Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İs yerindeyim

Bulundugum kisimda yanlizim bugün

Fena üsütmüsüm basim agiriyor midem cok bulaniyor ve daha iki saat var isten cikmama

Diyet bugün iyi gidiyor cunku zaten midem bulandigi icin yiyemuyorumkiii

İs yerindeyim

Fena üsütmüsüm basim agiriyor midem cok bulaniyor ve daha iki saat var isten cikmama

geçmiş olsun allah acil şifa versin

iyi akşmlar kızlar ne yapıyorsunuz. nihayet evimdeyim ve odamda yataga oturmuş sırtımı duvara yaslamış size yazıyorum

yarın izinliyim ama mobilyalarımı sipariş ettiğimden beri hiç izin günümde ne yapacağımı düşünmedim :)

bugün çok yorucuydu. işe başlayalı 2 ay oldu ve ben kısım değiştirdim. artık çocuk ve bebe giyiminden ben sorumluyum. inşallah yakında çalışma oranımı arttırırlarda bende artık haftada 3 yerine 2 izinli olurum tam maaş alırım.

bugün ilk günümdü çocuk giyim bölümünde.. bütün gün kağıtlrla boğuştum müşterilerle ilgilendim.

bu bölümün en gıcık kısmı bayan iç giyimede bkmak zorundayım.

sütyen sattım bol bol

çok tuaf müşteri modelleri var ya. buranın yerlileri bir kaç parça iç çamaşırına 100-200 frank ( 300-360 tl civarı) verebiliyorar. fakat yabancı uyruklu insanlar işte türküydü arnavutuydu sırpıydı italyanıydı mümkün değil bu parayı vermiyorlar. gelirleri aynı olasada vermiyorlar ( bu nedenle güzel giyinemiyorlar) bburda şef,m yok müşteri hakkında atıp tutma serbest.

burdaki fiyatlar bende burdaki maaşlara göre uygun.. bazı bölümler hafif phalı kaçıyor olabilir.. türkiyedede zamlar aldı başını gidiyor. ama giyim kuşam bence orda hala cok ucuz.

ve ucuzada giyinebiliyor insan. ben en güzel kıyafetleri ordan alıyorum.

memleket gibisi varmı bee?? lcw de itiş kakış o kazak ve tişört yığınından ken di bedenimi bulmak için savaşmayı özledim.

tekstilde acayip b,i gelişme oldu zaten şu son 4 sendir okadar çok çeşit varki giyimde hep almak almak almak isityosun fiyatlarad evet deiğin gibi ucuzladı ben hatırlıyorum 4 sne önce 30 tl ye aldığım kazak şimdi 15 tl ye tabi mevsim bitimlerinde alabiliyorsun rekabet arttı hele interneten yapılan alışveriş çok daha fazla tüketime sebbep oldu aslında çok kzııyorum kendim ehemde fazla alışveriş yapan biride değilimdir ne gerek var diyorumya doyumu olmuyoki bunun hep almak isityosun her beğendiğini bi bakıyorum mevsime göre kaldırma çıkarma toplamalarında bu nedir diyorum yazık ya alınmış 2 kere giiylmiş neyse aslında güzel giyinmek evet isityorum ama aslında bu kadar tüketim yaptığım içinde yanlış buluyor müsriflik gibi geliyor göze gelmiyor ama tek tek alınca halbuki ne paralar yatırıyoz giyime kuşama

günaydın kızlar bugün mutluyum bıraktığım sağlıklı beslenmeye geri döndüğüm için aldığım 1 kg nun 600 grmı gitmiş yupiiii inş bu hafta 1 kg vermiş olurum

hoşbuldukk.. Allah bağışlasın evlatlarınızı:) bende emzirirken kio vermiştim biraz dikkat ederek.ama yine aldım..

vuuu :) dokuzkatı eve sokmamak tek çare sanki:)

bende pendikteyim. neresindesin?

