Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar facede fılan grup kurdunuzmu

Yok bacım ne yazık ki grubumuz falan. Bir ara açalım dediydik ama kimse açmadı. Aslında açılsa katılırız. Ben şahsen açamıyorum. Bilgisayar konusunda çok meraklı olduğun, her şeyi karıştırdığım halde face de sadece paylaş, beğen ve arkadaş ekle kısımlarını biliyorum. Becerebilen varsa kurabilir ama grup.

Hafta sonu o kadar çookkk abarttım ki anlatamam ama neyseki çok da fazla kilo almamışım.

bugün sabah

2 dilim tam ekmek ( ev yapımı entegral ekmek )
peynir
domates, salatalık, zeytin

Öğlen
tavuklu salata
yoğurt

akşam
balık ızgara
salata
şalgam

balık cok zayıflatıyo ya bunu farkettım yengem hıc spor fılan yapmadan 2 ayda 10 kılo verdı oglen aksam balık yıyerek:):)

merhaba arkadaşlar
dün bir öğün dikkat ettim diğer öğünler coştum. tam toparladım derken tekrar başa dönüyorum. bu sabah gene başladım öğlende 1 kase çorba ve az önce 1 elma yedim. akşama sapıtırmıyım bilmiyorum kızlar
kendimi kampa almam lazım. sabah eşim farkındaysan yandan bişeyler çıkmaya başlamış. yemeden kısamıyorsan bari yürüyüşlere başla dedi. hem hak verdim hem çok canım sıkıldı
ben ölünceye kadar böyle dilette mi olucam. eminim ben istediğim kiloya insem 2 hafta sonra gene kilo alır diyete başlarım. ben bitmişim yaa

yakar ayne senin gibi bazen bu ne ya diyp isyanlar griyorum bi ömür bölemi geçicek bi mutlu olup bi üzgünmü dolanacağım kli aldım vah kilo verdim oh bilmiyorum biizm halimiz ne olacak böle ya hep kontrol hep kontrol nereye kadar

dün akşam düğündeydim karşıda bayrampaşada saat 23,30a otobüs kalktı saat 03,00 te evdeydim yol çalışmaları anamzıı ağlatttı o tarfik nedr öle yaaa 3 saatte geldik 40 dkkya gitiğimiz yolu Allah akıl versin hergün karşıya işe gidenlere

bazen diyorum ki kendinle barış bırak dağınık kalsın . seninde göbeğin olsun şişman olupta kıyafet bulanvar gayet mutlu olanda var . ama yok ben böyle mutlu değilim. bana zayıflamışsın dediklerinde inanın şu oscar töreninde ağızları kulaklarında durmadan sırıtan hatunlardan daha mutlu oluyorum. heleki mağazada beğendiğim bir kıyafetin hiç sorunsuz üzerime olması tarifsiz bir mutluluk. sanırım işte buyüzder ölene kadar diyet spor dikkat .çaresi yok.sizleri tanıdıktan sonra anladım ki yalnız değilmişim.

sizler istanbulda bunu yaşamanız bize göre normal. biz dün akşam kızımı doktora götürdük. k.ç kadar maraşta 1 saatte anca vardık hastaneye. yahu allah sizi bildiği yapsın. hastahane helede çocuk hastanesi meskun mahale yakın yapılır . hastası olan çabuk ulaşsın.burda taaaa bilmem nerenin dibine yapmışlar. elinsafya acil bir durum olsa allaha emanet yaşıyoruz.

selam kızlar ben geldim.
çok yorgunum sabah çok erken çıktım evden 3.5 saatte gelebildim otobüslerden nefret ediyorumya resmen canım çıktı(
sabah kahvaltı yapmadım otobüste 1 tane kek yedim ne alakaysa
öğlen:
-desti-pilav-cacık yedim
ara:
1/4 mandalin
akşam yemek yemiycem hafta sonu anasını ağlattım çünkü ne var ne yok yedim ya
yemekhaneden gelirken 45 dk yürüdüm akşamda eve giderken 20 dk yürüycem bu gün için fena sayılmaz yani.

bu konuda yanlız değilsin merak etme canım karşında 48.600 kadar inmiş ve tekrar 53 e çıkmış biri duruyor

Kızlar valla pazartesi günah çıkarma yerine dönüyor burası. Sanrıırm bir tek gırgırına ipin ucunu kaçırmamış.

ayy yazık sana ortim ya. Ne zaman bitecek senin bu işkencen. Senin kuzucuklar kaç yaşında. Yavrum onlara da çok zor ya. Annelerinden sürekli ayrı kalıyorlar. Bizimki akşam döneceim halde kapıları tutuyor işe gitmeyeyim diye. bizim anlayabileceğimizden daha zor senin işin. Allah sabır versin ortim. bi an önce kur da düzenini, herkes rahat etsin. yoksa yakında tayin işine o kadar sevindiğini unutacaksın. Hatta hep beraber kutlamıştık burada o günleri.

çok kötüyüm sezen ya dün akşam dönücektim oğlum bacağıma yapıştı anne nolur gitme ben senle uyuycaktım bu gece diye mecburen geri döndüm sabah erken çıktım o uyurken gelene kadarda mahvoldum Allahım bitsin artık bu işkence ya her hafta ölüyorum resmen.
kızım 8 yaşında oğlum 5.5 tam bana ihtiyaçları olduğu zaman ama ben hiçbişey yapamıyorum.

çevremde bi sürü insan var ya bu durumda sadece bizim kurumda 3-4 kişi eş durumu tayini bekliyor nasıl bişey anlamış değiliz torpilli olan her yere geçiyo olmayanda bizim gibi çakılı kalıyo isyan etmek isytemiyorum ama bazende çıdırıyorum aile bütünlüğü diye bişey var acaba birileri bunu bilmiyo mu?

Ay canlarım benim ya. Kıyamam. Büyük olsa hadi anlat da küçük çocuğa ne kadar zor geliyordur şimdi. Hep söylüyorum olan onlara oluyor işte ama dünyanın düzeni bu yapacak çok fazla bir şey yok.

Ay canlarım benim ya. Kıyamam. Büyük olsa hadi anlat da küçük çocuğa ne kadar zor geliyordur şimdi. Hep söylüyorum olan onlara oluyor işte ama dünyanın düzeni bu yapacak çok fazla bir şey yok.

haklısın sezencim olan çocuklarımıza oluyo onlar için çalışıyorz diyoruz ama bi taraftanda onları üzüyoruz çünkü bidaha bu yaşlarda olmuycaklar Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah kısa zamanda bu duruma bi çare bulurlar.

Suhan bacım dediğin gibi bu aile bütünlüğü sadece torpili olanlara var, tıpkı sınavların tropili olmayanlara olduğu gibi, tıpkı hiç bir siyasenin ne ailesinde, ne sülelesinde şehit vermediği gibi, tıpkı çocuklarının kura ile ankarada askere gitmesi gibi. 18 yaşında dünyaca ünlü bir şirketin başına tamamen başarılarından geçmeleri, 20 yaşında gemicik almaları gibi. O yüzden aile bütünlüğünden bahsedeceksen ve onu ileri sürerek bir hak talep edeceksin 550 kişiden en az birini tanımalısın bacım.

evet sezencim asıl sorunda o işte malesef biz o kişilerden birini bile tanımıyoruz Allah yardımcımız olsun artık ne diyelim duadan başka bişey elimizden gelmiyo kuzu kuzu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…