Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu saat oldu hala işteyim bacılar. AA aklıma geldi kızlar. Ne oldu bizim buluşma işi. Nerede buluşuyor. Kimler geliyor, kimler gidiyor. Ona göre organizasyon yapalım. İndirimden kahvaltı alalım açık büfe.

Allah sana sabır versin sezen ya vallaha biz 5 i zar zor yapıyoruz hatta bikaç dakika önce çıkıyoruz bahçeye fenalık geliyo yani kendimizi dışarı atıyoruz.bankaya her gidişimde aklıma geliyosun desem abartmış olmam yani:) nasıl dayanıyolar falan diye düşünüyorum.

aynen bende günde 2 kez bankay gider gelrim çok zor bi iş hep dikkat isityoo en güzel yönü yaz kış kilima var mevsimden etkilenmiyolarr ama bunun haricinde zor bi meslek sorumluluk çokk ben biizm temsilcimizin kaç kere büyük hatalrını yakaldım 20000 tl lerde falan çocuk kaçkere dua ettmişitr ban fark edemiyordu hatalrını

Kız cedric nerdesin sennnnnn yazmıyon unutun demi sitemelrini az paylaşım oluyo diye ahada sana sitem ediyomm az payalşımda bukunuyon :)

Tünaydın kızlar,

İnsan yemeyince kilo veriyormuş önce bunu öğrendim. (Einstein winston) Ama şu iştah kapanmasının sırrını çözemedim.Mesela bazen eşimle tartışıyorum veriyorum kendimi yemeğe, bazen de gene eşimle tartışıyorum ama bu sefer iştah sıfır oluyor.

Neyse dünkü menü;
sabah; sade kahve
öğlen; sade kahve
akşam; çay
gece yatarken;2 dilim baklava

Neyse dün sizlerle yazışıp moral topladıktan sonra annem aradı, ben de güzel güzel konuştum.Bu sefer annem bana "bir anne olarak buna hakkım yok mu? Herkes haklı, bir ben mi haksızım?" dedi ve teli kapattı yüzüme.Bu sefer resmen krize girdim, ağlamaktan helak oldum.
Sonra annemi arayıp gelen giden bana küsüyor uleeeyn mealinde konuşma yaptım
Sonra annem durumuma üzülüp işi bırakmış atlamış gelmiş bize.
Arkasından eşim geldi.
Bu sefer "abimi çağırcam seni dövdürtçem oğlum" hesabı ben annemi çağırmış giib oldum ama benim haberim bile yoktu
Annem bana emrivaki yaptığını ama çok yorgun, bunalmış ve psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemde olduğu için bunu düşünemediğini söyledi, eşim de "ben winstona gidemezsin demedim ki, keşke bana danışsaydın" dedim "sorun yok" dedi.Annem "winston gelmese de sorun yok benim açımdan " dedim.Len şaban gibi arada tenis maçı izler gibi eblek eblek bakıyorum birden "ulen ben miydim bir sorun? Madem senin için sorun yok, senin için de yok beni niye 2 gündür ağlatıyorsunuz?" diye haykırdım

Neyse annem gitti, eşimle tekrar baştan konuştuk.Eşimden ona sormadan tatil planladığım için özür diledim çünkü aynısını o bana yapsa onu boğardım heralde
Eşim de dinlemeden anlamadan bana haykırdığı için özür diledi.

Annem de elinde 3 kilo su böreği, bir tepsi de baklava ile gelmiş olduğundan ve eşim de ben de o gün yemek yiyemediğimizden gece gece ona börek ısıttım, ben de tatlıdan kemirdim.

Birbirimize sarılıp uyuduk
Ha bu arada eşimle çocuğumuza isimler aradık taradık çünkü o benim kesinlikle hamile olduğumu düşünüyor, bu ay o kadar çok ota b.ka ağladım ki beni aşırı hassas ve alıngan bulduğunu her daim söylüyor

Neyse sorun, sıkıntı bitti nihayet.
He bu arada pazar tatile gidiyorum Cuma gece yarısı da gelmiş olacağım inşallah.

Biraz önce annemle kardeşim arıyorlar merak etmişler.

Kardeşimin cümlesi "Ablaa biz annemle yemeği içmeyi şimdiden kestik"
Ben; "sebep? hayrola?"
Kardeşim; Eee açık büfeye gideceğiz ya, midemizde yer olsun
Ben; "Ben diyet yapacağım orada"
Kardeşim; "anneeeee..Ablam diyet yapacakmış"
Annem;"s.çtırtmasın diyetine, gidip her şeyi yiyip, deli gibi eğleneceğiz işte o kadar"

Neyse ama ben tatilde dukan yapmaya niyetliyim.Bari karbonhidrat almam.Etti, süttü yerim denizden de fok gibi çıkmam debelenip dururum diye planlarım var ama bakalım açık büfe görüp disiplin altına giren bir bünyem olaydı zaten dombili olmazdım değil mi?

