Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar listeyi bildiriyorum. Bildirmeyenleri bildirimde bulunmadı diye yazıyorum. Kusura bakmayın gerçekten çok yoğunum.

Kızlar listeyi bildiriyorum. Bildirmeyenleri bildirimde bulunmadı diye yazıyorum. Kusura bakmayın gerçekten çok yoğunum.

bugün bildirim yapamadım çok özür dilerim ama sabah internetim bir türlü çalışmadı uğraştım uğraştım açılmayınca artık evden çıkmam lazımdı giremedim.ama yine de yazayım bildirimimi
bu haftaki kilom:79.9 sadece 200 gram gitmiş sadece

Canım ne yazık ki seni bildirim yapmadı diye yazdım epey bekledim ama sonra vaktim kalmadı. Bu ara sürekli tartışıldığı için aynı da yazamadım. Ne yapacağımı bilemedim yani.

S.A sonuç listelerini şimdi yayınladım. Senin yapacağını düşünmüştüm ama eve geldiğimde yapmadığını gördüm neyse geç oldu ama yaptım.

S.A sonuç listelerini şimdi yayınladım. Senin yapacağını düşünmüştüm ama eve geldiğimde yapmadığını gördüm neyse geç oldu ama yaptım.

ya gerçekten çok özür dilerim. nasıl unuttum. yani anlamış değilim. nasıl olduda ben bunu unuttum gerçekten aklım almıyor ya.

ay okadar sinirliyimki şuan.

işten geldim ve bilgisayara oturdum listeleri hazırlicam diye. arası beş dakika geçti unuttum ya!! abime internetten iş aramaya koyuldum.

abim parmağını kıpırdatmıyor. bende internete girdim iş ilanı bakıyorum o lojistik senin bu lojistik benim. 6-7 taneyi anca 2-3 saatde bulabildim.. artık yaptığım fedakarlıkmı iyilikmi enailikmi siz karar verin.

derken artık okuduğumu algılamamaya başlayınca yeter be bulamıyorum daha deyip yüzümü yıkadım ve burayı açtım ve liste geldi aklıma. eyvah dedim gene söz verip tutmadım diye bağrındım içimden.

ben acele ediyorum acaba biri hazırlamışmı diye bakıyorum. abim yanıma geldi oturdu

ben ona bir anda bağırdım.

kalk git yanımdan işim var diye.

abim tamam dedi kalktı gitti. annem bana neler dedi bir bileniz.

: neden bağırdın abine yok işte senin ki ne biliyormusun yardım edipte yardımı insanın burnundan getirmek.

sinirden ağlıyorum ya şuan

kim ne yardım ediyor be?

bende ona sen neden beni yapmadığım şeyle suçluyorsunki dedim. ama yoook cevap: suclamıyorum öyle cünkü

bende kim kime yardım ediyor dedim. benim bildiğim yardım biri birşeyi yapılırken gider yardım edilir. ben yardım etmiyorum başkasının yapması gerektiğini yapıyorum dedim.

la havleee!!!

şeytan diyor bırak be kimse için hiçbirşey yapma... abim neden tartıştığımıza galiba ya anlamadı yada anladı ve üstümüze gülüyor!!!

neden bir insan bir gün önce mutluyken ertesi gün üzülür

ben aralıksız 2 gün zırlmadan geçiremeyecekmiyim

Hepinize cok güzel ve az kacamaklı bir haftasonu diliyorum kızlar :))

Şu an trendeyim ve işe gidiyorum :))

günaydın arkadaşlar
sabah ki menümü yazayım
1 kk peynir 2 dilim ekmek
yarım domates bol maydanoz.
ekmek fazla oldu ama haftasonu herkes evdeyken kontrol biraz zor oluyor
herkese güzel keyifli ber haftasonu diliyorum

S.A gerçekten kusura bakma ama sencede biraz fazla unutmuyormusun burayla ilgili şeyleri. Acaba başka bir problem mi var. Çünkü ben o kadar işimin, çocuğumun ve başkaca bir sürü problemimin arasında hatırlarken iş ararken unutman biraz garip geldi. Ben bu takıma geldiğimden beri tam 4 kere sonuç listesi bizim takıma düştü ama sen 4 ünü de unuttun. birini bildiğin halde bana da söylemedin. Acaba umursamıyor olabilirmisin gerçekten. Ayrıca sonuç listelerini ben hazırlayacağım dediğin zamanlarda da sürekli işin çıktı, önemli bir şey oldu. Hani yapmak istemiyorsan bana da söyleyebilirdin direk 2 hafta sen hazırla 2 hafta ben hazırlayayım diye, inanki artık her hafta yapacağım desen bile sürekli bir şey çıktığı için seninle beraber liste hazırlıyorum çünkü çoğu zaman saat 4 oluyor giriyorum bakııyorum liste yok. İnan her cuma ben stres yaşıyorum.

