Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öncelikle kilo bildirimimi yapayım.bu sabah tartıldığımda tam 80.5 kiloydum niye böyle çıktı anlamadım vermemeye tamam da almayı anlayamadım herhalde dünden itibaren yediklerimden falan oldu diye düşünüyorum.dün giremedim buraya ama başıma neler geldi bi bilseniz.dün sabah kalktım lavaboya gittim bi baktım aynada sol gözüm kıpkırmızı ve çok fazla çapak var tırstım öyle kendimi görünce ben de öyle bi huy vardır da kendimde en ufak bi problemde hemen içim fena olmaya başlar.neyse gözümü gördükten sonra gözlerim kararmaya başladı tam banyonun kapısını açarken düştüm yere.bi kaç saniye sonra kendime geldim tutuna tutuna salona geldim annem de duymuş düşme sesimi kalkmış hemen baya bi korktu o da.sonra yattım koltuğa hani sesleri falan duyuyorum da böyle konuşmaya gücüm yok sonra işte şeker falan verdi annnem.sonra dayımı aradaık hastaneye gittik.ne kan tahlilleri kaldı ne ekg ne de egg(kafama en az 15 tane kablo bağladılar beynin dalgalarına mı ne baktılar)çok şükür bişey çıkmadı sadece demirim çok düşükmüş onun için bi ilaç verdiler bi de tabii ki göz doktoru da damla verdi enfeksiyon kapmış.kilo verdiğimi falan söyledim doktor en son çok zorlama kendini ayda bir iki kilo falan ver dedi.işte böyle dün bütün gün hastanedeydim

çok geçmiş olsun canım. ciddi bir durum yok yani .aman dikkat et.

hadiseyi görnce resmen şok oldum. o kolları neydi öyle kürdan gibiydi ne göyüs kalmış ne kalça . şok bir okadarda haset lendim yani. biraz fazla zayıflamış bence azıcık et olaydı iyiydi.nasıl kıvıracak hatun anlamadım.(hasetten fenalık geçiren yakar)

güya akşamdan hazırlık yapmış bugünde dukana başlamıştım.
menümü yazayım
sabah 1 kase yoğurt
öğle 1 kase yoğurt 3-4 cin biberi
ikindi 2 yk lor peyniri
akşam üzeri iş yerinde yine ekşın çıkınca ve baş rollerde ben ve şube müdürü olunca olan benim diyete oldu. sinirden gene yedim. aslında herşey ne kadarda güzel gidiyordu. akşama lavaş arası birşeyler yapacaktım. ama olmadı. bu aralar çok sıkıntı yaşıyorum iş yerinde. bunaldım valla. normalde bu kadar geçimsiz değilimdir ama iş yüzünden haksız yere suçlanınca elde değil bende sinir tavan yapıyor.
sabaha gene başlıyorum.

pendik kaynarca kavakpınar mh ipek sokak no:5 daire 14 teyim :)

haha süper YARın bi uğrayayım bari:) kurtköydeyim bende

dukanı akrabalarımdan yapan var,bitanesi 21 günde 7 kilo verdi.bitanesi de ayda 5 kilo. zor bi diyet ama ya .
sebze yok meyve yok..

Rabbim sıkıntılarınızı bertaraf eylesin..

oo herkes pendikli:)menü güzelmiş

çok geçmiş olsunn...

menümü yazayım bende

sabah:
1 haş yum,domates,
2dl ekmek,pey-zeytin,1 çay k tahin-pekmez

ara:2dil elma

öğle 3tne yaprak dolması,patates salatası

akşam:balık-salata

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

alllahım ya yazını nasıl sabırsızlıkla okudum anlatamam hatta galiba sonunu okumadım da dur okuyayım...

Harika bir haber bu. bak samimi söylüyorum çok çok çoook sevindim ya

Bu arada Allah yardımcınız olsu canım yiğenine çok üzüldüm ama neyseki Allaha şükür bulunmuş.

şu iş yerinde başkasını yerine bakma olayı banada çok sinir bozucu geliyor. inşallah kısa süreliğinedir. ben dün çocuk ve iç giyim bölümünde yapayanlız kalmıştım. ama diğer kısımda 3 kişi bir arada çalışıyorlardı. şef e söylesen eeh ne yapalım havasına girecek. soruyorda bu sizin için uygumu burda yanlız calısmak. uygu değil desem he he tamam haftaya başka ayarlarız diyecek. ve düzelmeyecek.

herneyse takımda kalmana çok sevindim. bende ayrılmak istiyordum ama gerçekten winstonun yazdıkları benide etkiledi. bende en kısa zamanda mezun olmak istiyorum burdan.

inşallah en kısa zamanda buraya mutsuzum yazmak yerine çok mutluyum yzarsın.