Bakacağız artık.

Bu arada dün ağlamaktan helak olunca ve aile konseyi akşam 10da bitince Hürrem'i izleyemeden girip yattım.
Umarım güzel bir bölüm olmuştur, şimdi gidip dünkü bölümü izleyeceğim.

Buluşmayla ilgii isterseniz tarih belirleyelim aşağı yukarı ona göre plan yapalım.Ben eylül sonuna kadar yokum.Gelince kesin kilocuklarımla gelirim bana en az 15 gün lazım olur, ben 15ekim ve sonrasından yanayım.
Yok daha erken istiyoruz derseniz size uyarım ama eski görüşmemize göre aman aman kilo vermiş kimse var mı bilmiyorum ama bence biraz arada fark olsa iyi olur.
İsterseniz 1 ay süre koyalım, herkes bir ayda iyice motive olur zayıflar eder, buluşma da bu açıdan da faydalı olur.

@Gölge; sigara bırakacak bir cengaver daha
Bugün eşimin 14.günü hapla.Israrla son güne kadar gitti, yarın bırakmış olacak inşallah ama onda o ışığı hiç görmüyorum.
Umarım senin için kolay olur bacım.

Winston ne güzel olmuş. sorun çözülmüş bak. Çok sevindim. sonunda her iki tarafta senin suçsuz olduğunu anladı bacım.
Şimdi git mis gibi tatil yap bacım. Kaç kere annemizle, kardeşimizle tatile gidiyoruz. Şahsen ben hiç gitmedim. Ve tatilde de diyet düşülmez bacım. Ama protein den yana zengin beslenmek için harika fırsat.

Winston bacım. Şimdi şöyle Ekimin 13'ü olabilir cumartesine denk geliyor. Ya da 20 si olabilir o da bayramdan önceki hafta sonuna denk geliyor. eğer bayram tatilini 10 güne çıkarırlarsa ne olur bilemedim. Çünkü giden olur, kalan olur falan.Ben mesela 10 güne çıkarsa muhtemelen cumartesinden gidebilirim. Bayram boyunca kasımın 12'sine kadar bende yokum. Bilemedim yani şimdi kafam karıştı.

selam kızlar
winston ağlatacaktın kız beni vicdansız. hele baklava börek yiyip sarılma kısmına öldüm be .bütün şişko çiftlerin hayalidir anacım yapan var yapamayan var
şaka bir yana işlerin halolduğuna çooookkk sevindim. oooh hatun kapmış senede 2 defa tatili . döktür muazzeez
bende tetilde açık büfede diyet yapmış ama ramazanda sapıtmış biri olarak diyorum ki açık büfede acayip diyet yapılır . neden bol salata ve tavuk ızgara çok canın isterse sütlü bir tatlı alırsın olur sana diyet menüsü . evde hazırlamak bazen eziyet oluyor. orda hazır herşey.
kızlar diyetim fena gitmiyor
sabah maydanoz az peynir ekmeğin uç kısmı yendi
öğlene tost yedim
akşama kabak var.
dün akşam bol bol yerde yapılan cimnastik hareketleri yaptım. 1 saat yürüdüm. sabah - deydim . hadi bakalım diyorum.

ne 5 i. saat 4 oldumu benim kurtlar oynar . ne yapsam ne etsem de kaçsam. daralıyorum. boynumu sıkıyorlar sanki. o mecburiyet beni sinir ediyor. ah ah ya evimin yada kendi işimin kadını olmalıydım ama ne edersin. ekmek parası:2:

winston ne dukanı ya boş verrrrrrrrrr busene senin senen tatilden yana güzel geçiyor
sen ben bu kiloları vercem dediğinde veriyomusn veriyosun, tekrar motive olman an fzla 1 haftanı alıyomu alıyo, acil olan bi düğün toplantı kutlama vs varmı yok.eeee demkki acil zayıflamanda gerkmiyor boş ver yaaa hem ben eminim çok eğelnceli geçer annen ve kardeşin olduğu için 30 değilde dahaçok 20 li yaşlardaymışsınız gibi hissedersin bırakyaaa ne kasıyon hesap ediyon yap açık büfeni gözünü göznlünü iyce doyur gedliğindede zımba gibi sıfır kaçamksız diuyetine başlarsın
ben,m böle diyetteyim diyipte kaçırdığım anın mutluluğunu yaşayamdığım herşeye çok pişman oluyorum sonradan keşke yeseydim 40 yılda bir olan bişey diyorum heh sanki yemedimde sıfır bedenmi oldum diyom

bayramdan sonra olsada bizde bu bilinçle bayramda kontrolü elden bırakamasak iyi olmazmı hani kurban bayramıya buu
hiç unutmuyom kurban kestik et dağırıtyom bilirisniz ilk iş herkes eti öğlene hazır eder
neyse bizm bina 22 daire ben başaldım dağıtmaya kesmeyende 8 daire falan var abartmıyorum gittiğim 4 dairede sofraya oturdum yedimyaa zaten kalan 4 dairede henüz sofraları hazır değildi zaten bu konuda çok kısmetliyimdir illaki her yerde sofraya denk gelirim

