Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ya neoluyor size.

Şu mesaj zorunluluğunu bırakıp boşverelim. saymayalımda.

yeterki siz gitmeyin ya.

Ben çok üzüldüm ya

Ben geçen sene bu takımın kaptanlığını üstlendiğimde kimse paylaşım yapmıyordu. ve sizler gelip durumu toparlayana kadar hiç bir özelliği yoktu 3. takımın ya
şimdi sizler gitmeyin neolur ya
Bu takımı takım yapan canlılık neşe katan sizlersiniz.

Gölge & Winston gitmeyin neolur.

Sezen sen nireye ya.

kızlar durun ya gitmeyin kızıyorum sinirleniyorum üzüyorum.

hepppinizi haftaya ayrıldı değil 1 haftada 6 kilo aldı diye yazarım

Gitmeeeeeeeeeyiinnnnnnnnnnnnnnn

Gider ayak bol bol yazayım dedim

Eşimin fuar şeysi var gece 9buçuk gibi eve geliyor, onu bekliyorum.Beklerken de ayıptır söylemesi (len dangoz ayıpsa söyleme) baklava hüpletiyorum, bir yandan da "yarasın tosunuma, süt olsun" diyorum. Hafiften sıyırıyormuyum neyim ha.
Acımdan da öldüm he, herüf gelse de yesek.Hoş yemek yapmadım ama olsun o gelsin dışardan söyleriz artık

Yarın öğlen annemlere geçicem, uçak pazar sabaha karşı ve Avrupa yakasından kalkıyor, o yüzden annemde kalacağım.
Dönüşümüzde inşallah sıkıntı sorun çıkmaz ise cuma akşamı, benim kendi evime gelmem cumartesiyi bulacaktır.
Ee bize ne denyo diyebilirsiniz tabii Diyeceğim şu; ben gece ve yarın anneme gitmeden gölge bir şey yazmışmı diye bakarım gerçi de, eğer kararı kesinse beni de haftaya cuma bildiriminde gruptan ayrıldı diye yazarsınız bir zahmet.Hem zaten ben cumada tatilde ve internetsiz olacağım, size bildirimde bile bulunamam.

Bu arada sıska se_zen ayrılacağım falan derse, o saçını başını oynatan oynaşık avatarı var ya, onun bile saçını başını yolun bacılar.
Dur gider ayak gazı vereyim; se_zen, bence sen 48i hiç göremezsin bacım, o iş bir hayal gel kabul et.
(Belki şimdi grupta kıyasıya kalıp yarışır ve bana baskül üzerinde pis sıska sırıtışıyla foto çektirip yollar )

hepppinizi haftaya ayrıldı değil 1 haftada 6 kilo aldı diye yazarım

Gitmeeeeeeeeeyiinnnnnnnnnnnnnnn

Bu se_zen için kabus olur belki de, benim için asıl kabus ne olurdu?
Buldun di mi?

"Sizi eş-leş-ti-re-ce-ğim ve birbirinizi bon-cuk-la-ya-cak-sı-nız"
Ay kendi kendime gülmekten çatladım o günleri düşününce

"Saaaaaaa, beni neden şişmanlarla eşleştiriyorsun saaaaa..Beni neden se_zen boncuklayamıyor...neden sezen suhan boncuklaşıyor da ben onlarla boncuklaşamıyorum saaaaaa" diye yırtınmıştım

O gün bugündür boncuk lafını bile sevmem

Neyse ben biraz evde yiyecek aranayım, hepinize iyi akşamlar.

Ozaman ben giteden sana bolca oncuk vereyim bacim. Sende antalyalardan bana boncuk getirrrr... hadi iyi tatiller

İcimden bir ses gölge cicegimiz gitmicek diyor.

Gitmez gitmez bizi birakmaz o :)

Yani insallah ya

Winston sana iyi tatiller canim :)) baklava cekti canim vallahi ya. Dur bende simdi trendeyim enerji icecegi aldim icmemek icin direniyordum iceyimde bende kacamak yapayim aaa durun kalorisine bakayim

250ml kutu 8 kaloricik ya

Sekersiz red duck buu:))

Bull yerine duck güZel oldu bee !!

