Benim için "kendi isteği ile ayrıldı" yazarsan sevinirim.
Haftasonu tatile gidiyorum, öbür hafta geleceğim, sonrası derken bayram falan filan zaten pek aktif olamayacağım.
Vereceğim kiloyu da artık bir şekilde kendim veririm.
Bir de tatil dönüşü full time iş arayışına gireceğim, işi de ayarlayınca eskisi gibi online olamam zaten.
Senin de başkanlığı en güzel şekliyle devam ettireceğin zaten belli bacım.
Bu kadar vurdun vurdun da hiç mi iyi yanımı göremedin a körolasıca winston dersen;
Sen iyi niyetli, kalbi çok temiz bir bacısın.Ilımlı, uyumlu, kimseyi kırmak istemeyen, duygusal, anlayışlı birisin.Belki gruplar içinde kuralsız tek grup bizizdir.Herkes mutlu olsun istersin, istediği gibi davransın istersin.Kimseyi bilinçli olarak kırmaz, üzmezsin.
İçinde en ufak artniyet olmadığını da bilirim.Derdi olana elinden geldiğince yardım eder, dinlersin.Kilosunu bildirmze idare edersin, paylaşımda bulunmaz izinli sayarsın yani kimse kırılsın, üzülsün istemezsin.
O yüzden başkanlığına biraz aktifliği eklersen karada havada kimse seni tutamaz bacım
(Ha bir de şu yapılacak/edilecek ya da yap et kiplerini bırak Allahını seversenbaşına iş açıyorlar, onun yerine "yapalım mı? edelim mi? ne dersiniz? sizin için uygun mu? hep birlikte onaylayalım mı? tarzı daha demokratik ve ılımlı geliyor )
Kızlar konular çok derinleşmiş uzun uzun yazmak isterdim ama şimdi fazla vaktim yok.
winston söylediklerinde çok haklısın bacım. Her cümlende haklısın.
Gölge _ çiceği nereye gidiyormuşsun. Bacım tamam bizde sıkıldık bu mesaj sayma bilmem ne muhabbetlerinden ama niye sanki hemen üstüne alındım anlamadım sen zaten paylaşımda bulunuyorsun, bu sadece takıma biraz hareket biraz muhabbet getimek içindi. Gitme bacım ya bi yere.
S.A başkanlığı bırakmamana sevindim. Kaçmayıp çözüm bulmalıyız değil mi. Ve nihayet sen de çözüm bulmuşsn.
Evetttt sanırım herkesler haklı. Suçlu benim o zaman.
Neyse kızlar biraz işim var. Umarım balböcüü ve gölge bacı kalır.
Haftasonu tatile gidiyorum, öbür hafta geleceğim, sonrası derken bayram falan filan zaten pek aktif olamayacağım.
Bir de tatil dönüşü full time iş arayışına gireceğim, işi de ayarlayınca eskisi gibi online olamam zaten.
Bu kadar vurdun vurdun da hiç mi iyi yanımı göremedin a körolasıca winston dersen;
Sen iyi niyetli, kalbi çok temiz bir bacısın.Ilımlı, uyumlu, kimseyi kırmak istemeyen, duygusal, anlayışlı birisin.Belki gruplar içinde kuralsız tek grup bizizdir.Herkes mutlu olsun istersin, istediği gibi davransın istersin.Kimseyi bilinçli olarak kırmaz, üzmezsin.
İçinde en ufak artniyet olmadığını da bilirim.Derdi olana elinden geldiğince yardım eder, dinlersin.Kilosunu bildirmze idare edersin, paylaşımda bulunmaz izinli sayarsın yani kimse kırılsın, üzülsün istemezsin.
O yüzden başkanlığına biraz aktifliği eklersen karada havada kimse seni tutamaz bacım
(Ha bir de şu yapılacak/edilecek ya da yap et kiplerini bırak Allahını seversenbaşına iş açıyorlar, onun yerine "yapalım mı? edelim mi? ne dersiniz? sizin için uygun mu? hep birlikte onaylayalım mı? tarzı daha demokratik ve ılımlı geliyor )
Umarım gölge ile balböcüü kalır ama winston inşallah gider, cehenneme direk olur he öyle mi?
