ilginur söle o komşularına satsın bize 2. el fiyatına ama sen önce yardım amaçlı verin de yok derlerse para teklif ettiğimi söle :)[/
satmıyorlarda kız hani insanlar öyledir ya süs durur bi köşede sen isteğince kıymete biner aaa ben kullanıyorum derler
günaydın yeni arkadaşalr taze kanlar öncelikl eşu nicklere kıl oluyorum hafıza sıfır zaten aklımdada tutamyorum
sanırım noraaaaa uğra datlım oturur kahve içeriz ama bu ara yardım işlerindne dolayı ben eve zor uğrar oldum
nidah tatlım biz ist kızlar buluşma ayalamıştık 4 kişi çokta güzel geçmişti sanırım 2 kişi daha eklenir buluşmaya 6 kişi dahada güzel olur
yeni takım arkadaşlarımızla
eje çok geçmiş olsun ben teşhisi koyuyorum kesinlikle NAZARRRRRRRRRRRRRR
sezenim ya o hadisenin neresini kıskandınız ben 4 katı şişkoluğunda olmama rağmen gördüğümdeki ilk tepkim bu kadın kendini güzel mi sanıyor oldu abartmyorum çok ama çok çirkşin geldi yıldız tilbe bile yapmaz bunu kenidne yaaaa
s.a bacım bende komşudan alma bi alet var mekik aleti işte ama bende bu ara irade yok bilmiyom ne olacak bu halim hergün yarın diye başlıycam diyorum o yarın gelmiyo bi türlü arkadaş ya
yakar seni çok iyi anlıyorum aynen bend e sinirlendinmii kendimi hımen gibi mutfağa ışınlanmış buluyorum hangi ara gitiğimii inan anlayamıyorum bile
winston nerdesinya ben 24 saatir özel mesaj bekliyorum :) ya benim sevgili ramazanda sigarasızlıktan beni mahvetmişti şimdi senin sigarayı bırakan kocayı ben hayal bile edemiyom
bizim evde spor aleti namına pek bişe yok.bitane mekik aleti almıştım onu da kaldırdım:)
en sevdiğim spor açık havada yürüyüşş.imkan oldukça çıkıyorum.
Selam kızlar benimde kilom 54.5 ve bende kilo almışım. Regliyimde aynı zamanda. yavaş yavaş burda verdiğim tüm kiloları alma yolunda ilerliyorum.
takma ya bak kiloalırsın bende öyle oluyoda ...ya bu benim eltim kendini ne sanıyor?
Zaten eşimin kardeşinden neredeyse nefret ediyoruım. Birde şimdi nişanlısı çıktı başıma. Ne sanıyor kendini ya?
Ilk tanışmamız netten oldu neredeyse her iki güne bir bana yazıyodu sonra tatile gittim arada bir görüyordum yani geliyodu bize bizde gittik böyle bir sürü hediyeler götürdük yeni nişanlılar falan. Tatilden dönünce hiiiç yazmadı bana. Ben bir ara yazdım cevap vermedi. Bugün lütf etti yazdı hanımefendi selam diye.. Bende sadece slm yazdım sonra birden neden soğuk davranayımki belkide görmedi mesajımı geçen sefer dedim. Sonra ben biraz soğuklukta çıkıp naber napıyosu dedim.. Yiidir senden ee işte ben şimdi arkadaşımla konuşuyorum dedi..
Gerizekalımısın madem arkadaşınla konuşuyorsun neden bana yazıyorsun. Sonra ben yazmadım şimdide çıkmış hanımefendi.
Ay bidaha yazrsam ne olayım o yazsada artık bitti benim için ne sanıyor kendini? Onun nişanlısı yüzünden bana neler oldu.Ay nasıl sinirlendim ya!!!!!!!
Ha bide benim altınlar kaynım uğruna satılmıştı. Güüya kaynım düğününde takılan altınları bana verecekmişmiş.. Tabii abisine verir gene beim altınım olur. Ama ben eminim o altınlar bana dönmeyecekVe bende işte burda karar verdim altınlarımı vermeselerdi düğüne gitmeyecektim amaaaaa artık verselerde vermeselerde o düğün 1 ay sonrada yapsalar seneyede yapsalar ben gitmeyecem.
Kim ya bu kız?? Nezaman geldi nezaman tepeme çıkardılar. Kaynanamada ayrı bir sinir oluyorum. Güya teyzem.. Hissediyorum ya benden çok sevecek o el kızını.
Varya kızlar terbiyesiz olsam neler yazardım buraya... Bide eltim dul.. Onlar nişanlanabilsin diye ben teyzeme büyüklerime ne dil dökmüştüm kaynımdan habersiz.
Ay kızlar çok çenem düştü ama yazsam yazsam rahatlamam ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bide sevgili eşime bugün mesajlar attım aradım ne cevap geldi ne telefonu açtı. Beyefendi akşsam üzeri eve gitmiş çok rhatsızmış yatmış uyumuş. Bende iyi bi mesaj yazdım ona arkadaş ben senin hasta olduğunu neden anandan öğreniyorum sana 2 kelime yazmk ne diye bukadar zor geliyor diye!!!
Ayyy ne sinirim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?