Gırgırına, tebrikler canim ikinci olmusdun. Harika gidiyorsun devam et böyle. :)))

3. Takım olarak dördüncü olmusuz. Hic fena bir sonuc degil bence:)) haftaya ilk üce girmeliyiz yaa. Iki hafta üst üste 3. takim bireysele girdi. Simdide etap birincisi olalim kizlar :)))

inşallah diycem bayramda yakın dahada asılalım zaten soğuklar geldi ben mekiğe başlıycam inşallah
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğlen 1.elma
ikindi salata peynir
akşam çok az çubuk kraker

inşallah diycem bayramda yakın dahada asılalım zaten soğuklar geldi ben mekiğe başlıycam inşallah
dünkü menüm
sabah 1 elma
öğlen 1.elma
ikindi salata peynir
gırgırına bacı bu elma tatlı elmamı eksi yesıl elmalara bayılırm ben ama yedıkce acıktırıyo elma benı sen ıyı ıdare edıyosun helal valla

Gırgırına... Bayram icin endiselenmekte haklisin. Cünkü bukadar az yersen bayramda mutlaka kilo alirsin. Daha dengeli beslen ya. Ben coook yavas kilo vermeyi sevmem. Sana yavas ver de demixem ama yani bukadar az yemek sagligina cok zararli.

Dukani denedinmi hic?

selam kızlar
2 gündür kabusu yaşıyorum uyanık uyanık.
regl oldum sonra kesildi dün arkadaşlarla konuşurken acep havadan mı sudan mı derken arkadaşın biri demez mi 3. hamileliğim böyle oldu. önce hastalandım sonra kesildi sonra bakmışım hamileyim. anammmmm bende bir telaş bir feryat bir figan . dü2 gündür kafayı yiyiciktim. bunun yanında dünyanın öbür yarısınıda . sıkıldıkça yedim yedikçe sıkıldım gene yedim. inanın kabustu benim için. tam rahata ermişken kendimi yeni yeni vakit ayırabiliyorken bir dahamı diyip durdum sonra nankör . ya allahın gücüne gidirse verdiğinide alırsa diyip hepten kafayı yedim. kendimi mutfağa kapatıp paso yemek pişirdim. nasıl hasta bir ruhsam. nihayet akşama doğru geldi benim zımbırtı . allahım beni affet ya . bir huzur bir rahatlık bende sormayın . direk yatağa girip uyumuşum. işin sonunda mutfakta 1 hafta yetecek yemek ve kocaman burnuma değen bir göbeğim var.
neyse benden bu kadarda siz neler yapmışsınız. panik yok kızlar bizim takım ara ara böyle kurtlarını döker . ay venüse girdikçe bizde birbirimize giriyoruz. panik yok kızlar
kimse biryere gitmesin hadi dağılın uleynnn
kızlan bu takım benim 2. vicdanım . eğer eskiden olsaydı yani ben tatilden kilo alıp döndümya . boşver ben zaten hayatta kilo veremem verdiğimi zaten alıyorum der hop obezliğe devam ederdim. işte bunu için burası sizler benim için çok değerli ve çok önemlisiniz.
winston bir keresinde şikolar reçel yemez demişti yani onun benzeri birşey. önce alınmıştım şimdi evde 2 kavanoz reçel yapmış annem elimi bile sürmüyorum. şimdi biliyorum ki bana bir faydası yok aksine zararı var. onun için teşekkür ediyorum winstona.
işin meali kimse bir yere gitmesin yaaaaaaaaaaaa
bu takım böyle çoook güzel . ben kime herifin dedikodusunu yapacağım yaa. ayıptır analar bacılar sadece kendinizi düşünmeyin olmamı?
hadi herkese iyi geceler iyi tatiller

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Bende bu hafta sonu hepten sapıttım. Nedenini biliyorum aslında bende. Sigarayı bıraktım ve bu ilk hafta sonum. Hafta sonu ben daha çok içerdim. Kahvaltı keyfimiz resmen sigara üzerine kurulmuştu o yüzden kendimi kötü hissettim biraz. Canımın istemesi değil de işte şeytanın dürtmesi dedikleri şey buydu gerçekten. Sabahki kendimle sohbetim şöyleydi " iç kız bi tane, şimdi yemekten sonra içmemek olmaz, bi tane içersen devamı gelir, olsun yine bırakırsın yarın, sadece bi tane, belki sende bağımlılık yapmaz yeniden, oohhh yemekten sonra bari kahve yap ta iç, bi daha mı uğraşacaksın bırakmaya, amannn ilacın var nasıl olsa, aklın tavana mı değecek, bu işin bi tanesi yokkkkk"
Sonunda içmedim. Ama aynı iç seslerim öğleden sonra yine kavgaya tutuştular bu sefer ben müdaha ettim, dolaptan bir tane sakız attım ağzıma, 5 dakika sonra hala içmek istiyorsan iç kız dedim, sonra unuttummm..... Bu arada sigarayı bırakırken sakıza falan alışırım diye çok korktum ama allahtan ne sakıza ne başka bir şye alışmadım. Bugün 6. günün bacılar mutluyum.

