oturdum elime kalem defter aldım kendime program yapıyorum. herşeyi yazacağım. içtiğim 1 yudum suyu bile
sezen benim kafamdada senin listene benzer birşey var. bendede bol sebze yemeği ve yanına 1 dilim t.buğday ekmeği olacak. haftada 1 makarna veya pilava izin olacak. tamamen kesince bir süre sonra gümlüyor benim diyetler battı balık yan gider diyip salıyorum kendimi . birde bunu deneyeceğim. hadi hepimize hayırlı olsun
şimdi gidip 1 tabak taze fasulye ve 1 dilim ekmek yiyeceğim . inşallah krize girmem
hadi herkese kolay gelsin
umarım bu sefer veririm kilolarımı bıktım artık yahu
günaydın en erken iş başı yapannız benimdr kesin 07,15 te iş yerinde oluyorum aslında 8,30 iş saattim ama şirket arbasıyla gelmek için mecbur erken geliyorum yani münübüsle işe gelmek survıvarda yarışmaktan daha çok kuvvet sabır gerektiriyo sapığıydı kokanıydı derken zor engeller oluyor yani :)
bugün hergünden farklı olan diz hizası kırmızı bi elbise giymem sabın 6,30 unda yanımdan önce lafa atarak geçen şerefsiz benim tepkisiz kalmamadan cesaret alarak önümde durdu numaranı versene dedi bu arad adam benim bi bacağım kadar 60 kg 26 yaşalrında genç
-- numaranı versene
-SANA Bİ YUMRUK VERSEM
--niyeki
--UTANMIYOMUSUN EVLİ BARKLI KADINDAN NUMARA İSTEMYE
--nebilim ben evlisin
---17 YAŞINDA GİBİMİ DURUYOM HEE SENİN ANAN BACIN YOKMU
--tamam
DEDİİ GİTİ ÖKÜZZZ
diz boyu etekle kaşar olduğum hissine kapılan bi semtte oturyorum ben
valla bende gizem 22 yaşındayım evliyim çoluğum çocuğum öyle bi derdim yok :)
yarın işe başlıyorum hatta ve hatta ..
bugunde evimi temizledim yeni bitti temizliğim geldim işte ..
birazdan gene gidicem ama çorba yapıcam akşama
3 gündür spor yapıyoruz eltimle parka gidip bugunde gidicem inş.
kısacası böyle benim
1 65 boy 92 kilo
valla kafama göre takılıyorum şuan
bi ara dukan fln yaptım sonuçta aldım ama anladımki liste bana göre değil yani çok sıkı liste benim menülerimde herşey olmalıki sıkılmayım ..
mesela bugun kahwalttı ettim güzel bir şekilde öğlen yemedim temizlikten dolayı birazdan meyve yerim 6 da sporum var sonrada akşam yemeği saati ..
kahwaltıdada yumurta 3 dilim ekmek peynir çay
ama güzel bi şekilde ettiğim için açıkmadım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?