Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben de çok sinir oluyorum bu tip şeylere ve iş hayatında bunlardan çok olduğu için de iş hayatından tırsıyorum açıkçası

gerçi cevabını göndermişsind,r geç gördüm ama bence bu izinin 4 hafta sürmesi olayı çok saçma belki yıl içinde sınırlama getirilmeli ama 1 hafta izin de olmalı yani

hoşgeldin aramıza ben de kendimi tanıtayım 23 yaşındayım aslen bursalıyım ama okul dolayısıyla şu anda istanbulda yaşıyorum.boyum 175 falan kilom da son zamanlarda verdiğim "diyet molası" nedeniyle (!) 79-80 civarında gidip gelmekte 1 hafta sonra diyete başlayalı tam 1 sene olacak.inşallah en yakın zamanda hepimiz fazla kilolarımızdan kurtulup göğsümüzü gere gere mezun oluruz diyor ve diyetinde sana başarılar diliyorum

evet arka arkaya mesajlarım bu mesajımla son buluyor.bu mesajımda sizlere bugün yediklerimden bahsedeceğim
sabah:1 dilim kepek ekmek,peynir,domates,salatalık
ara öğün:125 ml light yoğurt
öğle:1 dilim ekmek
4 adet köfte,az biraz patates kızartması :26:
ara öğün:1 bardak süt
akşam:5-6 yk yağsız patlıcan musakka
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:1 şeftali

Senede sadece 3 defa izine ayrılma ve izinlerin en az 4 hafta sürmesi oylamasına 3. takım olarak hayır oyu verdim kızlar.

Fakat kesin karar için oylamanın bitmesini bekleyeceğiz.

izinler le ilgili düzenleme için bir öneride bulundum.

Benim önerim şu:

'' Bu hafta ben izinliyim '' diyen yarışmacıya ne kadar izine ayrılacağı sorulsun. Eğer 2 cuma arka arkaya izinde olacaksa izinli diye bildirilsin. Ama yok sadece 1 seferlik ise ''kilosu aynı'' olarak bildirilsin. 3 defa arka arkaya sudan bahanelerle beni aynı yazın diyen kişi diskalifiye olsun.

Yani sonuçta 3 cuma arka arkaya bildirimde bulunmadığı zamanda diskalifiye oluyor.

Günaydın geçmişi anca okuyabildim takım toparlanmış herkes diyet moduna girmiş ben çıkarken banamı kılsınız hee yok şaka bi yana evet 3 gündür yedim yedim ama bugün nasipse başladım yoğurdumla tekrar 3 gündür fala yazamadım
ama sebebim güzel yardıma ihityacı olan aile için feste baya bi arkadaşala yoğun mesajlaşma görüşme iş çıkışı gidip paralrı toplama bankaya giidp yatan paralrı çekip aileye verme falan filan yoğundum halada devam 400 ekli arkadaşımdan inanın sadec 15 i oda düşük gelirli ama gönlü zengin olanlar yardım etti 900 tl topladım 2 günde şuan göndercekelr var hala bend efeste ayne devam ediyom sitemlerime görmemeye devam etikçe ben yardım isteyceğim 5 çocuk için hastanede yatan annesi engelli babası için diye diyee yazıyomda yazıyom hiç paranız yoksa komşularınızdan her evden bi erzak toplayın gönderin diyom bakalım ya bend ebu akşam çıkıcam mahlleyi gezicem her evden bi makarna margarin toplasam 1 aylık erzak çıkıcakk kaymakamlığa dün gitim kapanmış yetişemedim bugün daha erken çıkıp gidicem bakalım inşallah yardım çıkar

toplantı çıkışı direk eve gittim o sinirle yoksa iş çıkış saatim 5,30 . o ortakmda kalsam kesin kavga çıkarırdım . ama sonuçta gene ben zararlı çıkacaktım. neyse dedim eve attım kendimi . bugün arkadaşlar o hanım efendiyle baya dalga geçtiler. benimde baya hoşuma gitti . herkes herkesin ne olduğunu biliyor sonuçta .kendini rezil etti salak

selam kızlar
bu yediklerini yazma işi beni baya bir motive ve terbiye etti. akşam hepsinin kalorisi hesaplıyorum . yaptığım sporuda hesaplıyorum . böylece ne kadar kalori aldığımı hesaplıyorum. aşağı yukarı 700-800 calori cıvarı besleniyorum. 1000 altına düşünce kilo veriyorum ben.
bu sabah yediklerimi yazayım
1 yumurta
domates salatalık
1 dilim ekmek
4 tane zeytin bol maydanoz

