Kızlar selamlar, yer var mı takımda.9 takımdaydım ben bizim takımımız kapatılıyor bu sebeple 5-6 kilomu başka bir takımla vereyim istedim.
Evet canim yer var :)
O zaman kısaca kendimi anlatayımTakımlarda yer almaya 79 kilo ile başladım en son Ramazan'da 66'lara kadardüştüm fakat kilomu koruyamadım şu an 70-71 civarındayım en azından 65 kilo bile olsa yeter bana 2 hafta sonra arkadaşımın düğünü var o zamana kadar ne kadar kilo verirsem kardır
Bu arada 23 yaşındayım, boyum 168 di sanırım
Yavaş yavaş herkesle tanışırım artıkSanırım bu hafta deneme süresi olacak benim için.
hoşgeldin umarım en kısa sürede istediğin kiloya inersin.
O zaman kısaca kendimi anlatayımTakımlarda yer almaya 79 kilo ile başladım en son Ramazan'da 66'lara kadardüştüm fakat kilomu koruyamadım şu an 70-71 civarındayım en azından 65 kilo bile olsa yeter bana 2 hafta sonra arkadaşımın düğünü var o zamana kadar ne kadar kilo verirsem kardır
Bu arada 23 yaşındayım, boyum 168 di sanırım
Yavaş yavaş herkesle tanışırım artıkSanırım bu hafta deneme süresi olacak benim için.
Kızlar selamlar, yer var mı takımda.9 takımdaydım ben bizim takımımız kapatılıyor bu sebeple 5-6 kilomu başka bir takımla vereyim istedim.
ooo bu neya takım resmen dağılmış
kış gelmeden bizde rehavet başladı sadece bende olduğunu düşünüyodum ama herkeste bişeyler var sanırım silkelenelim kızlar kendimize gelelim kış gelmeden kurtulalım şu kilolardanya yanlız olabilecek bişey değil bu hiç değilse burda birbirimize hesap verme mecburiyetinde hissediyoruz kendimizi bu gidişe bi dur diyelim.
ben fazla geçmişi okuyamadım sezen gitmek mi istiyomuş? sezen sakın gitme ya vallaha bu takım biter sonra
inşallahya vallaha yoksa bu takımın tadı tuzu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?