mrb kızlar nasılsınız?
çok yoğundum bugün görevdeydim yeni geldim( ayakta durucak halim kalmadı ya
menüm
sabah:
1 simit-peynir
öğlen:
köfte-bulgur pilavı
akşam:
yemek yok
selam kızlar
iş yerinde toplantıdaydım. işin hepsini ben yaptım . övğüleri ynımdaki alık hatun alınca orta yerimden çatladım . oda niyeymiş herşeyi ben yaptım ben izinliyken hatun imzalayıp göndermiş evrakları . sinir oldum . ya .başkasının emeğiyle takdir toplamak . işten çıktım kendmi eve zor attım . her zamanki gibi dolaba saldıracakken ne gerek var sen yemek yersen sinirin geçecek mi ki . yok tam tersi daha fazla üzüleceğim. hem sinirli hem üzgün hemde şişkoyum. gene dayanamadım 1 salatalık yedim. hemen pc yi açıp size dert yanıyorum kızlar. önemli değil diyorum ama hepsini ben yaptım . övgüler ona gitti . yalandan yakar olmasa göstermese ben yapamazdım dedi ama geçiştirdi . ne olursa olsun emek hırsızlığı bu ya .
belki sinirim geçince yazdıklarıma güleceğim ama şu an acayip sinirliyim.
neyse kızlar azıcık sakinleşeyim.
Kızlar herkes bu konuda fikirlerini bu başlık altında belirtebilirmi? Takımca bir karar alalım ve ben bunu paylaşım alanına yazayım.
Paylaşım alanında izinler ile ilgili bir oylama var. kabul edilirse artık izinlerin minimum süresi 4 hafta olacak. yani izinli diye bildirilen yarışmacı 4 hafta listelerde olmayacak. ve yılda 3 kez izine ayrılma hakkı doğacak.
ben bu oylamya hayır oyu vermek istiyorum..
sebebi ise şu: Her izine ayrıldığımızda 4 hafta izinli olmak istemiyor olabiliriz yani. sonuçta izinli diye bildirilmek tatile gidiyorum anlmında kullanılıyor. e insan 1 haftada tatile gitmezmi?
ayrıca yılda 3 kez kısmınıda biraz tuaf buldum. yani kimimiz yılda 5 kere izine çıkrsa neolacak? yani duruma göre aile ziyaretiydi tatildi uzun süre evde olamamaydı falan... yılda 3 kzden fazla olacak belki??
Sizn fikirleriniz nelerdir? sizce hayır oyumu kullanmlıyım?
1 65 boy 92 kilo
valla kafama göre takılıyorum şuan
bi ara dukan fln yaptım sonuçta aldım ama anladımki liste bana göre değil yani çok sıkı liste benim menülerimde herşey olmalıki sıkılmayım ..
mesela bugun kahwalttı ettim güzel bir şekilde öğlen yemedim temizlikten dolayı birazdan meyve yerim 6 da sporum var sonrada akşam yemeği saati ..
kahwaltıdada yumurta 3 dilim ekmek peynir çay
ama güzel bi şekilde ettiğim için açıkmadım herhalde
Önce neyyy o saatte eve gidilirmi diycem. sonrada adaletsiz dünya işte bacım diycem.
Vallahi de billahi de adaleti yok bu dünyanın. Kendini gösteren, gösterişli oldunmu ağzın laf yaptı mı her şeyi sen yapıyorsun sanırlar.
Emeğe saygı yok, insana saygı yok. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bacım okurken kalp atışlarım hızlandı valla sinirden.
ben de çok sinir oluyorum bu tip şeylere ve iş hayatında bunlardan çok olduğu için de iş hayatından tırsıyorum açıkçası
Yakar aslında bizde nefsimize uyup sinirlenip geriliyoruz ama seninde deiğin gibi herkes herkesin ne olduğunu biliyo yada bilmeselerde allah görüyo ya layığını hakettiğinide veriyo sabretmek lazım
Kizlarrr nasil sinirliyim anlatamam ya!!!
Bugün ben calisiyodum aslinda !! Sabah is yerinden aradilar iste sen bugün izinli ol evde kal yarin gel calis iste bitanesi hasta diye!!! Nasil sinir oldum anlatamam!!! Böyle kisa bi zamanda soylenirmi ben sabahin körüde uyanip giyinmistim bile ya!!!
Ve üstelik yarin cuma...(( ((((
Ay sorma sezen sinir olmamak elde degil!!!
Gölgeye özel mesaj attim ben ama ayrilmak istedigini yazmis.
Balböcüünü ayrildi diye yazalim.
Ama winston sanirim 1 haftaligina tatile gitti bu nedenle kilosunu ayni platak bildirelimmi? Gölge giderse bende giderim demjsti ama gölge ayrilmasinin sebebinin winston olmadigini belittmisi..
Ne yazalim
Sence winston icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?