Evet bacım ya haklısın.Bir de benim baba tarafı aşiret gibi tatile gider.Mersindeki yazlık muhabbeti vardır bir.20 kişi o iki oda bir salona sığışır, 45 derecede yemekler pişirilir, elde 20 kişinin bulaşığı çamaşırı derken herkes memnundur bundan, annem ve ben hariç.Yıllarca cepte deli gibi para olsa da bu yapılır çünkü baba tarafı bundan haz alır.Annemle ben de her yıl söve söve giderdik.Annem boşanınca da çalışma hayatına geri dönüşü, şusu busu derken, ben evlendim falan filan, bu birlikte bir otelde tatil yapma fikri gene ütopik fikir olarak kaldıydı.Neyse şükür 30 yıldan sonra bir ilk olacak.O yüzden annem adına da kendi adıma da çoook mutluyum.
Diyet kısmını evet proteini bol tutsam azcık diğerlerinden tırtıklasam çok zarar almadan belki dönerim diyorum.
Hem hepi topu 5 gün yani.5 günde 10 kilo alacak halim yok ya diyorum kendi kendime ama ben winstonum, 3 kase çorbayle günü kapatıp ertesi güne yarım kilo fazla çıkan insanım, şimdi ne desem yalan

Valla 20 ekim desek bir ay var.Bir ayda en azından herkes 3-5 verse şahane olur.
Ejje daha yeni dönüyor, bu hafta tartılmayacağım bile dedi, gırgırına kendini diyete vurdu ama 78lerde sanırım uydurmuyorsam, sen buluştuğumuzda 49dun galiba şimdi 50lerdeyim diyorsun, ben önlemez bir biçimde şişiyor, iniyorum bir garip dobişlikteyim ama aynı noktadayım.yani demem o ki tamam birbirimizi görmek, sohbet için falan buluşalım tamam da ilk buluşmadan da 4 ay geçmiş olacak 4 ayda hala aynı yerdeysek ya da üstüne üstlük kilo almışsak bu bizi motive etmez diyorum.O yüzden ben erken buluşmadan yana değilim.Yani isterseniz haftaya buluşalım, buluşmada sorun yok ama bizi motive decek bir nokta olmaz o yüzden biraz daha zayıflayıp buluşalım derim.Ha diyeceksiniz ki senin koca göbeğin gidesiye kadar kaç ay bekleyelim buluşmayı, okadar da değil En azından herkes 3-5 kilo vermiş olsun biraz değişim olsun, kendimizi iyi hissedelim falan derim ben.
Bunun için de bir ay süre yani 20 ekim benim için uygundur.
Bayram tatili falan girerse kasımda mı buluşmuş oluruz, olmadı en kötü kasım ilk hafta deriz, hmm sen kasım 12ye yokum demişsin o zaman kasım sonu oluyor, çok uzun oluyor sankim.Bilemedim şimdi.

Ekim 13 desek, ben ekimde gelicem tatilden, 13 günde anca tatilde tıkındıklarımı veririm diyorum :26:
Neyse ya tamam, ekim 13 size uyarsa ben de kabul ederim.
Benim için itelemeye gerek yok tarihi.

Son düzenleme:

Döktür muazzez ha
Valla bu sene tatil ızdıraptı yeminle.
Size de yazdım ya önce eşimin izinli olamayacağı belli oldu ona üzüldüm, sonra babam ve analıkla tati çıktı şapkadan çıkan tavşan gibi.
Vay annem alınır vay gitmezsem babam alınır, ee eşimi evde mi bırakayım derken söylene söylene tatile gittim.

Tam şükür bunla atlattık derken eşime izin verdiler, ben de masraf olmasın diye 10 gün herüfü evde oturtturdum, sonra tam bu tatil ızdırabı da bitti derken annemlerle olan tatil çıktı ve malum yaşadıklarımı yazdım.

