s.a aldığın eşalrı alırken seninde değin gibi şuan beğenmenden çok 5 senen sonrada beğenirmiiym modası geçermi diye düşünmeliisn bende bi çeyiz var yaşa 30 olduğu için hepsini beğenerek almıştım ama şuan ıyy diyorum keşke sade tek renk alsaymışım ozman eminim şuan halan beğenilen tabakalrım nevresimlerim bardak takımalrım olurdu
[/QUOTE
ah canım beş sene sonrasını sorguladığım zaman beğenirim diyorum am 5 sene geçince acaba ne düşünürüm? ya ben beş senede bir koltuklarımı değiştirsem neolurki ya
ben hep evimin renkleri için kahve ve mavi diyordum. kahverengi eşimin en sevdiği renk benimde mavi. sonra değiştirdim eşimin isteğine göre kahve ve krem dedim kendi kendime. heryerde o renklerde mobilyalara bakıyordum. ve sonra burda işte konuşuldu kahverengi artık herkes de var dendi bende karar verdim gri beyaz olack diye. iyiki önceden almamışım kahverengi birşey eminim bende pişman olurdum. ya şekerim sende artık beğenmiyorsan yenilerini alırsın ya
Yok bacım ne yazık ki grubumuz falan. Bir ara açalım dediydik ama kimse açmadı. Aslında açılsa katılırız. Ben şahsen açamıyorum. Bilgisayar konusunda çok meraklı olduğun, her şeyi karıştırdığım halde face de sadece paylaş, beğen ve arkadaş ekle kısımlarını biliyorum. Becerebilen varsa kurabilir ama grup.
ben kurayım kızlar grup.. güzel olur aslında. grubun adı neolsun????
Ah kızlar
ne yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyim
dün misafirlerle amaaaan neolacak canım deyip bir sürü şey yedim.
bugün bütün gün aç gezim kendimi cezalandırmak için.
suhan böle durumlarada diyebilcek tek şey beterin beteri var diyorum Allah işlerini rast getirsin şu sıkıntılarının karşılığını en yakın zmanda alır ailenle beraber hzurulu olursun inşallah ne kadar seni anlıyorum desemd eboş yaşamadan analayamam kesinlikle heleki bi annenin duygualrını anlamak...
günaydın en erken iş başı yapannız benimdr kesin 07,15 te iş yerinde oluyorum aslında 8,30 iş saattim ama şirket arbasıyla gelmek için mecbur erken geliyorum yani münübüsle işe gelmek survıvarda yarışmaktan daha çok kuvvet sabır gerektiriyo sapığıydı kokanıydı derken zor engeller oluyor yani :)
bugün hergünden farklı olan diz hizası kırmızı bi elbise giymem sabın 6,30 unda yanımdan önce lafa atarak geçen şerefsiz benim tepkisiz kalmamadan cesaret alarak önümde durdu numaranı versene dedi bu arad adam benim bi bacağım kadar 60 kg 26 yaşalrında genç
-- numaranı versene
-SANA Bİ YUMRUK VERSEM
--niyeki
--UTANMIYOMUSUN EVLİ BARKLI KADINDAN NUMARA İSTEMYE
--nebilim ben evlisin
---17 YAŞINDA GİBİMİ DURUYOM HEE SENİN ANAN BACIN YOKMU
--tamam
DEDİİ GİTİ ÖKÜZZZ
diz boyu etekle kaşar olduğum hissine kapılan bi semtte oturyorum ben
ay kızlar neşat ertaş ölmüş kızlar çok üzüldüm.
takımınızda boş yer varmı ?
Boş yerimiz var bacım. Transfer mi olmak istiyorsun yoksa yeni mi başlayacaksın.
valla şuan bilemiorm öncden bi takımdaydım bayada kaldım ayrıldım sonra çıktım 1 yıla yakın kaldım ortada psikolojim çok bozuk transfermi oluorm o zaman
Hangi takımdaydın en son. Kendi isteğin ile mi ayrıldın. Tam olarak bilirsek ona göre bakalım. Kurallar falan var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?