Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

BUGÜNÜM BÜTÜN GÜN AĞLAYARAK GEÇTİ YArdım İHTİYACI OLAN Bİ TANIDIĞIM VAR HANİ GELDİMİ ÜSTÜSTE GELİR YA
DAHA 1 AY ÖNCE BABSI KALP KRİZİZ GEÇİRDİ ANESİNİNDE KALBİ YIRTILMIŞ KALP KAPAKÇIKLARI ÇIKMIŞ 10 GÜNDÜR HASTANEDE AMELİYAT OLACAK VE 5 ÇOCUKLARI VAR 4 Ü OKUYO
BEN EN BÜÜYK KIZLARI OLAN 16 YAŞINDAKİ MERVEYİ TANIYORUM ODA KUAFÖRDE ÇIRAK EVE O BAKIYO ÇÜNKÜ BABASININ ENGELLİ RAPARU VAR ÇALIŞAMIYO ZATEN ANNESİDE EVDE 5 ÇOCUĞA VE BABLARINA BAKTIĞI İÇİN ÇALIŞAMIYOKEN ŞİMDİ BİDE KADIN HASTANEYE YATTI AMALİYAT OLACAK EVDE 5 ÇOCUK TEK KALDII EV KİRA YARDIM EDEN YOK MADDİ GELİR YOK MERVE ÇOCUKLARA BAKMAK İÇİN EVDE KALDI İŞE GİDEMİYO ALDIĞI ÇIRAK BAHŞİŞLERİDE YOK ARTIK ÇOK KÖTÜ DURUMLARI VE BEN PATRONMDAN SADECE 100 TL ALABİLDİM 50 BEN KOYDUM 50 DE SEVGİLİM EE BU PARA NEKİ 1 HAFTALIK MUTFAK PARALARI OLUR ANCAK NAPICAK BU İNSNALR YAA YADA BİZ NAPABİLİRİZ YA ELİM,İZDEN GELEN HİÇ BİŞEY YOK AKRBALARI VAR AMA HİÇ BİRİ ARAYIP SORMUYOO

gene ben geldim ama çıkıyorum ii geceler ii akşamlar ii uykulaaaarrr
yarın akşama görüşürüz artık :)

Dana ya!!! Terbiyesiz mal adam ya. Böyleleri heryerde var canın etek boyuna bakmıyor.

Ya bu türkiyedeki tayin olyı nekadar gıcıkmış öyle ya. Allah yardımcınız olsun canımç.

Takıma hoşgeldin canım.

ben 20 yaşındayım satış elemanı olarak çalışıyorum. yurt dışında yaşıyorum. evliyim çocuğum yok

kilom 79,4 tü en son boyum 176cm

Dukan diyeti yapıyorum

ayyy çok kötü oldum bende yaaaaaaa

Allah yardımcıları olsun canım. İnşallah düzelir durumları ya.

bu tür arayıp sormayan akrabalardan nefret ediyorum

bugün yediklerim:

sabah: 1 haşlanmış yumurta light peynir light süt
arada: meyveli az şekerli yoğurt
öğlen: salata haşlanmış tavuk göğsü
arada: hiç
akşam: az yağlı etten yapılmış sote

su 2 litre bile içmedim sanırım.

sporda yok. bir türlü başlayamadım spora ya.

Kızlar herkes bu konuda fikirlerini bu başlık altında belirtebilirmi? Takımca bir karar alalım ve ben bunu paylaşım alanına yazayım.

Paylaşım alanında izinler ile ilgili bir oylama var. kabul edilirse artık izinlerin minimum süresi 4 hafta olacak. yani izinli diye bildirilen yarışmacı 4 hafta listelerde olmayacak. ve yılda 3 kez izine ayrılma hakkı doğacak.

ben bu oylamya hayır oyu vermek istiyorum..

sebebi ise şu: Her izine ayrıldığımızda 4 hafta izinli olmak istemiyor olabiliriz yani. sonuçta izinli diye bildirilmek tatile gidiyorum anlmında kullanılıyor. e insan 1 haftada tatile gitmezmi?

ayrıca yılda 3 kez kısmınıda biraz tuaf buldum. yani kimimiz yılda 5 kere izine çıkrsa neolacak? yani duruma göre aile ziyaretiydi tatildi uzun süre evde olamamaydı falan... yılda 3 kzden fazla olacak belki??

