- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Mesaj konusunda oylama yapalım isterseniz.
Günde 3 mesaj zorunlu olsun mu, olmasınmı, serbest mi olsun, ne olsun bakalım.
Bir gün girip, diğer gün girmemeler, girince bile yazmamalar olmasın bence.
Balböcüü geçen okul başladı gündüz giremiyorum demişti, malum ejje de gündüz okulda oluyordu sohbeti kaçırıyorum demişti.
Ben Ejje adına geçen yazmıştım ama Balböcüü de onaylarsa ya da hep birlikte katılırsak şöyle bir önerim var.
Gündüz burada olanlar sonuçta chat şeklinde sohbet etmiyor.Birimizin yazdığı mesaja öbürü alıntı yapıyor fikir veriyor ya da menü yorumluyor falan.Ben derim ki gündüz giremeyen arkadaşlar gece girsinler.Ve her gün 3 mesaj (cumartesi pazar hariç) zorunlu olsun.
Gece vakti 11de girdim, ee kimse yok ben 3 mesajı nasıl kullanacağım derseniz, şöyle olabilir;bir mesaj o gün ne yediniz ne içtiniz sporunuz suyunuz falan.Diğer 2 mesajı da başkalarının menülerini yorumlamak ya da konuşulmuş konular hakkında fikir beyanı ile doldurulabilir.
Yazan kişiler hep aynı kişiler olunca bir süre sonra muhabbet donuyor, yazanlar sıkılıyor.
Herkes yazar ve katılırsa birbirimizi motive ederiz, paylaşımda bulunuruz, üzerinde konuşacak konular fazlalaşır,bu siteyi unutmayız doğal olarak diyetlerimizi unutmayız daha disiplinli oluruz.
Özel durumlar tabii ki olabilir o zamanlarda yazamayız ve açıklamasını yaparız ama eskiden nasıl sistematik bir biçimde her gün 3 mesaj yazdıysak bence şimdi de yazabiliriz.
bence gayet mantıklı. ben bazen yazacak bir şey bulamıyorum. muhabbet dönmüyor. böyle olursa daha çok fikir olacak daha çok muhabbet olacak
Tabii bacım, 10 kişiyiz.3 mesajdan günde eder 30 mesaj.30 mesaja da yorumlayacak, konuşacak, üzerinde iki kelam edecek bir şey elbet buluruz.
Başkan ya da Se_zen grup anketine sunarlarsa kabul edilirse grup kararı olarak onaylanmış ya da onaylanmamış olur.
Şimdi kızlar, günde 3 mesaj yazma olayına kesinlikle katılıyorum. Ve bu mesajların tüm üyelerin kendileri mesaj yazarken başlık kısmına o gün için yazdığı mesaj sayısına göre sırası ile numara vermesini daha kolay buldum (berbat bir cümle oldu)
Ayrıca her cuma kilo bildiriminde üyenin kendisi o haftaki cuma ilk kilo bildirim mesajından itibaren sıfırlayıp bir sonraki hafta cuma ilk mesaja kadar olan toplam mesaj sayısını bildirmeli. Böylece kimsede fazlaca yük olmaz. Çünkü açıkcası ben çalışıyorum ve cuma günleri bile panik oluyorum bir de mesaj sayamam. Ayyy karışık oldu ya özet
1- günde üç mesaj zorunlu
2- her üye mesajlarını yazarken başlık kısmına numara verecek
3-haftalık mesaj sayısı da üye tarafından sayılacak
4- haftalık mesaj ve kilo bildiirmi birlikte yapılacak - sonra mesajlar yeniden 1 den başlayacak.
5-mazereti olanlar hariç iki hafta üst üste 20 (3*7=21'e göre) den az mesaj yazan üye uyarı alacak. ve durumu düzeltmezse takımdan atılacak.
