Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kendimi tututum tuum yazıcam en sonunda gölge san yazıyorum bence senin gitmey niyetin vardı bahane etin yaşananalrı diyelim haklsın diyelim bana sinir oldunn eeee kalan 7 arkadaşından dahamı önemli ban olan sinirinde onları yarı yolda bırakıp takımdan çekliyosun
gitmeye niyeti olan hertürlü gidiyo o yüzden kendimi hiç suçlu hissetmiyorum arakadaşım

tunaydın baıclar cıdden balbocugu fılan hıc ortada yok daha gremeden takımdan ayrıldı galıba.golge cıcegı ıcınde gırgırına bacıyla aynı fıkırdeyım gıdesı vardı bahane ettı bence .ıns wınston bacı o gderse bn gderım ınadından vazgecer

bu aralar sabah kahvaltısında fındık ezmesıne taktım ya acayıp bagırsak claıstrıyo tok tutuyo hanı su amerıkan kalp vakfının 3 gund e3 kılo dıyetı varya ordada vardı fındık ezmesı ondan alıstım tasıye ederım kıloda aldrmıo
sabahkı menum ceyrek seftalıl dogranmıs yogurt 1 dılım cawdar ekmek uzerıne 1 corba kasıkıgı fındık ezmesı
oglen 2 yumurtalı salata
aksamda yıne meyvelı yogurt yemeyı dusunuyorum

Senin yüreğin ne kadar güzel öyle Gırgırına. Gerçekten senin gibi insanlarda biraz daha olsa dünyada adaletsizlik kalmaz bacım.

Ne fındık ezmesi mi? Bayılırım ben ya.
Ama ben senin gibi ölçülü tüketemediğim için almıyorum eve. En son aldığımda 1 kavonozu 3 yaşındaki kızımla ben 2 günde bitirmiştik. sonra bir daha aldım o da 1 hafta falan dayandı. Bende artık almıyorum ama onun içinde çok şeker var bacım nasıl aldırmaz ki kilo.

Sezenim sağol iltiatın için am seninde benim gibi düşündüğünü biliyorum yani normal olan iiy olmak yardımsever olmak asıl anormallikk duyarsız kalanlar ah neler sölemk isityorum bi bilse arayan evi kira yeni çocuğu olmuş 1 maaşla geçinen ama yardım edenler var bide 3 milyar maaş alan hata 2 avukat arkadaşım kocası 5000 tl alan pilot kocası olan arkadaşım sess yok yaa asıl bekeldiklerimde kalp yok metrhamet yok bi 10 gün beklicm bunlardan çıt çıkmasın döşicm hepsine duvarımda açık açık

Gırgırına
Canim
Bende yardim
Etmeyi cok istiyorum ya!!!
Sen gercekten cok düsünceli birisin ya hayran kaldim
Sana

SEN EN BÜYK YARDIMI YAP OZMAN BOL BOL DUA ET AİLEYE yardımcı olacak insnalar çıkarsın karşılarına burs bağlansın çocuklarına belediye maaş bağalsın etde et işte başaksının ettiği dua kabul olurmuş
kız abartmayın sadce bekar olduğum için zmanım var ilgileniyorum okadar ben normalim ama evet anormaller çok varr

Gırgırına kaymakamlık işini ne yaptın. Bence o daha önemli. Çünkü gerçekten yardım edelim evet ama bunlar hep geçici çözüm olacak şeyler. Böyle konularda ben insanları bu tarz şeylere alıştırmak da bence kötü. Bu örnek özelinde konuşmuyorum yanlış anlama ama peygamberimiz bile yolda dilenci gördüğünde eline bir keser vermiş yolu kaz diye (yanlış hatırlıyor da olabilirim). Hani evet senin anlattığın aile çalışabilecek durumda değil gibi gözüküyor farkındayım ama başka çözümler olabilir gibi geliyor bana. Çünkü insanlarda bu sefer sürekli beklenti içinde olmazlar mı acaba. Bilmiyorum ya duygularım karıştı benim.
Ya ben yolda gördüğüm dilenciye de ne yazık ki para vermiyorum. Çünkü artık güven denen bir şey kalmadı. Boş çevirilmez diye hepimiz düşündüğümüzden o insanların bizim duygularımızı sömürmesinden nefret ediyorum mesela. (aman sakın bu aile ile dilenciliği karıştırdığımı falan düşünme. Göndermeden önce tekrar okurken aklına gelmesin sakın öyle bir şey diye açıklama gereği duydum) O yüzden de senin kadar iyi niyetli olup olmadığımı bilemedim. Hatta sanırım değilim. Gerçekten ihtiyacı olan birini bildiğimde elimdenn gelenin fazlasını da yapmaya çalışırım ama sen baksana kaç gündür uğraşıyorsun, çırpınıyorsun, tanıdıklarınla kötü olmayı göze alıyorsun.

