Günaydın geçmişi anca okuyabildim takım toparlanmış herkes diyet moduna girmiş ben çıkarkenbanamı kılsınız hee yok şaka bi yana evet 3 gündür yedim yedim ama bugün nasipse başladım yoğurdumla tekrar 3 gündür fala yazamadım
ama sebebim güzel yardıma ihityacı olan aile için feste baya bi arkadaşala yoğun mesajlaşma görüşme iş çıkışı gidip paralrı toplama bankaya giidp yatan paralrı çekip aileye verme falan filan yoğundum halada devam 400 ekli arkadaşımdan inanın sadec 15 i oda düşük gelirli ama gönlü zengin olanlar yardım etti 900 tl topladım 2 günde şuan göndercekelr var hala bend efeste ayne devam ediyom sitemlerime görmemeye devam etikçe ben yardım isteyceğim 5 çocuk için hastanede yatan annesi engelli babası için diye diyee yazıyomda yazıyom hiç paranız yoksa komşularınızdan her evden bi erzak toplayın gönderin diyom bakalım ya bend ebu akşam çıkıcam mahlleyi gezicem her evden bi makarna margarin toplasam 1 aylık erzak çıkıcakk kaymakamlığa dün gitim kapanmış yetişemedim bugün daha erken çıkıp gidicem bakalım inşallah yardım çıkar
tunaydın baıclarcıdden balbocugu fılan hıc ortada yok daha gremeden takımdan ayrıldı galıba.golge cıcegı ıcınde gırgırına bacıyla aynı fıkırdeyım gıdesı vardı bahane ettı bence .ıns wınston bacı o gderse bn gderım ınadından vazgecer
bu aralar sabah kahvaltısında fındık ezmesıne taktım ya acayıp bagırsak claıstrıyo tok tutuyo hanı su amerıkan kalp vakfının 3 gund e3 kılo dıyetı varya ordada vardı fındık ezmesı ondan alıstım tasıye ederım kıloda aldrmıo
sabahkı menum ceyrek seftalıl dogranmıs yogurt 1 dılım cawdar ekmek uzerıne 1 corba kasıkıgı fındık ezmesı
oglen 2 yumurtalı salata
aksamda yıne meyvelı yogurt yemeyı dusunuyorum
Sezenim sağol iltiatın için am seninde benim gibi düşündüğünü biliyorum yani normal olan iiy olmak yardımsever olmak asıl anormallikk duyarsız kalanlar ah neler sölemk isityorum bi bilse arayan evi kira yeni çocuğu olmuş 1 maaşla geçinen ama yardım edenler var bide 3 milyar maaş alan hata 2 avukat arkadaşım kocası 5000 tl alan pilot kocası olan arkadaşım sess yok yaa asıl bekeldiklerimde kalp yok metrhamet yok bi 10 gün beklicm bunlardan çıt çıkmasın döşicm hepsine duvarımda açık açık
bu hafta cuma günü tartılıyoruz dimi?kimse yazmamış kilosunu çünkü.ya bu aarada ben kaçamak yapıyorum kendime hakim olamıyorum daha doğrusu karnım çok acıkıyo ya kahvaltıdan bir saat sonra ölecek gibi aç hissediyorum kendimi.sanırım ben bir anda diyete yeniden başlayamıyorum ve buraya bunu çokça yazdıpğımın da farkındayım ama bu sefer başka.1 ekim hem pazartesi hem yeni bir ay hem de o gün spora başlıycam Allah nasip ederse o gün aartık kesin başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?