Başkaca fikri olan varmı
Şimdi kızlar, günde 3 mesaj yazma olayına kesinlikle katılıyorum. Ve bu mesajların tüm üyelerin kendileri mesaj yazarken başlık kısmına o gün için yazdığı mesaj sayısına göre sırası ile numara vermesini daha kolay buldum (berbat bir cümle oldu)
Ayrıca her cuma kilo bildiriminde üyenin kendisi o haftaki cuma ilk kilo bildirim mesajından itibaren sıfırlayıp bir sonraki hafta cuma ilk mesaja kadar olan toplam mesaj sayısını bildirmeli. Böylece kimsede fazlaca yük olmaz. Çünkü açıkcası ben çalışıyorum ve cuma günleri bile panik oluyorum bir de mesaj sayamam. Ayyy karışık oldu ya özet
1- günde üç mesaj zorunlu
2- her üye mesajlarını yazarken başlık kısmına numara verecek
3-haftalık mesaj sayısı da üye tarafından sayılacak
4- haftalık mesaj ve kilo bildiirmi birlikte yapılacak - sonra mesajlar yeniden 1 den başlayacak.
5-mazereti olanlar hariç iki hafta üst üste 20 (3*7=21'e göre) den az mesaj yazan üye uyarı alacak. ve durumu düzeltmezse takımdan atılacak.
Başkaca fikri olan varmı
bu numara verme işine ne zaman başlıcaz bankacısın ya hemen numaratör sistemi oturttun dimi sezen..
bu numara verme işine ne zaman başlıcaz bankacısın ya hemen numaratör sistemi oturttun dimi sezen..
Günde en az 3 mesaj yazılaak (hafta sonu dahil değil, ama yazılması tercih edilir), mesajlar numaralarla başlık kısmına yazılacak
S_A
Yakar76
winstonlight EVET
Se_zen EVET
Gölge_çiçeği EVET
Suhan2
Ejje89
Gırgırına
cedric
Balböcüü
ben gıremeıdgım zaman ne cok sohbet dönuyo ya masallah keramet bnde galıba bn hıc gırmıyım bacılar:):)Günde en az 3 mesaj yazılacak (hafta sonu dahil değil, ama yazılması tercih edilir), mesajlar numaralarla başlık kısmına yazılacak
S_A
Yakar76
winstonlight EVET
Se_zen EVET
Gölge_çiçeği EVET
Suhan2
Ejje89
Gırgırına
cedric evettttttt
Balböcüü
Günde en az 3 mesaj yazılacak (hafta sonu dahil değil, ama yazılması tercih edilir), mesajlar numaralarla başlık kısmına yazılacak
S_A
Yakar76
winstonlight EVET
Se_zen EVET
Gölge_çiçeği EVET
Suhan2
Ejje89
Gırgırına EVET
cedric
Balböcüü
UYUMLU OLMAK ADINA EVET DEDİM GERÇEK FİKRİM ŞUKİ MECBUR TUTULMAK KENDİMİ, ZORUNLU HİSSETMEK BENİ KASIYOR HATTA İTİCİ GELİYOR İİNADINA YAZASIM GELMİYOR
NEDEN BİZ İNSANLAR İLLAKİİ MECBUR BIRAKILINCA SORUMLLUKLARIMIZI YAPIYORUZ BUNU ANLAMIYORUM YANİ BU TAKIMDA BULUNMAYI İSTİYOR MOTİVE AMACI GÜDÜYORSAN PAYLAŞIMDA BULUNMA MECBURİYETİNİN OLDUĞUNUNDA FARKINDA OLMALI GÖREVİMİZİ YAPMALIYIZ TAKIMIZ DEMİ TAKIM
AMA YOK SANKİ HEPİMİZ ÇOCUK İLLA MECBUR KOŞULUYO AA 3 MESAJ YAZMAM LAZIMM DİYİP YAZMAYA BAŞLAMAK ÇOK SAMİMİYETSİZ GELİYOR BANA YA
AMA DEDİĞİM GİBİ TEK SEÇENEĞİMİZ BU KALMIŞSA EVET
HE DİĞER SEÇENEK NEMİ BAŞKAN DİREK DİYCEK TAKIM RUHUNA SAHİP DEĞİLSİN DİYİP YOLU GÖSTERİCEK FAZLA MÜSAMMA RAHATLIĞI GETİRİYOR BİZDE BENCE
ben gıremeıdgım zaman ne cok sohbet dönuyo ya masallah keramet bnde galıba bn hıc gırmıyım bacılar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?