Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gırgırına ne yaptiiiinn yaaa!!!!!!!!!!

Ya canim yeme neolur ya okadarda güzel vermistim yaaa!! ((

Yeme bak hepsini senin icin diyorum ha bende bugün trtida 100 gram artı çıktım ama yani artık düzenli ve dengeli bir diete basla sende ya bak bukadar
Az yedin biraz bozunca nasil geri aldın verdigin kilolari. Ben sana alsam tülin sahinin diyetini yazayim bence cok dengeli bi diyet canim olurmu??

Ay okadar !!! İsareti koyunca aklima winston geldi ya,,

Girgirina canim
Beni yanlis anlama olurmu?? Ne diyorsam senin icin sen cok iradeli birisin. Ve zayiflamaktan hic vazgexmeni istemiyorum

Senin nisanlinda benim esinde bize neredeyse ayni seyleri söylemisler kilomuzla ilgili birazda zayiflarsak onlara kapak olsun istiyorumda ben

Benim
Kilom 79,5

İyiki 80 degil dayanamazdim onun acisina ben ya!!

Ve bugün esim telefonda hava ok soguksa sen mandalina ye portakal ye direncin düsmesin hasta olma dedi..

Ee dukanda meyve yok ne yapcam ben c vitaminide önemli yani :)

Diyetime bugün dahada skı sarilacam deedim ama gene sekersiz enerji icecegim önümde iki hafta icmemisim ama bagimlisiyim galiba.. esim nefret ediyor bu icecekten banada yasak koydu ictigimi bilmiyor (

Veeeee düüün mobilyalarimin neredeyse hepsini siparis ettimmmm :))

Anlatayim
Hemen sizede,.

Salonum: koltuklar gri beyaz.. Oturma yerleri kadife

Sandalyeler de gri kadife ayni koltugun renginden

Salona orta masa gri deri

3lü zigon sehpa gri deri orta masayla takım

Yatak odam
Kahverengi - krem onuda esim icin yaptim baza koyu kahve olacak

Baska ne almistiiiiiikkk hee dün icin bukadar yani. Mobilyalar ankaradan gelecek. Hepsini kendileri yapiyorlarmis :)) bide taksitte yaptilarki ben cok mutlu oldum burdaki isyikbalde yapmiyolar ya bide parcalari tek tekte satmiyolar ama bu ankara mobilyada kadin olurmu ya dedi nasil istersen siparis ederim dedi :))

Bitek yemek masasi ve tv masam kaldi :))

Haaa bide perde ve halı burda bana cok pahali geldi ama kaynanam burdada perde pahali dedi ama bakalim artik :))

Bu arada paylasim
Alanindaki 4 haftalik izin süreciyle ilgili olan oylama red edildi ..

Püsküüt yenisini yaptı ve onu kabul etti m kizlar en az iki hafta izin olacak ve izinden 6 ay dônmeyen diskalifiye olacak :) isterseniz bi bakın orayada :))

selam arkadaşlar
geçen hafta 63,700
bu hafta 63,600
kızlar aslında ben bu hafta 65 i görmüştüm şu yeme krizlerim yüzünden. herşeyi yazmak ve spora başlamak bana baya iyi geldi kızlar.
kilo veren herkesi tebrik ederim.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar ben başaldım yemeye bendne adam olmaz
regl+ aklım başka yerde bahnelerimle +2,5 yani 79,5 kg çıktım sabah
bu arad yine yedim sabah

ne yaptın arkadaşım nazara mı geldin. hadi bırakma kendini . bak gayet güzel gidiyordun. bende geçen hafta yeme krizlerine giriyordum. önce yazmaya başladım sonra gördüm ki ben çok şey yiyorum. azalttım sonra spora başladım. kardeş hadi bırakma kendini .

Kızlar bir de kilolarını herkes önceden paylaşabilirse sevinicem. Bugün 28 Eylül ve bankacılar için kötü bir gün. Devre sonu dedikleri ve bankacıların en sevmediği 4 günden birisi. Yani bugün çok yoğun olucam arkadaşlar. S.A da işte olduğundan listeleri yapmam lazım.
s.A birde sonuç listelerini yapma sırası da bizde bu hafta. Umarım yetişirim.

