sağol s.a hep istediğim kunularda forumda yeteri bilgi bulamadımmesela derin dondurucu almak istiyorum nasıl bişey almalıyım onlada kafam meşgul birde bu tüy neyse alırsam paylaşırım sizle
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy görünce cok sevındım ya duygulanıyo valla insanBu arada
cedriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic, bak burda ne vaaar:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post26672441
Günaydınlaaaar
@Yakar Bacım,
Vallaha zayiat falan yok malesef.Dobişe bak malesef demiş diyeceksiniz ama madem adı tatil, bir şeye benzesin değil mi
Sabah kahvaltılarım bir simit eşliğinde kahvaltılıkla, öğle ve akşam yemeklerim cacık yanına az et üstüne bir dilim browni tarzında geçti çünkü kırmızı eti çok yağı ve dandikti, tavuktan zaten hazzetmezdim dukan sağolsun 10 gün tavuk yedikten sonra şimdi adını duyunca Allah günah yazmasın ama ürperiyorum.Balık da çok koktu, gidip de bu tazemi, kim tuttu, kim pişirdi diye desen kepçeyle kovalarlar insanı, ne bilem işte ben de azıcık (!) pimpirikli bir tip olunca ona da laf ettim yemedim.Sofradan aç kalktım, o yüzden tatlı reyonunda günde 2 öğün bir diim tatlı yedim.Sonu iki kilo almışım ama regl olduğum için şişkinliğe bağlıyorum yoksa her daim aç kalıp 2 kilo almam imkansız.
Bu arada sizleri de düşünüp yok gözlemeydi, kumpirdi, dondurmaydı yemedim valla.İçimden dedim winston yok bir gözleme kaç kalori yok reçel yemeyelim diyorsun gidip de sen yeme dedim.
Bir de bacım iştah da kalmıyor ki, yeminle iki eline iki toplu toplam 4 top dondurma almış rus önümden geçiyor, bir sağ elindeki külahı yalıyor bir sol elindeki.Ama hatun bildiğin taşşş.
Şimdi utanmadan gir arkasından sen de bir dondurma al, gamsız gamsız yalan.
Yok yapamadım valla.
Hasetimden yiyemedim
Sinirim stresimle döndüm valla.
Sabah eşime hamur kızarttım ama apartman koktu o derece cayır cayır.
Haşladım bir yumurta kendime, yanına 2 çatal da peynir.Ohh mis gibi yedim kalktım.
Ye ye nereye kadar değil mi bacım ya..Çok kızdım kendime ve yeni bir sayfa açtım.
Her yemeği düşündükçe, oteldeki kucağındaki bebesi ve o boya rağmen 55 kilo gezen yaratıkları düşünüyorum, iştah falan kalmıyor.
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler.
Bu ara yeni gelen hemen mezun olup gidiyor.
Biz de eskilerin koltuk sevdalıları gibi, yerimizden maşallah kıpırdamıyoruz
Mutlu ve hafif bir pazar diliyorum hepimize.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy görünce cok sevındım ya duygulanıyo valla insançok alısmıstım hepınıze kızlar mezun olsamda sureklı okuyup konustuklarına bakcam fırsat buldukca da ızın verırsenız muhabbetınıze dahil olucam hepınızı kocaman öpüyorum allaha emanet olun:2::2:
S A, günlük menü bildiriyoruz yine dimi.? bide 2 hfta sonra mı listeye girebiliyoruz normal şartlardaa?
bu arada hoşbulduk arkadaşlar.yrn yepyeni bi start vericem kendime inşş:)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy görünce cok sevındım ya duygulanıyo valla insançok alısmıstım hepınıze kızlar mezun olsamda sureklı okuyup konustuklarına bakcam fırsat buldukca da ızın verırsenız muhabbetınıze dahil olucam hepınızı kocaman öpüyorum allaha emanet olun:2::2:
İlginnur, bende 79.5 kiloyum hddefimm aimdilik 70 olnak ama bir iii yıl sobra hamile olursam 70 ke degil 64-65 lenolmak istiyorum ama hedef 70 olup mezun olmak ya insallah basaririm
Nidah, o halde yarismalaramyeniden hosgeldin canim. Herseyin nasil isledigini biliyorsun
Bana gelince ben 20 yasindayim evliyim cocugum yok
az biraz 2 yildir burdayim ( söylemektennutaniyorummmm)) 83,5 kilodan anca 79,5 e indim. Boyum 176
Inslah hayatima sporudq sokarsam hersey guzel olacak
yaaa ama ben napayım 20 yaşındayım evli değilim çocuğumda yoookk offfff 72 kiloyum yaaaaaayaza düğünüm war hiç bişey olmuo gelinliğe nasıl gircem
Girersin canım girersinde ama en güzeli zayıfken gelinlik giyinmek canım ben giyinemedim zayıf değildim allahtan boy vardı
canım boyun kaç?
yaaa ama ben napayım 20 yaşındayım evli değilim çocuğumda yoookk offfff 72 kiloyum yaaaaaayaza düğünüm war hiç bişey olmuo gelinliğe nasıl gircem
bitkiderman ne canım??
bioder gibimi?
hı birde ben bu siteyi aradığım sormak istediğim soruların neredeyse hepsine cevap bulabildiğim içnde seviyorum.
derin dondurucu için elektrikli ev aletleri bölümüne bakabilirsin veya oraya başlık açarsın istediğin gibi cevaplar gelecektir bu konuyu merak eden diğer arkadaşlarada yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?