Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amanın ne oluyo ben yeni gelmiştim guruba ya ne yapıyoruz kimayrılıyo neden?:44:

Hoşgeldin canım... umudum kimse ayrılmasın.. inşallah takımdan kimse ayrılmaz.

Burda bu başlık altında sohbet ediyoruz illaki diyet olmak zorunda değil koltuğumuzun renginden hürrem sultana kızıl saç boyasından sofrada kullanılan bez peçeteye kadar sohbet ettiğimiz olmuştur yani

Fakat hergün dürüst şekilde ne yediysek ne içtiysek nekadar spor yaptıysak paylaşıyoruz. hergün aktif olmaya çalışıyoruz.
ve diyet deneyimlerimizi paylaşıyoruz tabii.

Her hafta cuma sabahı tartılıp kilomuzu öğlene kadar buraya bildiriyoruz. Eğer o hafta çok başarılıysan belkide bireysel dereceye girip etap birincisi olabilirsin.
takım kaptanı veya yardımcısı verilen veya kötü ihtimalle alınan kilonun yüzdesini hesaplayıp liste halinde paylaşım alanına bildiriyor.

2 hafta deneme süren olacak yeterli paylaşım yaparsan seni listeye alacağız.

Biraz tanıtırmısın kendini?

bu arada şuan kaç kilosun? hedefin kaç kilo olmak?

Saaaaaaaaaaaaaa

Biraz nostalji yaptım.Gruba ilk girdiğim zamana gittim.
Se_zen ben gölge aynı hafta girmişiz, sen se-zen ile gölge'ye yeni üye demişin beni savsaklamışın, ben ordan "beni beğenmiyor musunuz? yoksa ben zurna mıyım?" yazmışım
O zaman başlamış se_zen'e olan hasetliğim

Hey gidinin winstonu dedim valla yaşlanmış gibi oldum he.Koskoca neredeyse bir yıl geçmiş.

Benim kargadan, kocadan, kapıda sarı pijamamla kalışım, kapımı zorlayan japon komşu, kocamın donuyla yaptığım spor, abidik rüyalarım neler neler yazmışım
Karşılıklı yazmışız tabii.O yüzden burası bir başka olmuş, güzel olmuş yaw.

Nihat Doğan-Küçük Emrah karışımı oldum he gece gece

ya ben bu takımın hayatımda olan yerının nekadar önemli olduğunu gerçekten sizler gelince anladım. :26:

özellikle sen gelip london college - osman kılıç anlattığında çok gülmüştüm.

karga olayını ağzım açık okumuştum..:44:

yada kediyi sabaha kadar okşadığında.. ay ben yapamazdım.. kediysen kediliğini bil len deyip yatardım herhalde

bu sabah eşimle diyet konusu açıldı..

gözünü seveyim yeme dedi bak kilo alma sen biraz daha ver dedi.

bozulmadım darılmadım... olur dedim sadece..

bugün eve geldim..

masanın üzerinde bir paket kocaman adım yazıyor üstünde.

açtım...

bir mektup... eşimden gelmiş.. buryaa gelen akrabamızla göndermiş...

göz yaşları içinde duygulanarak mektubu okudum..

herhalde dedim adam akıllı bi hediyedir evlilik yıl dönümüde yaklaşıyor..

içinden lokum çıktı... çeşit çeşit renk renk.. maraş sucuğunu çok severim ondan da koydurmuş..

dün elime cumartesi ulaşsın diye lokum gönderen adam cumartesi sabahı kilo almayeme diyor..

Ben de şimdi Osman Kılıç kısmını okudum da, içimden de kendime kızdım.
Daha destur alıp yeni girmişin gruba, sanki kahvede Haydar Abilerle okey masasında muhabbet eder gibi yazmışım
Hani rahat bir dille yazıyorum ya, bayağı bayağı erkek gibi geldim kendi kendime okurken.
Bir de bir iki yerde "ayol" yazmışım ki normal hayatta bırak yazmayı kullanmam bile.Ayol ne ya
Ben kesin erkek üye diye kendimden kuşkulanırdım, neyse ki herkes kucak açmış, arada kaynayıp gitmişim

