Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1 haftadır hiç akşam yemeği yemedim sabah ve öğlen yedim bu yöntem benim vücudumda işe yarıyo kesin sonuçlar alıyorum ama bu seferde hafta sonları eve gidiyorum eşimle beraber olunca illaki bişeyler kaçırıyorum ve bütün hafta yaptığım şeyler balona batırılmış bi iğne gibi oluyo(
diyetisyene tekrar gitme yüzümde yok vallha kadın beni paralar ama bu şekildede ne kadar devam ederim bilemiyorum kendi kendime bi düzen kurmam gerekiyo ama hala başarabilmiş değilim açıkcası
bu hafta 53 kiloyum ama çok iyi biliyorumki biraz kassam hemen 51 e hatta 50 ye düşerim düşmek okadar zor olmuyo ama benim şimdiki sorunum orda kalabilmek işte bunu nasıl yapıcam bilemiyorum ya öfff sıkıldım
vallaha kilo alıp vermekten yarıklar olcak vücudumda ondan korkuyorum ya.

Bugün çok keyifliyim. Salı günü eşimi getirmek için tamamladığım evraklarla burda isviçrede başvurumu yaptım. Bugün ise şu saatlerde eşim ankaradan başurusunu yaptı. 1buçuk 2 ay sonra başurumuza olumlu yada olumsuz bir cevap gelecek. İnşallah olumlu cevap gelecek.

çok sevndim kaptan darısı başıma inşallah hiçkimse ayrı kalmasın ya Allaha herkesin yardımcısı olsun

Amin canım teşekkür ederim inşallah seninde herşey tez zamanda istediğin gibi olur canım.

bu arada vücudumda yarıklar olacak demişsin ya. aman dikkat et canım. ben hiç doğmum yapmamama rağmen bacaklarımda çatlaklar var belimdede çatlaklar var.

dizimdede var ama onlar hızlı boy atınca olmuştu. ve pek görünmüyorlar.

beni en çok üzendenekadar zayıflarsam zayıflayım veya nekadar spor yaparsam yapayım o çatlaklar kalacak.

birde benim etim çok gevşek ya. hiçbir sıkılığı yok

Kızlar ya. ben hiç bilmiyorum.

insan nasıl kastan değide yağdan kilo kaybeder?

:44::44::44:

tünaydın bacılar kilo veren herkesi tbrık edıyorum bn bu hafta salınca pek kılo veremedım malesef sabah 58.8 cıktım

az önce birsürü yazmıştım ama sonra iş çıktı geldim ekran gitmiş bu mesaj muhabbeti sıktı beni bir yıldır burdayım ve genelde bu tarz tartışmalara dahil olmadım çoğunluğa uyarım elimden geldiğince dedim hep ama hiç bi zamanda ben yazmayım nasılsa beni idare ederler izinli sayarlar die düşünmedim bu yapı meselesidir bence söyleyecek çok şey varda kalsın artık ama yorum yaparken insan kendiyle zıt düşmemeli diyorum...başkan bugün beni gruptan ayrıldı die bildirirsen sevinirim arada okurum sade yazılanları sizleri çook seviyorum...

Gölge bacım öyle deme ya,
Sen ilaç alıyorum biraz sıkıntılıyım demene rağmen her gün girip yazıyorsun.
Yediklerini de yazıyorsun,bizlerle de paylaşımdasın.
Daha öncede 3 mesaj uyguladığımızda sende yana sorun çıkmadı.

Ha dersenki dayatma , zorlama olmasın buna karşıyım buna ben de karşıyım.S_a, bilmem burayı okuyacakmısın ama inan bak içimde zerre kızma küsme ile yazmıyorum, sabah sabah girmiş "bundan sonra 3 mesaj yazılacak şu edilecek bu edilecek"..Bacım geçen ne konuştuk, emir cümlelerini bırak demedik mi?Ali Kıran Baş Kesen gibi.. Dün ben ne yazdım sana şimdi sa 2 gündür yok gelip eli ayağına girecek dedim.Geçmişi bile okumayacak ya da okuyacak dedim.O kısımları okudun mu? Hayır.Çünkü okusan cevap verirdim, yorum yapardın değil mi?

