Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar selamlar, yer var mı takımda.9 takımdaydım ben bizim takımımız kapatılıyor bu sebeple 5-6 kilomu başka bir takımla vereyim istedim.

selam kızlar nasılsınız?
çarşamba günü apar topar ankaraya gitmek zorunda kaldım o yüzden cuma günü giremediim kızlar vallaha olmuyo böyle ama napayımya arada kaldım ben böyle git gel sersem oldumya(

Evet canim yer var :)

O zaman kısaca kendimi anlatayım Takımlarda yer almaya 79 kilo ile başladım en son Ramazan'da 66'lara kadardüştüm fakat kilomu koruyamadım şu an 70-71 civarındayım en azından 65 kilo bile olsa yeter bana 2 hafta sonra arkadaşımın düğünü var o zamana kadar ne kadar kilo verirsem kardır

Bu arada 23 yaşındayım, boyum 168 di sanırım

Yavaş yavaş herkesle tanışırım artık Sanırım bu hafta deneme süresi olacak benim için.

hoşgeldin umarım en kısa sürede istediğin kiloya inersin.

öğlen yemeğimi yedim geldim kızlar okadar iştahlıyımki bu aralar anlatamam size reglm de 10 gün gecikti onunda etkisi var sanırım ne var ne yok yemek istiyorumya((

selam kızlar kahvaltıya misafirim vardı tozuttum bugün kızartma fln yedim

akşam da misafir var yarın daha düzenli olcak inş bugün yogun ve karışık geçti.

herkese hayırlı haftalar diliyorum

Hosgeldin canim takiminiz neden kapatiliyor? Insallah en kisa zamandanistedigin kiloya düsersin.

Sezene ôzel mesaj attim :)

Umarim takimdan gitmekten vazgecer ya

kış gelmeden bizde rehavet başladı sadece bende olduğunu düşünüyodum ama herkeste bişeyler var sanırım silkelenelim kızlar kendimize gelelim kış gelmeden kurtulalım şu kilolardanya yanlız olabilecek bişey değil bu hiç değilse burda birbirimize hesap verme mecburiyetinde hissediyoruz kendimizi bu gidişe bi dur diyelim.

ben fazla geçmişi okuyamadım sezen gitmek mi istiyomuş? sezen sakın gitme ya vallaha bu takım biter sonra

Evet, sezen gitmek istiyor ben cuma günü aksammlisteleri hazirlamayi unuttum oda gitemk istiOr

Winstonda gitmek istiYordu

Onlar yazmayinca takim hepten sessizlesti ya.

Insallah en kisa zamanda geri dönerler (((

Kizlar burda biraz dha aktifmolalim lütfen talim buladst sessiz olmasin

Dün Yediklerim:

Sabah; haslanmis yumurta domates salaalik liht peynir light süt
Öglen; haslanmis tavuk eti
Aksam: balik salata

Aradalarda süt ictim

Spor yok 1 litre su ictim

Bugün protein yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…