Bu arada önümüzdeki hafta ben ayrılmak istiyorum. Bununla alakası yok, son olaylar beni de yeterince gerdi. Ayrıca artık hiç kimsenin de doğru dürüst bir şey paylaştığı yok, amacının dışına çıktı benim için burası. Ayrıca takım için sürekli iş yerinde nete girmem gerekiyor ve bu da benim işimi engellemeye başladı. Bir süre uzak kalmak iyi gelecek bana. ama takımdan ayrılmak istiyorum. Zaten kilo falan da verebildiğim yok.

Kusura bakmayın gerginlik yaratmak istemiyorum aslında kızlar. Sadece çok rahatsız olduğum bir konu uzun zamandır. Paylaşayım istedim.
Kendinize iyi davranın.

Selamlar hatunlar ,
Gittim gördüm geldim.
Neyi gördüm? 1.80 boyunda 55 kilo ama her yeri dolgun ve kucağında eteğinde bebeleriyle yüzen, deliler gibi yiyen eden özellikle rus kökenli hatunları.
İçimden dedim winston çocuksuzken bunların yanından geçemiyorsun, kızım seni doğurduktan sonra ben bile aynada
tanıyamam.
Bizim Türklerin çocukları gelmiş 3-5 yaşına, annelere bakınca diyorsunki yeni doğurmuş kilolarını atamamıştır halbuki çocuk okula başlayacak artık.Abartmıyorum 35 günlük bebekli kadınla arkadaş oldum.Bebek plajda kucakta tutuluyordu, ama kafasını kontrol edemiyor, ağzından süt akıyor o kadar minik ki, yani kadın dün fırtlatmış bugün gelmiş dersiniz kesin.Bebek de o kadar minik o kadar güzel ki, bebeği bahane edip gidip hasetimden konuştum, hatun 35 günlük dedi.Bu arada da hatunda hani ayva göbeği derler ya öyle bir pürüz var, ama gerisi taaaaşşş.1.80 boyda 38 beden bile değil daha incedir yani.Hayır arkadaş neyle besleniyorla, bu çocukları göbekte değil de nerelerinde 9 ay taşıyorlar anlamadım.Bebeği sevme bahanesiyle dostluk kurunca da kadına bunları soramadım tabii ama içim içimi yedi Hoş hepsi aynıydı neredeyse, el mi verilmiş, doğarken kulaklarına mı üfürülmüş bilmiyorum ama seri üretim gibi; uzun, ince, dolgun, selülitsiz ve taş gibi.
Allahtan dombili Almanlar vardı da onları 50 beden ve üstü fiziklerinin yanında ben de insan evladı gibi gözüktüm
Özetle iştahsız ve haset dolu bir tatil geçirdim bacılar.
Bugün itibari ile regl de olup şahtım şahbaz oldum, koca göbek sahibi oldum modunda karnımı ovuştura ovuştura geziyorum.
Ama incelebildiğim kadar incelmeye sonra çocuk yapmaya karar verdim ki, sonrası az kabuslu olsun diye.
Ben de 35 günlük bebemi alıp incecik tatile gitmek istiyorum ya banane banane.

Geçmişi okudum.
Güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum.
Cedric rüzgar gibi geldi, rüzgar gibi gitti, tebrikler bacım. Darısı bizlerin başına.

Faceden grup kurmak iletişim kopmasın diye makul.
Misal cedric geldi, gidiyor.Atıyorum muhabbete dahil olmak ister, burası kalabalıktır falan ya da bizlerle buluşmak ister falan ya da bizler foto koymak isteriz mesela,"bkz koca göbeğim" "winston'un göbek baklavası ve hüplettiği ev baklavası" falan diye.Bu fotoydu, etkinlikti ve iletişim kopmasın diye aslında bir grup açılabilir.Günlük yediklerimizin fotosunu çekip paylaşabiliriz, birbirimizin yağlarını beğenebilir, en bıngıldak yerimizden birbirimizi dürtebiliriz
Kendi nicklerimizden kullanıcı adı alırız, grubuda diğer kişilere görünmez yaparız kendi aramızda iletişimi kurarız.