Dünden beri böylemi yapsak, öyle mi etsek diyoruz.Bak gırgırına benim hoşuma gitmedi demiş.Ben başka yol önerdim, se_zen başka bulmuş.Olabilir denmiş.Onlar ankete sunulabilir, her üye tek tek memnun edilebilir.
Babamızın bostanı gibi destursuz girip "artık bu yapılacak, edilcek" .."Ben de dahil" ne arkadaş? Burada 2 yapılıyorsa başkan ve yardımcısı örnek olmak için 12 yapacaklar."Ben de dahil " lütfetmek değildir extra soumluluk ve zorunluluktur.
Hergün gün girmeye çalışacağım falan değil her gün gireceksin.Grubun için gireceksin, sorumluluk için gireceksin.Ev hayırlamayamı, ev uğurlamayamı gittin gece yarısımı eve geldin, kızlar ne yapmış, sorun sıkıntı varmı diye sorumluluğundan dolayı gireceksin.Akşam eve 9da gelince gene gireceksin.5 dakika bakacaksın.Hiç mi o gün hayatında bir şey olmadı, hah o zaman kızlar ne konuşmuş ne yapmış onlara yorum yazacaksın.Sen burada 2-2,5 senedir vardır ve başkansın.Bu konularda en deneyimlisin.Grup nasıl bir arada tututulur, neler yapılır, kaos yönetimi bunları en iyi bilensin.
Tek kaldım gece girdim ne yazayım diyorsun da paşam ben gece yarısı 2lerde 3lerde yazdığımı bilirim hem de arka arkaya, keza se_zen de öyle ya da yeri gelince Yakar bacı da.Yeri gelir aileni yeri gelir derdini, olmadı izlediğin bir filmi, diziyi, birinin yazdığı bir mesaja cevap yazmayı yani bilmiyorum bu kadar mı zor bir cevap yazmaya konu bulmak?
Her gün girmek ama sadece 5 dakika girmek o da en güzeli gece girmek belki herkes uyuyunca girmek, tüm mevzuya hakim olup herkese 3 cümle karalamak bu kadar zor olmamalı.
Niye sürekli se_zen ve winston 3 mesaj şeysini ortaya atıyor diye de sormak lazım arada.Yaz yaz bir yere kadar.Teksem de yazıyorum, ağlarken de yazıyorum, gece yarısı da yazıyorum ee bir süre sonra kendi kendine yazan deli gibi ya da kullanılan bir şey gibi hissediyorum kendimi.
İstiyorum ki herkes grup için yazsın, bunu istesin.Ha herkes ben gibi ıncığını cıncığını da yazmak zorunda değil.Diyorum ya; bir mesaj yediklerini yaz, bir mesaj sporunu bir mesajda içtiğin suyu, hadi hepsini bırak tek mesaj at onda da diyet için ne yaptın bugün onu yaz.ha onu da yazasın yoksa kusura bakma da diyet grubunda işin ne.
Ben de isterim şu yazanlardan biri Brad pitt olsun, ne bilem daha heyecan verici şeylerde yazalım falan filan ama bizim grup bu kişilerden oluşuyor, aramızda hoş bir elektrik de olduğunu düşünüyorum.
Hani şuna yazasım yok, bunun Allah belasını vermesin emi, bu desen ıyy evlerden uzak demiyoruz birbirimize.Birbirimizi anlıyor ve seviyoruz (en azından ben böyle düşünüyorum) O yüzden de mesaj yazmak zor olmamalı.Her gün girmek ve burada gece de olsa 10 dakika durmak külfet olmamalı.

Gölge'den alıntıladım , mevzu nereye kadar gitti..Eğer Gölge'ye ayrıldı yazılıyorsa bana da yazılsın.
Katılım artsın, mesaj yazılsın diyenlerden birisi bendim.Eğer istemeden bir ayrılığa sebep olacaksam beni de kendi isteğiyle ayrıldı yazınız lütfen.

Ayrılık kilom; 72.900

Aslinda gercekten ikinizinde ayrilmasina gerek yok ben suan bu mesaji inanin gözlerim dolu dolu yaziyorum. Neden benim yüzümdeb herkes kiriliyor dariliyor.

Ben baskanligi birakayim ozaman.

Neredeyse 2yıldır burdayım. hiç internetortamında bukadar duygulandığımı hatırlamıyorum.neyse durumuküçükemraha bağlamaya gerekyok.

yazdıklarınız düşündüklerinizin hepsi doğru.

emir verirgibi yazma demiştiniz.

mesajlar sayılacak emir değil. mesajlar sayılaCAK değilde mesajları sayalımmı diye yazarsam gene sormuş olurdum.

bende dahil yazdım cünkü düşündümde kendimi kötü hissettim. yediklerimi paylaşmıyorum veya mesaj yazmıyorum diye.

gece yarısıda paylaşılır elbette. ben yapmadım suçluyum.

sorumluluğumu iyi taşıyamadım. gene ben suçluyum.

ama tatile gidipte bulunduğu yer herneresi olursa olsun hep mesaj yazdım.. günde neoluyor ne bitiyor anlattım.

ben şimdi listeyi hazırlıyorum.

Winston ve gölge.. sevgili ablalarım gitmenize gerek yok. ben giderim.

aranızda takım kaptanı olmakisteyen varsa lütfen yazabilirmi...

yeni kaptan bulunmadan takımı bırakamıyorum.