Hani son zamanlarda bu 3-5 mesaj olayı da biraz buradan çıktı.Yani tamam diyet topiği burası.Maksat zayıflamak ve bu yönde çalışmak ama ajandaya yazar gibi zart yedim zurt yedim, su içtim, koştum deyip çıkıp gidiliniyorsa git onu bir kağıda yaz gene aynı işi görür, ama kah üzüntülerimizi kah sevinçlerimizi paylaşırsak, günümüzü, duygularımızı ne bileyim başımızdan o gün geçmiş komik bir olay, belki sıkıntılı bir olay belki diğerlerine ders olacak bir olay..yani tıpkı eskiden olduğu gibi.Eskiden hem diyet hem geyik sohbeti yapardık, sonra diyeti savsaklayıp geyik moduna geçtik, sonra onu da bıraktık bayramdı, seyranda derken buralar dutluğa döndü.Sonra diyet menüsü yazdık sıkıcı oldu, paylaşım yapalım dedik zorla güzellik olmadı.E birde tercih meselesi var, ben eşimin donuyla spor yaptığımı yazıyorum ama bir başkası için bu konu mahremdir eşini yazmak istemez, öbürü için kaynanası kutsaldır lafını etmez, ne bilem zorlama yapılmaz.
Bir de eski üyelerle olan ilk zamanlar da eğlenceliydi.Destinam vardı benim boncuk kankam
Geyiğin dibine vururduk, mesajlar sayfalar akardı.

Şey gibi oldu, hani eski zamanlar vardır ya yok sobalı evler, soba yanında yıkanmalar ahh ahh nostalji dersin, benimki de o hesap oldu Sanırsın 40 yıl önceyi anlatıyorum, lafa bak

Son düzenleme:

Annem çalıştığı cafeye beni davet ediyor.
Her zamanki gibi dönüşte elime bir çuval veriyor.
İçi fixtir; o akşam evde yemekle uğraşmayayım diye çeşit çeşit börekler, ertesi sabaha poğaça, kek ve gene börek, akşam için 10 kişilik pasta bir de çeşit çeşit dilim pastalar.
Beni uğurlarken de lafı fixtir "Sen bunlardan yeme ama" ya da insaflıysa o gün "bunlardan eşin yesin, sen az ye"

Hala duyduğumda üzülürüm bu lafı ama bir yandan da benim emeklerimi düşünüyor, kilo almamı istemiyor, beni düşünüyor diye kendimi yatıştırıyorum ama bir yandan da üzülüyorum yahu.
Sen onca karbonhidratı koy torbalara, ver elime, sonra "sen yeme" de.
Şaban'ın filmi gibi "Sen gelme ulan ayı" diyorlar ya buna, o hesap "sen yeme ulan ayı" deniliyor nerdeyse.

Ama seninki romantik renkli lokumlarmış bacım, o ayrı.
Yeme derken fastfooda falan kendini verme, azcık dikkat et falan anlamındadır yoksa şaka gibi hem yollayıp hem yeme demez ya

haa demekki sen boncuk olayını özledin

deminde yeni arkadaşımıza dedim ya biz burda kızıl saç boyasından sofradaki bez peçeteye bile... herkes paylaşmaz belki ama biz çok iyi uyum sağlamıştık ya en önemlisi alıştık yani birbirimize. biraz paylaşım durunca mesaj saymaya yönelmiştik. diğer takımların çoğu sayıyor mesaj ama biz burda güzel bir ritim yakalamıştık.

inşallah en kısa zamanda gene eskiye döneriz. bu taım dağılmasın ben başka bişey istemiyorum ya

Buradan yatmadan se_zen bacıya da sesleneyim sonra yatayım;

Se_zen bacı,
Aa başka şey yazacaktım da sigara işi ne oldu bak merak ettim.
Eşimin 8 günü dolmuş içmeyeli ama burnundan soluyor bir sinir bir sinir, bir de papağan gibi eline almış çekirdeği çitit di çiti kafa zonklatıyor.Hee bak yazdım ama hatırladım sigara yerine çamaşır suyu kullandım ohh mis miss yazmıştın bir mesajında.
Tamamdır helal o zaman.

Bak bacım, sıskasın falan, doğuştan incesin, sokakta görüldüğünde saçına hasetten erimiş ciklet yapıştırılası bir incelikte bir tipsin zaten.Senin baştan bu gruba girmen bile çok torpilli bir işti bence.Geldin aramıza girdin, sohbetimize ortak oldun ve sonra senin sıska olduğunu yüz yüze de gördük ama gene saygı gösterdik,ses etmedik, aramızda oyalansın işte dedik, burada kaldın.
Şimdi tam biz aramızda bir sıska var gerçeğine kendimize alıştırmış, her iştah patlamasında senin fotona bakıp ve seni hasetle düşünüp kendimize gelirken senin gitmen son derece ayıp olur.

Ha dersenki "winston ağa, paşamsın.48lik diye bir şey yoktur olamaz da, mekikçiler bizi torbaya koyar sallar sallar vurur duvara, o derece ustasınız, ben ettim siz etmeyin" işte ne bilem neydi benim kurtlu dede? heh Dede Kurkut he bizim 48lik sevdası anca dedem korkut'un hikayesinde geçmiştir onu da zaten kimse görmemiştir falan tamam o zaman kaul etti, pes etti gitti derim.
Ama böyle istifalar falan ol-maz.Ben ki bu zamana dek bir karıncayı bile incitmemiş unuttum ya neydi adamın adı işte bilmemkim usta, seni çeker bulurum v gözümü kırpmadan "pis sıska" derim, anlıyor musun? derim ve dönüp arkama bakmam bile

Bu arada b12 mi eksilmiş bende ya.2 cümle yazdım her bir şeyleri unuttum
Neyse umarım kemküm ettiklerim anlaşılabilir okununca.

