Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
ben utana sıkıla yazıyorum gene 65 olmuşum.

bakıyorumda kızlar biz birşeylerimi yalnış yapıyoruz millet 5 er 5er kilo veriyo her ay ben 2 kilo zor zoruna yesem gam yemiyeceğim yarından itibaren şey yapalım mı mesela bugün perşembe gün boyu yediklerimizi cuma buraya yani bir gün sonra dün yediklerim diye yazalım yalnışlarımızı birbirimize uyaralım bakalım ne olucak seneye bugün zayıf olarak bu formada gezmek istiyorum artık.

yalnız şimdi işe gidiyorum akşam yazarım inş. bayyyyyyyyyyyy

Selam kızlar benimde kilom 54.5 ve bende kilo almışım. Regliyimde aynı zamanda. yavaş yavaş burda verdiğim tüm kiloları alma yolunda ilerliyorum.

Benim evimdeki spor aletleri de

Plates topu (2 boy), lastiği, streç, plates çemberi
twist&shape
twist
step tahtası
sauna eşofman
termal sauna şort
He bi de zayıflama ayakkabısı

Utandım kendimden

Tünaydınlar,
Ben 3 aydır mars girdi mars girdi diyordum ya harbi harbi mars girmiş ya
Herkese girmiş de, benim evlilik, ilişkiler diye tabir edilen evime girmiş oturmuş, eşime de girince biz de birbirimizle daha rahat didişir olmuşuz.Körolasıca mars..

Misafir dobiş tüm kilo verenleri kutlar

buluşma güzel olurdu inş isterim tabi:)

nicklere gıcık oluyorum derken ? isimle hitap edene pek rastlamadım ama adım gökcen eğer söylemek isteyen olursa bende isimle hitap edeyim.

S A annene acil şifalar dilerim..

kilo bildirmem gerekmiyo gaalba benim ama yinede söylim,
62.8 le başladım bugün 62 kiloydum.

bizim evde spor aleti namına pek bişe yok.bitane mekik aleti almıştım onu da kaldırdım:)

en sevdiğim spor açık havada yürüyüşş.imkan oldukça çıkıyorum.

Benim evimdeki spor aletleri de

Plates topu (2 boy), lastiği, streç, plates çemberi (kızım topun üstünde zıplıyor, küçüğü ile de plates yapıyor lastik ile karşılıklı birbirimizi çekiyoruz, çemberde oyuncak bebeklerin bel çevirme çemberi oldu )

twist&shape (kızım ve arkadaşı oynuyor üstünde , salonun ortasında duruyor, üstüne basarak kaçıyorlar)

twist (kızımın spor aleti, üstünde kıvırıyor)

step tahtası (ayaklarını çıkarıp takark kayak yapıyoruz

sauna eşofman (genelde ev işi yaparken giyiyorum)

termal sauna şort (senelerdir görmedim)

He bi de zayıflama ayakkabısı (parka falan giderken giyiyorum)

Utandım kendimden

allahım kızım çok spormen sanırım. Ama ben değilim.
ama ben ne yapıyorum. Alıyorum.

bizim evde spor aleti namına pek bişe yok.bitane mekik aleti almıştım onu da kaldırdım:)

en sevdiğim spor açık havada yürüyüşş.imkan oldukça çıkıyorum.

Ahh ahh en güzeli aslında. Spor aletleri gerçekten çok geçici, herkes hevesle alıyor sonra evde fazlalık oluyor. (hoş ben hala seviyorum dönem dönem içime bir spor aşkı kaçıyor çıkana kadar hepsini kullanıyorum)

Eveeet su an hem yemek yiyorum hemde buraya bakiyorum listeyi hazirliyorum :))

Bu hfta listemiZde yer alan yarismacilar

Sezen
Winston (ayrildi)
Girgirina
Yakar76
Suhan2
Ejje

Bidahaki cumaya nidah, noraaa, ilginnur eklenecek.,. Tabi paylasim böyle dvam ederse. :)

Hilal60300 nickli yarismaciyi savet ettiim akima ama cumadan bu yana tek bir mesaj yazmis..

Ve bu arada ejje kilosunu dünden bildirmis onu böyle
Ekliyrum listeye
..

