Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol s.a hep istediğim kunularda forumda yeteri bilgi bulamadım mesela derin dondurucu almak istiyorum nasıl bişey almalıyım onlada kafam meşgul birde bu tüy neyse alırsam paylaşırım sizle

Kızlar bu hafta kilomuzu lütfen perşembe günü bildirebilirmiyiz lütfen.

Çünkü maalesef cuma günü izinli değilim.

Yeni gelen arkadaşlar inşallah sizin içinde bir sakıncası yoktur. ben çalışıyorum ve kilomuzu perşembe günü buraya yazıyoruz bende o gün listeyi hzırlarım.

Son düzenleme:
sağol s.a hep istediğim kunularda forumda yeteri bilgi bulamadım mesela derin dondurucu almak istiyorum nasıl bişey almalıyım onlada kafam meşgul birde bu tüy neyse alırsam paylaşırım sizle

bitkiderman ne canım??

bioder gibimi?

hı birde ben bu siteyi aradığım sormak istediğim soruların neredeyse hepsine cevap bulabildiğim içnde seviyorum.

derin dondurucu için elektrikli ev aletleri bölümüne bakabilirsin veya oraya başlık açarsın istediğin gibi cevaplar gelecektir bu konuyu merak eden diğer arkadaşlarada yarar.

S A, günlük menü bildiriyoruz yine dimi.? bide 2 hfta sonra mı listeye girebiliyoruz normal şartlardaa?

bu arada hoşbulduk arkadaşlar.yrn yepyeni bi start vericem kendime inşş:)

maşallah silah arkadaşıma maşallah
zaten sendende bu beklenirdi. bana baksana bir izine memlekete gittim .ilk defa yağ bal görmüş gibi yedim ahanda daha kendime gelemedim . sanırım pekte gelemeyeceğim.
yiyip yiyip taş gibi hatunlara zaten uyuz oluyorum. alacam elime destereyi dalacam aralarına . nedir bu ya

tebrikler kardeş . gel tabi . sana bakar azıcık da olsa heves gelir belki bende şu kiloları veririm.

S A, günlük menü bildiriyoruz yine dimi.? bide 2 hfta sonra mı listeye girebiliyoruz normal şartlardaa?

bu arada hoşbulduk arkadaşlar.yrn yepyeni bi start vericem kendime inşş:)

evet canım günlük menü bildiriyoruz. aslında normal şartlarda deneme süreci 1 hafta ama daha önce çok diskalifiye edince takımda haftaya çıkarttık takım olarak

evet yarın pazartesi benimde hiç bozmadan devam etmem lazım.

canım tabii gel konuşalım arada katıl aramıza. ama sakın kilo alıpta yarışmaya dönme fururuz seni

yakar, bende katılacam sana destereyle

yaaa ama ben napayım 20 yaşındayım evli değilim çocuğumda yoookk offfff 72 kiloyum yaaaaaa yaza düğünüm war hiç bişey olmuo gelinliğe nasıl gircem

yaaa ama ben napayım 20 yaşındayım evli değilim çocuğumda yoookk offfff 72 kiloyum yaaaaaa yaza düğünüm war hiç bişey olmuo gelinliğe nasıl gircem

Girersin canım girersinde ama en güzeli zayıfken gelinlik giyinmek canım ben giyinemedim zayıf değildim allahtan boy vardı

canım boyun kaç?

Girersin canım girersinde ama en güzeli zayıfken gelinlik giyinmek canım ben giyinemedim zayıf değildim allahtan boy vardı

canım boyun kaç?

boyum 1.68 öle göze cok batmıo ama ben wermek istiyorum bi tane cocuk doğursam ne olurum allaaahh hiç düşünemiyorumm

Hilal, hesapldim simdi telefonumdaki uygulamadan ideal kilon 60 mis

Yani 12 kilo versen gercekten cok ideal olur senin icin bekim ideal kilom 67

Ve gercektwn 4 yil önce 67 kiloydum ve herkes manken gibiydin diOrdu

Aman diyeyim kızlar cocuk yokken verin kilocuklari sonrası çok zor oluyo:) 67 le hamile kalmış 83 le doguma gitmiştim yaa hey gidi günler :)

Boyum da 1.64 bu arada

tamam öyle yapıyım ama konu var diyecekler ama hiç açıklayıcı değil artıkbende acıyım birtane bitki derman şey tüyleri azalta azaltaa bitiriyo ben burda ararken amca kızım kullanıyormuş çok memenun istikrarın varsa al dedi yengem çünkü her gece sürmek felan lazım

günaydın kızlar çok üzgünüm şuan 1 haftadır diyeti bırakmıştım şuan 1kg fazla çıktım tartıda 80im şuan neden bıraktım ya neysesizle motive olarak yine başladım inş cuma günü gidecek bu 1 kg

Günaydın yeni gelen arkadaşalr hoş geldiniz haftasonu hiç giremedin yardımlarla ilgili koşuşturdum 3 çuval erzak falan topladım çok şükür
ve bugün yeniden start diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…