Bu saat oldu hala işteyim bacılar. AA aklıma geldi kızlar. Ne oldu bizim buluşma işi. Nerede buluşuyor. Kimler geliyor, kimler gidiyor. Ona göre organizasyon yapalım. İndirimden kahvaltı alalım açık büfe.
Allah sana sabır versin sezen ya vallaha biz 5 i zar zor yapıyoruz hatta bikaç dakika önce çıkıyoruz bahçeye fenalık geliyo yani kendimizi dışarı atıyoruz.bankaya her gidişimde aklıma geliyosun desem abartmış olmam yani:) nasıl dayanıyolar falan diye düşünüyorum.
Winston bacım. Şimdi şöyle Ekimin 13'ü olabilir cumartesine denk geliyor. Ya da 20 si olabilir o da bayramdan önceki hafta sonuna denk geliyor. eğer bayram tatilini 10 güne çıkarırlarsa ne olur bilemedim. Çünkü giden olur, kalan olur falan.Ben mesela 10 güne çıkarsa muhtemelen cumartesinden gidebilirim. Bayram boyunca kasımın 12'sine kadar bende yokum. Bilemedim yani şimdi kafam karıştı.
Winston ne güzel olmuş. sorun çözülmüş bak. Çok sevindim. sonunda her iki tarafta senin suçsuz olduğunu anladı bacım.
Şimdi git mis gibi tatil yap bacım. Kaç kere annemizle, kardeşimizle tatile gidiyoruz. Şahsen ben hiç gitmedim. Ve tatilde de diyet düşülmez bacım. Ama protein den yana zengin beslenmek için harika fırsat.
Winston bacım. Şimdi şöyle Ekimin 13'ü olabilir cumartesine denk geliyor. Ya da 20 si olabilir o da bayramdan önceki hafta sonuna denk geliyor. eğer bayram tatilini 10 güne çıkarırlarsa ne olur bilemedim. Çünkü giden olur, kalan olur falan.Ben mesela 10 güne çıkarsa muhtemelen cumartesinden gidebilirim. Bayram boyunca kasımın 12'sine kadar bende yokum. Bilemedim yani şimdi kafam karıştı.
selam kızlar
winston ağlatacaktın kız beni vicdansız. hele baklava börek yiyip sarılma kısmına öldüm be .bütün şişko çiftlerin hayalidir anacımyapan var yapamayan var
şaka bir yana işlerin halolduğuna çooookkk sevindim. oooh hatun kapmış senede 2 defa tatili . döktür muazzeez
bende tetilde açık büfede diyet yapmış ama ramazanda sapıtmış biri olarak diyorum ki açık büfede acayip diyet yapılır . neden bol salata ve tavuk ızgara çok canın isterse sütlü bir tatlı alırsın olur sana diyet menüsü . evde hazırlamak bazen eziyet oluyor. orda hazır herşey.
kızlar diyetim fena gitmiyor
sabah maydanoz az peynir ekmeğin uç kısmı yendi
öğlene tost yedim
akşama kabak var.
dün akşam bol bol yerde yapılan cimnastik hareketleri yaptım. 1 saat yürüdüm. sabah - deydim . hadi bakalım diyorum.
winston ne dukanı ya boş verrrrrrrrrr busene senin senen tatilden yana güzel geçiyor
sen ben bu kiloları vercem dediğinde veriyomusn veriyosun, tekrar motive olman an fzla 1 haftanı alıyomu alıyo, acil olan bi düğün toplantı kutlama vs varmı yok.eeee demkki acil zayıflamanda gerkmiyor boş ver yaaa hem ben eminim çok eğelnceli geçer annen ve kardeşin olduğu için 30 değilde dahaçok 20 li yaşlardaymışsınız gibi hissedersin bırakyaaa ne kasıyon hesap ediyon yap açık büfeni gözünü göznlünü iyce doyur gedliğindede zımba gibi sıfır kaçamksız diuyetine başlarsın
ben,m böle diyetteyim diyipte kaçırdığım anın mutluluğunu yaşayamdığım herşeye çok pişman oluyorum sonradan keşke yeseydim 40 yılda bir olan bişey diyorum heh sanki yemedimde sıfır bedenmi oldum diyom
ne 5 i. saat 4 oldumu benim kurtlar oynar . ne yapsam ne etsem de kaçsam. daralıyorum. boynumu sıkıyorlar sanki. o mecburiyet beni sinir ediyor. ah ah ya evimin yada kendi işimin kadını olmalıydım ama ne edersin. ekmek parası:2:
Bu arada dün ağlamaktan helak olunca ve aile konseyi akşam 10da bitince Hürrem'i izleyemeden girip yattım.
Umarım güzel bir bölüm olmuştur, şimdi gidip dünkü bölümü izleyeceğim.
Buluşmayla ilgii isterseniz tarih belirleyelim aşağı yukarı ona göre plan yapalım.Ben eylül sonuna kadar yokum.Gelince kesin kilocuklarımla gelirim bana en az 15 gün lazım olur, ben 15ekim ve sonrasından yanayım.
Yok daha erken istiyoruz derseniz size uyarım ama eski görüşmemize göre aman aman kilo vermiş kimse var mı bilmiyorum ama bence biraz arada fark olsa iyi olur.
İsterseniz 1 ay süre koyalım, herkes bir ayda iyice motive olur zayıflar eder, buluşma da bu açıdan da faydalı olur.
@Gölge; sigara bırakacak bir cengaver daha
Bugün eşimin 14.günü hapla.Israrla son güne kadar gitti, yarın bırakmış olacak inşallah ama onda o ışığı hiç görmüyorum.
Umarım senin için kolay olur bacım.
Yahu öyle deyipte hepten beni üzmeyin anam. Akşam çıkış saatim olan 6 da ayda 2 kez zor çıkarım ki her seferinde izin alarak falan. Onda da müdür her seferinde bahane bulmaya çalışır. Ayda en az 5 gün saat 9 ya da 10 a kadar çalışırım. Diğer zamanlar da da ortalama 19 ya da 19:30 da çıkarım. Benimkisi herhalde takım elbiseli kölelik.
Öğlen yemeğe bile çocu zaman çıkamam. Çıktıklarımda da uzun zamandır 1 saat falan yemek molası veremem. Ne yol parası alırım, ne mesai alırım. Ve duyanların gerçektenmiiii yazıkkkk dediği bir maaşla çalışırım.
Bu arada Hürrem çok tırtmış dün gece.Şimdi izledim, ee yani? dedim.
İbrahim'i saray dışına koydular ya, onun yok askerle konuşması, yok itişmesi çok sıkıcı olmuş.
Valide de ölünce gene onun kaynanalık şeysi vardı, şimdi Hatice'nin kaynanalık yapması daha kocaya sahip çıkamamışken görümceliğe soyunması falan da çok hafif kalmış.Hürrem, Hatice'nin üstüne düşse, Hatice oracıkta ölür.Sen kim, Hürrem'e olmayan beyninle meydan okumak kim? Hem madem çok akıllısın da kocan çocuk yapana kadar o zekan neredeydi diye sorarlar adama.Yani çok uyduruk olmuş.
Cansu Dere de çekmiş gözlerine boyayı, kedi miyavlaması gibi mik mik konuşup duruyor.Yok büyücülük, yok gizemli dövme..Pehh Kanuni'nin kulak kılı bile dökülmüş, daha görünce ayılmalar bayılmalar.Len millet ne erkek meraklısıymış he.
Özetle; baymaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?