bu haftaki kilom 53 kızlar en son tartıldığımda 52.5 dum yani almışım
benim gözlemlediğim şuki bu sayfada rutin bi şekilde aktifliğini bozmayan sezen ve winston
ve bu sayfada herkesin en çok sohbet etmekten zevk aldığı paylaşımlarına cevap verdiği kişi yine sezen ve winston
bu sayfada çocuğunu kocasını evindeki kahkağalı yada sevimsiz anlarını bizimle sıkılmadan üşenmeden zaman ayırıp uzun uzun yazan sezen ve winston takım arkadaşalrının menülerine dikkat eden paylaşımlarıyla ilgili fikirlerini en çok söyleyen sezen winston
eee demekkii arkadaşalrrr hiç kasmaya zorlamaya gerek yok
üşeniyomusun yazmaya çıkarsın takımdan
hergün toplamda 15 dkkanı ayıramıyomusun çıkarsın takımdan
kimsenin menüsü yada yaptığı yanlış diyeti hatalrını yada araştırıp bulduğu keşfettiğği diyetler umrunda olmayıp sorgulamıyorsan çıkarsın takımdan
çevrende yaşyıpta farkında olduğun komik yada üzücü olayları payalaşmaya gerek duymuyorsan tabikii yazmaya bişey bulamazsın
kimse kusura bakamsında sezen ve winston hariç paylaşım niye yok kimsecikler yokya diyip konuşmakla olmuyo
ben zorlamaya karşıyım çünkü geçici bi çözüm olduğuna inaıyorum
ama şu oalbilir her gün biri anket gibi gnün konusu yapar
misal bugün ZAYIFLAYINCA EN ÇOK KİMİ KISKANDIRMAK İSTERSİNİZ
Tartıldım kg 77 aslında bu hafat vetrdiğim gerçek rakam 1 kg ama ben geçen hafta tartılmayı unutuğum için 80 kg diye varsayım yazmıştık evede tartıldığımda 78 çıkmıştım neyse
sezen bu hafta 77 kg diye yazarsın
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam salata peynir 1 yumurta
gece 1 salkım üzüm
1 saat yürüyüş
bence meyve bana yaramıyo zaten şükür bitirdim 4 kg elmayı sayılır
bu hafta tekrar yoğurda dönerim diye düşünüyorum
çorbada olabilir soğuklar geldi ben üşümeye başldım
gerçi bende çorbanın hiç doyurucu etkisi yokyaa sıvıyaa
he birde dünkü menüm
sabah
1 kk peynir, 3 dilim ekmek, domates, salatalık, 3 çay, 5 zeytin
öğle
1/2 kase çorba, salata, döner, yarım lavaş
ara
1 armut
akşam
1 tabak taze fasulye, 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara
kuruyemiş çay
bu kuruyemiş işini ben yine abarttım bi çare bulmam lazım ne yapim kızlar ya bana akıl verin...
vallahi bravo. Aldığın tüm kiloları verdin sanırım. önünde saygı ile eğiliyorum bacım.
Günde en az 3 mesaj yazılması
S_A
Yakar76 EVET
winstonlight EVET
Se_zen EVET
Gölge_çiçeği EVET
Suhan2 -EVET
Ejje89
Gırgırına
cedric
Balböcüü
benim gözlemlediğim şuki bu sayfada rutin bi şekilde aktifliğini bozmayan sezen ve winston
ve bu sayfada herkesin en çok sohbet etmekten zevk aldığı paylaşımlarına cevap verdiği kişi yine sezen ve winston
bu sayfada çocuğunu kocasını evindeki kahkağalı yada sevimsiz anlarını bizimle sıkılmadan üşenmeden zaman ayırıp uzun uzun yazan sezen ve winston takım arkadaşalrının menülerine dikkat eden paylaşımlarıyla ilgili fikirlerini en çok söyleyen sezen winston
eee demekkii arkadaşalrrr hiç kasmaya zorlamaya gerek yok
üşeniyomusun yazmaya çıkarsın takımdan
hergün toplamda 15 dkkanı ayıramıyomusun çıkarsın takımdan
kimsenin menüsü yada yaptığı yanlış diyeti hatalrını yada araştırıp bulduğu keşfettiğği diyetler umrunda olmayıp sorgulamıyorsan çıkarsın takımdan
çevrende yaşyıpta farkında olduğun komik yada üzücü olayları payalaşmaya gerek duymuyorsan tabikii yazmaya bişey bulamazsın
kimse kusura bakamsında sezen ve winston hariç paylaşım niye yok kimsecikler yokya diyip konuşmakla olmuyo
ben zorlamaya karşıyım çünkü geçici bi çözüm olduğuna inaıyorum
ama şu oalbilir her gün biri anket gibi gnün konusu yapar
misal bugün ZAYIFLAYINCA EN ÇOK KİMİ KISKANDIRMAK İSTERSİNİZ
Suhan acaba gerçekten bizim vucutlar mı kabul etmiyor. Bende 53 kiloyum şu an. Aslında bizim kilomuz mu bu yoksa. Biz mi kabul etmemeye çalışıyoruz. HEr ikimizde 49 a kadar güştük ki sen 48'e kadar düştün ama tekrar hoooppp alıyoruz. Yoksa gerçekten yağlardan değil de kaslardan falan mı veriyoruz biz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?