günaydın en erken iş başı yapannız benimdr kesin 07,15 te iş yerinde oluyorum aslında 8,30 iş saattim ama şirket arbasıyla gelmek için mecbur erken geliyorum yani münübüsle işe gelmek survıvarda yarışmaktan daha çok kuvvet sabır gerektiriyo sapığıydı kokanıydı derken zor engeller oluyor yani :)
bugün hergünden farklı olan diz hizası kırmızı bi elbise giymem sabın 6,30 unda yanımdan önce lafa atarak geçen şerefsiz benim tepkisiz kalmamadan cesaret alarak önümde durdu numaranı versene dedi bu arad adam benim bi bacağım kadar 60 kg 26 yaşalrında genç
-- numaranı versene
-SANA Bİ YUMRUK VERSEM
--niyeki
--UTANMIYOMUSUN EVLİ BARKLI KADINDAN NUMARA İSTEMYE
--nebilim ben evlisin
---17 YAŞINDA GİBİMİ DURUYOM HEE SENİN ANAN BACIN YOKMU
--tamam
DEDİİ GİTİ ÖKÜZZZ
diz boyu etekle kaşar olduğum hissine kapılan bi semtte oturyorum ben
selam arkadaşlar
dün tam bir felaketti. kendimi kontrol edemiyorum. akşam nerdeyse ağlama krizine girecektim. sabah kalktım bin pişmanlık ve bir okadarda şişkinlik . ben kendimi resmen kontrol edemiyorum. nereye kadar gidecek bu inanın hayatım resmen karman çorman birde bu yeme krizleri.inanın kızlar çoookkk beterim.
sabah eşim bu halime çok üzüldüğünü diyet yapıyorum dme sakın. normal yediklerini azalt .birde yürüyüşüne başlarsan toparlanırsın.diyip beni teselli etmeye çalıştı.ama hayatım berbat.kızlar
suhancığım inan yalnız değilsin . bu polis asker eşlerinin kaderi işte düzen yok tertip yok 2-3 seneye bir ordan oraya 1,5 sene önce geldik .hiç de memnun değilim. 6 yıl burda kalamam benya .ilçeye tayinim çıktı sınavı kazanınca bu defa eşimin tayini çıkmıyor. ret ettiler. benim işyerinden sormaya başladılar ne zaman gideceksin diye bu defa eşimin tayini olmadı dedim. anlarlarsa artık . resmen araftayım kızlar. burdan kurtulurum diyorum adam burda çocukların okulu başladı. hoş gittiğim yer çokmu iyi kesinlikle değil sadece görev süresi az 1,5 yıl sonra dolacak istediğimiz yere tayin isteyebileceğiz. bu kadar sıkıntının içinde birde yemek krizlerim başladı. geri 65 kilo oldum. kafayı yemek üzereyim.
of kızlar fazla sıkmayayım sizi
valla bende gizem 22 yaşındayım evliyim çoluğum çocuğum öyle bi derdim yok :)
yarın işe başlıyorum hatta ve hatta ..
bugunde evimi temizledim yeni bitti temizliğim geldim işte ..
birazdan gene gidicem ama çorba yapıcam akşama
3 gündür spor yapıyoruz eltimle parka gidip bugunde gidicem inş.
