Bugün çok keyifliyim. Salı günü eşimi getirmek için tamamladığım evraklarla burda isviçrede başvurumu yaptım. Bugün ise şu saatlerde eşim ankaradan başurusunu yaptı. 1buçuk 2 ay sonra başurumuza olumlu yada olumsuz bir cevap gelecek. İnşallah olumlu cevap gelecek.
çok sevndim kaptan darısı başıma inşallah hiçkimse ayrı kalmasın ya Allaha herkesin yardımcısı olsun
az önce birsürü yazmıştım ama sonra iş çıktı geldim ekran gitmiş bu mesaj muhabbeti sıktı beni bir yıldır burdayım ve genelde bu tarz tartışmalara dahil olmadım çoğunluğa uyarım elimden geldiğince dedim hep ama hiç bi zamanda ben yazmayım nasılsa beni idare ederler izinli sayarlar die düşünmedim bu yapı meselesidir bence söyleyecek çok şey varda kalsın artık ama yorum yaparken insan kendiyle zıt düşmemeli diyorum...başkan bugün beni gruptan ayrıldı die bildirirsen sevinirim arada okurum sade yazılanları sizleri çook seviyorum...
Aslinda gercekten ikinizinde ayrilmasina gerek yok ben suan bu mesaji inanin gözlerim dolu dolu yaziyorum. Neden benim yüzümdeb herkes kiriliyor dariliyor.
Ben baskanligi birakayim ozaman.
az önce birsürü yazmıştım ama sonra iş çıktı geldim ekran gitmiş bu mesaj muhabbeti sıktı beni bir yıldır burdayım ve genelde bu tarz tartışmalara dahil olmadım çoğunluğa uyarım elimden geldiğince dedim hep ama hiç bi zamanda ben yazmayım nasılsa beni idare ederler izinli sayarlar die düşünmedim bu yapı meselesidir bence söyleyecek çok şey varda kalsın artık ama yorum yaparken insan kendiyle zıt düşmemeli diyorum...başkan bugün beni gruptan ayrıldı die bildirirsen sevinirim arada okurum sade yazılanları sizleri çook seviyorum...
winston alınmış ama bana kzdığının farkındayım Allah biliyo niyetimi kesinlikle kırıcı olmak adına yazmadım birzdaha disipline olmak içindi sert usulubum farkındaysan sezen ve winston hariç diyerek kendimide suçladım eleştirdim hatlarımı düşünce yapımı yazdım ama kendimi savunmak amaçlı değil bakın tavizlerden dolayı ben böle rahatım dedim tekrar sölüyorum arkadaşım kırıcı olduysam özür dilerim
ama yazdığım herşeyin arkasındayım fikirtlerim bunlar
Neredeyse 2yıldır burdayım. hiç internetortamında bukadar duygulandığımı hatırlamıyorum.neyse durumuküçükemraha bağlamaya gerekyok.
yazdıklarınız düşündüklerinizin hepsi doğru.
emir verirgibi yazma demiştiniz.
mesajlar sayılacak emir değil. mesajlar sayılaCAK değilde mesajları sayalımmı diye yazarsam gene sormuş olurdum.
bende dahil yazdım cünkü düşündümde kendimi kötü hissettim. yediklerimi paylaşmıyorum veya mesaj yazmıyorum diye.
gece yarısıda paylaşılır elbette. ben yapmadım suçluyum.
sorumluluğumu iyi taşıyamadım. gene ben suçluyum.
ama tatile gidipte bulunduğu yer herneresi olursa olsun hep mesaj yazdım.. günde neoluyor ne bitiyor anlattım.
ben şimdi listeyi hazırlıyorum.
Winston ve gölge.. sevgili ablalarım gitmenize gerek yok. ben giderim.
Kızlar. Balböcüü en son 19. eylülde 3 mesaj olacaksa çıkayım ben yazmıştı.
Ve sonra gelmemiş. Yani ben bu durumu takımdan ayrıldı diye yansıtmayayım listeye. öyle değilmi?
paylaşımalanında püsküüt benden balböcüünün doğru hesaplamasını istedi. ben onu yapayım. bugünlük aynı diye bildireyim..
Olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?