Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar , takımda gidenler kalanlar fln var sanırım olayı tam anlamadım ama grup için en hayırlısı olur ins diyeyim..
bu sabah
1 has yumurta, az peynir
2 dil Çavdar ekmegi
Salt. domts.
1cay kasığı bal
Ada cayı

Küçük oğlum olunca sabah erkenden yapıyoruz kahvaltıyı

Günaydın gidenlrin ikiside gurubun olmaza olmazıydı çok uğraştılar emek verdiler hatta nediiym pes ettiler

Yok canım öle bi niyetim yok mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum
sadece alışmak zor oluyor yeni takıma hayırlsı olsun nediyelim kızlarad dinlensinler biraz

Tünaydınlar ,

Kızlar eşim sigarayı bıraktı ya resmen insan ötesi bir canavara dönüştü, bir sinir bir stres sanki bana bıraktı hayret bir şey ya.
Ee doğal olarak sinir stres bana patladığından ev mayın tarlası gibi, her yerden bir şey patlıyor.
Alıp eline bir karton sigara veresim var,"al iç insana benze" diyesim var.
Kedim de meşhur sabahlara kadar sevilme döneminde, 2 gündür uykusuzum.
Yani heyheylerim gelmiş durumda.

Ben kendi isteğiyle ayrılma olayında sabitim.Bu hafta sa beni listelerde geçebilir.
Çünkü biraz dinlenmem lazım, biraz kafa dağıtmam , eğlenmem ne bileyim yeni bir şeylere vermem lazım kendimi.
Bir de gitmeler, gelmeler baydı.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, winston gider daha muhabbetlisi gelir, daha aktifi daha motivasyon dolusu gelir.
Bir şekilde bu fastfoodlar, yanlış beslenme şeyleri olduğu müddetçe dünyada dobişler hızla artmaya devam edecektir, bu dobişlerin yolu da buraya hep düşecektir, doğal olarak bu gruplar hep dolu , hep muhabbetli olacaktır Yani giden gider, yerine hemen yenisi gelir.

Se_zen olayını bilmiyorum, biz çok kanka gibiydik.İkisi karar verdi, yazıştı çizişti anlaştı gitti diye düşünülmesin çünkü pazardı sanırım kendisine buradan yarım sayfa yazı yazdım gruptan, okumuş mu bilemem ama cevap yazmamış.Bilmiyorum ya gidiyorum dedi gitti, ya okuyor ama hala gergin ya da çok yoğun falan bilemeyeceğim.Karar zaten onun kararı olacaktır.

Ben listelerden çıkıyorum ama gene misafir dobiş olarak siz kovalasanızda buralarda olacağım.
Hepimize güzel bir gün diliyorum, stressiz, huzur dolu

Yakaldim seni winston baci

Bak sizden tek istedigim takkmdan asrilmamaniz ya gercekten tagmin edemeyecehiniz kadar cok üzülüyorum bu duruma

Son düzenleme:
Sezene özel mesajda attim ama cana cok kirgin galiba hic gelmedi foruma

Peki o halde banada gidip gitmemeniz konusunda pes etmek kaliyor geriye.

merhaba kızlar
utancımdan yazamadım kızlar
dün akşam tam bir felaketti.kendimi kontrolde çok zorlandım. sanırsın etiyopyadan ahanda yeni gelmişim. 3 aydır yemek görmemişim. doymak bilmedim. resmen kriz geçirdim. canım sıkkında gene hıncımı yemekten aldım. pişman olup yürüyüş yaptım ama . olan oldu . yediğimin değil yarısını milimini bile eritmemişimdir.
yani utana sıkıla yazıyorum acil toparlanmam gerek.3 haftadır toparlayamadım kendimi kızlar

S A su an takımda kimler var,çok karışık ortlık çözemedim hala:)

merhaba kızlar
mesaj tekrarı olmuş özür

Son düzenleme:
evet takım biraz sarsıldı ama ne yapalım herkesin kendi seçimi saygı duymalıyız. sağolsunlar çok şey öğrendim kendilerinden.
takıma yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum arkadaşlar
ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim. çalışıyorum . ziraatçiyim. işim gücüm tarla takım gezmek yani.
yemek yemeği çok seviyorum(maharetmiş gibi birde yazıyorum) maalesef daha kızımın doğumunda aldığım kiloları vermeye uğraşıyorum. bu arada kızım 6 yaşında bu yıl okula bile başladı. yani umutsuz vakayım neyse kızlar şimdilik benden bu kadar

Son düzenleme:
vallaha sinir oluyorum artık kendime bu günkü menümü yazayım size toplu olarak kınayın beni kızlar
sabah:
-1 simit
ara:
1/2 elma
öğle:
tas kebabı/pilav/kavun
ara:
1 paket dokuzkat
ara:
2. paket dokuzkat
akşam:
aç yatmak bana farz oldu ya çok sinirlerim bozuk moralim bozuldukça elime bişeyler alıyorum sanki özellikle kilo almak için elimden gelen çabayı sarfediyorum acaba detoks falanmı yapsam ben ne yapsam ya

ayça kayanın 1 haftalık listesi var bakalım aldım onu yarından itibaren onu uyguluycam sonucu yazarım size

Bende iradesiz şişko olanlardanım 1 ay aç 2 ay tok gezerim al ver al ver okadar akılıyım yani şuan alışşa geçtimm :) bekarım 29 yaşında istanbul pendikte oturyorum muhasebeciyim yarışmacı arkadaşalra başarılar dilerim:)

neyyyy yanlış okuyorsun de o gördüğüm dokuzkat mı . bacım senin çıbıklara ne oldu ?

ben böle menüleri görünce kınamaktan çok canım çekiyo ya misal kebap girdi aklıma nası çıkarıcam şimdi :)
kınıyorum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…