Bu hafta kilomu bildirmişsiniz, teşekkürler.(dün geceyarısı eve vardım yetişemezdim zaten)
Ama ben herşey için tekrar teşekkür ederek bu hafta listede ayrıldı olarak gözükmek istiyorum.
Uzun soluklu bir didinme sonucu insan biraz yoruluyor, stresleniyor, yapamayacağım diye bile pes etme noktasına geliyor.
Tüm bunlara biraz mola vermek bana iyi gelecektir.

Bayram sonundaki buluşmayı her şekilde istiyorum, gitti de kurtulduk olayı yok, tek tek evinizi buldurur toplar ardıma ördek yavrusu gibi katarım ha.
Listeden çıkıyorum şimdilik ama burada konuk misafir olarak her şekilde takılacağım.(Sormak etmek yok ha, sanırsın Ali kıran başkesen winston )

Neyse, çenem düştü gene.
Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum.

Sezen gercekten cok özür dilerim ya. Ya inanki bilerek yapmadim bak yemin ederim ya.

Ya neden ayrılmak istiyorsun ya ((

Ayrılma lütfen takımdan bak cok rica ediyorum lütfen artık takımda ayrılık lafı gecmesin ya ((

Ben listeler icin telefonuma herseyi yazdim. Artik telefonumdanda bildirimia yapabilecegim. Dün gece hepsini hazirladim. İ phonedan da paylasim yapabilmek icin. Kilo vermeye artık cenemi tutup yememeye yeni basladik. Ve burda ben sizinle devam etmek istiyorum. Hepimizin bir amaci var be simdi takımı birakma lütfen, gercekten buna sebep oldugum icin özür diliyorum senden ve hepiniZden. Bu hafta takimla hep ilgilenmeye calistim gecen hafta winstonun dediklerinden sonra düzenli girmeye bakmaya gecmisi okumaya basladim. Dün ben normalde calismiyordum ve llisteleri hazirlayacaktim ama biliyosun persembe sabahi soylediler evde kal yarin gelmdiye. Dünde listeler allimdan uctu ya hala cok kiziyorum kendime. Lütfen sen ayrılma takımdan. Winston nasıl bu takımın göz bebegi ise sende öylesin benim icin takımın demirbaslarindan ya .

Lütfen ayrılık lafı gecmesin aramizda ya lütfen lütfen sezen neolur ya (((

Peki madem herkes ayrılmak istiyor. Bende ayrılıyorum kızlar. Burda kurdugum arkadaslik cok hosuma gitmisti oysa... Cok üzgünüm su an neredeyse aglayabilirim.

Ben paylasim alanina yaziyorum bu durumu.

Paylasim alanina durumu bildirdim....

Hı bide.. Ben sizi cok seviyorum iletisimimizi koparmayı hic ama hic istemiyorum (

Peki madem herkes ayrılmak istiyor. Bende ayrılıyorum kızlar. Burda kurdugum arkadaslik cok hosuma gitmisti oysa... Cok üzgünüm su an neredeyse aglayabilirim.

Ben paylasim alanina yaziyorum bu durumu.

Bacım 2 dakika önce kimse ayrılmasın yazmışsın, 2 dakika sonra ben de gidiyorum o zaman demişsin
Ayy sinirlerim bozuldu valla, ne öyle bilmemneyin laneti diye korku filmleri olur ya, bizim gruba da biri lanet mi okudu ne, bir aydır ayrılık rüzgarları, yaprak dökümü gibi,huzur kalmadı valla.Bir sirkeli suyla silsek mi ne

Duruma dışardan bakarsak se_zen haklı evet, aslında o bizden önce davrandı, baktıki cumaları sorun sıkıntı çıkıyor, ben yardımcı olayım yükünü azaltayım başkanın dedi.Ama maşallah ondan sonra neredeyse tüm listeleri se_zen yaptı.Buna rağmen ben yapacağım diye söylemene rağmen yapmaman onu delirtmiş anladığım kadarıyla.bari yapmıyorsun, bana söyle ben yapardım demiş ki çok haklı.

S_a da haklı ya, o da onca akıldan sonra, eleştiriden sonra, iğnelemeden sonra artık nereye nasıl ne yapacağını şaşırmış.İstiyor ki her şey sorunsuz olsun, sıkıntı çıkmasın.Ama hani sakınan göze çöpün batması gibi olmuş.Bu bir hafta sabah akşam mesaj yazmış, herkese alıntı yapmaya çalışmış, yediklerini içtiklerini yazmış ama gel gelelim cuma şeysini unutmuş.Bence fazla stresten olabilir.