Bir önceki mesajımı görmediğini sanırıyorum yoksa bana da kal derdin, hele bir deme, ayağım takılmış numarası yapıp üstüne düşerdim de görürdün anyayı konyayı(Gider ayak tehtit eden, çirkinleşen winston )
Şaka maka güldürdün öğlen öğlen he.
Gölge acilen gelmeli, grup birbirine girdi resmen
Ya kızlar olayın özü şu; gölge'nin gitmesinde payım var şu mesaj fişteklemesini yapanlardanım.O yüzden birinin gruptan rahatsızlık hissedip gitmesini istemiyorum.Yani benim yüzümden gitmemeli.Eğer giderse ben de giderim.
Benim derdim gölgeyle değilki, gölge mesaj yazmıyor gitsin demedim ki.
Ama o alındı.
Buna da sebep ben oldum.
Kendimi iyi hissetmiyorum.
Ayrıca bavul hazırlayacağım çok işim var, böyle koala gibi yapıştım ekrana kaldım he.
Gölge gelsin fikrini yazsın, ona göre bakarız o zaman.
Ama yoğunluğum falan doğru kızlar.Eski laptopumu otele çeke çeke onca yol götüremem.Telefonum falan da internetsiz.Bir hafta olmayacağım buralarda.Sonrası da dedim ya tatildi bayramdı falan.Yani bahane değildiler.
Neyse gölge gelsin, konuşuruz.
alıntı yapıp cvp verim dedim ama yazılar epey uzun olduğu için vazgeçtim winston ve sezen sizin mesaj sayalım demenize takılmadım ben baştan beri dediğim gibi çoğunluk ne derse ona uyarım... Gırgırına evet önce dedinki ben dayatmaya gelemem mesaj sayamam tmm dediler yeni fikirler üretmeye uğraştı arkadaşlar sonraki mesajındada demişsinki beni nasılsa idare ediyolar beni izinli yazarlar die düşünüp ben gelmiyodum katı kurallar konulmalı arkadaş sen gelip yazmıyosan seni çıkarcaz denmeli eee bu ne pehriz bu ne lahana turşusu oluyo 3 msj yaz dersen yazmam diyen insan bak yazmazsan seni çıkarırız diyincemi yazcak...yani bana göre böle gereksiz uzatılmamalı bu konular bu yazıp yazmama işini hiç üstüme alınmadım ben çünkü ben düzenli takip ediyorum burayı hep diyorum çok yazamasamda elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ki o kadar berbat bir dönem geçirdiğim halde burdayım kafam dağılsın etsin die ama ben buraya stres atıyım diyetime sarılıyım die gelirken daha çok strese girmeye başladım...dediğimin düşündüğümün arkasındayım demişsin ama düşündüğün net değil bana göre...neyse kızlar çok özür dilerim sizlerden ama ayrılcam ben misafir olarak takip ederim yorumlarınızı o zamanda misafirlerede mesaj limiti uygulaması getirmeyin hee fururum sizi
Bacım o kadar yazılacak şey var ki uzun uzun.
Bilmem tekrar gelir okur musun.
Kime neye kızarsan kız, olayın başlangıç mevzusu mesaj yazmanın zorunlu hale getirilmesi mi? Evet.
Bu işte koca parmağım var mı? Evet var.
O zaman her şey benim sayemde olmuş demektir.
Söylediğim şeyin de arkasındayım; gölge giderse ben de giderim.
Başkan seni ayrıldı diye yazdığında beni de yazsın o zaman.
Dediğine de katılıyorum, stres atmak için geldiğimiz yerde strese giriyorsak, sinirleniyorsak, gerilip üzülüyorsak bence de ayrılmanın vaktidir o zaman.
O zaman bu işte winstonun parmağı varsa benimde var. Beni de ayrıldı yazın madem. Bende sebep oldum senin üzülmene, strese girmene. Benide haftaya ayrıldı yazarsın başkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?