İs yerindeyim

geçmiş olsunn..

günaydın kızlar bugün mutluyum bıraktığım sağlıklı beslenmeye geri döndüğüm için aldığım 1 kg nun 600 grmı gitmiş yupiiii inş bu hafta 1 kg vermiş olurum

hadi gözün aydın:)

günaydın kızlar

dünkü menü de

öğlen 1 kase çorba
ara:2şer dilim ayva elma
akşam:az kuru fas. pilav-salata-çorba yedim.

ara: 2dil ayva,az leblebi
30dk yürüyüş

bakalım bugünü nasıl kapatcazz..

selam arkadaşlar
ben akşam alışverişe çıktım ve kendime dukan diyeti için gerekli bir şeyler aldım . kepek falan aldım . bugün atak 1. günüm. sabah 1 kase yoğurda 1 kaşık kepek karıştırdım onu yedim. bol bol su içiyorum. daha öncede yapmıştım bayada kilo vermiştim. izinde hepsini geri aldım. neyse kızlar yani toparlanma vakti

valla ne yalan söyleyeyim bende kıyafete çok para vermem. içim acır .neden diye sorarsanız bir sezon giyiyorsu ya sıkılıyorsun yada modası geçiyor. sen kıyafetin taksidini parasını ödemeden giymek istemiyorsun. az para verince atmak ve birine vermek zor olmuyor. yani kıyafet konusunda biraz cimriyimdir.

Selam kızlar,

Hepinizi özledim. Bu aralar gerçekten çok sorunluyum. ailevi meselelerimiz var 2 haftadır onlarla uğraşıyorum. İş yerinde arkadaşım yok onun yerine de ben bakıyorum her akşam 8 de falan çıkıyorum. E bi de kızgınım biraz. O yüzden uzun zamandır yazamadım size.
S.A. takım için yaptıklarını görüyorum ve uğraştığının farkındayım. Şimdiden sonra da herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Gçen gün gerçekten çok sinirlenmiştim. Sonuç listelerine bakmak için girdiğimde senin yapacağım dediğin halde yapmadığını ve saatin 10 olduğunu görünce kızım bacaklarıma sarılmış ve anneee diye mızıklarken, evden kaçmış olan yiyenim 3 gün sonra bulunmuşken (bize gelmişti ve okuldan atılmış falan) kocam "hay senin kadınlar kulübüne diye " söylenirken ben orda liste yapmaya çalışıyordum ve bir anda inanılmaz sinirlendim. sonuçta burası bir anda sanki herşeyin önüne geçmiş gibi geldi doğal olarak. Ama ben yinede o sorumlulukla onu yetiştirmeye çalıştım. Sonra sende iş bakarken unutmuşum diyince daha daha daha sinirlendim. Haklısın olabilir belki ama işte olmamalı bacım. Unutabilecek bir lüksümüz ne yazık ki yok.
Takımda eğer sizde kabul ederseniz mezun olana kadar durmak istiyorum şimdi. Belki kendimi daha az yıpratarak. Çocuk oyuncağı gibi sürekli karar değiştiriyorum ama winston bacımın yazdıklarını okuyunca mezun olmadan gitmek istemiyorum. Mezun olup anlı şanlı gidip fotolarımı koymak istiyorum 47 kilo ile. Sanırım bu sefer kısa sürede de bunu yapacağım.

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
Ben de Pendik'te yaşıyorum. 30 yaşındayım. Bir kızım var. Bankacıyım. Şişkoyum, bugünlerde mutsuzum

@Gırgırına,
Hem mesaj kutun dolu , hem mesaj yazdırıyorsun
Gitmedi tabii doğal olarak.
Bende yazmışlığımla kaldım, şimdi kulakların çınlıyorsa sebebi benim üleeyn

