Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende 1 takımdan transfer oldum evet hemen giresin ama sanırım denem süresi koyuyorlar
he bu arada dopru takıma geldin :)
sezen daha doğru bilgilendirir seni çünkü o google sezen :)

oturdum elime kalem defter aldım kendime program yapıyorum. herşeyi yazacağım. içtiğim 1 yudum suyu bile
sezen benim kafamdada senin listene benzer birşey var. bendede bol sebze yemeği ve yanına 1 dilim t.buğday ekmeği olacak. haftada 1 makarna veya pilava izin olacak. tamamen kesince bir süre sonra gümlüyor benim diyetler battı balık yan gider diyip salıyorum kendimi . birde bunu deneyeceğim. hadi hepimize hayırlı olsun
şimdi gidip 1 tabak taze fasulye ve 1 dilim ekmek yiyeceğim . inşallah krize girmem
hadi herkese kolay gelsin

aynen katılıyorum arada kaçamaklar olmalı diyetin sürekliliğini daha kolay hale getiriyor
sıfır kaçamakta dahada cazip geliyor özlediğimiz yicekelr ee bi süre sonra irade dayanamayıpp hopp diyeti gümletiyo al geri verdiğin kiloları tekrar baştan oluyor

evet hiç bu yönden bakmamıştım olaya öğlen ne yesem diye düşünüyorum şuan ...
temizlikte yapıyorum acaba meyve flnmı yesem acıkmadım aslında ama yemeğimde yok daha akşamı belli ettim afamda tarhana çorbası ızgara köfte salata 1 dilim ekmek bunarı yicemde şimdi ne yesem :44:

irras. baktım bende kendi isteğinle ayrıldıysan ve altı ayı geçti ise geri dönebiliyorsun. Kaptanımız S.A ben yardımcısıyım ama onunda hayır diyeceğini sanmam. 2 hafta deneme süren olacak. Paylaşımına göre aktifliğine göre daha sonra listelerde yer alacaksın.

Kendinden bahsedermisin biraz. Seni tanıyalım.

Ben 30 yaşında, bankacı, evli, mutlu çocuklu bir bucuk metre boya ve yakşalık olarak 5-6 kilo ilave yağa sahip bir bayanım. 1 senedir burdayım buraya kazık çaktım diyebilirim. Yaklaşık olarak şubattan beri kilo veremeyip devamlı üzerine eklemem de cabası. bir ara verdim ama almam 1 haftayı bulmadı.

Bugünkü listem kızlar,

önce dün akşam balık ve az soğan yedim ama üzerine ne yazıkki 1 çatal helva yedim.

Bugünkü listem

Sabah
Önce 1 mandalina
2 yumurta omlet
peynir, domates, salatalık biber, maydonoz (az az)

Öğlen
1 tavuk but,
1 yemek kaşığı menemen
1-2 kaşık yoğurtlu lahana salatası

akşam
Salata ve tavuk yemeği umuyorum.

Güzel güzel laf at geç dime yani. Ne o öyle duruyonda telefonunu istiyon. Bu insanların medeni cesaretine de hayranım. Kesin bi de tipsizin tekidir he. Zaten adam akıllı düzgün insanların hiç öyle salakça hareketler yaptığını görmedim niyeyse. Ama haklısın bacım bizim buralarda dizde etek değil yere kadar da olsa değişen bir şey olmuyor. Ben arabasızsam hayatta çıkmıyorum etekle dışarı. Geçende beni adamın biri kamyonla taciz ediyor. yolda çalışma var yol tek şerit'e düşüyor. Önümde kamyon var, ama yani trafikte sıkışık zaten dibe gidiyoruz. Hani aradan zaten insan geçemez. Arkamda kamyonlu genç bi çocuk sellektör yapıp duruyor. En son yol normale geçince kafa sağda önüme geçti falan bende bastım kornoya, yolun ortasında durdu, bende durdum arkasında, kafasını çıkardı bana laf edecek baktı elimde telefon plakasını alıyorum nasıl kaçtığını bilemedi öküz. Burdan kendisine sesleniyorum ulu öküz hayatında bayan görmedin mi? Bira ara gel Kocam Sana göstersin.

