Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günde en az 3 mesaj yazılması

S_A

Yakar76

winstonlight EVET

Se_zen EVET

Gölge_çiçeği EVET

Suhan2 -EVET

Ejje89

Gırgırına

cedric

Balböcüü

günaydınkızlar
geçen hafta 63,80
bu hafta 63,80
verememişim ama almadım die seviniyorum kilo vermiş olmayı beklemiyordum zaten regl dönemimdeyim diyet işini tam toparlayamadım ve spora başlayamadım hala...

he birde dünkü menüm
sabah
1 kk peynir, 3 dilim ekmek, domates, salatalık, 3 çay, 5 zeytin
öğle
1/2 kase çorba, salata, döner, yarım lavaş
ara
1 armut
akşam
1 tabak taze fasulye, 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara
kuruyemiş çay
bu kuruyemiş işini ben yine abarttım bi çare bulmam lazım ne yapim kızlar ya bana akıl verin...

benim gözlemlediğim şuki bu sayfada rutin bi şekilde aktifliğini bozmayan sezen ve winston
ve bu sayfada herkesin en çok sohbet etmekten zevk aldığı paylaşımlarına cevap verdiği kişi yine sezen ve winston
bu sayfada çocuğunu kocasını evindeki kahkağalı yada sevimsiz anlarını bizimle sıkılmadan üşenmeden zaman ayırıp uzun uzun yazan sezen ve winston takım arkadaşalrının menülerine dikkat eden paylaşımlarıyla ilgili fikirlerini en çok söyleyen sezen winston
eee demekkii arkadaşalrrr hiç kasmaya zorlamaya gerek yok
üşeniyomusun yazmaya çıkarsın takımdan
hergün toplamda 15 dkkanı ayıramıyomusun çıkarsın takımdan
kimsenin menüsü yada yaptığı yanlış diyeti hatalrını yada araştırıp bulduğu keşfettiğği diyetler umrunda olmayıp sorgulamıyorsan çıkarsın takımdan
çevrende yaşyıpta farkında olduğun komik yada üzücü olayları payalaşmaya gerek duymuyorsan tabikii yazmaya bişey bulamazsın
kimse kusura bakamsında sezen ve winston hariç paylaşım niye yok kimsecikler yokya diyip konuşmakla olmuyo

ben zorlamaya karşıyım çünkü geçici bi çözüm olduğuna inaıyorum
ama şu oalbilir her gün biri anket gibi gnün konusu yapar
misal bugün ZAYIFLAYINCA EN ÇOK KİMİ KISKANDIRMAK İSTERSİNİZ

bu haftaki kilom 53 kızlar en son tartıldığımda 52.5 dum yani almışım

Suhan acaba gerçekten bizim vucutlar mı kabul etmiyor. Bende 53 kiloyum şu an. Aslında bizim kilomuz mu bu yoksa. Biz mi kabul etmemeye çalışıyoruz. HEr ikimizde 49 a kadar güştük ki sen 48'e kadar düştün ama tekrar hoooppp alıyoruz. Yoksa gerçekten yağlardan değil de kaslardan falan mı veriyoruz biz ya.

Tartıldım kg 77 aslında bu hafat vetrdiğim gerçek rakam 1 kg ama ben geçen hafta tartılmayı unutuğum için 80 kg diye varsayım yazmıştık evede tartıldığımda 78 çıkmıştım neyse
sezen bu hafta 77 kg diye yazarsın

dünkü menüm
sabah 1 elma
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam salata peynir 1 yumurta
gece 1 salkım üzüm
1 saat yürüyüş

bence meyve bana yaramıyo zaten şükür bitirdim 4 kg elmayı sayılır

bu hafta tekrar yoğurda dönerim diye düşünüyorum
çorbada olabilir soğuklar geldi ben üşümeye başldım
gerçi bende çorbanın hiç doyurucu etkisi yokyaa sıvıyaa

Canım sende haklısın valla. Zorlamaya da gerek yok. Dediğin gibi yazmayan yazmıyor. Aslında senin ve winstonun dediği şeylerde çok mantıklı. Takım mesaj kaptanı ya da senin dediğin olaya da bayıldım. Gayet güzel. Ama isterseniz şöyle de yapabiliriz. Zorunluluk gibi değilde az yazan paylaşımda bulunmayan arkadaşlar ne kadar uğraştığımızı görsün diye mesajlarımızı kendimiz günlük sayarız. Yani kendimiz günlük numara veririz. Ve senin dediğin ile winstonun dediği şeyi birleştiririz. Yani her gün birisi GÜNÜN KONUSU, GÜNÜN SORUSU, GÜNÜN DEĞİŞİK YARARLI BİLGİSİ, adına bir şey paylaşır ve o gün takımı canlandırır. İşi olan öncede söyler o günü bir sonrakine devir eder. Öyle çok fazlaca emek isteyen de bir şey olmaz gibime geliyor. Sabahtan girse bir konu , bir soru yazsa, arada bir girip hadi kızlar dese, birilerine cevap verse. Bence hem eğleniriz, hem öğreniriz, hem zayıflarız. Ne dersiniz arkadaşlar

Vallahi bravo. Aldığın tüm kiloları verdin sanırım. Önünde saygı ile eğiliyorum bacım.