Hepimize güzel bir pazar sabahı diliyorum şimdiden.

ya zaten ben lokum için teşekkür etmek için aradım eğer telefonda bana sen yeme deseydi yani ben artık beni düşünüyor diye yatıştıramazdım kendimi sinir 1500 olurdu

yok beya bitek fastfooda değil dukan ekmeğimin bile kepek kısmını algılamıyor ekmek yeme diyor

evet lokumların en romantk kısmıda babamın akşam gelip

aa ne yiyosun kız.. ay nereden buldun bu kırmızı lokumları diyip benimle yemesiydi

Bende bu gecelik son mesajımı yazayım..

Sezen ablacım... sen lütfen bu takımdan gitme. winston gereken herşeyi söylemiş bak. sakız yapıştıracağız yoksa saçlarına...

winston, işte sen annenin dediklerinde kendini avutmaya çalışıyorsun iyiliğimi düşnüyor diyerek ama genede üzülüyorsun ben aynı şeyi eşimde yaşıyorum bana yeme demesine dayanamıyorum ya :26::26::26:

canım yaş pastayla börek çekti beeee

günaydınlar herkeze deyip başlayalım....
dün biraz erken yatmıştımda yazamadım kusura bakma gerçi genelde 11 .30 da uyumuş olurum sabahda 6.30dur kalkış dün11 de uyumuş oldum
neyse ben 26 yaşında bir kızı olan 79 kilo biriyim bir ay önce diyetisyene başladım sıkı bi diyet verdi 84 den 79 a düştüm ama diyetisyenin tavırları hoşuma gitmdi ben ömür boyumu bu diyeti yapıcamdiyip karatay kitabı aldım ve 1 hafta oldu tam onuda yapamıyorum ortada kaldım gibi birşey oldu ekmek yesem mi yemesem mi neyse 1 haftadır gr veremedim bu arada karqar verdim bende karatay ve benim diyetisyenin verdiği diyeti karıştırıp yapıcam bakalım ne olucak yani ara öğün koyucam ama az miktar buraya girmek istedim çünkü bi takip oldumu insan yiyemiyor sizcede öyle değil mi? kadınlar rezil olmamak için herşeyi yapar inş rezil olmam

Merhaba kızlar S A nin davetini gördüm Tsk ederim öncelikle. Daha önce cuma yarışmalarında 12-13 kilo vermiştim mezun olmuştum ama şimdi yine kilo almaya başlamışken bı dur demeye karar verdim
26 yaşındayım 2,5 yasında bı oğlum var 62kusur kkilom yada 63 . Yarın sabah tartilirim ins. Hedefim 57 olmak. İns grupla beraber başarırım:)

İlginnur, bende 79.5 kiloyum hddefimm aimdilik 70 olnak ama bir iii yıl sobra hamile olursam 70 ke degil 64-65 lenolmak istiyorum ama hedef 70 olup mezun olmak ya insallah basaririm

Nidah, o halde yarismalaramyeniden hosgeldin canim. Herseyin nasil isledigini biliyorsun

Bana gelince ben 20 yasindayim evliyim cocugum yok
az biraz 2 yildir burdayim ( söylemektennutaniyorummmm)) 83,5 kilodan anca 79,5 e indim. Boyum 176

Inslah hayatima sporudq sokarsam hersey guzel olacak

günaydın kızlar
keşke haftasonu olmasa. nedir buy a oğlum paates kızart diyor kızım börek yapalım. hepsinae hayır de sonra vicdan azabından kıvrar dayanama . kalk hepsini yap . utanmadanda o koca göbeğe bakmadan otur ye. ne güzel bir ritim yakalamıştım. ayça kayanın şu listesinden yapıyordum. şimdi ne yapam nerelere gidem.
evet winston gelmiş hoşgelmiş. bacım varmı bir zayiyat . aldın mı kiloları/
gelelim asıl meseleye sezenciğim lütfen bu şekilde ayrılma takımdan . bak hasımsın düşmansın ama itiraf ediyorum idolümsün yani. kız bildiğin sıska diyorum ama genede tedbiri elden bırakmıyor. maşallah diyetini sporunu yapıyor. hep kontrollu diyorum. ben seni böyle takdir ederken gzli gizli özenirken hayırdır nereye?
kilo veremiyorum diyorsun olsun ama almıyorsunda.işin güzel tarafından bak. ya öf lafı uzatmayayım. bu takım benim için çook değerli herbiriniz ayrı ayrı.sayenizde azıcık insan evladına benzedim. çarşı pazarda kendime göre birşeyler bulabiliyorum artık. sanırım birazda şımardım bu yüzden kiloları alıp veriyorum. neyse
bende şu hesaplamaları öğrenirim listeyi olmazsa sırayla yapalım . yeter ki sıkıntı olmasın. valla kızlar tüm samimiyetimle söyleyeyim. şu an hayatım okadar karışık ki tek huzurlu olduğum yer burasıydı . kafam dağılıyor. sizlerle dertleşebiliyorum.
neyse kızlar uzutmayayım gitmeyin bacılarrrr

