tunaydın kızlar bacılar benım kılo 57.8mezun olma gunum geldı sonunda
Kızlar listeyi bildiriyorum. Bildirmeyenleri bildirimde bulunmadı diye yazıyorum. Kusura bakmayın gerçekten çok yoğunum.
bugün bildirim yapamadım çok özür dilerim ama sabah internetim bir türlü çalışmadı uğraştım uğraştım açılmayınca artık evden çıkmam lazımdı giremedim.ama yine de yazayım bildirimimi
bu haftaki kilom:79.9 sadece 200 gram gitmiş sadece
S.A sonuç listelerini şimdi yayınladım. Senin yapacağını düşünmüştüm ama eve geldiğimde yapmadığını gördüm neyse geç oldu ama yaptım.
ben mezun oldum mu şimdi yaw mezunlar lıstesınde adım yok
ya gerçekten çok özür dilerim. nasıl unuttum. yani anlamış değilim. nasıl olduda ben bunu unuttum gerçekten aklım almıyor ya.
ay okadar sinirliyimki şuan.
işten geldim ve bilgisayara oturdum listeleri hazırlicam diye. arası beş dakika geçti unuttum ya!! abime internetten iş aramaya koyuldum.
abim parmağını kıpırdatmıyor. bende internete girdim iş ilanı bakıyorum o lojistik senin bu lojistik benim. 6-7 taneyi anca 2-3 saatde bulabildim.. artık yaptığım fedakarlıkmı iyilikmi enailikmi siz karar verin.
derken artık okuduğumu algılamamaya başlayınca yeter be bulamıyorum daha deyip yüzümü yıkadım ve burayı açtım ve liste geldi aklıma. eyvah dedim gene söz verip tutmadım diye bağrındım içimden.
ben acele ediyorum acaba biri hazırlamışmı diye bakıyorum. abim yanıma geldi oturdu
ben ona bir anda bağırdım.
kalk git yanımdan işim var diye.
abim tamam dedi kalktı gitti. annem bana neler dedi bir bileniz.
: neden bağırdın abine yok işte senin ki ne biliyormusun yardım edipte yardımı insanın burnundan getirmek.
sinirden ağlıyorum ya şuan
kim ne yardım ediyor be?
bende ona sen neden beni yapmadığım şeyle suçluyorsunki dedim. ama yoook cevap: suclamıyorum öyle cünkü
bende kim kime yardım ediyor dedim. benim bildiğim yardım biri birşeyi yapılırken gider yardım edilir. ben yardım etmiyorum başkasının yapması gerektiğini yapıyorum dedim.
la havleee!!!
şeytan diyor bırak be kimse için hiçbirşey yapma... abim neden tartıştığımıza galiba ya anlamadı yada anladı ve üstümüze gülüyor!!!
neden bir insan bir gün önce mutluyken ertesi gün üzülür
ben aralıksız 2 gün zırlmadan geçiremeyecekmiyim
Peki madem herkes ayrılmak istiyor. Bende ayrılıyorum kızlar. Burda kurdugum arkadaslik cok hosuma gitmisti oysa... Cok üzgünüm su an neredeyse aglayabilirim.
Ben paylasim alanina yaziyorum bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?