Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar konular çok derinleşmiş uzun uzun yazmak isterdim ama şimdi fazla vaktim yok.

winston söylediklerinde çok haklısın bacım. Her cümlende haklısın.

Gölge _ çiceği nereye gidiyormuşsun. Bacım tamam bizde sıkıldık bu mesaj sayma bilmem ne muhabbetlerinden ama niye sanki hemen üstüne alındım anlamadım sen zaten paylaşımda bulunuyorsun, bu sadece takıma biraz hareket biraz muhabbet getimek içindi. Gitme bacım ya bi yere.

S.A başkanlığı bırakmamana sevindim. Kaçmayıp çözüm bulmalıyız değil mi. Ve nihayet sen de çözüm bulmuşsn.

Evetttt sanırım herkesler haklı. Suçlu benim o zaman.

Neyse kızlar biraz işim var. Umarım balböcüü ve gölge bacı kalır.

ya boşver sen tatili bayramı giremeyeceğimi.

sende kaç kere aktif olamayacağım dedin ama maşallah en aktifimiz sen olduuun..

ya winston sen gitme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Umarım gölge ile balböcüü kalır ama winston inşallah gider, cehenneme direk olur he öyle mi?
Bir önceki mesajımı görmediğini sanırıyorum yoksa bana da kal derdin, hele bir deme, ayağım takılmış numarası yapıp üstüne düşerdim de görürdün anyayı konyayı (Gider ayak tehtit eden, çirkinleşen winston )

Şaka maka güldürdün öğlen öğlen he.

ya boşver sen tatili bayramı giremeyeceğimi.

sende kaç kere aktif olamayacağım dedin ama maşallah en aktifimiz sen olduuun..

ya winston sen gitme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Haydaaaaaa
Olmaz ama bacım. Hani tatile gidecektin gelecektin beraber zayıflayacaktık. Buluşacaktık. Hem ben ne yarpım sensiz buralarda.

ya ağlama ifadem az oldu ya. bir sürü yaptım göndere bastım baktım uyarı geldi.

öngörülen 100 ifade ekleyebilirsiniz siz 221 tane eklediniz falan.

benim gözler böyle>>>>>>>>>>

Gidemezsin işte gidemezsin, gidemezsin......
Yoksam her gece rüyalrına girer bu sıska halimle seni kovalarım, tüm kadınlar kulübünü toplarım evini bulurum(balkonda karga besleyenlerin evi nerde diye sorsam tüm kadıköy bilir ) otururm o yeni boyadığın koltukların üstüne çekirdek yerim. Giderkende mekik aletini alırım kaçarım. Kedini de götürürüm su dolu küvete atarım. Bide tüylerini spreyle boyarım, bi de karganı evin içine koyarım, kediyi de bırakırım artık bütün evin tüy mü olur ne olur bilemem. Heee bisikletini de bozarım...........

Gölge acilen gelmeli, grup birbirine girdi resmen
Ya kızlar olayın özü şu; gölge'nin gitmesinde payım var şu mesaj fişteklemesini yapanlardanım.O yüzden birinin gruptan rahatsızlık hissedip gitmesini istemiyorum.Yani benim yüzümden gitmemeli.Eğer giderse ben de giderim.
Benim derdim gölgeyle değilki, gölge mesaj yazmıyor gitsin demedim ki.
Ama o alındı.
Buna da sebep ben oldum.
Kendimi iyi hissetmiyorum.

Ayrıca bavul hazırlayacağım çok işim var, böyle koala gibi yapıştım ekrana kaldım he.
Gölge gelsin fikrini yazsın, ona göre bakarız o zaman.

Ama yoğunluğum falan doğru kızlar.Eski laptopumu otele çeke çeke onca yol götüremem.Telefonum falan da internetsiz.Bir hafta olmayacağım buralarda.Sonrası da dedim ya tatildi bayramdı falan.Yani bahane değildiler.

Neyse gölge gelsin, konuşuruz.

Başkan benim bavul yapmam lazım, kardeşim gelip kapıdan alıp gidecek bavulu, bana yük olmasın diye.
O yüzden biraz işim var.
Şimdilik bir şey yazmaayrıldı diye ama gölge de gitmesin.
Ya gerçekten fena oldum, birisi benim yüzümden gidiyor ve çok üzüldüm cidden.
O yüzden gölge gelirsen oku pls, gitme bacım ya.
Valla vicdan azabı doldum.