Sabah
2 yumurta+salata+peynir

Öğlen
3 köfte+2 kaşık ciğer+1 dolma+yoğurt (öğlen abarttım dışarı çıktım ne yazık ki )

Akşam
ciğer sote+salata

Gece azıcık kuruyemiş kaçırdım ya. Bu akşam yok

Dün yediklerim yüzünden veremedim bugün

Kilom 53

Sabah
2 yumurta+salata+peynir

Öğlen
3 köfte+2 kaşık ciğer+1 dolma+yoğurt (öğlen abarttım dışarı çıktım ne yazık ki )

Akşam
ciğer sote+salata

Gece azıcık kuruyemiş kaçırdım ya. Bu akşam yok

Dün yediklerim yüzünden veremedim bugün

Kilom 53

1-Önce bende gece kuruyemiş yiyerek hata ettim bacım. Onu yemememiz lazım. Mesela gözümüzün önünden kaldırarak bu akşam başlayalım. Bak şimdi aklıma geldi. Akşam eve gidince maydonoz yıkayalım. Canımız kuruyemiş istedikçe maydonoz kemirelim. Hem oyalanmış olmaz mıyız. Bilemedim olur mu ama denemekte yarar var. Birde şey yapabiliriz 1 tane salatalığı kabukları ile birlikte incecik ama çok incecik uzunlamasına kesip onu da tabağa koyarız ağzımız boş duracağına onları kemiririz valla 2 sinide yesek 1 tanecşk cevizden bile az kalori alırız.
2-Sigara bırakma işi nasıl gidiyor
3-Ekmekler olmasa menün güzel aslında. Sabahki ekmekiğin 1 dilimi fazla duruyor ama akşam hepten fazla olmuş

Ya inan bak ben bu takıma girmek için bekledimya baya zamn bekledim o ara özleden mesaj atıyodum hazerana winstoan çünkü hani biliyodum araştırmacı gözlmci oldukarını sence nası yapmalyım falan gibisinee yani aslında ben sizden paylaşımlarınızdan baya bilgilendim misal senin şu dediğin sigara bırakmayla alakalı vidyo misal senin sayendede baharatlarla ilgili bilgim oldu yani şuan aklıma gelmeyen ama sizn payalşımnlarınıdan edindiğim bilgiler daha akılda kalıcı oluyor benim iiçin sohbet içeriğinde öğrendiğim için ben buınu google yazıp okusam anında unutuyorum biliyosunz hafıza zayıf
ya inan konu 3 mesaj yazalım falan değil sadece olmuyosa olmuyodur zorlam olmasın direk vakti olmayan kişi çıkartılsınya bi çabaya girsin kalabilmek için eminim çok daha aktif olabilcek bi sürüü kişiler olabilir takıma girmek isteyen taze kan lazım kan
başkanada artık sitemim oluyoo buraya hakim olup vakti olabilcek kişi başkan olmalı
tama s.a. Başkan ama ev telaşı iş telaşı nası ilgilensinn yani ben olsam hiç giremezdim bile gene o vakit ayırmaya çalışıyoo ama yetmiyoo en azından gözlmleyip arkadaşım fatma ilk uyarını aldın lürfen daha aktif ol 2. Uyarın diskalife olur desin bak ozman nası hizaya gelirizz sorumluluk duygusunu dahada hissederiz benim ukalalığım daha iyi olması için hanımlar çünkü bende aa nasılsaaa yazmasam 2 hafta ya iiznli yzıyolar ya idare ediyolar diyom keyfim geldiğindede gelip aktif oluyomm vallaya böel düşünüyom yani yalanmı sölücem iş sıkıntım odu mutsuzduım okudum okudum ama hiç yazamadım dedim idare ederler zorunlu hisetmedim kendimi işte demek istediğim bu idare ete olması hee olsun ama adı olsun 3 gün falan 4. Güne toparlnıyo insan

vallahi bravo. Aldığın tüm kiloları verdin sanırım. önünde saygı ile eğiliyorum bacım.

yok ama az kaldı 75 de bırakıp bidaha 82ye çıkmıştım şimdi apatallığıma kzıyomm 75 in üsütüne verseydimde 70 olsaydımda şu sevgilim artık dile gelip evet zayıflmaışsın deseydi ne olurduu ama yok işte ben akıllanmıyom ya al ver al ver şuan verişteyim bakalım nereye kadar dayncam

Günaydın kızlar

Bugün çok keyifliyim. Salı günü eşimi getirmek için tamamladığım evraklarla burda isviçrede başvurumu yaptım. Bugün ise şu saatlerde eşim ankaradan başurusunu yaptı. 1buçuk 2 ay sonra başurumuza olumlu yada olumsuz bir cevap gelecek. İnşallah olumlu cevap gelecek.