selam kızlar
öğlen 1 simit kalmıştı sabahtan onu yedim .biraz fazla oldu ama neyse diyip arada meyve yiyordum onu yemeyeceğim.

bu hafta cuma günü tartılıyoruz dimi?kimse yazmamış kilosunu çünkü.ya bu aarada ben kaçamak yapıyorum kendime hakim olamıyorum daha doğrusu karnım çok acıkıyo ya kahvaltıdan bir saat sonra ölecek gibi aç hissediyorum kendimi.sanırım ben bir anda diyete yeniden başlayamıyorum ve buraya bunu çokça yazdıpğımın da farkındayım ama bu sefer başka.1 ekim hem pazartesi hem yeni bir ay hem de o gün spora başlıycam Allah nasip ederse o gün aartık kesin başlıyorum

Girgirina canim
Dualarim o aile icin canim Allah yardımcıları olsun

Anneleri insallah iyilesir yakinda cok üzüldüm durumlarina ve insallah kaymakamlikta yardimci olur. Sezenin dedigi gibi bunlar gecici seyler yardimlar biryere kadar insallah düzene girer hersey canim :))

bu hafta cuma günü tartılıyoruz dimi?kimse yazmamış kilosunu çünkü.ya bu aarada ben kaçamak yapıyorum kendime hakim olamıyorum daha doğrusu karnım çok acıkıyo ya kahvaltıdan bir saat sonra ölecek gibi aç hissediyorum kendimi.sanırım ben bir anda diyete yeniden başlayamıyorum ve buraya bunu çokça yazdıpğımın da farkındayım ama bu sefer başka.1 ekim hem pazartesi hem yeni bir ay hem de o gün spora başlıycam Allah nasip ederse o gün aartık kesin başlıyorum

mesajım iki kere gelmiş takıldı bi ara bilgisayar çünkü.bugünkü menüm daha akşam yemeğini yemedim ama yiyeceğim şey belli olduğundan onu da yazayım
sabah:1 dilim kepekli ekmek
yağsız peynirli omlet
öğle:2 dilim kepekkli ekmek arası köfte
ara öğün:1 bardak süt
akşam:6-7 yk patlıcan musakka
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:1 şeftali

Girgirina canim
Dualarim o aile icin canim Allah yardımcıları olsun

Anneleri insallah iyilesir yakinda cok üzüldüm durumlarina ve insallah kaymakamlikta yardimci olur. Sezenin dedigi gibi bunlar gecici seyler yardimlar biryere kadar insallah düzene girer hersey canim :))

hepimiz aynı sıkıntıyı yaşadık. bende çok acıkıyordum .

Sezenim iana haklısın sende sizde sadece ben yakınen tanıdığım durumlarını bildiğim için bukadar eminim ve bukadar etkilendimya o yüzden bu çabalarım
durumu size özetleyyeim bu adam %42 engelli rapaoru var epilepsi hastası zamanında çalışmış emeklisine az kalmış bankanın biride demişki biz seni emeki edelim pirim borcunu ödeyip maaşındana kesleim adama 1000 tl bağalnamış ve 650 si her ay kesiliyo kalan 350 tl le hem ev kiralrı 400 tl hem 5 çcouk 2 si lise 2 si ilk öğretimde okuyo anlıycağınız parayokk ya kira ödeniyor 1 ay açlar ya karınları doyuyor kira ödenmiyor böle idare ediyolardı karısı yani annenin kalbi yırtıldı ve akan kan kapakçıkları attırmış ya tama hatırlayamıyom kadının hastalığını ama 10 gündğr hastanedlerdi kadın amliyat olacaktı durum bu
kaymakamlığa giitm bu adam emekli gözüktüğü iin yardım edilemez dedii
dedimki ama kesilen para gözükmüyormu 5 çocuk gözükmüyormu evin kira olduğu bunların bi önemi yokmu dedim gidin dedi belediyeye
beldiyede aldı dilekçeyi gider denetim yaparız duruma göre yardım ederiz dedi
ben ailenin gerçekten madur olduğuna emin olduğum için 3 gündür uğraşıyorum 1300 ü buldu topladığım para kira borçları çıkar en azından 3 arkadaşta erzak getircek 2 aylıkta yemekleri çıkar öle işte yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar ben geldim ..
yemeğimi yaptım 2 gün götürür inş ..
bugun spor salonunla konuştum 60 tl miş aylık ..
eşimi bekliyorum şimdi eğer ikna edebilirsem onunla gitmek istiyorum ..

Günaydın hanımlar ben başaldım yemeye bendne adam olmaz
regl+ aklım başka yerde bahnelerimle +2,5 yani 79,5 kg çıktım sabah
bu arad yine yedim sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…