Suhan2 henüz kilosunu bildirmemis umarim bugün bildirirsin suhaaann nirdesinn

selam kızlar
evdeki spor aletlerimi yazayım
koşu bandı
mekik aleti
plates topu olarak kullandığım zıp zıp top tutacak yeri var diye çok hoşuma gidiyor.
atlamak için ip
listem baya uzun oldu ama
ha unuttum birde lesli ile yürüyüş videolarım
şu aralar azıcık yürüyüp bırakıyorum.
şu mars çıksada nereye kaçtıysa oda kurtulsa bizde kurtulsak ne dir buya kendime gelemiyorum

Selam kızlar benimde kilom 54.5 ve bende kilo almışım. Regliyimde aynı zamanda. yavaş yavaş burda verdiğim tüm kiloları alma yolunda ilerliyorum.

yalnız değilsin kardeş. 3 kilom kaldı. azıcık daha gayret edersem geçenseneki bu zamanlar ki kiloma döneceğim. bu azimle haftaya kesin 68 olurum .kendime çok güveniyorum bu konuda.tek rakibim THY

Yanii kocam gelimptemkendi evimize yerlesene kadar anamin evinde kullanacam spor aletlerini ama kendi evime götürürmüyym bilemiyorum
Yani bisikleti kesinlikle götürmemm bosuna kalabalik

Haa benim liste de ne vardi aklima geldi daha ne oldugu bidaha yazayim

Bisiklet ( ekrani var aslinda süper hisey ama ne yazikki iki aydir ekrani bozuk sadece cevirmeye yariyor :)
Mekik aleti
Streç bantlar ( 3 tane 3 zorluk seviyeli)
Step
Nintndo wii spor malzemeleri var
Bacak sklastran ayakkabı
Yere acilan plastik minder
Sauna esofmanar

Ayy hepsini kullanmaya özen dim
Bugün saat 10 da anca evde olacam ozamanda spor yaparmiyom
Ama insallaaah yaparim

menümmm:

sAbah
1haş. yum,1dil ekmek,domates,2çay k thin-pekmez

ara: az lebleb,-fındık

öğle
1kase yoğurt,az pilav-tavuk

akşam:
yağsız maydonozlu erişte,1kase yoğurt

ara:ayva

ya bu benim eltim kendini ne sanıyor?

zaten eşimin kardeşinden neredeyse nefret ediyoruım. birde şimdi nişanlısı çıktı başıma. ne sanıyor kendini ya?

ilk tanışmamız netten oldu neredeyse her iki güne bir bana yazıyodu sonra tatile gittim arada bir görüyordum yani geliyodu bize bizde gittik böyle bir sürü hediyeler götürdük yeni nişanlılar falan. tatilden dönünce hiiiç yazmadı bana. ben bir ara yazdım cevap vermedi. bugün lütf etti yazdı hanımefendi selam diye.. bende sadece slm yazdım sonra birden neden soğuk davranayımki belkide görmedi mesajımı geçen sefer dedim. sonra ben biraz soğuklukta çıkıp naber napıyosu dedim.. yiidir senden ee işte ben şimdi arkadaşımla konuşuyorum dedi..

gerizekalımısın madem arkadaşınla konuşuyorsun neden bana yazıyorsun. sonra ben yazmadım şimdide çıkmış hanımefendi.

ay bidaha yazrsam ne olayım o yazsada artık bitti benim için ne sanıyor kendini? onun nişanlısı yüzünden bana neler oldu. ay nasıl sinirlendim ya!!!!!!!

ha bide benim altınlar kaynım uğruna satılmıştı. güüya kaynım düğününde takılan altınları bana verecekmişmiş.. tabii abisine verir gene beim altınım olur. ama ben eminim o altınlar bana dönmeyecek ve bende işte burda karar verdim altınlarımı vermeselerdi düğüne gitmeyecektim amaaaaa artık verselerde vermeselerde o düğün 1 ay sonrada yapsalar seneyede yapsalar ben gitmeyecem.

kim ya bu kız?? nezaman geldi nezaman tepeme çıkardılar. kaynanamada ayrı bir sinir oluyorum. güya teyzem.. hissediyorum ya benden çok sevecek o el kızını.

varya kızlar terbiyesiz olsam neler yazardım buraya... bide eltim dul.. onlar nişanlanabilsin diye ben teyzeme büyüklerime ne dil dökmüştüm kaynımdan habersiz.

ay kızlar çok çenem düştü ama yazsam yazsam rahatlamam ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bide sevgili eşime bugün mesajlar attım aradım ne cevap geldi ne telefonu açtı. beyefendi akşsam üzeri eve gitmiş çok rhatsızmış yatmış uyumuş. bende iyi bi mesaj yazdım ona arkadaş ben senin hasta olduğunu neden anandan öğreniyorum sana 2 kelime yazmk ne diye bukadar zor geliyor diye!!!

ayyy ne sinirim bozuldu ya

takma ya bak kiloalırsın bende öyle oluyoda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…