hepppinizi haftaya ayrıldı değil 1 haftada 6 kilo aldı diye yazarım
Gitmeeeeeeeeeyiinnnnnnnnnnnnnnn
Bu se_zen için kabus olur belki de, benim için asıl kabus ne olurdu?
Buldun di mi?
"Sizi eş-leş-ti-re-ce-ğim ve birbirinizi bon-cuk-la-ya-cak-sı-nız"
Ay kendi kendime gülmekten çatladım o günleri düşününce
"Saaaaaaa, beni neden şişmanlarla eşleştiriyorsun saaaaa..Beni neden se_zen boncuklayamıyor...neden sezen suhan boncuklaşıyor da ben onlarla boncuklaşamıyorum saaaaaa" diye yırtınmıştım
O gün bugündür boncuk lafını bile sevmem
Neyse ben biraz evde yiyecek aranayım, hepinize iyi akşamlar.
Gırgırına, tebrikler canim ikinci olmusdun. Harika gidiyorsun devam et böyle. :)))
3. Takım olarak dördüncü olmusuz. Hic fena bir sonuc degil bence:)) haftaya ilk üce girmeliyiz yaa. Iki hafta üst üste 3. takim bireysele girdi. Simdide etap birincisi olalim kizlar :)))
gırgırına bacı bu elma tatlı elmamıinşallah diycem bayramda yakın dahada asılalım zaten soğuklar geldi ben mekiğe başlıycam inşallah
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğlen 1.elma
ikindi salata peynir
akşam çok az çubuk kraker
inşallah diycem bayramda yakın dahada asılalım zaten soğuklar geldi ben mekiğe başlıycam inşallah
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğlen 1.elma
ikindi salata peynir
akşam çok az çubuk kraker
İcimden bir ses gölge cicegimiz gitmicek diyor.
Gitmez gitmez bizi birakmaz o :)
Yani insallah ya
Winston sana iyi tatiller canim :)) baklava cekti canim vallahi ya. Dur bende simdi trendeyim enerji icecegi aldim icmemek icin direniyordum iceyimde bende kacamak yapayim aaa durun kalorisine bakayim
250ml kutu 8 kaloricik ya
Sekersiz red duck buu:))
Bull yerine duck güZel oldu bee !!
cedric tatlım elmalar kırmızı tatlı elma eve annem benim için almış ama gitmiş tatlısnınhemd e4 kilo almış mecbur ziyan olmasın diye yedim
peynir bildiğin bimde satılan peynir öle yağlı falan değil he yağsızda değildir çünkü tadı güzel :)
salata dediğim 2 domates bi hıyar doğruyom yanınada peynir koyup yiyorumn
bu hafta yoğurt yicem alma bitii sonunda
sezenim biliyosun bana geldiimi gaz iyi geliyooo ama işte ah hep böle olsa ben yemeğe başaldımmı ahh diyorum insan 2 hafatada 8 kg fark edermi tartıda ben ediyorum işte :) 8 kg alıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?