merhaba kızlar
winston ah winston. şanssızlığın böylesi.anlatmaya izah etmeye fırsatın olmamış.sakin kafayla oturup konuşsanız daha iyi olmaz mı gitmiyorum diyip atmasan. haddim olmayarak fikrimi yazıyorum ama bu defada evin içinde herkes üzgün kırgın olacak o daha kötü . tecrübeyle sabittir arkadaşım. allah sana yardım etsin. bu herifler her zaman anlamadan dinlemeden hemen coşarlar. inan bizdede aynısı olurdu. bazen düşünürüm benim ki mi sadece dinleme özürlü. yok kardeş genetik kodlarında var. sen akıllı mantıklı kızsın.
evet kızlar dün akşam ki krizden sonra sabah gene bol maydanoz arası ekmek yedim.
öğlen çorba 1,5 kase
akşama kabak . regl oldum sabah tartıldım + daydım ama neyse biz yolumuza devam edelim dedim. elbet - ye düşeriz bir gün.
Maydanoz arası ekmek he, şu halimle güldüm bacım ya Allah razı olsun valla
Gözümde maydonozun arasına sıkıştırılmış ekmek falan getirmeye çalıştım da olmadı.
Yalnız eğer yanlış yazmadıysan güzel olmuş, ekmeğin içine maydonoz koyacağına, ekmeği otun içine koymuşun.
Yok bacım artık o tatilden bana hayır gelmez.Tadı kaçtı artık.
Önümüzdeki tatillere bakacağız artık
Annem beni anlar zaten, eşimin de bir ömür her tatil kelimesinde burnundan getiririm, olay kapanır gider işte
canını oku
o tatil diyince elm sokağı kabusu belirsin gözünde .
seni ağlatmak neymiş görsün.( yaşasın kadın dayanışması)
Mekiğe de asılayım, yeri geldiğinde hem kol kaslarımla hem de göbeğimdeki baklavalarla gözüne gözüne vurayım diyorum bacım, bu nasıl plan?
Bu sefer de "bende bu kadar kas yok, sen benim vücudumu eziyorsun, sen beni yerle bir ediyorsun bu kaslarla" diye gene bana çemkirir ya neyse
Neyse..Bu iyi oldu..İştah yok, mekik azmi çok..Daha ne olsun..Yürü be winston.. kim tutar senin koca totonu
hop hoooop aranızda bekar var korkutmayın gözümü :)
hop hoooop aranızda bekar var korkutmayın gözümü :)
Korkma bacım.
Sen de prens diye nikahı basacan, öpünce kurbağa olduğunu görecen
sezen her türlü bana uyar ozman takip etmey başlayalım indirimleri bulan haber versin gerçi kesin sen bulursunda :)
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğle 1 elma
ikindi salata peynir
akşam çok azcuk çıbık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?