, giriş pazar çıkış cuma uçak şu saat falan" dedi.Ben de internetten otele bakarken eşim geldi.Ben de eşime saf saf "ben tatile gidiyorummmm ama nasıl olduğunu sorma, ben bile inanamadım hızlı gelişmeye" falan dedim.
Sonra eşim esti gürledi; yok annem eşimi hiçe sayıyormuş, yok ben eşimi adamdan saymıyormuşum izin almayı bırak fikrini bile sormuyormuşum.Yok eşim bu sene beni tatile götürememiş, annem de eşime acımış da beni tatile götürüyormuş falan filan..

Hay lanet ya, insan tatil konusunda bu kadar yıpranır mı arkadaş..Anneme mesaj çektim iptal et benimkini,iptali onaylamazlarsa da sana parasını ödeyeceğim ama gelmeyeceğim diye.Annem de beni aradı, kızım istemiyormusun benle tatile gelmeyi dedi, yok öyle değil de dedim,telefonda kitlendim ağladım,annem ağladığımı anladı sonra konuşuruz dedi o daha çok üzüldü.Eşim ayısı gitti yatak odasına uyudu.

Ben de gece 3e kadar ev temizledim.
Ev cincik gibi temiz oldu, bir de iştah sıfır oldu, bir de şişkinliğim gitti ohh daha ne isterim değil mi?

Özetle; keyfim yok bugün.
Herkese hafif ve güzel bir gün diliyorum.

Bahtsız Bedevi Winston

winstonum yazını okudum başta çok mutlu oldum süper olmuş iyi yapmışsın dedim ama sonu ii olmamış hayırlısı artık üzme kendini erkekler nie böyle anlamıyorum zatende annende anlayacaktır zaten senin üzülmeni istemez...

Winston canim üzme kendini. Gecmisi okudum. Ya esin belkide cok gec haberi oldugunu düsündü ve böyle davrandi. Eminim benimde esim hic farkli davranmazdi.

Sen hic takma kafaya düzelir hersey (

Selam kizlar ben arti manyagina döndüm ve her sabah sonuc ayni ya.

Dün tartidan indim 30 kere zipladim gene tartildim yok ya ayni manyakliknya. Sanki ziplayinca aninda kilo kayediyorum

79.5 de cakildi kaldi.

Regl olcam bi kac gün icinde siskinlik en üst düzeyde heryerim agiriyor

Bugün su ana kadar yediklerim

Sabah: light peynir 1 haslanmis yumurta
Öglen dukan ekmek 1 haslanmis yumurta peynir somon füme

Hadi dukaannn göter gûcünü

Winston bacım üzme kendini demek yetersiz olur. Hem sen üzgün, hem annen, hem eşin üzgün. Nasıl iştir anlamadım. ama açıkcası şöyle söyleyeyim benim eşimde beni göndermezdi ve böyle hoppp ben gidiyorum deseydim aynı tepkiyi fazlaca verirdi. Senin elinde olan bir şey görüyorum ki yok. Herşey üst üste gelmiş açıkcası. Bence eşine anlatmaya çalışmalısın. Onun açısından da bakılınca onun gördüğü şekilde bakılınca yani o da haklı görünüyor. Kendini yetersiz görüyor o da. Ağır bir şey aslında onun içinde. Bir erkek olarak Eşine yetememek. Sen ben öyle düşünmeyiz bacım ama erkekler her zaman öyle düşünür çünkü yaradılışları böyle. Bak mesela çocuklarıma bakamıyorum diye hep erkekler intahar ederler, kadınlar bunu görev olarak görmez çünkü. Hani eminin sizin evinizde, ilişkilerinizde aynı durum söz konusu değildir ama işte ne kadar öyle olmazsa olmasın yaradılış inkar edilemez.

Haddim olmayarak karıştı isem özür dilerim bacım. Umarım en kısa sürede düzelir herşey.

@Gölge, s_a, se_zen,

Haklısınız bacılar.
Annem haklı , şu hayatta kızıyla 5 gün tatile heves etmiş gaza gelmiş.Eşim haklı, karısı "ben tatile gidiyorum" diye kendi başına zart diye plan yapmış, ee ben de haklıyım bir tarafta annem bir tarafta eşim ve her şey ani gelişti.
Annemle bugün konuşacağız, o beni anlar zaten sorun olmaz da eşimin beni ne kadar kırdığını anlaması ne kadar mümkün bilmem.
5 günlük bir şeyi burnumdan getirdi ya, şeytan diyor bir ömrü de sen burnundan getir onun.

Neyse bizim ev aksiyon dolu olacak bu aralar.İştah olmayacak, grup birincisi ben olacağım zayıflama da .

Ne diyecektim bir de;
Dün hani çorba içiyorum şişiyorum diye ağlandım ya;

Dünkü menüm;
sabah; sade kahve
öğlen; yok
akşam;2 hamburger köftesi, 2 kaşık makarna,bir bardak hazır limonata, bir kase mercimek çorbası
(Gerçi bunları yerken masada tartışıp ağlayıp masadan kalktım ama yarısını yemişimdir kesin)

Veee tataaa sabaha -600 gitmiş
Metabolizma deyen şeyi anlıyorum diyenin alnını karışlarım valla, bu ne iş?
Çorba iç aç kal +600, normal insan yemeği ye sabahına -600

Neyse bari bu moral bozukluğu ve siniri mekikle, diyetle kullanayım da hayra geçsin değil mi, dertlen dertlen nereye kadar şu 3 günlük dünyada.Amaan vur patlasın çal oynasın, açayım bir Ankaralı Namık ohh

Oynak winston fikirleriniz, teselliniz ve desteğiniz için teşekkür eder.

merhaba kızlar
winston ah winston. şanssızlığın böylesi.anlatmaya izah etmeye fırsatın olmamış.sakin kafayla oturup konuşsanız daha iyi olmaz mı gitmiyorum diyip atmasan. haddim olmayarak fikrimi yazıyorum ama bu defada evin içinde herkes üzgün kırgın olacak o daha kötü . tecrübeyle sabittir arkadaşım. allah sana yardım etsin. bu herifler her zaman anlamadan dinlemeden hemen coşarlar. inan bizdede aynısı olurdu. bazen düşünürüm benim ki mi sadece dinleme özürlü. yok kardeş genetik kodlarında var. sen akıllı mantıklı kızsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…