Yakar aslında bizde nefsimize uyup sinirlenip geriliyoruz ama seninde deiğin gibi herkes herkesin ne olduğunu biliyo yada bilmeselerde allah görüyo ya layığını hakettiğinide veriyo sabretmek lazım

Yakar aslında bizde nefsimize uyup sinirlenip geriliyoruz ama seninde deiğin gibi herkes herkesin ne olduğunu biliyo yada bilmeselerde allah görüyo ya layığını hakettiğinide veriyo sabretmek lazım

çok doğru . ben ilahi adalete çok inanırım.er yada geç tecelli eder. bazen diyorum ki cennette cehennemde bu dünyada . sabredip beklemeyi bilmek gerek.ama işte beşeriz şaşıyoruz.

Kizlarrr nasil sinirliyim anlatamam ya!!!

Bugün ben calisiyodum aslinda !! Sabah is yerinden aradilar iste sen bugün izinli ol evde kal yarin gel calis iste bitanesi hasta diye!!! Nasil sinir oldum anlatamam!!! Böyle kisa bi zamanda soylenirmi ben sabahin körüde uyanip giyinmistim bile ya!!!

Ve üstelik yarin cuma... (( ((((

Ayy yuh yani. O saatte yapılır mı ya. İnsan tatilini ona göre ayarlıyor yani.

YArın liste işini hallederim ben merak etme. Ama bölböcüü, gölge_çiceği ve winston için ne yapacağız.

Dün aksam bi arkadasin evine gittik oda kahverengi mobilya alacakken vazgrcmis beyaz almis.

Burdaki kiradaki evlerin duvarlari hep beyaz boyatmayada cogu ev sahibj uzin vermiyor. Ya kizlar ev berbat görünüyordu yaa!!!

Hani duvarlar baska renk oldaydi mükemmeldururdu mobilyalari cok güzel aslinda ya!!

Ay yok bide koltuklari daha 2-3 aylik ama rengi bi atmisti sanki ofa temizligi cok zor dedi

Nasil sinir olunmazki boyle biseye ayyy yok ben vazgectim
Evimi beyaz yapmaktan amann amaaan bide benim evinde duvarlari beyaz (

Ah neolurdu türkiyede yasasaydimm ( orda istedigin gibi evin ici yapiliyo (

Ay sorma sezen sinir olmamak elde degil!!!

Gölgeye özel mesaj attim ben ama ayrilmak istedigini yazmis.
Balböcüünü ayrildi diye yazalim.

Ama winston sanirim 1 haftaligina tatile gitti bu nedenle kilosunu ayni platak bildirelimmi? Gölge giderse bende giderim demjsti ama gölge ayrilmasinin sebebinin winston olmadigini belittmisi..

Ne yazalim
Sence winston icin?

Kızlar bugün için listemi yazayım. Ben de böyle önceden yazınca genel de uyuyorum listeme

Sabah
2 yumurta
domates salatalık
peynir

Öğlen
ton balıklı salata+ayran

Ara
1 şeftali

akşam
sebze+salata (akşam için yine bir şey diyemiyorum artık ne çıkarsa bahtıma)

Bu hafta çok güzel gidiyorum yanlız kızlar. Ne acıkıyorum ne atıştırıyorum. Sadece akşamları çay tabağı ölçüsünde leblebi falan yiyorum o kadar. EE o kadarcık da olsun. Nedense onunda bozduğunu da düşünmüyorum bile. Yemek aralarım da iyi. Kahvaltı ile öğlenin arasında 5 saat oluyor akşamla öğlen arasında da 6-7 saat oluyor. Genelde de bir şey yemiyorum. Ama bu gün meyve yemedim onu yemem lazım.

Bence winston kalmalı zaten. O buranın göz bebeği. Olmaz sa olmaz. Onun kilosunu aynı diye belirtelim de haftaya gelsin bakalım. Ama göndermek yok kızlar winstonumuzu. Göz bebeğimiz o bizim.

Evet ya gercekten :)) winston gidemez ya. Gelsin konusalim bunuu :))

Kizlar ben genee kahverengiye dôndüm galiba (( daha cok begeniyorum galiba :) ya ev dizmek mobilya secmek ne zor ismis beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…