Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet kızlar dün akşam ki krizden sonra sabah gene bol maydanoz arası ekmek yedim.
öğlen çorba 1,5 kase
akşama kabak . regl oldum sabah tartıldım + daydım ama neyse biz yolumuza devam edelim dedim. elbet - ye düşeriz bir gün.

Yok bacım artık o tatilden bana hayır gelmez.Tadı kaçtı artık.
Önümüzdeki tatillere bakacağız artık
Annem beni anlar zaten, eşimin de bir ömür her tatil kelimesinde burnundan getiririm, olay kapanır gider işte

Maydanoz arası ekmek he, şu halimle güldüm bacım ya Allah razı olsun valla
Gözümde maydonozun arasına sıkıştırılmış ekmek falan getirmeye çalıştım da olmadı.
Yalnız eğer yanlış yazmadıysan güzel olmuş, ekmeğin içine maydonoz koyacağına, ekmeği otun içine koymuşun.

canım aynen öyle oldu. geçen pazardan bağ değil resmen bir balya maydanoz almış benim herif. ödemde olunca bari bol bol yiyeyim de hem ödem söksün hemde maydanoz bitsin diye paso maydanoz yiyorum.

canını oku
o tatil diyince elm sokağı kabusu belirsin gözünde .
seni ağlatmak neymiş görsün.( yaşasın kadın dayanışması)

canını oku
o tatil diyince elm sokağı kabusu belirsin gözünde .
seni ağlatmak neymiş görsün.( yaşasın kadın dayanışması)

Mekiğe de asılayım, yeri geldiğinde hem kol kaslarımla hem de göbeğimdeki baklavalarla gözüne gözüne vurayım diyorum bacım, bu nasıl plan?

Bu sefer de "bende bu kadar kas yok, sen benim vücudumu eziyorsun, sen beni yerle bir ediyorsun bu kaslarla" diye gene bana çemkirir ya neyse

Neyse..Bu iyi oldu..İştah yok, mekik azmi çok..Daha ne olsun..Yürü be winston.. kim tutar senin koca totonu

vay vay poliyana winston. can sıkıntısından bile zayıflamak için mekik için bir neden çıkardın ya . helal olsun. sana .
bu herifler karılarıyla habire bir yarış halindeler ya hiç anlamam. dün işten erken çıktım. eve gittim. yemek falan hazırladım adam bana demez mi bu dünyada işin iş. sen öbür taraftada bir katakulli yapar yırtarsın diye . beni adıma sevinsene hanımın rahatı keyfi yerinde. erken çıkmış evine yemek yapmış . yok illaki ben rahat değilim sen çok rahatsın.
işin özü made in odun( ingilizcesini bilmiyorum kızlar)

Bu saat oldu hala işteyim bacılar. AA aklıma geldi kızlar. Ne oldu bizim buluşma işi. Nerede buluşuyor. Kimler geliyor, kimler gidiyor. Ona göre organizasyon yapalım. İndirimden kahvaltı alalım açık büfe.

sezen her türlü bana uyar ozman takip etmey başlayalım indirimleri bulan haber versin gerçi kesin sen bulursunda :)
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğle 1 elma
ikindi salata peynir
akşam çok azcuk çıbık

Öf kızlar ya. Akşam yazıyorum saat 7 de sabah açıyorum ama hala en son benim mesajım var burda.
Gruplar içerisinde en az paylaşım bizim grupta var kızlar farkındamısınız.

sezen her türlü bana uyar ozman takip etmey başlayalım indirimleri bulan haber versin gerçi kesin sen bulursunda :)
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğle 1 elma
ikindi salata peynir
akşam çok azcuk çıbık

Kız çıbık ne . Merak ettim. Bu hafta verebildin mi bu menü ile merak ettim.

Gelelim dün akşama

Akşam 8 de hamsi tava yedim (yemesem iyiydi yağlı yağlı ama )
yanına az roka

Gece de 3-5 badem 1 ceviz yedim. Bir ısırıkta çikolata

Hürrem izlerken de tv karşısında twist&shape yaptım bolcana. Reklamlarda ara verip diziyi izlerken yaptım.
Heryerim yerledi valla.

Sabah 53 kiloydum. Bu hafta geçen haftadan aldığımla birlikte 1,7 kilo verdim aslında. 3 günde. Hiç fena değil bence. Üstelik hem lezzetli, hem sağlıklı beslendim. Hemde hep toktum. Daha ne olsun.

devamlı tartılmıyorum cumadan cumaya ama ben biraz fark etmeye başaldım bugün giyigiğim kıyafetim kalçadan dardı bollaşmışş
yarına inşallah vermiş kg larla geliriz

günaydın kızlar...bugün sigarayı bırakmaya karar verdim bakalım inş bu sefer başarırım...
dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 5 zeytin, 3 dilim ekmek, 2 çay
öğle
1kase çorba, köfte, 3 kaşık pilav
akşam
çeyrek ekmek arası zeytin yedim işten gelince ara öğün yapmadığım için çok acıktım sonrada yemek istemedi canım
ara
kuruyemiş, çay
su 2 lt
spor yine yok malesef
bu arada dün 10 gün gecikmenin ardından reglim geldi şükür balon gibi olmuştum inş bitince biraz tartıda farkeder...

günaydın kızlar

fazla paylaşmda bulunamıyorum kızlarya ne olucak böle bilmiyrum takımdan çıkmayı bile düşünüyorum bu aralar ama bu seferde alıp başımı daha çok gidicem hiç değilse buranın bi frenleyici etkisi var ay ne yapıcamı şaşırmış durumdayım(

bu günkü menüm
sabah:
1 parça ekmek/domates/biber/peynir
öğlen:
döner/çorba/ayran
akşam:
yok......
spor:
işe gelip giderken yürüyorum oda toplamda 40 dk falan oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…