Günaydınlaaaar

@Yakar Bacım,
Vallaha zayiat falan yok malesef.Dobişe bak malesef demiş diyeceksiniz ama madem adı tatil, bir şeye benzesin değil mi
Sabah kahvaltılarım bir simit eşliğinde kahvaltılıkla, öğle ve akşam yemeklerim cacık yanına az et üstüne bir dilim browni tarzında geçti çünkü kırmızı eti çok yağı ve dandikti, tavuktan zaten hazzetmezdim dukan sağolsun 10 gün tavuk yedikten sonra şimdi adını duyunca Allah günah yazmasın ama ürperiyorum.Balık da çok koktu, gidip de bu tazemi, kim tuttu, kim pişirdi diye desen kepçeyle kovalarlar insanı, ne bilem işte ben de azıcık (!) pimpirikli bir tip olunca ona da laf ettim yemedim.Sofradan aç kalktım, o yüzden tatlı reyonunda günde 2 öğün bir diim tatlı yedim.Sonu iki kilo almışım ama regl olduğum için şişkinliğe bağlıyorum yoksa her daim aç kalıp 2 kilo almam imkansız.
Bu arada sizleri de düşünüp yok gözlemeydi, kumpirdi, dondurmaydı yemedim valla.İçimden dedim winston yok bir gözleme kaç kalori yok reçel yemeyelim diyorsun gidip de sen yeme dedim.
Bir de bacım iştah da kalmıyor ki, yeminle iki eline iki toplu toplam 4 top dondurma almış rus önümden geçiyor, bir sağ elindeki külahı yalıyor bir sol elindeki.Ama hatun bildiğin taşşş.
Şimdi utanmadan gir arkasından sen de bir dondurma al, gamsız gamsız yalan.
Yok yapamadım valla.
Hasetimden yiyemedim

Sinirim stresimle döndüm valla.
Sabah eşime hamur kızarttım ama apartman koktu o derece cayır cayır.
Haşladım bir yumurta kendime, yanına 2 çatal da peynir.Ohh mis gibi yedim kalktım.
Ye ye nereye kadar değil mi bacım ya..Çok kızdım kendime ve yeni bir sayfa açtım.
Her yemeği düşündükçe, oteldeki kucağındaki bebesi ve o boya rağmen 55 kilo gezen yaratıkları düşünüyorum, iştah falan kalmıyor.

Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler.
Bu ara yeni gelen hemen mezun olup gidiyor.
Biz de eskilerin koltuk sevdalıları gibi, yerimizden maşallah kıpırdamıyoruz

Mutlu ve hafif bir pazar diliyorum hepimize.

senin boyun var benden zayıf durursun çünkü ben 164 boyum ve benim 64 olmam lazım çizelge yapsana hoşoluyor yaşın gençolur daha çocuk acele etme hemtadına var günlerinin sonra sen diye birşey kalmıyacak kızım 2,5 yaşında ve çok zor mezunluk diye birşey varsa benim işim zor bu arada ne diyeti yapıyosun

yav gelir gelmez konu dışı olacak ama ben takımıma sormak istedim bu istenmeyen tüyler için bitkiderman var kullanan oldu mu aranızda yalnışbi soru olduysa affedin

yav gelir gelmez konu dışı olacak ama ben takımıma sormak istedim bu istenmeyen tüyler için bitkiderman var kullanan oldu mu aranızda yalnışbi soru olduysa affedin

ya inanırmısın bende bugün buna benzer bir soru sorcktım çok açıkçası çekindim.. gidip istenmeyen tüyler bölümündeki cevapları taradım

ben bitkiderman kullanmıyorum.

evet boyuma göre çooook şişmanmışım gbi durmuyorum ama benim toto ve basen büyük malesef.

evet evet bazen an geliyor çok bebişim olsun istiyorum sonrada hemen vazgeçiyorum

ben dukan diyeti yapıyorum ama sanırım dün işin içine ettim lokum yedimde. ama bugün protein artı sebzeyle devam

çizelgede kaç defa yaptım hep silindi ya gene yapayım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…