valla bende gizem 22 yaşındayım evliyim çoluğum çocuğum öyle bi derdim yok :)
yarın işe başlıyorum hatta ve hatta ..
bugunde evimi temizledim yeni bitti temizliğim geldim işte ..
birazdan gene gidicem ama çorba yapıcam akşama
3 gündür spor yapıyoruz eltimle parka gidip bugunde gidicem inş.
kısacası böyle benim

Kilon ve boyunu da yazarsan daha çok seviniriz. Bir de yaptığın özel bir şey varmı yoksa şimdilik kafana göre mi takılıyorsun

1 65 boy 92 kilo
valla kafama göre takılıyorum şuan
bi ara dukan fln yaptım sonuçta aldım ama anladımki liste bana göre değil yani çok sıkı liste benim menülerimde herşey olmalıki sıkılmayım ..
mesela bugun kahwalttı ettim güzel bir şekilde öğlen yemedim temizlikten dolayı birazdan meyve yerim 6 da sporum var sonrada akşam yemeği saati ..
kahwaltıdada yumurta 3 dilim ekmek peynir çay
ama güzel bi şekilde ettiğim için açıkmadım herhalde

Bak hazır listelerden sıkılıyorsan ve çok fazla yasaktan monti ye bakabilirsin. Şimdiki favorim benimde monti.

herkese selam ben geldimmmm.sonunda hem bilgisayarım hem de internetim oldu çok mutluyum.istanbula geldiğimden beri başıma gelenleri bir bilseniz direk negatif enerji yayıyorum etrafa galiba buzdolabı,televizyon,cep telefonu,mp3 çalar hepsi bozuldu.kafayı yiyicektim resmen.bilgisayar var ama internet yok böyle saçma bi durumdaydım yani.televizyonu tamire gönerdik çok para istediler vazgeçtik bursadan eşyalarım gelirken evdeki televizyonu getirdik sonra bozuk olanı dayım ucuza yaptırmış bugün gene onu getircekler.git gel git gel evde bi tv sirkülasyonu oluştu.3 gün tv izleyemeyince intenet de olmayınca dünyadan bi haber yaşadım.hep aklıma geldiniz napıyo bizimkiler diye ama ancak şimdi yazabiliyorum.şimdi ben bi biriken 20 sayfalık geçmişi okumaya çalışayım sonra yine yazarım

ejje hoşgeldin . bazen geldimi herşey üstüste gelir senin durumda öyle olmuş.
yeni gelen arkadaş hoşgeldin
ben ikindi 1 elma ve 2 incir yedim 30 dk yürüyüş yaptım daha sonra tv izlerken 30 dk lesli ile yürüdüm. nihayet kızlar spora başladım. şeytanın bacağını kırdım yani
neyse herkese güzel bir akşam diliyorum.

20 sayfayı kelimesi kelimesine okudum ama gözlerim de bitti yani.bazı tatsızlıklar olmuş sanırsam ne olur nasıl düzelir bilmiyorum ama (ben en son gölgenin ve winstonun ayrılacağını anladım) umarım kimse ayrılmaz takımdan herkesin takımda ayrı birer yeri var eksildiğimizde takımın da bir anlamı olmaz bence.

diyete de dün başladım ama şunu söylemeliyim ki yemeye o kadar alışmışım ki sürekli karnım aç bi türlü doyuramıyorum kendimi inşallah bir an önce alışırım.haftaya pazartesi spora başlamayı düşünüyorum o zaman daha etkili oluyo diyet olayı belki çok zayıflatmıyo ama onca terledikten sonra insan ağzına ufacık bi lokma bile atarken 10 kere düşünüyo.bugün yediğim içtiğimi de yazayım:
sabah:klasik kahvaltı uzun uzadıya yazmayayım işte siz anladınız domates peynir falan
ara öğün:125 ml light yoğurt
öğle:1 kutu activia kahvaltı
akşam:3-4 yk patates yemeği(insan bir seneden beri yememyince o kadar güzel geliyo ki anlatamam)
6-7 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…