Sizn fikirleriniz nelerdir? sizce hayır oyumu kullanmlıyım?

günaydın arkadaşlar
sabah
maydanoz peynir ve domatesle 1,5 dilim ekmek yedim .
akşam çok şükür yeme krizine girmedim. baya kendimi frenledim buna sebep olarakta yaptığım sporu görüyorum. bugünde aynısını yapmayı planlıyorum.
sa oylamaya gelelim eğer izin konusu suistimal ediliyorsa tabiki bir kısıtlama gelsin. ama senede 4 defa çok az değil mi . hastalığı var sağlığı var . insanlar kendileri istemedikçe diskalifiye edilmesin bence.
neyse ben kaçar kızlar

Açıkcası bana da çok geldi 4 hafta izinli olma işi . Tabii ki su istimalden kaynaklanıyor bu işte aslında. Gelmeyenleri bizde dahil dayanamayıp izinli bildirip bir sonraki hafta kilosunu ikiye bölüyoruz bu yüzden de sürekli izinli izinli yazdığımız hiç eksik olmuyor listeden. Bence bu konuda kaptanlar ve yardımcılar daha istikrarlı davranmalı, gelmeyenler için bildiirmde bulunmadı yazılmalı.
Yani bence de HAYIR olmalı. Ben bayramda 2 hafta olmuycam mesela. Ama 4 hafta izinli olmak zorunda olursam eminim ki bir daha da dönmek istemem ki.

Ah be canım çok üzüldüm gerçekten. Peki ama senin bir önerin varmı yapılabilecek şey ile ilgili. Etrafımızda aslında gerçekten o kadar çok bu durumda insan var ki. duyarsız kalmak gerçekten zor aslında. Aslında bir şekilde devletinde sahip çıkması gerek bu durumdaki insanlara. Bence öncelikli olarak durumlarını bir yere anlatsalar eminim geçici çözümlerden daha faydalı bir şey bulabilirler. Çünkü seninde dediğin gibi hadi 150 TL sen verdin, 100 ben verdim, 50 başkası verdi ne olacak o para yine bitecek. Bence farklı bir çözüm yolu olmalı. Sonuçta dediğin gibi Baba raporlu ise Anne zaten çalışacak durumda değilse. Devlette 5 çocuklu bir eve 16 yaşındaki bir kızın bakmasını bekleyemez. Devletin bu konuda bir sürü yardımı var. Bence hepimiz bu konuyu araştırıp en azından bu şekilde yardımcı olabiliriz.

Gerçekten bacım insan o kadar spor yapıp azıcık kalori harcadığını ama bir lokma çikolata ile daha fazlasını aldığını görünce iştahı da kaçıyor. Bende akşam twist&shape'ime başladım. Dizi falan izlerken güzel oluyor ya . Ne kadar yaptığını fark etmiyorsun. dün herhalde 20 dakika falan yaptım ama epey yetti. Çünkü epey zorluyor. Bu akşamda hürrem izlerken yaparsam süper olacak.

Dün akşam yediklerim

akşam yemeğimi ne yazık ki 9 gibi anca yiyebildim kızlar.

1 küçük kase (yani epey az) ton balıklı salata
çeyrek kase mercimek çorbası
1 bardak şalgam suyu
2 tane kayısı
1 tane ceviz
1 yudum süt

Akşam epey açtım ama eve geç gittim sonra kızım mızıkladı, sonra ağladı, sonra oynadık falan derken saat 9 oldu. Açlıktan dev bir kase salata hazırladım kendime ama ilk lokmadan sonra canım istemedi.

Bu sabahta kahvaltımı yazayım

Kalkar kalkmaz yarım elma
Yarım saat sonra
2 yumurta, peynir, domates, salatalık, biber, maydonoz

Öğlen

Tonlu salata ya da tavuklu salata yiycek gibiyim.

AKşama da bir sebze yemeği ve yoğurt salata yaparsam süper olacak.