kısacası böyle benim
BUGÜNÜM BÜTÜN GÜN AĞLAYARAK GEÇTİ YArdım İHTİYACI OLAN Bİ TANIDIĞIM VAR HANİ GELDİMİ ÜSTÜSTE GELİR YA
DAHA 1 AY ÖNCE BABSI KALP KRİZİZ GEÇİRDİ ANESİNİNDE KALBİ YIRTILMIŞ KALP KAPAKÇIKLARI ÇIKMIŞ 10 GÜNDÜR HASTANEDE AMELİYAT OLACAK VE 5 ÇOCUKLARI VAR 4 Ü OKUYO
BEN EN BÜÜYK KIZLARI OLAN 16 YAŞINDAKİ MERVEYİ TANIYORUM ODA KUAFÖRDE ÇIRAK EVE O BAKIYO ÇÜNKÜ BABASININ ENGELLİ RAPARU VAR ÇALIŞAMIYO ZATEN ANNESİDE EVDE 5 ÇOCUĞA VE BABLARINA BAKTIĞI İÇİN ÇALIŞAMIYOKEN ŞİMDİ BİDE KADIN HASTANEYE YATTI AMALİYAT OLACAK EVDE 5 ÇOCUK TEK KALDII EV KİRA YARDIM EDEN YOK MADDİ GELİR YOK MERVE ÇOCUKLARA BAKMAK İÇİN EVDE KALDI İŞE GİDEMİYO ALDIĞI ÇIRAK BAHŞİŞLERİDE YOK ARTIK ÇOK KÖTÜ DURUMLARI VE BEN PATRONMDAN SADECE 100 TL ALABİLDİM 50 BEN KOYDUM 50 DE SEVGİLİM EE BU PARA NEKİ 1 HAFTALIK MUTFAK PARALARI OLUR ANCAK NAPICAK BU İNSNALR YAA YADA BİZ NAPABİLİRİZ YA ELİM,İZDEN GELEN HİÇ BİŞEY YOK AKRBALARI VAR AMA HİÇ BİRİ ARAYIP SORMUYOO
Kızlar herkes bu konuda fikirlerini bu başlık altında belirtebilirmi? Takımca bir karar alalım ve ben bunu paylaşım alanına yazayım.
Paylaşım alanında izinler ile ilgili bir oylama var. kabul edilirse artık izinlerin minimum süresi 4 hafta olacak. yani izinli diye bildirilen yarışmacı 4 hafta listelerde olmayacak. ve yılda 3 kez izine ayrılma hakkı doğacak.
ben bu oylamya hayır oyu vermek istiyorum..
sebebi ise şu: Her izine ayrıldığımızda 4 hafta izinli olmak istemiyor olabiliriz yani. sonuçta izinli diye bildirilmek tatile gidiyorum anlmında kullanılıyor. e insan 1 haftada tatile gitmezmi?
ayrıca yılda 3 kez kısmınıda biraz tuaf buldum. yani kimimiz yılda 5 kere izine çıkrsa neolacak? yani duruma göre aile ziyaretiydi tatildi uzun süre evde olamamaydı falan... yılda 3 kzden fazla olacak belki??
Sizn fikirleriniz nelerdir? sizce hayır oyumu kullanmlıyım?
BUGÜNÜM BÜTÜN GÜN AĞLAYARAK GEÇTİ YArdım İHTİYACI OLAN Bİ TANIDIĞIM VAR HANİ GELDİMİ ÜSTÜSTE GELİR YA
DAHA 1 AY ÖNCE BABSI KALP KRİZİZ GEÇİRDİ ANESİNİNDE KALBİ YIRTILMIŞ KALP KAPAKÇIKLARI ÇIKMIŞ 10 GÜNDÜR HASTANEDE AMELİYAT OLACAK VE 5 ÇOCUKLARI VAR 4 Ü OKUYO
BEN EN BÜÜYK KIZLARI OLAN 16 YAŞINDAKİ MERVEYİ TANIYORUM ODA KUAFÖRDE ÇIRAK EVE O BAKIYO ÇÜNKÜ BABASININ ENGELLİ RAPARU VAR ÇALIŞAMIYO ZATEN ANNESİDE EVDE 5 ÇOCUĞA VE BABLARINA BAKTIĞI İÇİN ÇALIŞAMIYOKEN ŞİMDİ BİDE KADIN HASTANEYE YATTI AMALİYAT OLACAK EVDE 5 ÇOCUK TEK KALDII EV KİRA YARDIM EDEN YOK MADDİ GELİR YOK MERVE ÇOCUKLARA BAKMAK İÇİN EVDE KALDI İŞE GİDEMİYO ALDIĞI ÇIRAK BAHŞİŞLERİDE YOK ARTIK ÇOK KÖTÜ DURUMLARI VE BEN PATRONMDAN SADECE 100 TL ALABİLDİM 50 BEN KOYDUM 50 DE SEVGİLİM EE BU PARA NEKİ 1 HAFTALIK MUTFAK PARALARI OLUR ANCAK NAPICAK BU İNSNALR YAA YADA BİZ NAPABİLİRİZ YA ELİM,İZDEN GELEN HİÇ BİŞEY YOK AKRBALARI VAR AMA HİÇ BİRİ ARAYIP SORMUYOO
günaydın arkadaşlar
sabah
maydanoz peynir ve domatesle 1,5 dilim ekmek yedim .