Gırgırına, evet haklısın canım sezen ve winston gerçekten burda aralıksız hep paylaşım yapıyor. ben okadar giremiyorum malesef. an geliyor akşam saat 9 gibi eve geliyorum. o saatten sonra interneti açsamda burda kimse olmayınca yazamıyorumki...

---

Bugün evdeyim öğleden sonra listeyi ben yapacam. Çamaşır yıkanacak temizlikti şuydu buydu. Bugün baya işim var. Aslında gezmeye gitmek istiyordum. Ama annemi bir türlü yardımcıyı arayıp gelmemesini söylemesi için ikna edemedim. yahu ben mobilyacı gezmek istiyorum. koltuk bakmak istiyorum. ama biliyorum daha erken evin anahtarını teslim almaya daha 1 ay var :44:

Bugün tartıldım.

Büyük başarı bir haftada 100 gram vermek büyük başarı.

geçen hafta: 79,5
Bugün: 79,4

Kilo almadığım için çok mutluyum. 80 sayısını birdaha tartıda ömrüm boyunca görmek istemiyorum. hamile olrsamda tartılmicam ya. ha hamilelik dedimde. isviçreli bir arkadaşım 40 yaşında ilk çocuğunu doğurdu. 40 yaşında ama acaip kafa dengi bir kadın. ve 7bucuk aylık hamileyken gördüm arkadan baksanız hamile diyemezsiniz. ne var bir yeri daha şişmiş olsun. hamileliği boyunca en fazla 38 beden giyinmiş. salı günü bebeği görmeye gittim. ya minicik ufacık bir göbeciği kalmış. gene giyinmiş 36 beden kotunu.

ya biz türklere vergilimi yani bu durum. kadınlarımız hamile olunca anında bikere göğüsler şişiyor. anneler teyzeler yengeler halalar senin yemen lazım deyip bir sürü yedirirler. ha tabii yapıya göre farklıdır. yani işin kısası.... isviçrelilerin yüzde 95i hamileliklerini nigar gibi geçiriyorlar

Bende 3 mesaj yazılmasına varım kızlar. burda daha aktif olmaya gayret göstereceğim.

ve bu hafta mutlaka mesajlar sayılacak.

pazartesi-cuma arası günde en az 3 mesaj yazacak herkes. bende dahilim buna.
ve menülerimizi paylaşacağız. bende paylaşacağım lokma lokma her yediğimi.

benim dün yediklerim:

sabah: 1 bardak süt
arada: yağsız yoğurt
öğlen: ızgara tavuk haşlanmış sebze
arada: yağsız yoğurt
akşam: tozuttum biraz ya. bu sabaha eksi çıkmam bile mucize. kepek ekmek yedim ve yağsız peynir.

selam arkadaşlar
önce bildirimi yapayım
geçen hafta 64,700
bu hafta 63,800
çokda kendimi sıkmadan yapmıştım diyeti . bu bişeydir diyorum.
kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar

Günde en az 3 mesaj yazılması

S_A

Yakar76 EVET

winstonlight EVET

Se_zen EVET

Gölge_çiçeği EVET

Suhan2 -EVET

Ejje89
Gırgırına

cedric

Balböcüü

burası benim 2. vicdanım gibi oldu ne kadar fazla zaman ayırsam okadar fazla motive oluyorum. böyle yaparak daha fazla birbirimize destek oluruz.

dün akşam yediklerimi yazayım.
2 kase çorba
1 elma
çok az üzüm
gece 4 te yatınca baya acıktım 2 dilim salam yedim. ne mide varmış sende diyeceksiniz ama yiyecek daha az zararlı bir şey bulamadım.
sabah
1 elma (gırgırınadan bulaştı)
şimdi yeni acıkma belirtileri başladı açımmmmmmmmmmmmmm

ben ençok eltim olacak o o alığı kıskandıracağım çatlatacağım orta yerinden. denyo. beni çok eleştiriyordu. şimdi baya bir duruldu ama olsun yetmezzzzzzzzz

ne olduğunu anlamış değilim sezen evet en son 600 gramım kalmıştı ve ben bi kaç gün içinde geri aldım devamlı 48 de kalmak için aç kalmayı bırak su bile içmemem gerekiyo nasıl şey anlamadım ama ortada başka bişeyde var ben evlenirken 43 kilodaydım ozaman vücudum nasıl kabul ediyodu acaba doğumlardan dolayı falanmı vücut belli bi savunmaya geçiyo yoksa ben kendimi mi kandırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…