amanın ne oluyo ben yeni gelmiştimguruba ya ne yapıyoruz kimayrılıyo neden?:44:
Winstonnn
Saaaaaaaaaaaaaa
Biraz nostalji yaptım.Gruba ilk girdiğim zamana gittim.
Se_zen ben gölge aynı hafta girmişiz, sen se-zen ile gölge'ye yeni üye demişin beni savsaklamışın, ben ordan "beni beğenmiyor musunuz? yoksa ben zurna mıyım?" yazmışım
O zaman başlamış se_zen'e olan hasetliğim
Hey gidinin winstonu dedimvalla yaşlanmış gibi oldum he.Koskoca neredeyse bir yıl geçmiş.
Benim kargadan, kocadan, kapıda sarı pijamamla kalışım, kapımı zorlayan japon komşu, kocamın donuyla yaptığım spor, abidik rüyalarım neler neler yazmışım
Karşılıklı yazmışız tabii.O yüzden burası bir başka olmuş, güzel olmuş yaw.
Nihat Doğan-Küçük Emrah karışımı oldum he gece gece
ya ben bu takımın hayatımda olan yerının nekadar önemli olduğunu gerçekten sizler gelince anladım. :26:
özellikle sen gelip london college - osman kılıç anlattığında çok gülmüştüm.
karga olayını ağzım açık okumuştum..:44:
yada kediyi sabaha kadar okşadığında.. ay ben yapamazdım.. kediysen kediliğini bil len deyip yatardım herhalde
bu sabah eşimle diyet konusu açıldı..
gözünü seveyim yeme dedi bak kilo alma sen biraz daha ver dedi.
bozulmadım darılmadım... olur dedim sadece..
bugün eve geldim..
masanın üzerinde bir paket kocaman adım yazıyor üstünde.
açtım...
bir mektup... eşimden gelmiş.. buryaa gelen akrabamızla göndermiş...
göz yaşları içinde duygulanarak mektubu okudum..
herhalde dedim adam akıllı bi hediyedir evlilik yıl dönümüde yaklaşıyor..
içinden lokum çıktı... çeşit çeşit renk renk.. maraş sucuğunu çok severim ondan da koydurmuş..
dün elime cumartesi ulaşsın diye lokum gönderen adam cumartesi sabahı kilo almayeme diyor..
Ben de şimdi Osman Kılıç kısmını okudum da, içimden de kendime kızdım.
Daha destur alıp yeni girmişin gruba, sanki kahvede Haydar Abilerle okey masasında muhabbet eder gibi yazmışım
Hani rahat bir dille yazıyorum ya, bayağı bayağı erkek gibi geldim kendi kendime okurken.
Bir de bir iki yerde "ayol" yazmışım ki normal hayatta bırak yazmayı kullanmam bile.Ayol ne ya
Ben kesin erkek üye diye kendimden kuşkulanırdım, neyse ki herkes kucak açmış, arada kaynayıp gitmişim
Hani son zamanlarda bu 3-5 mesaj olayı da biraz buradan çıktı.Yani tamam diyet topiği burası.Maksat zayıflamak ve bu yönde çalışmak ama ajandaya yazar gibi zart yedim zurt yedim, su içtim, koştum deyip çıkıp gidiliniyorsa git onu bir kağıda yaz gene aynı işi görür, ama kah üzüntülerimizi kah sevinçlerimizi paylaşırsak, günümüzü, duygularımızı ne bileyim başımızdan o gün geçmiş komik bir olay, belki sıkıntılı bir olay belki diğerlerine ders olacak bir olay..yani tıpkı eskiden olduğu gibi.Eskiden hem diyet hem geyik sohbeti yapardık, sonra diyeti savsaklayıp geyik moduna geçtik, sonra onu da bıraktık bayramdı, seyranda derken buralar dutluğa döndü.Sonra diyet menüsü yazdık sıkıcı oldu, paylaşım yapalım dedik zorla güzellik olmadı.E birde tercih meselesi var, ben eşimin donuyla spor yaptığımı yazıyorum ama bir başkası için bu konu mahremdir eşini yazmak istemez, öbürü için kaynanası kutsaldır lafını etmez, ne bilem zorlama yapılmaz.