yalannnnnnnnnn sezen kesinlikle şişko değil ama sezen kesinlikle mükemmeliyetçi bak bunu söleyebilirim onun fazla diye idaa ettiği kilolarıı varay benim kendimi o şekilde hayal edemiyceğim kadar az neyse ama sezen olmalıı niyemi sezen bana ne kadar akılsız olduğumu hatırlatıyor hanım 3 kg fazlası için ne emekler çekip çaba gösteriyorki akılılık budur misal ben 30 kg fazlası içinn ohhh kebab rahat kapılardan sığmayana kadar devam modundayım
lafın özü hoş geldin siz buranın demirbaşısınız size mezun olupp gitmek yaraşır ama lütfen benim 30 kg vermmei bekelyin sonra mezun olun bu arada Allah kolaylık versin başınızdakli musibetleri alsın sizi feraha kavuştursun inşallah

hoşgeldin canım. allah yardımcın olsun bazen geldimi herşey üstüste gelir. biz birbirimize baya alıştık. tabiki sıkıntılı dönemlerimiz olacak rabbim kolaylık versin nihayetinde insanız.
kız üzülmüştüm ya .
iyiki geldin hoşgeldin. her namazımın ardından sana dua edeceğim. rabbimin yanında en makbul dua kulun kula duasıymış. çok kendini yorma . hepsi geçiyor inan ki.

Son düzenleme:
kızlan öğlen yediklerimi yazayım
1 kase yoğurt 3-4 cin biberi ne alakaysa
1 türk kahvesi
benim nefisle imtihanımsa birazdan cünki çocuklara okul için beslenme hazırlayacağım biraz kek kurabiye tarzı . allahım krizzzzzzzzzzzzz diyorum .
hadi kolay gele herkese

Son düzenleme:
selam kızlar
az önce lor peyniri aldım . azıcık yedim. anam o ne lezzet o ne güzellikti sanırsın güllüoğullarından baklava yiyorum.
açlık sen nelere kadirsin

Kızlar selamlar herkese, 9.takımdan transfer olmuştum ben görmeyenlere kendimi tekrar hatırlatayım dedim

Dün foruma hiç giremedim sabah 6'da bir çıktım evden, cerrahpaşaya gittim, akşam ancak eve gelebildim bugünde maalesef yoğundum ancak girebildim.

Farkettim ki bi kaç kişi Pendik'te oturuyormuş Ben de Pendik'teyimm

Diyet konusuna gelince Pazartesi'den beri öyle böyle iyi gidiyor şükür.

Bugünkü Menüm,
Sabah
1 kase ev yoğurdu

Ara: 2 küçük köfte

Öğle
1 kase çorba
1 tabak türlü

Ara: 1 armut+1elma

Akşam
Domates+salata
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Spor: Yarım saat yürüyüş.

anacım Pendigin havasnda mı suyunda mı bir şey var acaba. Bütün grup pendikli olucaz şimdi. Bir ara Karslılar toplanmıştık, şimdi Pendikliler. Bende nasılsa oluşan tüm gruplara dahil oluyorum.

Kızlar bu akşam hürrem var.
Ay bu arada pazartesi Hadiseyi gördüm. Ve kıskançlıktan çatladım resmen. Benim zaten en kıskandığım hatunlar bir hadise iki rihannaydı. Çünkü kocam ikisini de çok beğeniyor. anam ikiside sıfır beden oldular. Ama anlamadığım ikisininde bacaklar benim belim kadardı (hoş benim bacaklarında onlardan aşşağı kalır yanı yok ama olsun) o bacaklar benim kolum kadar olmuş ya. Bi de kas mübarek. Hadise gerçi biraz fazla zayıflamış gibime geldi. HErhalde millet fazla laf edince çok alındı. Hırs yaptı. Ya da yağları aldırdı direk kas kaldı. Üff ya napatı bilmek istiyorum bir an önce. Rihannanın da diyetini buldum ama çok anlayamadığımdan kitabında türkçesi olmadığından pek bakamadım. Ama güzeldi onun da listesi falan. He bir de eşim bana demez mi. Hani sen Rihannaya kilolu diyordun ya (tamamen çamur atıyordum aslında) sıfır beden olmuş diye. Be utanmaz adam elin Rihannası ile sen 10 yıllık karına hava mı atıyorsun. En son bi kere daha böyle birinin kilosunu söylemişti bana o zaman kıskançlıktan ben 44 kiloya kadar düşmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…