Heee bu arada koca gün mutfaktan çıkmadım, öğlene kadar elimde çamaşır suyu bütün mutfağı dezenfekte ettin. Sigara içerken ben çamaşır suyu kullanamazdım çünkü sigaranın tadını değiştiriyordu. Bende o günlerin acısını çıkardım. Öğleden sonra da bir hamur mayaladım, sonra onunla dedimki fındık lahmacun yapayım, yaptım olmadı ama yedim, sonra bulgur falan almıştım onunla içli köfte yapayım dedim yaptım olmadı ama onları da yedim, sonra aslında mayaladığım hamurun asıl amacı olan minik bayatlamayan poğaçaları yaptım çoookkk güzel oldular. 1 tane de onlardan yedim. Yani poğaçalar hariç diğerleri olmadı. Ama olsun tam akşam 7 di benim poğaçalar falan bitti ve mutfağın dağınıklığını anca şimdi bitirebildim kızlar.

dünkü menüm
sabah 1 elma
öğlen 1.elma
ikindi salata peynir

Canım tebrik ederim seni. Maşallah. Hem bize hem herkese örnek oluyorsun. Acep bende mi başlasam diyorum ama sen çok dayanıklısın ya ben senin kadar dayanıklı değilim.

Çok şişman bir adam, çok şöhretli bir doktora gidiyor, konu zayıflama. Doktor, bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine.
İlk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam. Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandığında, kan ter içinde. Her gece aynı şey, bir haftanın sonunda bütün fazla kilolar atılmış durumda. Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve tabi, nasıl kilo verdiği soruluyor. Arkadaşı anlatıyor, doğru doktorun yanına, aynı tedavi. İlk gece, adam rüyasında bir sarayda. Etrafında onlarca adam, bir o yatırıyor adamı, bir bu. Hele en son gelen bir zenci var ki, adamı mahvediyor. Üçüncü gün sonunda adam dayanamıyor ve telefon ediyor doktora. Neden arkadaşı ile kendi rüyalarının farklı olduğunu öğrenmek istiyor. Doktor biraz düşündükten sonra soruyor: "Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye mi

JAPON OLMANIN FAYDALARI-
Bakkalınızdan Japon yapıştırıcısı isterken gururla " - Şu bizim yapıştırıcıdan versene" dersiniz.
-Çok kiloluysanız zayıflamak için milyonlarca lira harcamaz aksine Sumo Güreşçisi olup üstüne para kazanabilirsiniz.
- " -Adamlar yapmış ağbi! "diyerek hep kulaklarınızı çınlatırlar.
- Devleti yönetenlerin koltuklarını bırakmaları için ölmelerini beklemezsiniz.

İNGİLİZ OLMANIN FAYDALARI-
Her zaman için beyaz atlı prensin kapınızı çalma ihtimali vardır(Prens Charles! ) .
- Ve üstteki mantığa göre kaynananız bir kraliçe olabilir.
- Hiç bir baltaya sap olamazsanız, bir tamirhanede " İngiliz anahtarı "olabilirsiniz.
- İngilizceyi su gibi konuşursunuz. (!)

AMERİKALI OLMANIN FAYDALARI -
Kendinizi iyi hissetmeniz ve Amerikalı olmanın hazzını ve gazzını almak için, herhangi bir Amerikan filmini seyretmeniz yeterlidir.Eğer hala övünmekten böğ gelmemiş ve kusmamışsanız.
- Her zaman ülkeniz savaştadır ama size zarar gelmez..
- NBA maçlar ını izlemek için sabahın köründe kalkmazsınız..
- Her apartmandaki 10 kişiden 5 'i dünyayı kurtaracak güçtedir.. Düşman ister uzaylı olsun isterse bir göktaşı ... (örnek: Rambo, terminator, v.s..)

ÇİNLİ OLMANIN FAYDALARI
- Çocuğunuzun ismini tabak çanak kırıp koyabilirsiniz. Çang, Çung, Çing gibi..
- Uzaydan görülebilen tek insan eseri olan " Çin Seddi" ni gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşarsınız..
- Uzağı net görmek için gözlerinizi kısmanız gerekmez.
- Tek yataklı oda parası verip üç kişi yatabilirsiniz.

FRANSIZ OLMANIN FAYDALARI
-İngilizce bildiğiniz için değil, bilmediğiniz için hava atarsınız( Yani onlar öyle sanıyor) ..
- Her şeye Fransız kalabilirsiniz..
- Fransızca küfür bile etseniz şiir okuyosunuz sanırlar...

