Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

suhan böle durumlarada diyebilcek tek şey beterin beteri var diyorum Allah işlerini rast getirsin şu sıkıntılarının karşılığını en yakın zmanda alır ailenle beraber hzurulu olursun inşallah ne kadar seni anlıyorum desemd eboş yaşamadan analayamam kesinlikle heleki bi annenin duygualrını anlamak...

yarın sabaha bugünün menüsünü yazmayacağım doğrusu yazamayacağım bugünü ödül günü yaptım abur cubur ve ekmekteydi aklım azcuk hasret giderdik vedalaştımda 1 ay daha dedim görüşmeyelim mesafe koyalım dedim yarın nasipse yeni baştan 1 aya niyetleneceğim

Ah kızlar

ne yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyim

dün misafirlerle amaaaan neolacak canım deyip bir sürü şey yedim.

bugün bütün gün aç gezim kendimi cezalandırmak için.

Ah kızlar

ne yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyim

dün misafirlerle amaaaan neolacak canım deyip bir sürü şey yedim.

bugün bütün gün aç gezim kendimi cezalandırmak için.

o bahsettiğin cezayı bende verceğim kendime hele yokmu şu pişmanlık yedimmde ne oldu heee diyip oflayıp puflamalar keşke deriz ya bende o durmlardayım ama eğer yarın aynen eski moda dönebilirsek olsun canım diiyp üzlmüyoruz yediğimiz bi güne :)

sağol canım iyi niyetlerin için çok teşekkür ederiim umarım sadece ben değil bu durumda olan herkes için bişeyler yaparlar artık.

günaydın kızlar sayfayı ben açıyorum bugün:)
en erken ben geliyorum galiba:))
dün akşam yemek yemedim kızlar sözümü tuttum ama fındık yedim eve giderken yolda kabuklu fındık satıyolardı bende dayanamadım aldım eve gidincede akşam yemeği niyetine yedim

az önce 1 bardak ayran içtim yanındada 2 lokma simit yedim
öğlen yemeği hakkında bi fikrim yok henüz bakalım ne çıkarsa bu gün onu yicez

Günaydııııııııııııın!!!

Bu sabah biraz erken uyandım gömlek ütülemek için vaktim olsun diye. sonrda bir bktım kii gömleğim varmış ütülüü!!

makyaj yapacağıma size yazayım dedim ne büyük fedakarlık ama değilmi?

Bu sbah bir haşlanmış yumurta bir parça light peynir ve bir bardak light süt içtim.

bugünü protein yapacağım.

Bugün saat 9 daan 19:10 a kadar çalışacağım. öğle arasında gezerim extra kalori yakarım maaşım geliyor ona birazcık dokunurum

Hepinize kaçamaksız çok güzel bir gün diliyorum kızlar

baaaaaaaaaaaaaaaaaay

günaydın en erken iş başı yapannız benimdr kesin 07,15 te iş yerinde oluyorum aslında 8,30 iş saattim ama şirket arbasıyla gelmek için mecbur erken geliyorum yani münübüsle işe gelmek survıvarda yarışmaktan daha çok kuvvet sabır gerektiriyo sapığıydı kokanıydı derken zor engeller oluyor yani :)
bugün hergünden farklı olan diz hizası kırmızı bi elbise giymem sabın 6,30 unda yanımdan önce lafa atarak geçen şerefsiz benim tepkisiz kalmamadan cesaret alarak önümde durdu numaranı versene dedi bu arad adam benim bi bacağım kadar 60 kg 26 yaşalrında genç

-- numaranı versene
-SANA Bİ YUMRUK VERSEM
--niyeki
--UTANMIYOMUSUN EVLİ BARKLI KADINDAN NUMARA İSTEMYE
--nebilim ben evlisin
---17 YAŞINDA GİBİMİ DURUYOM HEE SENİN ANAN BACIN YOKMU
--tamam