Canım çok çok geçmiş olsun. demir eksikliği çok önemli bir konu aslında ilaçlarını hiç aksatma canımm

çok dikkat et kendine.

Kızlar Yarın perşembe, ben cuma maalesef çalışıyorum. bu nedenle kilomuzu yarın (perşembe) bildiriyoruz.

Tabii sizin için de bir sakıncası yok sa

Benim kocacım sevgili kocacım cumartesi günü elime ulaşan kocaman bir lokum paketi göndermişti bana...

pazartesi akşamıda... mesajında bana konuşan margarin dedi

rihannayı hadiseyi bilmem ama zayıflamamı deli gibi istiyor daha bugün konuştuk ben zayıflayınca beni avm ye götürüp ne istersem onu alacamış.

içimden dedim bukadarmı çirkinim ben diye :26::26:

Geçen haftaydı sanırım gırgırına burda bir konu açmıştı..

zayıflayınca en çok kimi kıskandırmak istersiniz diye..

kimi kıskandırırım bilemiyorum ama.. herkesten çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun aaa nasıl yaptın diye şaşırmalarını istiyorum.

--

şimdi bende yeni bir konu açıyorum..

Evde hangi spor aletleriniz var?

benim:

bisiklet
mekik aleti (yaylı değil bsit bişey)
stretç bantlar ( pilates bantı)
step

spor la ilgili galiba bitane sauna eşofmanım var ve nintendo wii nin oyunları haricinde spor yapmak için tüm malzemeleri var.

kendime yarından itibaren uygulayacağım bir spor programı hazırladım ama nintendo ile değil. nintendoyu kendi evimde kullanacam inşallah

günaydın yeni arkadaşalr taze kanlar öncelikl eşu nicklere kıl oluyorum hafıza sıfır zaten aklımdada tutamyorum
sanırım noraaaaa uğra datlım oturur kahve içeriz ama bu ara yardım işlerindne dolayı ben eve zor uğrar oldum

nidah tatlım biz ist kızlar buluşma ayalamıştık 4 kişi çokta güzel geçmişti sanırım 2 kişi daha eklenir buluşmaya 6 kişi dahada güzel olur
yeni takım arkadaşlarımızla

eje çok geçmiş olsun ben teşhisi koyuyorum kesinlikle NAZARRRRRRRRRRRRRR

sezenim ya o hadisenin neresini kıskandınız ben 4 katı şişkoluğunda olmama rağmen gördüğümdeki ilk tepkim bu kadın kendini güzel mi sanıyor oldu abartmyorum çok ama çok çirkşin geldi yıldız tilbe bile yapmaz bunu kenidne yaaaa

s.a bacım bende komşudan alma bi alet var mekik aleti işte ama bende bu ara irade yok bilmiyom ne olacak bu halim hergün yarın diye başlıycam diyorum o yarın gelmiyo bi türlü arkadaş ya

yakar seni çok iyi anlıyorum aynen bend e sinirlendinmii kendimi hımen gibi mutfağa ışınlanmış buluyorum hangi ara gitiğimii inan anlayamıyorum bile

winston nerdesinya ben 24 saatir özel mesaj bekliyorum :) ya benim sevgili ramazanda sigarasızlıktan beni mahvetmişti şimdi senin sigarayı bırakan kocayı ben hayal bile edemiyom

şimdi hürriyet gaztesinde bi haber okudum başlık SİPİKER CANLI YAYAINDA İSYAN ETTİ DİYE video bu
farklı ülkede obez olan haber spikerine bi izleyici email atmış kilosuyla ilgili olarak oda çok güzel cevap vermiş ya bayıldım kadının yanıtına kesinlikle ders verici düzeyde

biyerde okumuştum hatırlauamdım ama gerçekten obez insanlara özürlü muamelesi yapılıyor gerçi bu cümlede yanlış özürlü insnalrın bile bence bi ayrıcalığı olmamalı çünkü ben hep şuna inanmışımdırki Allah bi tarafı eksik kılmışsa eminim çok daha başka yönleri fazla yetiye sahiptirler bunu yazarken aklıma kolları olmayan atak baş parmağıyla resim çizen 10 yaşındaki kzı geldi

yakın arakadaşım 4 yıl bi sakatla çıktı tekerlekli sandelyeli bi erkekle , sakat yazdım çünkü o arkadaş tepki gösteriyordu engelli kelimesine benim ayakalrımın sizin gibi olmaması beni engeleyemez hiç bi konuda diyordu zaten kendiside basketbol sporcusuydu uzun yılllar nerden nereye geldim yaaaaa öle işte bu arada benim bi sakatlığı olmayan arakadaşımı aldattığı için ayrıldılar bunuda yzmak istedim buda bi ilginçde aldatmayan erkek yok fırsatını bulamayan var sözünü bu yüzden hep savunmuşumdur bunun yanına Allahtan korkanıda ekleyebilriz tabi bugün patron yokda rahatım çenem açıldı