İTALYAN OLMANIN FAYDALARI
- Kaybolmazsınız. Çünkü her yol Roma'ya çıkar.
- Herkesin sırtını yaslayacak bir dayısı vardır,özellikle Sicilya dolaylarında...
- Dünya kızları, yakışıklılıkta hep sizi örnek gösterir..
- Doğan SLX fiyatına FERRARİ alabilirsiniz( Abartık ama olsun! Eee.. Böyle vergilere böyle espri!) ...

VE TÜRK OLMANIN FAYDALARI
- 2050 yılında dünyanın tek hakimi olabilirsiniz(Çünkü herkes uzaya çıkmış olacak)...
- Eğer dünyanın hakimi olursanız, uzaydan gelebilecek UFO lara taş atıp onları korkutup, kaçırabilirsiniz( UŞAK da yaşanmıştır) ..
- Restoran, lokanta gibi yerlerde masaları birleştirebilir ortaya bir salata söyleyebilir, masanın kısa bacağının altına katlanmış kağıt koyabilirsiniz...
- Otobüs, uçak, hastahane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşabilir, plajda cep telefonunuzu mayonuza sıkıştırabilir ve herşey çok normalmiş gibi davranabilirsiniz..
-İşsizlik, üretimsizlik, sosyal eşitsizlik, trafik canavarı, enflasyon ve sonu gelmeyen zamlarla canla başla mücadele ederek, " ülke yönetmecilik "oynayan siyasetçilere yıllarca katlanarak " Varolmanın dayanılmaz eziyeti "ve"insanoğlunun dayanıklılık gücü" konularında bilimsel araştırmalara katkıda bulunabilirsiniz...

Ya ama haksızlık bu bizde niye yok şekersiz red duck. Bizimkiler niye şekerli. Biz niye eziğiz. Ulen zaten benim ortuğum mahallede herkes sanki mankenmiş gibi diyet kola bile satılmıyor ya. Soruyorum burda kim içecek ki diyorlar. Ben içecek olam. Red duck da içecek ama yok.

cedric tatlım elmalar kırmızı tatlı elma eve annem benim için almış ama gitmiş tatlısnınhemd e4 kilo almış mecbur ziyan olmasın diye yedim
peynir bildiğin bimde satılan peynir öle yağlı falan değil he yağsızda değildir çünkü tadı güzel :)
salata dediğim 2 domates bi hıyar doğruyom yanınada peynir koyup yiyorumn
bu hafta yoğurt yicem alma bitii sonunda

sezenim biliyosun bana geldiimi gaz iyi geliyooo ama işte ah hep böle olsa ben yemeğe başaldımmı ahh diyorum insan 2 hafatada 8 kg fark edermi tartıda ben ediyorum işte :) 8 kg alıyorum ya

maşallah çok güzel bir ritim yakalamışsın.

Çok geç olmadan forumu açıp size mesaj atayım dedim..

saate baktım.. burda saat 01:15

benim ifade::26:

Sezen, AA oda yokmu şekersiz enerji içeçeği? büyük marketlerde? burda bilindik red duck markasının lacıverti değilde açık mavi kutusu olan var. :26::26:

Gırgırına, benimde annem tatlı elma almış. ben hepsini elmalı tart yaptım.

------

Bugün deli gibi çalıştım. sabah ve öğle arasında protein yeyince 11 de öğle yemeğine çıktım ama hiç açıkmamıştım. bir mağazaya gittim

güzel su bardağı arayışına girdim. çok pahalı beeeeee!!!

tualet halısı fırçası banyo perdesi sabunluk ve vazolara falan baktım.

hiçbirini beğenmedim beeee

mağazanın bir bölümü country tarzında yapılmıştı. çok çiçi şeyler vardı.

türkiyedede english home var yanılmıyorsam o tarza uygun. çok hoşuma gidiyor renkler desenler modeller amaçok çabuk sıkılırım ben ondan ya.

s.a aldığın eşalrı alırken seninde değin gibi şuan beğenmenden çok 5 senen sonrada beğenirmiiym modası geçermi diye düşünmeliisn bende bi çeyiz var yaşa 30 olduğu için hepsini beğenerek almıştım ama şuan ıyy diyorum keşke sade tek renk alsaymışım ozman eminim şuan halan beğenilen tabakalrım nevresimlerim bardak takımalrım olurdu

dünkü menüm
sabah tost salata
öğle 1 ayran
akşam çubukkeraker
2 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…