DEDİİ GİTİ ÖKÜZZZ

diz boyu etekle kaşar olduğum hissine kapılan bi semtte oturyorum ben

selam arkadaşlar
dün tam bir felaketti. kendimi kontrol edemiyorum. akşam nerdeyse ağlama krizine girecektim. sabah kalktım bin pişmanlık ve bir okadarda şişkinlik . ben kendimi resmen kontrol edemiyorum. nereye kadar gidecek bu inanın hayatım resmen karman çorman birde bu yeme krizleri.inanın kızlar çoookkk beterim.
sabah eşim bu halime çok üzüldüğünü diyet yapıyorum dme sakın. normal yediklerini azalt .birde yürüyüşüne başlarsan toparlanırsın.diyip beni teselli etmeye çalıştı.ama hayatım berbat.kızlar
suhancığım inan yalnız değilsin . bu polis asker eşlerinin kaderi işte düzen yok tertip yok 2-3 seneye bir ordan oraya 1,5 sene önce geldik .hiç de memnun değilim. 6 yıl burda kalamam benya .ilçeye tayinim çıktı sınavı kazanınca bu defa eşimin tayini çıkmıyor. ret ettiler. benim işyerinden sormaya başladılar ne zaman gideceksin diye bu defa eşimin tayini olmadı dedim. anlarlarsa artık . resmen araftayım kızlar. burdan kurtulurum diyorum adam burda çocukların okulu başladı. hoş gittiğim yer çokmu iyi kesinlikle değil sadece görev süresi az 1,5 yıl sonra dolacak istediğimiz yere tayin isteyebileceğiz. bu kadar sıkıntının içinde birde yemek krizlerim başladı. geri 65 kilo oldum. kafayı yemek üzereyim.
of kızlar fazla sıkmayayım sizi

bu tipleri hadım edecen. etek giymenle bir alaksı yok bacım. bunlar kıro kuduro tipler sen peçeye bürün gene aynı . iyi yapmışsın denyoya

yakarcım üzme kendini bak bende 48 den 53 e çıktım bi silkelen toparlanırsın merak etme.
aslında bize iyi bi diyet listesi lazım acaba diyorum bi liste belirleyip hepimiz bir başlasak mı hani bi ara dukana ve karataya başlamıştıkya aynı anda nasıl olur sizce?birbirimizi gaza getiriyoruz daha iyi oluyo sanki ne dersiniz?

Boş yerimiz var bacım. Transfer mi olmak istiyorsun yoksa yeni mi başlayacaksın.

valla şuan bilemiorm öncden bi takımdaydım bayada kaldım ayrıldım sonra çıktım 1 yıla yakın kaldım ortada psikolojim çok bozuk transfermi oluorm o zaman

Evet kızlar isteyenlerin yapabileceği bir şeyler yazayım istedim. İsterseniz birlikte yapabiliriz. Ben yapıyorum.

Sabah
1.
2 dilim tam ekmek (tam buğday , içinde beyaz un olmayan )
domates, salatalık, zeytin, maydonoz

2.
2 yumurta (yağsız omlet)
peynir (yağsız)
domates, salatalık, zeytin maydonoz

3.
haşlanmış yumurta ile yapılan peynirli falan bir salata

Öğlen
1-
ton balıklı salata
yoğurt

2-
haşlanmış tavuklu salata
yoğurt

3-
sebze yemeği (pirinçsiz, patates, havuç, bezelye mısır yok )
yoğurt
salata

4-
et yemeği
yoğurt salata

akşam
1-
sebze yemeği
yoğurt
salata

2-
Öğlen et yenmedi ise
tavuklu salata
tonbalıklı salat
yoğurt

Gece acıkırsanız
1 bardak süt

Salataya zeytinyağı, limon, tuz atılabilir,
yoğurtun yağsız olması gerek
kaçamak yapılmaması gerek
yine bu diyet te de hem protein, karbonhidratı kısmi olarak ayırıyoruz, (tamamen ayrılmaz tabii ) hemde insülün dengesini sağlıyoruz.

Bu arada güne meyve ile başlıyoruz. (karpuz hariç )
kahvaltı meyveden 15-20 dakika sonra

Öğün aralarında her hangi bir şey yok. Canımız tatlı isterse kayısı yiyoruz.

Varmı yapan.

valla şuan bilemiorm öncden bi takımdaydım bayada kaldım ayrıldım sonra çıktım 1 yıla yakın kaldım ortada psikolojim çok bozuk transfermi oluorm o zaman

Hangi takımdaydın en son. Kendi isteğin ile mi ayrıldın. Tam olarak bilirsek ona göre bakalım. Kurallar falan var ya

Hangi takımdaydın en son. Kendi isteğin ile mi ayrıldın. Tam olarak bilirsek ona göre bakalım. Kurallar falan var ya

13 takımdaydım evet kendi isteğimle ayrılmıştım braz sorunlarım vadı bide kilo vermem durunca iice moralim bozulmuştu işte o zaman eski bir masal kaptandı şimdi oda değişmiş ne olucak hemen girermiyim takıma transfermi sayılıyoum ki bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…