Selam kizlat telefondan giriyorum :))

Sezencim canim benni halde oylamaya hayir diye bildiriyrum.

selam arkadaşlar
öğlen benim baya bir telişım oluyor. eve gelip çocukları doyur hazırla servis için aşağıya indir bekle onları gönder derken baya bir koşturuyorum.
öğlen yediğimi yazayım 1 kepçe kurufasulye 1 dilim ekmek
az önce pis boğazlıktan yenmiş bir tane incir
akşama gene spor yapacağım hiç olmazsa atıştırma krizlerine girmem . böyle devam edersem hiç olmazsa kilo almam durur .
ben kaçayım kızlar iş güç beni bekler

sinir oldum pc başında hesapladım yaklaşık 1 saat yürümüşüm harcanabilecek kalori 200küsür bişey . gelde saç baş yolma . el kadar çubuk kraker (ne kadarda masum durur hep) 400 kalori falan ben 1 saat yürüsem anca yarısını yakabilirim. yuh dedim .bundan sonra çocuklar yattıktan sonra öyle dana gibi yatılmayacak lesli ile yürünecek veya yer hareketleri yapılacak diye kendime kural koydum. hiç olmazsa sıkılaşayımda azıcık insan evladına benzeyeyim diyorum. hadi kolay gelsin

Pek giirp yazamdım 2 gündür arkadaşalr yardıma muhtaç aile için yardım topluyorum festen baya yoğunum akşam yazarım sizede 2 gündür yiyorum diyeti unutumm şimdi kaymakamlığa giidicem işten izibn alıp yardım başvuru sunda bulunucam bi tanıdık buldum sosoyal hizmetlerden bakalım inşallah bişeyler çıkıarr dua edin lütfen hadi görürşüüz çıktım

Pek giirp yazamdım 2 gündür arkadaşalr yardıma muhtaç aile için yardım topluyorum festen baya yoğunum akşam yazarım sizede 2 gündür yiyorum diyeti unutumm şimdi kaymakamlığa giidicem işten izibn alıp yardım başvuru sunda bulunucam bi tanıdık buldum sosoyal hizmetlerden bakalım inşallah bişeyler çıkıarr dua edin lütfen hadi görürşüüz çıktım

Öglen yemegim:

2 haslanmis yumurta
30 gram yagsiz peynir
2 dilim özel kepek ekmek

Ekmeklerin ( ekmek degi daha cok krakeer gibi) dilimi 20 kalori :))

Öglen yemegim toplamda 271 kalori yapiyor.

mrb kızlar nasılsınız?

çok yoğundum bugün görevdeydim yeni geldim( ayakta durucak halim kalmadı ya
menüm
sabah:
1 simit-peynir
öğlen:
köfte-bulgur pilavı
akşam:
yemek yok

selam kızlar
iş yerinde toplantıdaydım. işin hepsini ben yaptım . övğüleri ynımdaki alık hatun alınca orta yerimden çatladım . oda niyeymiş herşeyi ben yaptım ben izinliyken hatun imzalayıp göndermiş evrakları . sinir oldum . ya .başkasının emeğiyle takdir toplamak . işten çıktım kendmi eve zor attım . her zamanki gibi dolaba saldıracakken ne gerek var sen yemek yersen sinirin geçecek mi ki . yok tam tersi daha fazla üzüleceğim. hem sinirli hem üzgün hemde şişkoyum. gene dayanamadım 1 salatalık yedim. hemen pc yi açıp size dert yanıyorum kızlar. önemli değil diyorum ama hepsini ben yaptım . övgüler ona gitti . yalandan yakar olmasa göstermese ben yapamazdım dedi ama geçiştirdi . ne olursa olsun emek hırsızlığı bu ya .
belki sinirim geçince yazdıklarıma güleceğim ama şu an acayip sinirliyim.
neyse kızlar azıcık sakinleşeyim.

Benimde badima bi kac gez geldi. Ama artik benim yaptigim birseydrn baskasi övgü topluyorsa hemen ben yaptim dise sôylüyorum hic utanmiyorum yani!!!

Ayy o kadina sinir oldum bende simdi yaa!!!!

Önce neyyy o saatte eve gidilirmi diycem. sonrada adaletsiz dünya işte bacım diycem.
Vallahi de billahi de adaleti yok bu dünyanın. Kendini gösteren, gösterişli oldunmu ağzın laf yaptı mı her şeyi sen yapıyorsun sanırlar.
Emeğe saygı yok, insana saygı yok. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bacım okurken kalp atışlarım hızlandı valla sinirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…