Aslinda gercekten ikinizinde ayrilmasina gerek yok ben suan bu mesaji inanin gözlerim dolu dolu yaziyorum. Neden benim yüzümdeb herkes kiriliyor dariliyor.

Ben baskanligi birakayim ozaman.

Ben sana kırılıp, darılmadım, sen benim kardeşim gibisin.
Bak kırılmazsan eğer yazayım; yeterince grupla ilgilenmiyorsun, iki günde bir gelip menü yazıp gidiyorsun.
Gruptan kim çıkıyor, kim kalıyor, kimin ne sorunu var en son sen biliyorsun.
Bir aydaki 4 cumadan 3ünde aniden işin çıkıyor, listeleri se_zen yapıyor.
Burada muhabbetin döndürülmesine, buranın aktifleşmesine, buranın canlanmasına katkın olmuyor.
Bunu ben ve se_zen yapıyoruz.
Kendimi ve se_zen'i dürüst konuşmak gerekirse buranın başkan ve yardımcısı gibi görüyorum.
Fikirler bizde, dürtükleme bizde, grup içi sıkıntıların açığa çıktığı nokta bizde.
S_a, 2 günde bir gelir menü paylaşır bir iki kişinin de mesajından alıntı yapar gider, bir de arada bir cuma liste işini yapar.
Tabii ki hepimiz insanız yoğunuz ama bir başkan olarak her gece 10 dakika gelmek, gruba hakim olmak, yeni yeni anketler açmak, fikirler sunmak, grupta muhabbet dönmezken muhabbet açmak, yeni kişileri davet etmek ve menülerimizle, sporumuzla, kilo verişimizle, disiplinimizle gruba örnek olmak görevin olmalı.Çünkü sen başkansın, lidersin.
Başkan bile 2 günde bir geliyorsa, ben niye hergün gelip mesaj atayım? Ben de yorgunum, ben de yoğunum demez mi üyeler? imam osurursa cemaat s.çarmış hesabı.
Bunları da abla gibi yazıyorum bacım sana.
Yani kötü niyetim yok, cidden eksik gördüğüm şeyler.

Ha bugün olay neden sana gene döndü dolaştı dersen...ki çok haklısın..Grup içi muhabbet azalıyor, grup pasifleşiyor ve bunu başkan değil se_zen ve winston farkedip çözüm yolları arıyor, onlar sabah akşam yazıyor, onlar grubu canlı ve heyecanlı tutmaya çalışıyor.
Çünkü başkan zaten piyasada bile yok.
O yüzden sen başkanlıktan falan ayrılacağım demek yerine, gemini terketmek yerine, bir abla tavsiyesi olarak; her gece 10 dakika gir bacım, herkes ile iletişimin olsun, herkese oylama ile anket ile yeni fikirler sun, herkesin gönlünü tek tek yaparak adımlar at, yapılacak edilecek diye despotluktan çok tek tek herkese sor, herkesin gölünü yap, aktif ol, her şeyin içinde ol, sabah en erken günaydın mesajını sen at, gece yatarken en geç iyi geceler mesajını sen at, cuma günü grup içinde en fazla kiloyu verene özel bir uygulama yap smileyler ile süsle püsle, onu onore et, kilo alanı takip et, neden almış, ne yemiş, problemimi var, onunla daha yakın ilgilen, diğer zayıflama topiklerini de gez, onların uygulamalarını da takip et, gruptakilerle paylaş, oya sun, kabul edilirse onları da uygula vs vsvs...
Yani gece girdim kimse yok ben de çıktım, hayır çıkma, araştır, bak bakıştır, olmadı kendin mesaj at, komik şeyler yaz, girenlerin sabah o mesajlarla yüzleri gülsün, olmadı internetten komik fıkra bul yapıştır.
Anlatabiliyor muyum? Başkanlık; gece girdim yapacak şey bulamadım çıktım demek değil ya da "o yapılacak, bu edilecek" cümleleri kurmak değil, aksine yapacak şeylerin hiç bitmemesi ve sürekli bir araştırma, kendini yenileme sürecidir.

O yüzden daha ilgiyle, daha aktiflikle, daha motivasyon ve sorumlulukla görevinin başında olmalısın.
Gemini terketmemelisin.
(Hiç biri emir cümesi değildir, hepsini cidden kalbimden gelerek tüm samimiyetimle bir abla tavsiyesi çeklinde yazdım, tabii ki kaale alıp almamak ve vereceğin tercih senindir.)

winston alınmış ama bana kzdığının farkındayım Allah biliyo niyetimi kesinlikle kırıcı olmak adına yazmadım birzdaha disipline olmak içindi sert usulubum farkındaysan sezen ve winston hariç diyerek kendimide suçladım eleştirdim hatlarımı düşünce yapımı yazdım ama kendimi savunmak amaçlı değil bakın tavizlerden dolayı ben böle rahatım dedim tekrar sölüyorum arkadaşım kırıcı olduysam özür dilerim
ama yazdığım herşeyin arkasındayım fikirtlerim bunlar

Tamam ablacım. o halde ben başkanlığı bırakmıyorum. en sevmediğim şeyaslında yapabileceğimi bildiğim halde yapamıyorumdeyip bırakmak oldu.