akşam çok şükür yeme krizine girmedim. baya kendimi frenledim buna sebep olarakta yaptığım sporu görüyorum. bugünde aynısını yapmayı planlıyorum.
sa oylamaya gelelim eğer izin konusu suistimal ediliyorsa tabiki bir kısıtlama gelsin. ama senede 4 defa çok az değil mi . hastalığı var sağlığı var . insanlar kendileri istemedikçe diskalifiye edilmesin bence.
neyse ben kaçar kızlar
Gerçekten bacım insan o kadar spor yapıp azıcık kalori harcadığını ama bir lokma çikolata ile daha fazlasını aldığını görünce iştahı da kaçıyor. Bende akşam twist&shape'ime başladım. Dizi falan izlerken güzel oluyor ya . Ne kadar yaptığını fark etmiyorsun. dün herhalde 20 dakika falan yaptım ama epey yetti. Çünkü epey zorluyor. Bu akşamda hürrem izlerken yaparsam süper olacak.
selam kızlar
iş yerinde toplantıdaydım. işin hepsini ben yaptım . övğüleri ynımdaki alık hatun alınca orta yerimden çatladım . oda niyeymiş herşeyi ben yaptım ben izinliyken hatun imzalayıp göndermiş evrakları . sinir oldum . ya .başkasının emeğiyle takdir toplamak . işten çıktım kendmi eve zor attım . her zamanki gibi dolaba saldıracakken ne gerek var sen yemek yersen sinirin geçecek mi ki . yok tam tersi daha fazla üzüleceğim. hem sinirli hem üzgün hemde şişkoyum. gene dayanamadım 1 salatalık yedim. hemen pc yi açıp size dert yanıyorum kızlar. önemli değil diyorum ama hepsini ben yaptım . övgüler ona gitti . yalandan yakar olmasa göstermese ben yapamazdım dedi ama geçiştirdi . ne olursa olsun emek hırsızlığı bu ya .
belki sinirim geçince yazdıklarıma güleceğim ama şu an acayip sinirliyim.
neyse kızlar azıcık sakinleşeyim.
selam kızlar
iş yerinde toplantıdaydım. işin hepsini ben yaptım . övğüleri ynımdaki alık hatun alınca orta yerimden çatladım . oda niyeymiş herşeyi ben yaptım ben izinliyken hatun imzalayıp göndermiş evrakları . sinir oldum . ya .başkasının emeğiyle takdir toplamak . işten çıktım kendmi eve zor attım . her zamanki gibi dolaba saldıracakken ne gerek var sen yemek yersen sinirin geçecek mi ki . yok tam tersi daha fazla üzüleceğim. hem sinirli hem üzgün hemde şişkoyum. gene dayanamadım 1 salatalık yedim. hemen pc yi açıp size dert yanıyorum kızlar. önemli değil diyorum ama hepsini ben yaptım . övgüler ona gitti . yalandan yakar olmasa göstermese ben yapamazdım dedi ama geçiştirdi . ne olursa olsun emek hırsızlığı bu ya .
belki sinirim geçince yazdıklarıma güleceğim ama şu an acayip sinirliyim.
neyse kızlar azıcık sakinleşeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?