Yani arkadaş ne tatilmiş ya.Dışardan bakan Ayşegül tatilde hesabı winston tatilde der ama hepsi mi burnumdan gelir, nasıl böylesi ızdıraplı olur anlamadım

Gelince zaten önce Eyüp Sultana gidip, kendimi okutup elleticem. İnsanın tatil gibi güzel bir konuda bile mi her işi ters gider ya.
Neyse..Umarım ben de senin gibi iradeli ve bilinçli davranır, kilo almadan gelirim inşallah.

30 lu değil de 20 li yaşlar demek ne demek? Yoksa sen bana yaşlı mı diyorsun? teyze mi diyorsun? Hanımabla mı diyorsun?Uleeeeynnn yaşım kaç başım kaç.
Hasassım diyorum, duygusalım diyorum, sabah akşam ağlıyorum diyorum leeen sonra bana 30 değilde 20 diyorsun böhühühüh..
Buna da yarım saat ağlardım ama dün çok ağladım, gözümde yaş kalmadı ama yazdım bir yere bunu.
Seni bulacam oğlum, çıkışta görüşecez seninle

yaşlı bunak winston

Gırgırınâ'ya çok pis küstüm, çıkışta sote bir yerde kıstıracam ama bayram dönüşü buluşma fikrine katılıyorum.
Eğer herkes bayram bitimine kadar motive olurum, kilo veririm, çok da şahane olur derse bayram sonu buluşalım.
Yok çok uzun olur derseniz 13 ekim ya da 20 ekimi konuşabiliriz.

Ben Sülüman'a kaçar, görüşürüz.

ayne katılıyorum buluşmada gözl egörülür bi fark olması benim için daha önemli o yüzden yakın olmasını değilde 20 ekim olmadı kasımsonu olsun yeterki yakın bi tarih olmasın diyorum daha hiç birimiz şaşırtacak halde değiliz görüntümüzle

Yahu öyle deyipte hepten beni üzmeyin anam. Akşam çıkış saatim olan 6 da ayda 2 kez zor çıkarım ki her seferinde izin alarak falan. Onda da müdür her seferinde bahane bulmaya çalışır. Ayda en az 5 gün saat 9 ya da 10 a kadar çalışırım. Diğer zamanlar da da ortalama 19 ya da 19:30 da çıkarım. Benimkisi herhalde takım elbiseli kölelik.
Öğlen yemeğe bile çocu zaman çıkamam. Çıktıklarımda da uzun zamandır 1 saat falan yemek molası veremem. Ne yol parası alırım, ne mesai alırım. Ve duyanların gerçektenmiiii yazıkkkk dediği bir maaşla çalışırım.

inş kolay olur canım ben ilaçsız deniyorum bakalım bırakmayı...tatil işinede sevindim..

banka zormuş evet bizim burayada bankadan geçen arkadaşlar varda onlarda çok dertliydi...

Bana da devletten sonra en rahat iş bankacılık gibi gelir.Şık şık giyinirler, klimalı ortam, ohh gezme etme yok ya gişede ya odalarında otururlar, her öğlen şımşıkırdım çıkarlar yemeğe, keyif keyif geri gelirler.5 dedinmi bankalar kapanır, ya servislerine atlarlar ya arabalarına.Cumartesi pazar mesai yok, bayramda seyranda mesai yok.Maaşları da sonuçta bir çok mesleğe göre yüksek.Kariyer yükseltme seçenekleri de var.Piyasada da çok banka var, canı ister transfer olur falan.Aktiviteleri, eğlenceli etkinlikleri falan vardır kesin.Bankanın kreşleri falan vardır.
Ne bilem banka deyince bende bunlar canlanır hep. :26:

Bu arada Hürrem çok tırtmış dün gece.Şimdi izledim, ee yani? dedim.
İbrahim'i saray dışına koydular ya, onun yok askerle konuşması, yok itişmesi çok sıkıcı olmuş.
Valide de ölünce gene onun kaynanalık şeysi vardı, şimdi Hatice'nin kaynanalık yapması daha kocaya sahip çıkamamışken görümceliğe soyunması falan da çok hafif kalmış.Hürrem, Hatice'nin üstüne düşse, Hatice oracıkta ölür.Sen kim, Hürrem'e olmayan beyninle meydan okumak kim? Hem madem çok akıllısın da kocan çocuk yapana kadar o zekan neredeydi diye sorarlar adama.Yani çok uyduruk olmuş.
Cansu Dere de çekmiş gözlerine boyayı, kedi miyavlaması gibi mik mik konuşup duruyor.Yok büyücülük, yok gizemli dövme..Pehh Kanuni'nin kulak kılı bile dökülmüş, daha görünce ayılmalar bayılmalar.Len millet ne erkek meraklısıymış he.
Özetle; baymaya başladı.

selam,

bende izleyemedim yahu bu akşam izliyim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…