Ayrıca hem başkan hem yardımcısı ayrılamaz yahu.
Toplu istifa gibi ne o öyle.
Diğer takımlarda millet zayıflayıp zayıflayıp gidiyor, bizde canı isteyen gidiyor.
Hoş, kimseyi zorlayamayız isteyen pekala gider de bari aramızda 3-5 ay olsun, peş peşe kuyruk kuyruğa gitmeyelim

Len önce ben gidicem, arkadamdan "ne dobişti winston" diyeceksiniz, "o koca totosunu bile eritemeden gitti bıngıldak" diyeceksiniz, "zaten hürrem yorumu bir de ota b.ka yorum yazardı , koca göbeğiyle ortada dolanırdı" diyeceksiniz ..Az yasımı tutaydınız, hemen rol çalıp arkamdan geliyonuz olmaz ki böyle...

S_a, bi kere ister kız ister içinden küfret ama bacım sen 2 sene önce bu gruba geldin.80li kilodaydın şimdi aşağı yukarı gene aynı kilodasın.Yani sen şan için şeref için hedefine ulaşıp çıkmalısın.Hem seni bekleyen yeni yuvanda eşin olacak.Ona daha güzel daha zarif görünmen için sana burası şart.Hadi gel itiraf et, normal hayatında belki bu kadar senin yediğine içtiğine kaynana gibi karışan kişi yoktur.Ama biz bir tatlı gördük mü ya da kaçamak, seni burada kınım kınım kınıyoruz Bu da arada işe yarıyordur bence.Yani buradan gidersen, tartı günü olmayacak, listeler olmayacak, menü yazma yok, menüne yorum yok, paylaşım yok.Eee kendi başına tüm bunları yapabilecek misin? Bunun kararını sen vereceksin.

Ayrıca @Se_Zen, sen de buradan gidemezsin bacım.Kalmış 3 kilon.Bıy bıy da bıy bıy.Ben senin yerinde olsam namı şan için 2 hafta boğazımı tutar, sporumu yapar o kiloyu verir, 48lik deste deste foto çektirir burada sergiler, efsaneyi gerçek yapar mezuniyet karnemle buradan giderim.Çok haklısın tamam, her şey sana yüklenmiş gibi o da tamam.Bak ben olmayan matematiğimle bundan sonra misafir üye olarak kilo hesapamalarını cumaları ben yaparım.İkinizde bir süre dinlenirsiniz.Artık o hafta süper hesap gücümle kimler 20 kilo almış olur, grup eksi 1000lere mi çıkmış olur orasına garanti veremem ama elimden geldiğince yardım eder, hatta öğrenir ben hazırlarım.Cumaları da işim yok ben rahatım.

Neyse işte öyle.

Winston evet dogru cok haklisin bir mesajimda gitme yazdim aonra gôndrrdim mesaji bide baktinki sen de gidiyorsun ben neden kalayinki ozaman diz yoksaniz ben neden geleyim huraya. Kim bana kizacak yedigime yorum yapacak (

Ben burda kaptanligi ustlendigimde kismecikler yoktu cok ugrasmistim cok diskalifiyeler olmustu taaaki gercekten paylasim yapabilecek yarismacilar gelene kadar. Sizler heldibiz ve kapatilsin denen 3 takim kapatilmadi ve yoluna devam etti. Aylar sonra burdan bi mezun cikti..

Simdi siz gideceksiniz ben eminim diger arksdaslarimizd biEde müsade diyexekler ben kalip ne yapayim (

Sizlerde kaliyorsaniz olr. Cunku bu takim olmasaydi 2 yildir 80 kalmazdim 120 olurdum biliyorum

Ben burasi olmadn kendini disiplin altinda hisedemem.

Gercekten ya bana inanmicaksijiz ama ben suan isyerindeyim ve her an telefonumu elime alip burayi acmak istiyorum ya su tenefüsü iple cektim ya.. Hatta o salak stajyer cocuk 15 dk yrrine 30 dakika gitti tenefüse ya acaip sinirlendim. Ya oyle gorunmesede ben burayi cok önemsiyorum kizlar.

Ve ne sezen ne sen gitmeyin hurdan meun plarak cikmamiz lazim ya.

Püsküüt 3 takimdan winston ve sezen mezun oldu iste karneleri diye mesaj atmadigi sürece sizde gitmeyin hedefinize öyle az kalmiski ben deli gibi kiskaniyorum sizi!!!

Emin olun mezun oldugumuDa havamizdan gecilmicrk..

Tabii hersey size bagli siz gitmeyin. Lütfen. Yoksa bu akkmla kimse ilgilrnmicek yeni kapaan bulmak cokmuzun sürecek ve bu takim kapatilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…