Bende artık sizin kadar ilgilenecem takımımla. Hergün girip kimne yazıoyrsa okuyacam. grubumun dağılmaması için elimden geleni yapacam.

Bugüne kadar yapmalıydımama bundan sonra herşey daha güzel olacak

Gölge'ye alınmadım çünkü bana yazmadığını farkettim ama şöyle bir şey oldu;
Niye ben ya da se_zen habire söyleniyoruz? Niye biz grup içi bir şeyler bulmaya çalışıyoruz, neden sürekli sabah akşam yazıyoruz..
Hani başkanın umrunda bile değilken neden biz başkanmışız gibi kendimizi bu grup için paralıyoruz sorusu belirdi.
Ve bu çözümler, ne bileyim yeni aktifleşme planları derken bir de gölge'nin ayrılma isteği açıkçası üzdü beni.
N bileyim yoruldum galiba.

haydaaa s.a tatlım bak amacımzıı unutmayalım biizm için en iyi olan ne takımın motice si onun için çaba sarfedelim bak sende farkındasın yetişemediğinin am açok da haklısın hem iş hem ev telaşın çok zor bi kere kafan yoğun senin maşşalh diyorum genede bendne aktifsin ama dediğim gibi doğrularıda konuşalım çok daha iyisini isteme bekelentisine düşüyoruz sıfatın başkan olduğundan dolayı ne yani sen ille başakn oluncamı takımda olmak zorundasın üye olarak takımda durup bize destek olsan yanlışmı olur

Kızlar. Balböcüü en son 19. eylülde 3 mesaj olacaksa çıkayım ben yazmıştı.

Ve sonra gelmemiş. Yani ben bu durumu takımdan ayrıldı diye yansıtmayayım listeye. öyle değilmi?

paylaşımalanında püsküüt benden balböcüünün doğru hesaplamasını istedi. ben onu yapayım. bugünlük aynı diye bildireyim..

Olurmu?

Gırgırına, canım eet inşallah bende bu amacı elde edebilmek için çabalayacam. herşey daha güzel olacak inşallah.

yapmayın böyle bacılar çocuk gbı küstüm ayrılıyorum takımdan olur mu hıc aslında herkese uymayabılır gunde 3 mesaj hakkı yada psıkolojık baskı olarak gorup ıstemıyebılırler ıstemeyen uymasın ozman takımdan ayrılmakta ne demek
@ wındston bacı sen takımdan cıkarsan bu takımda hıc mı hıc hareketlılık kalmazzz zaten.kımse alınmasın takımdanda ayrılmasın halledılır hersey:18::18::18:

Evet balböcüü 3 gündür ortalarda yok. Ama kesin ayrıldım falan da yazmadı yani. Biz bekleyelim onu.

Benim için "kendi isteği ile ayrıldı" yazarsan sevinirim.
Haftasonu tatile gidiyorum, öbür hafta geleceğim, sonrası derken bayram falan filan zaten pek aktif olamayacağım.
Vereceğim kiloyu da artık bir şekilde kendim veririm.
Bir de tatil dönüşü full time iş arayışına gireceğim, işi de ayarlayınca eskisi gibi online olamam zaten.

Senin de başkanlığı en güzel şekliyle devam ettireceğin zaten belli bacım.
Bu kadar vurdun vurdun da hiç mi iyi yanımı göremedin a körolasıca winston dersen ;

Sen iyi niyetli, kalbi çok temiz bir bacısın.Ilımlı, uyumlu, kimseyi kırmak istemeyen, duygusal, anlayışlı birisin.Belki gruplar içinde kuralsız tek grup bizizdir.Herkes mutlu olsun istersin, istediği gibi davransın istersin.Kimseyi bilinçli olarak kırmaz, üzmezsin.
İçinde en ufak artniyet olmadığını da bilirim.Derdi olana elinden geldiğince yardım eder, dinlersin.Kilosunu bildirmze idare edersin, paylaşımda bulunmaz izinli sayarsın yani kimse kırılsın, üzülsün istemezsin.

O yüzden başkanlığına biraz aktifliği eklersen karada havada kimse seni tutamaz bacım
(Ha bir de şu yapılacak/edilecek ya da yap et kiplerini bırak Allahını seversen başına iş açıyorlar, onun yerine "yapalım mı? edelim mi? ne dersiniz? sizin için uygun mu? hep birlikte onaylayalım mı? tarzı daha demokratik ve ılımlı geliyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…