****3. Takım 276. Etap****
S_A (79,4 / 79,5 / -0,1 / -0,13 %)
Yakar76 (63,8/ 63,6 / 0,2 / 0,31 % )
winstonlight (72,9 / 72,9 /0,00 /0,00%)
Se_zen (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00% )
Gölge_çiçeği (63,8/ 63,8 /0,0 / 0,00%) KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI
Suhan2 (53,0/
Ejje89 (80,1/
Gırgırına (77,0 / 79,5 / -2,5 / - 3,25 % )
cedric20(58,8 /
Balböcüü (63,5 / 63,5 / 0,00 / 0,00%) KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI

3.TAKIMIN TOPLAM YÜZDESİ

tunaydın kızlar bacılar benım kılo 57.8 mezun olma gunum geldı sonunda

biraz kıskandım biraz gıcık oldum biraz hasetlendim biraz bu ne lan 10 kg verdi mezun oldu dedim
yok sms yiğidi öldür hakını yemme amacına ulaşmışmı ulaşmış kutlarım arakadaşım ama sen gel işini garantiye al 54 yapa hedefi bunun bayramı var seyranı var tatili var alırsın en azından 4 kg arsı oyanarsın 58-54 arsı iyi olur senin için

Sezencim
Sen hic stres yapma listeler icin. O listenin aksam 9a kadar vakti var ben eve gider gitmez yaparim canim.

tunaydın kızlar bacılar benım kılo 57.8 mezun olma gunum geldı sonunda

:119:
Winstonnnn yetiş kız yetişşşşşş
3. Takımın o kara kaderi bozuldu sonunda.
Mezun veriyoz bu haftaaaaaaaaaa :118:
cedric vallahi de billahi de kıskandım ya. Giderken ayağını sürü bacım. Peşinden gelelim.
dur dur Ayça Kaya'yı mı yaptıydın sen. Hemen bütün mesajlarına bakıp sırrını çözeyim senin.
Seni mezun yazıyorum bu hafta

****3. Takım 276. Etap****
S_A (79,4 / 79,5 / -0,1 / -0,13 %)
Yakar76 (63,8/ 63,6 / 0,2 / 0,31 % )
winstonlight (72,9 / 72,9 /0,00 /0,00%)
Se_zen (53,0 / 53,0 / 0,00 / 0,00% )
Gölge_çiçeği (63,8/ 63,8 /0,0 / 0,00%) KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI
Suhan2 (53,0/
Ejje89 (80,1/
Gırgırına (77,0 / 79,5 / -2,5 / - 3,25 % )
cedric20(58,8 / 57,8 / 1,0 / 1,70 % ) MEZUN OLMAK İSTİYOR
Balböcüü (63,5 / 63,5 / 0,00 / 0,00%) KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI

3.TAKIMIN TOPLAM YÜZDESİ

evet sezen bacı verdıgım 10.3 kg ın 8 kılosunu ayca kaya ıle verdım 2.3 unude amerıka kalp vakfının 3 gunde 3 kılo dıyetını yaptım arada oyle verdım darısı basınıza bacılar

merhaba kızlar
ay okuyunca duygulandım çokta kıskandım demek 3. takıma gelende mezun olurmuymuş.tebrik ederim cedrik kardeş. 3. takımın kötü kaderini bozdun.

evet sezen bacı verdıgım 10.3 kg ın 8 kılosunu ayca kaya ıle verdım 2.3 unude amerıka kalp vakfının 3 gunde 3 kılo dıyetını yaptım arada oyle verdım darısı basınıza bacılar

Tamam o zaman bitti bütün diyetler yaşasın Ayça Kaya yaşasın amerika (yok olmadı amerika)

Kimse mezun olmasın yaa ozman herkes gider cedric tam alışıyoz derken çıkıyosun bence hedef değiştirilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…