Gİ-DE-MEZ-SİN. Emir kipi ile konuşuyorum işte banane banane yaaaaaaaaaaaaaa.
üfffffffffffffffffffff
bak çok kızdırdın beni yaaaaaaaaaaa
Gitmeyinnnnnnnnnnn
hiç biriniz gitmeyinnnnnnnn
kimse gitmesinnnnnnn

winson kıskandım seni keşke bende tatil için bavul kapatabilsem şimdi oooh mis.

hadi kolay gelsin.

****3. Takım 275. Etap****

S_A (79,5 / 79,4 / 0,1 / 0,13% )
Yakar76 (64,7/63,8/ 0,9/ 1,39% )
winstonlight (74,0 / 72,9 / 1,1/ 1,49%)
Se_zen (53,3/53,0 /0,3/0,57%)
Gölge_çiçeği (63,8/ 63,8 /0,0 / 0,00%) Kilosu aynı.
Suhan2 (49,5/53,0/ -0,9 /-1,81%) 271.Etapta İzine ayrılmıştı, geri döndü ve kilosu 4e bölündü
Ejje89 (80,1 /80,1/ 0,0 / 0,00%)Kilosu aynı.
Gırgırına (80,0 / 77,0 / 3,0 / 3,75%)
cedric20(59,2/ 58,8 / 0,4 / 0,68%)
Balböcüü (62,5/63,5/-0,1/-0,16%) 258. Etapta 62,5 kiloyla başka takımda izine ayrıldı. 3. Takıma transfer oldu. Aldığı 1 kilo 17ye bölündü.

3.TAKIMIN TOPLAM YÜZDESİ 0,60%

alıntı yapıp cvp verim dedim ama yazılar epey uzun olduğu için vazgeçtim winston ve sezen sizin mesaj sayalım demenize takılmadım ben baştan beri dediğim gibi çoğunluk ne derse ona uyarım... Gırgırına evet önce dedinki ben dayatmaya gelemem mesaj sayamam tmm dediler yeni fikirler üretmeye uğraştı arkadaşlar sonraki mesajındada demişsinki beni nasılsa idare ediyolar beni izinli yazarlar die düşünüp ben gelmiyodum katı kurallar konulmalı arkadaş sen gelip yazmıyosan seni çıkarcaz denmeli eee bu ne pehriz bu ne lahana turşusu oluyo 3 msj yaz dersen yazmam diyen insan bak yazmazsan seni çıkarırız diyincemi yazcak...yani bana göre böle gereksiz uzatılmamalı bu konular bu yazıp yazmama işini hiç üstüme alınmadım ben çünkü ben düzenli takip ediyorum burayı hep diyorum çok yazamasamda elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ki o kadar berbat bir dönem geçirdiğim halde burdayım kafam dağılsın etsin die ama ben buraya stres atıyım diyetime sarılıyım die gelirken daha çok strese girmeye başladım...dediğimin düşündüğümün arkasındayım demişsin ama düşündüğün net değil bana göre...neyse kızlar çok özür dilerim sizlerden ama ayrılcam ben misafir olarak takip ederim yorumlarınızı o zamanda misafirlerede mesaj limiti uygulaması getirmeyin hee fururum sizi

Son düzenleme:

Bacım o kadar yazılacak şey var ki uzun uzun.
Bilmem tekrar gelir okur musun.
Kime neye kızarsan kız, olayın başlangıç mevzusu mesaj yazmanın zorunlu hale getirilmesi mi? Evet.
Bu işte koca parmağım var mı? Evet var.
O zaman her şey benim sayemde olmuş demektir.
Söylediğim şeyin de arkasındayım; gölge giderse ben de giderim.
Başkan seni ayrıldı diye yazdığında beni de yazsın o zaman.

Dediğine de katılıyorum, stres atmak için geldiğimiz yerde strese giriyorsak, sinirleniyorsak, gerilip üzülüyorsak bence de ayrılmanın vaktidir o zaman.