Bir de eski üyelerle olan ilk zamanlar da eğlenceliydi.Destinam vardı benim boncuk kankam
Geyiğin dibine vururduk, mesajlar sayfalar akardı.
Şey gibi oldu, hani eski zamanlar vardır ya yok sobalı evler, soba yanında yıkanmalar ahh ahh nostalji dersin, benimki de o hesap olduSanırsın 40 yıl önceyi anlatıyorum, lafa bak
Annem çalıştığı cafeye beni davet ediyor.
Her zamanki gibi dönüşte elime bir çuval veriyor.
İçi fixtir; o akşam evde yemekle uğraşmayayım diye çeşit çeşit börekler, ertesi sabaha poğaça, kek ve gene börek, akşam için 10 kişilik pasta bir de çeşit çeşit dilim pastalar.
Beni uğurlarken de lafı fixtir "Sen bunlardan yeme ama" ya da insaflıysa o gün "bunlardan eşin yesin, sen az ye"
Hala duyduğumda üzülürüm bu lafı ama bir yandan da benim emeklerimi düşünüyor, kilo almamı istemiyor, beni düşünüyor diye kendimi yatıştırıyorum ama bir yandan da üzülüyorum yahu.
Sen onca karbonhidratı koy torbalara, ver elime, sonra "sen yeme" de.
Şaban'ın filmi gibi "Sen gelme ulan ayı" diyorlar ya buna, o hesap "sen yeme ulan ayı" deniliyor nerdeyse.
Ama seninki romantik renkli lokumlarmış bacım, o ayrı.
Yeme derken fastfooda falan kendini verme, azcık dikkat et falan anlamındadır yoksa şaka gibi hem yollayıp hem yeme demez ya
Hoşgeldin canım... umudum kimse ayrılmasın.. inşallah takımdan kimse ayrılmaz.
Burda bu başlık altında sohbet ediyoruz illaki diyet olmak zorunda değil koltuğumuzun renginden hürrem sultana kızıl saç boyasından sofrada kullanılan bez peçeteye kadar sohbet ettiğimiz olmuştur yani
Fakat hergün dürüst şekilde ne yediysek ne içtiysek nekadar spor yaptıysak paylaşıyoruz. hergün aktif olmaya çalışıyoruz.
ve diyet deneyimlerimizi paylaşıyoruz tabii.
Her hafta cuma sabahı tartılıp kilomuzu öğlene kadar buraya bildiriyoruz. Eğer o hafta çok başarılıysan belkide bireysel dereceye girip etap birincisi olabilirsin.
takım kaptanı veya yardımcısı verilen veya kötü ihtimalle alınan kilonun yüzdesini hesaplayıp liste halinde paylaşım alanına bildiriyor.
2 hafta deneme süren olacak yeterli paylaşım yaparsan seni listeye alacağız.
Biraz tanıtırmısın kendini?
bu arada şuan kaç kilosun? hedefin kaç kilo olmak?
İlginnur, bende 79.5 kiloyum hddefimm aimdilik 70 olnak ama bir iii yıl sobra hamile olursam 70 ke degil 64-65 lenolmak istiyorum ama hedef 70 olup mezun olmak ya insallah basaririm
Nidah, o halde yarismalaramyeniden hosgeldin canim. Herseyin nasil isledigini biliyorsun
Bana gelince ben 20 yasindayim evliyim cocugum yok
az biraz 2 yildir burdayim ( söylemektennutaniyorummmm)) 83,5 kilodan anca 79,5 e indim. Boyum 176
Inslah hayatima sporudq sokarsam hersey guzel olacak
yav gelir gelmez konu dışı olacak ama ben takımıma sormak istedim bu istenmeyen tüyler için bitkiderman var kullanan oldu mu aranızdayalnışbi soru olduysa affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?