dün akşam 8 de yattım ben sayfaya akşam girmediğimdn kg bugün verilceğini bilşmiyordum ama 1 gün öncesind etartıldım 81,5 kg ydum sayın başkan bilginize sunulur bu haftada almış olduğum kilolarla utanaraktan hiç bir bahanemde yok ha bu iradesiz nefsmden başka ama napıyım hergün yarın başalıtyorum diyorum bi bakıyom arkadaş ban almış sıccaık zeytinli açma tamam diyorum yarın bi bakıyorum sevgilim sana bil bakalım ne aldım en sevdiğin şey çiğköfte ertesi güb bakıyom birinin çocuğu olmuş almış tatlı bakalava haydaaaa tamam diyom yarın başalrımyaaa nasılsa hep bi yarın var ge geleim ben 7 gündür ful yiyorum sakın beni kınayıp yorulmayın ben biliyorum ne halt olduğumu :)

Gırgırına canım engelli kelimesi özürlü veya sakat. bunlr farhetmiyor. ben 13 yaşımdan beri annemin hastalığıyla yaşıyorum. o artık sadece evde yürüyebiliyor (yürüteciyle).

aslında hernekadar biz ailecek başaramamış olsakta hastalıklarını insanlara hissettirmememiz gerekiyor. mesela anemin hastalığının ne yazıkki çaresi yok.

günde aldığı ilaçlar ve tabiiki en güzel ilacı aslında moral. yani destek ve moral çok önemli.

kimi insanlar diğerinin hastalığını sakatlığını anlamadan davranıyor buda beni çileden çıkarıyor..

---

kilo almana çok üzüldüm ya ama bende aldım 300 gram

bu haftaki kilom 79,8

80 e gelmeden duuur dedim kendime ve bu sabaha bir bardak kocaman light süt bir parça yağsız peynir yedim.

ha dün yediklerimi soracak olursanız.

hiç canııım incir pestili lokum ceviz bir tabak kuru fasulye 1 tane snickers işte bukadarcık canım yani fazla değil...

(b.k fazl değil sabaha 300 gram artıda çıktık ama naber.. ) bütün hafta iyi gitmiştim beee.. cumartesi lokumlar ve dün işi bozmuşum iyice.

Bugün sizi bulduğum her arada telefondan takip edeceğim. telefonuma 3. takım diye kocaman bir yer ayırdım ordan listemizi hazırlayacağım.

hepinizi öptüm

liste inşallah herkes kilosunu bildirirse öğleden sonra hazır olur. yarın sabahın köründe bildirecem cünküü

hadi baaaaaaaaaaaaaaaaay

günaydınlarrr hepinize bendede plates topu var ama üstünde yuvarlanma için kullanıyoruz sizi bilmemede benim komşularımdada gördüğüm o alaetler alınıyor ya süs oluyor yada depoyaaa özellikle koşu bandı olan komşularım ne yapacaklarını nereye koyacaklarını şaşırmış durumda neyse gelelim kiloya 79 ken 80e çıktım yazmıştım neyse gayretler sonucu onun 600gr mını verdim yani 79,400 şuan inş. artmazda gitmeye devam eder hepinize mutlu günlerrrrrrrrrrrr

yav arkadaşş ben benim bu iştahı napıyım ya s.a sen neyaptığını sanıyorsun ya sne düşmanmısın yaaaaaa:)
sabah sabah pestil insanın bu kadarmı canı çeker ya sizn kaçamaklrınız direk benim gündüz hayallerim oluyor
ben kendimi hamile hayal bile edemiyorum
bi ara araba egzos kokusunu ekmek koktu canım çekti derdim ay iğrendim kendimden Allahım al şu benim iştahımıda kilo almak için doktora paralar döken kularına nasip et hem iddalıyım bend eki iştah 4 normal insna yeter zayıflıktan balık etli kıvama gelen 4 duası kabul olmuş kul çıkar ya Rabbim şu mübarek günün hürmetine kabul et
amin demeyeni pişman ederim :)

s.a bacım pestilden anca kafam yerine geldi sizde acil şifalar ben annem 15 gün hastalndıda ne yapacağımı şaşırdım sıtma tutmuştu titriyodum yorgan bataniye elektirikli bataniye yok kadın titiriyo en son deliridm yatağın içine girdim anneme sarıldığımı hatırlıyom yani bu çok basit bişey sizn sağlık sıkıntınız yanında Annene alah acil şifalar güç kuvvet versin ayakalrına inşallah ya

ilginur söle o komşularına satsın bize 2. el fiyatına ama sen önce yardım amaçlı verin de yok derlerse para teklif ettiğimi söle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…