Gölge bacım ama olmadı. Şimdi bir kere biz zaten bir kişi bile istemezse yapmayız böyle bir şeyi.Tamam ulen saymıyoz mesaj falan . Hem bak başkan daha aktif olarak katılacak yeni yeni şeyler bulacak falan. Gerek kalmayacak yani hiç. Gel bacım yeniden el ele verelim. Ayrılma bak biz seni ayrıldı falan diye bildirmedik. Hem sonra hiç bildirmeyiz sende ömür boyu aynı kilo ile kadınlar kulübünde yarışan 50 sene sonra efsaneleşmiş olarak kalırsın bak. Bizden kurtulmak istiyorsan gel zayıfla güzel güzel hedefine ulaş sonra mezun ol git. Yoksam bu takım bırakmaz peşini. Kara bir gölge gibi peşinde dolaşırız.

O zaman bu işte winstonun parmağı varsa benimde var. Beni de ayrıldı yazın madem. Bende sebep oldum senin üzülmene, strese girmene. Benide haftaya ayrıldı yazarsın başkan

O zaman bu işte winstonun parmağı varsa benimde var. Beni de ayrıldı yazın madem. Bende sebep oldum senin üzülmene, strese girmene. Benide haftaya ayrıldı yazarsın başkan

Birincisi senin şu fantastik tehtitlerini (evine gelir çekirdek yer koltuğuna atarım, kedini spreyle boyarım gibi) görmedim sana, onlara gizli gizli kikirdedim ve senden tırstım.

İkincisi "Karamurat benim" sendromuna gerek yok, ben sabah üzüldüm gölge'nin gidişine, kendimi suçlu gördüm, o giderse ben de giderim dedim o yüzden lafımın arkasında durmalıyım.Sen'lik bir şey yok bacım.Aslında ne bilem kimselik bir şey yok.Sadece şu venüs mars işi biraz gerdi tüm evreni bu ara o kadar.Hepimiz çok hassas, alıngan, sinir küpü ve inatçıyız.Ya grupça hamileyiz ya Mars grubumuza girdi bilemiyorum.

Bu arada kız olursa diye kızıma isim bile buldum ben; Ayza olacak
Eşim beğenmedi ama benim içime sindi.

Haftaya cuma regl oldum oldum yoksa "zaten biliyordum" diye bebe patiği örmeye başlayacağım çünkü bu kadar sinir, hassasiyet ve alınganlık beni bile kendimden tiksindirtti resmen. (He bir de tombul tombul memeler kısmı var ki o ayrı facia)

Yani ben çok garip bir moddayım, sinirlerim de bozuk zaten.
Sürekli ya grupta olay çıkarıyor, ya da olayların içinde buluyorum kendimi.
O yüzden gölge^yi de anlıyorum.
Ya ikimiz de hamileyiz ya ikimizde biraz depresyondayız bilemiyorum.

O yüzden ya ikimiz kalır ya ikimiz gideriz.
Ama sen her şekilde kalacaksın. (Bilmem sa kadar emrivaki oldu mu )

Çünkü sen bir sıskasın.Herkese örnek olacaksın.Herkesi orta yerinden çatlatacak, rol model olacaksın.
SEn buraya lazımsın.
Hem hadi gel itiraf et, verecek 2-3 kilon var ve nicedir buradasın.İstesen bir haftada bile verirsin bacım.
Ama gruba karşıkendini sorumlu hissediyorsun
Bize örnek oluyorsun, bizi motive ediyorsuno yüzden sen kalmalısın, kalacaksın da o kaadar.

Beni bilmezsiniz siz sıska olduğum kadar çekici ve inatçıyımda. Bakmayın gerçi sizin yanınızda çocuk modunda kaldığıma. (hala boy sendromu sanırım) Neyse işte sıska ve inatçıyımdır ben. Hiiççç anlamam. YA hep ya hiç. Giderseniz bende giderim işte banane. Benim senden neyim eksik hem. Boy haricinde , bende alınganım, bende duygusalm, belki bende hamileyim, venüsle mars, dolunay bana da uğruyor. Bende sebep oldum gölge bacının kızmasına. Senden aşşağı mı kalırım ben. Senden önce giderim hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…